2018’de Yeni Başlayacak Dizilerin Tam Listesi / (Güncel) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yeni Diziler Ardı Sıra Yayınlanıyor!

2018’de Yeni Başlayacak Dizilerin Tam Listesi(Güncel)

Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz döneminde yeni Türk dizileri ekranlara gelmeye devam ediyor. 2018 Yaz Sezonunda başlayan bu dizilerden bazıları adlarından da anlaşıldığı gibi sadece yaz ayları boyunca ekranlarda olurken, bazıları ise, seyirci tarafından çok sevilerek 2018-2019 Kış Sezonunda da ekranlarda olmaya devam ediyor. Daha sezon sonu gelmeden tanıtım fragmanları dönmeye başlayan yeni yaz dizileri büyük ilgi çekiyor. Peki, 2018’de hangi yaz diziler başlayacak? İşte 2018’de yeni başlayacak dizilerin tam listesi (güncel) ile başlama zamanları, konuları (hikayeleri), oynayan oyuncular ve tanıtım fragmanları…

YAKINDA VE 2019’DA BAŞLAYACAK DİZİLER

BOZKIR

Çaylak bir polis olan Nuri Pamirin hayatını konu alacak olan Bozkır dizisi toplam 10 bölüm sürecek. ARC Film tarafından yapılacak dizinin oyuncu kadrosunda; Yiğit Özşener, Ekin Koç, Ahmet Varlı, Nur Fettahoğlu, Bilge Önal ve Kadir Polatçı rol alıyor.

HAYAT YOLUNDA

Kanal 7’nin yeni dizileri arasında yer alan ve Erler Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Hayat Yolunda dizisinin oyuncuları arasında; Nehir Erdoğan, Burak Hakkı, Nihan Büyükağaç gibi oyuncular yer alıyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI /

Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu ve Furkan Andıç gibi isimlerin yer alacağı belirtiliyor. Dizi ile ilgili bilgiler netleştikçe yazımızda olacak.

OĞLUM / KORKUYORUM BABA

İngilizce adı My Son olan Haha Ni Naru adlı Kore dizisinden uyarlama bir dizi olacak olan Oğlum, 3 yaşındaki oğullarının kaçırılmasından sonra çocuğun anne babasının yaşadığı dramı anlatıyor. Kaçırılan çocuğun 10 yıl sonra geri dönmesiyle başlayan hikayenin yapımcılığını Limon Yapım üstleniyor. Oğlum dizisi oyuncu kadrosunda; Özge Özberk, Barış Falay ve Ekin Mert Daymaz’ın rol alacağı belirtiliyor. Dizinin başlama tarihi 2019 yılı olarak tahmin ediliyor.

NÖBET 7/24

Polisiye ve Aksiyon severlerin izlemekten keyif alacağı Nöbet 7 / 24 dizisi Fenomen dizi Kurtlar Vadisi’ni yapımcısı Pana Film tarafından yağılıyor. Necati Şaşmaz’ın yeni dizisi Nöbet 7/24 dizisinin oyuncu kadrosunda; Cahit Kayaoğlu, Ertuğrul Şakar, Ali Sürmeli, Fulya İlhan, Orçun Kaptan, Yurdaer Okur gibi oyuncuların rol alacağı belirtiliyor. 2019 Şubat ayında Show TV’de başlaması beklenen dizinin konusu belli olduğunda yazımızda olacak.

SUYUN HAFIZASI 

Başrolünde Bergüzar Korel ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer alacağı belirtilen dizi Ay Yapım tarafından çekilecek.

SIFIR NOKTASI – TRT1

TRT1 ekranlarında yakında başlayacak diziler arasında yer alan Sıfır Notası dizisinin baş rollerinde; Hilmicem İntepe ve Eslem Akar ve Tayanç Ayaydın rol alıyor. Bir soysal sorumluluk projesi olacak olan dizisinin konusu, daha önce Zeytinburnu Belediyesinin hazırladığı bir topluma kazandırma sosyal sorumluk projesi sonucu ortaya çıkan bir buz hokeyi takımının hikayesini anlatıyor.

SEVENE KADAR 

Baş rolünde Barış Arduç ve Aybuke Pusat’ın oynadığı Sevene Kadar Dizisinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı.

VERDA

Yapımcılığını Pastel Filmin, yönetmenliğini Aysun Akyüz’in üstlendiği ATV’nin yeni dizilerinden birisi olan Verda dizisinin oyuncu kadrosunda; Kutsi yer alıyor.

