2017'de Final Yapan Diziler ve Yayınlandığı Televizyon Kanalları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bu Diziler Final Yapıyor…!

2017'de-final-yapan-diziler

2017 DE FİNAL YAPAN DİZİLER

Okulların kapanmasıyla televizyon ekranları da yaz sezonu başladı. Yaz sezonuna giren kanallar kış sezonunda yayınladıkları diziler ya sezon finaline girdi ya da final yaptı. 2017’de yayınlanan ve sezona damga vuran dizilerden; Kara Sevda, İçerde, İstanbullu Gelin, Cesur ve Güzel, Bu Şehir Arkamdan Gelecek, Bodrum Masalı, Hayat Şarkısı, Lise Devriyesi, Muhteşem Yüzyıl Kösem (IV Murat), Seksenler, Anne, Hayat Bazen Tatlıdır, Diriliş Ertuğrul, No 309, Vatanım Sensin, Arka Sokaklar, İsimsizler, Adı Efsane, Söz, Beni Affet, Fazilet Hanım ve Kızları, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Kalbimdeki Deniz, Çoban Yıldızı, Yeni Gelin, Seni Kimler Aldı, Payitaht Abdülhamid  ve Adını Sen Koy gibi izleyicinin tutkunu olduğu dizilerden hangi diziler final yaptı ya da hangi diziler bitti? İşte 2016 -2017’de final yapan diziler ile biten dizilerin kanalları ve yayınlanmama nedenleri.

BİTEN DİZİLER VE KANALLAR

Haziran ayının girmesiyle sezonu kapatan televizyon kanalları yeni sezonda bitecek olan dizileri bir bir açıkladılar. Tutkunu olunan dizilerin final yapacak olması izleyiciyi üzse de 2017 yaz dizilerin ardı sıra yayınlanmaya başlaması ilgilinin yöne kaymasına neden oldu. İşte yayınlandığı zaman izlenme rekorları kıran 2017’de biten biten diziler ve kanalları;

ATV

BU ŞEHİR ARKAMDAN GELECEK

bu şehir arkamdan gelecek final

Baş rolünde Kerem Bursin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un rol aldığı “Bu Şehir Arkamdan Gelecek” dizisi ATV tarafından erken final yapmasına karar verilen diziler arasında.

SEVEN NE YAPMAZ

seven ne yapmaz final

ATV ekranlarında yayımlanan Seven Ne Yapmaz dizisi de reyting kurbanı diziler arasında yer aldı. Baş rolünü Seren Şirince ile Yusuf Çim’paylaştığı dizi 15 Kasım Çarşamba günü yayımlanan 11. Bölümüyle ekranlara veda etti.

SEVİYOR SEVMİYOR

seviyor sevmiyor final

ATV’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Seviyor Sevmiyor. 13 Şubat 2017 de yayınlanan 28. Bölümü ile sevenlerine veda etti.

KERTENKELE

kertenkele final

YETER

yeter dizisi final

FOX TV

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM

muhteşem yüzyıl kösem final

TMS Production tarafından FOX TV ekranlarında seyirci ile buluşturulan dizi, 27 Haziran Salı günü yayınlanan 60. Bölümüyle biterek sevenlerine veda etti. İlk önce Star TV’de  yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem, 30. Bölümden sonra Fox TV’de yayınlanmaya başlamıştı. Oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Farah Zeynep Abdullah, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan, Leyla Feray’ın yer aldığı MY Kösem düşük reyting sonuçlarına rağmen yayından kaldırılmamıştı.

KAYIT DIŞI

kayıtdışı final

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kayıt Dışı dizisi de 2017’de final yapan diziler arasında yer aldı. Başrolünü Erkan Petekkaya, Dolunay Soysert ve Songül Öden’in paylaştığı dizi Kayıt Dışı final bölümü, 27 Kasım Pazartesi yayınlandı.

ÇOBAN YILDIZI

çoban yıldızı final

DAYAN YÜREĞİM

dayan yüreğim final

NE OLUR AYRILMAYALIM

ne olur ayrılmayalım final

KANAL D

BODRUM  MASALI

bodrum-masalı-final

Baş rolünde Timuçin Esen, Şevval Sam ve Hilmi Cem gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin düşük reytingler nedeniyle final kararı aldığı belirtildi. Dizi 18 Haziran pazar günü yayınlanan 42. Bölümüyle final yaptı.

HAYAT ŞARKISI

hayat-şarkısı-final--

yayınlandığı ilk bölümlerinden itibaren büyük bir beğeniyle izlenen “Hayat Şarkısı” dizisi 2017’de biten diziler arasında yer alıyor.