2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler

yaz dizileri

2018 DE BAŞLAYACAK YAZ DİZİLERİ 

AŞKA YOLCULUK KORE DİZİSİ – KANAL 7

aşka yolculuk kore dizisi

Kanal 7’nin yaz sezonunda yayınlanacağını duyurduğu Kore dizilerinden birisi olan Aşka Yolculuk (Moon Lovers Scarlet Heart) dizisinin başlama tarihi netleşmeyen dizi, Çin’nin en iyi dizileri arasında yer alan ve aynı adı taşıyan romanından uyarlama.

Aşka Yolculuk Kore Dizisi Konusu

Tam olarak güneş tutulmasının gerçekleştiği gece IU (Hae – Soo), Goryeo zamanına yolculuk yapar ve o dönemde insanların görünce korktukları Lee Joon-Gi (Wang So) ya aşık olacaktır. Toplam 20 bölümden oluşan dizi, 2016 yılında Güney Kore’nin SBS kanalında yayınlanmıştır. Fantastik ve tarihi türünde ilgi çeken Aşka Yolculuk, güneş tutulması sırasında 21. Yüzyıldan Goryeo Hanedanlığı’na geçiş yapan genç bir kızın yaşadıklarını konu alıyor.

Aşka Yolculuk Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Kore dizisi severlerin büyük bir heyecanla bekledikleri Aşka Yolculuk dizisi 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü yayınlanmaya başlayacak.

Aşka Yolculuk Konusu ve Oyuncuları ile Kim Kimdir ve Oyuncuları ile Kim Kimdir? Detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.

Aşka Yolculuk Kore Dizisi Tanıtım Fragmanı

BEDESTEN 

Türkiye’nin en büyük yapım şirketlerinden birisi olan NTC Medya ile ATV’nin ortak işbirliği sonrasında seyircinin karşısına çıkarılması düşünülen Bedesten dizisi, Makedonya’da geçen etkileyici bir hikayeyi konu alıyor. Çekimleri Makendonya’da gerçekletirilecek olan Bedesten dizisi oyuncuları henüz belli olmazken cast çalışmalarının devam ettiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Bedesten Dizisi Konusu

Makedonya’da geçen etkileyici bir hikayeyi anlatıyor.

Bedesten Tanıtım Fragmanı

Konusu Makedonya’da geçen dizinin tanıtım fragmanı daha yayınlanmadı. Gelişmeler oldukça yazımızda olacak.

1 LİTRE GÖZYAŞI – KANAL D

1 litre gözyaşı dizisi

Kanal D yeni sezonda yayınlanacak ve Umudunu Yitirmeyen Bir Ailenin “1 Litre Gözyaşı” sloganı ile başlayan dizi, 15 yaşında ölümcül bir omurilik soğanı hastalığına yakalanan ve 25 yaşında hayata veda eden Aya Kito’nun gerçek hayat hikayesinden uyarlama. Yapımcılığı Med Yapım – Mf Yapım tarafından üstlenilen 1 Litre Gözyaşı dizisi oyuncu kadrosunda;  Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin, Görkem Mete, Helin Kandemir ve Revna Çolak rol alıyor.

Bir Japon Dizisi Uyarlaması

1 Litre Gözyaşı Dizisi, hnüz 15 yaşında olmasına rağmen omurilik soğanı hastalığına kapılan 25 yaşındaki Japon vatandaşı Aya Kito’nun gerçek hayat hikayesinden esinlenerek çekilen “Ichi Rittoru No Namida” isimli Japon dizisinden uyarlama.

 1 Litre Gözyaşı Ne Zaman Başlayacak

Ailenin önemini, hayatın güzellikleri ve inancın gücünü gözler önüne serecek olan 1 Litre Gözyaşı dizisinin başlama tarihi henüz netleşmedi.

HAYAT GİBİ – BİR AİLE HİKAYESİ

bir aile hikayesi konusu ve oyuncuları

Yapımcılığı Medyapım tarafından üstlenilen, yönetmenliğini Merve Girgin’in yaptığı This is Us dizisinden uyarlama Hayat Gibi (Bir Aile Hikayesi) dizisi, üç farklı hayatı konu alır. Bu üç farklı hayatın tek bir ortak noktası vardır. Bu ortak nokta ise, aynı gün doğmuş olmalarıdır. Daha önce Hayat Gibi ismiyle duyurulan dizi daha sonra Bir Aile Hikayesi Mart ayının ilk günlerinde Fox T V ekranlarında İzleyiciyle buluştu.

Bir Hayat Hikayesi Dizisi Konusu

Üç ülkede aynı anda yayına başlamayan Bir Hayat Hikayesinin konusu, tesadüf eseri karşılaşan ve aynı gün doğan üç farklı kişinin bir aile olmayı başarmaya çalışırken yaşadıkları sıcak ilişkileri konu alıyor.