İSİMSİZLER

isimler final

Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler dizisinin final yapacağı iddia edildi. Birinci sezonu büyük bir ilgiyle izlenen dizinin ikinci sezonda final kararı almasının nedeni olarak düşük reyting sonuçları olduğu söyleniyor. Barakuda Yapım tarafından çekilen dizinin bu hafta yayınlanacak 26. bölümünden sonra 16 Aralık Cumartesi gecesi ekranlara gelen 27. Bölümüyle ekranlara veda edeceği edinilen bilgiler arasında.

POYRAZ KARAYEL

poyraz karayel final

Kanal D’nin efsane dizileri arasında yer alan Poyraz Karayel de 2017 de biten diziler arasında. Baş rollerinde İlker Kaleli, Musa Uzunlar, Burçin Terzioğlu, Ali İl, Celil Nalçalan, Kanbolat Görekem, Ataberk Mutlu, Cem Cücenoğlu, Gülçin Hatıhan, Özkan Uğur, Ozan Akbaba, Mustafa Alabora, Ayda Aksel, İdil Fırat, Engin Benli, Deniz Celiloğlu, Azra Akın, Şebnem Hassanisoghi ve Emel Gölgeçen gibi pek çok başarılı oyuncunun rol aldığı dizi 2 Sezon devam etti. Aksiyon, Aşk ve Polisiye türünde olan Poyraz Karayel, Kayınpederi tarafından oğlundan koparılan eski bir polisin, oğlunu almak için mafyanın içine girmesiyle yaşadığı mücadeleyi konu alıyor. Farklı hikayesiyle izlenme rekorları kıran dizi final bölümüyle de ekran başına kilitledi. Yayınlanan 82. Bölümüyle ekranlara veda eden Poyraz Karayel son bölümüyle herkesi ağlattı.

BABAM VE AİLESİ

babam ve ailesi final

SHOW TV

İÇERDE

içerde final

Başrolünde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İvnemli, Bensu Soral,  Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi de 2017’de final yapan diziler arasında yer alıyor. Ay yapım tarafından çekilen ve 2016-2017 yılının en fazla izlenen dizileri arasında yer alan İçerde, 19 Haziran’da yayınlanan son bölümü ile izleyicisine veda etti.

YÜZ YÜZE

yüzyüze final

Show TV’nin büyük umutlarla yayına soktuğu Baş rollerini Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı Yüz yüze dizisi de düşük reytinglere takıldı. Dizinin final bölümü bile çekilmeden yayından kaldırıldı.

KLAVYE DELİKANLILARI

klavye delikanlıları

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Klavye Delikanlıları izleyicilerini üzecek haber geldi Geçmiş sezondan devam eden dizilerin yeni sezon bölümleri gelmeye devam ederken; reyting kurbanlarından biri de Klavye Delikanlıları oldu. Klavye Delikanlıları 3 Aralık’ta yayımlanan 9. Bölümüyle ekranlara veda etti.

STAR TV

KARA SEVDA

kara sevda final

Star TV’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan dizinin baş rolünde; Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncular rol alıyordu. 21 Haziran günü yayınlanan 74. Bölümü ile ekranlara veda eden dizinin bitmesinin nedeni olarak Star TV’nin yeni sezonda yayınlanacak bölümleri için AY Yapımdan indirim istemesi ve bu indirimi alamadığı gösteriliyor.

CESUR VE GÜZEL

cesur ve güzel final

ANNE

anne final

HAYAT BAZEN TATLIDIR

hayat bazen tatlıdır final

YILDIZLAR ŞAHİDİM

yıldızlar şahidim final

İÇİMDEKİ FIRTINA

içimdeki fırtına final

YÜKSEK SOSYETE

yüksek sosyete final

KİRALIK AŞK

kiralık aşk final

PARAMPARÇA

paramparça final

ŞAHANE DAMAT

şahane damat final

TRT1

SEKSENLER

seksenler-final

Mint Productions’un sevilen dizilerinden birisi olan ve 4 sezon boyunca izleyiciyle buluşan Seksenler de final yapması kararlaştırılan diziler arasında yer aldı. 27 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti.

LİSE DEVRİYESİ

lise devriyesi final

TRT1 ekranlarında yayınlanan Lise Devriyesi dizisi de yapımcıları tarafından final kararı alan diziler arasında.

FİLİNTA

filinta final

YÜZYILLIK MÜHÜR

yüzyıllık mühür final

SEVDA KUŞUN KANADINDA

sevda kuşun kanadında final

DELİ GÖNÜL

Deli-Gonul--dizisi-konusu

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2017’de Final Yapan Diziler

2018’de Biten Diziler

2019 -2020 Sezonunda Erken Final Yapan Diziler

2021 -22 Sezonunda Final Yapan Diziler

2019’da Anne Baba Olan Ünlüler

Muhteşem Yüzyıl Amerika Ekranlarında!

Bir Cevap Yazın