Bir Hayat Hikayesi Oyuncuları

Bir Hayat Hikayesi  oyuncu kadrosu; Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Alper Saldıran gibi oyuncular yer alıyor.

BİR UMUT YETER – KANAL D

bir umut yeter dizisi

Kanal D’nin 2018-19 Sezonu yeni dizilerinden birisi olan Bir Umut Yeter dizisi, Askerden malülen emekli olan Yılmaz’ın (Tolgahan Sayışan) vicdan muhasebesi içerisinde doğru yolu bulma çabasını konu alıyor. Bir Unut Yeter dizisi oyuncu kadrosunda; Tolgahan Sayışman (Yılmaz Karabey), Esra Bilgiç Töre (Derya Akar Hecehan), Hazal Subaşı (Elif Özkan Karabey),  Cem Uçan (Taner), Serhat Tutumluer (Kenan Akar),Yağmur Özbasmacı Mermer (Dilek Akar),  Irmak Örnek (Öznur), Feyza Civelek (Damla Akar),Selahattin Paşalı (Arda Özkan), Serpil Gül (Hacer) rol alıyor. Bir Umut Yeter 27 Eylül Pazartesi günü Kanal D de başlayacak.

Bir Umut Yeter Tanıtım Fragmanı 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA – ATV

bir zamanlar çukurova dizisi

Senaryosu Days Of Heaven (O Güzel Günler) filminden esinlenilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hikayesi, 1970’li yılların Türkiye’sinde geçiyor. Çekimlerinin Adana’da yapıldığı dönem dizisi için Adana’da bir çiftlik platosu kuruldu. Adının Aladağ Çiftliği olduğu öğrenilen çiftlik için 8 ay süren inşaatta 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncuları; Murat Ünalmış (Demir), Vahide Gördüm Perçin (Hünkar), Uğur Güneş (Yılmaz), Hilal Altınbilek (Züleyha Yaman).

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Konusu

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı ve bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova, Çukurova’nın en büyük ailelerinden birisi olan Aladağların hikayesini alıyor. Hünkar Aladağ (Vahide Gördüm) kocası öldükten sonra mallarını ve çiftliği tek başına yönetmektedir. Hünkar hanımın tek oğlu Demir’dir. Hakimiyeti seven bir adam olan Demir, annesinden işleri devralmaya hazırlandığı bir sırada Züleyha (Hilal Altınbilek) isminde bir işçi kıza aşık olur. Züleyha ile evlenme planları yapan Demir, Züleyha’nın Yılmaz adında bir adama aşık olduğunu öğrenir. Buna karşın Züleyha’yı üvey abisinden alan Demir, tam her şey yoluna girdi derken, Yılmaz’ın onu öldürmek ister ama başarısız olur. Hünkar ise, Züleyha’yı Yılmaz’ı öldürmekle tehdit eder. Züleyha da sevdiği adamın yaşaması için Demir ile evlenmeyi kabul eder.

Bir Zamanlar Çukurova Ne Zaman Başlayacak

ATV’nin 2018-19 yeni sezon dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri geçtiğimiz aylarda Adana’da başladı. Yeni sezonda 6 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da ATV ekranlarında olacağı belirtilen dizi yine bir ATV dizisi olan Sen Anlat Karadeniz gibi çekildiği yer olan Adana’yı ekranlara taşıyacak.

Bir Zamanlar Çukurova Tanıtım Fragmanı

CAN KIRIKLARI – ATV 

can kırıkları dizisi

Yapımcılığı NTC Medya Yiğit Alp tarafından üstelenilen Can Kırıkları dizisi ATV’nin yeni sezonda en iddialı dizilerin arasında yer alıyor. İki kadın polisin dramını konu alan Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosunda; Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Özgür Çevik, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Ecem Özkaya, Kemal Uçar, Ali İpin, Hazar Motan ve Demir Karahan yer alıyor.

Can Kırıkları Ne Zaman Başlayacak?

ATV ekranlarında  8 Ekim’de başlayan dizi izleyici tarafından yoğun talep görmeyen Can Kırıkları dizisi 4. Bölümüyle final yaparak ekranlara kısa sürede veda etti.

Can Kırıkları Dizisi Tanıtım Fragmanı

CENNET DİZİSİ

Yeni sezonda yapımcılığı Most Production tarafından yapılacak 2 yeni bomba dizi daha ekranlara geliyor. Bu dizilerden bir tanesinin isminin Cennet olduğu belirtilirken, Cennet dizisinin hangi kanalda yayınlanacağına dair henüz bir açıklama gelmedi. Eylül ayına yetiştirilmesi planlanan Cennet dizisinin oyuncu kadrosu ya da konusu ne olacağı ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Cennet dizisinin oyuncu kadrosu için; Leyla Tanlar ve Nur Fettahoğlu’na teklif götürüldüğü öğrenildi.

Cennet Dizisi Konusu;
Drama dizisi olan Cennet’in konusu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Cennet Dizisi Tanıtım Fragmanı

DARISI BAŞIMIZA – SHOW TV
darısı başımıza dizisi
Yapımcılığı Gold Film tarafından üstlenilen, başrol oyuncuları; Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut’un paylaştığı, “Bir Tutam Aşk Bir Yudum Mutluluk” Sloganıyla izleyici karşına çıkan “Darısı Başımıza” dizisi geçtiğimiz günlerde gösterilmeye başlandı.
Darısı Başımıza Dizisi Konusu;
Ömrünü çocuklarının geleceğine adamış fedakar bir anne olan Zerrin’in hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Zerrin yakın zamanda çocuklarının mürüvvetini görmeyi beklemezken, Öykü’nün evleneceği haberini vermesi üzerine dünyalar onun olur.
Darısı Başımıza Tanıtım Fragmanı
ELİMİ BIRAKMA – TRT1
elimi bırakma dizisi
Yapımcılığı Üs Yapım tarafından üstlenilen ve 2018 yaz sezonun TRT1 ekranlarında başlayacak yeni dizi Elimi Bırakma dizisinin oyuncu kadrosunda; Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Seray Gözler Yeniay, Cemre Gümeli, Gökçe Yanardağ, Burak Tamdoğan, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Yıldırım Şimşek, İpek Filiz Yazıcı, Batuhan Ekşi, Özgür Kaymak,  Emre Bey, Cemre Baysel,Sueda Çil, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, ve Ercan Özdal gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu dizinin konusu ise şöyle;

Elimi Bırakma Dizisi Konusu;

Güçlü bir aile birliği kurmanın öneminin anlatıldığı Alp Navruz’un canlandırdığı dizi de Cenk karakteri, büyük bir yemek firmasının sahibi olan ailenin Amerika da okuyan oğlu olarak izleyici karşısına çıkıyor. Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz’un canlandırdığı Azra karakteri ise, ünlü bir kebapçının Amerika da aşçılık okuyan kızı olarak karşımıza çıkıyor. Azra ve Cenk’in yolları uçakta bavullarının karışmasıyla birleşecek. Daha sonra Cenk’in babaannesi Feride (Seray Gözler Yeniay) birbirine münasip gördüğü ve yakıştırdığı iki gençle ilgili aileye şok bir sürpriz hazırlayacak ve bu sürprizle Azra ve Cenk’in yolları sonsuza dek birleşecek.

Temmuz’da Ekranlarda

Elimi Bırakma dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz net bir tarih verilmezken yayınlanan tanıtımlarda Temmuz 2018 de ekranlarda olacağı belirtiliyor.

Elimi Bırakma Dizisi Tanıtım Fragmanı 

ERKENCİ KUŞ – STAR TV

erkenci kuş

Star TV’nin 2018 yaz sezonunda izleyiciyle buluşturduğu başrollerini No 309 dan tanıdığımız Demet Özdemir ile İnadına Aşk dizisinden tanıdığımız Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisi yaz sezonunun iddialı dizileri arasında yer alıyor.

Erkenci Kuş Dizisi Konusu

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizide reklam ajansında işe başlamak zorunda kalan Sanem ile reklam ajansı sahibi babasının koltuğuna geçen Can’ın arasında yaşanan engellerle dolu tutkulu aşk hikayesi anlatılıyor. Romantik komedi türünde olan ve 26 Haziran 2018 salı günü ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Erkenci Kuş epeyce beğeni kazandı.

Erkenci Kuş Dizisi Tanıtım Fragmanı

FEDA – KANAL 7

Feda dizisi konusu ve oyuncuları

Kanal 7 ekranlarında yayınlanacağı duyurulan Feda adlı Kore dizisi yaz aylarında izleyiciyi cezbetmeye çalışacak. Kore dizi severlerin büyük bir heyecanla beklediği Feda, orijinal adı ile Secret Love dizisi aynı zamanda geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Meryem dizisinin uyarlandığı Kore dizisi olma özelliğini taşıyor. Feda oyuncu kadrosunda; ünlü Koreli oyuncu Ji Sung (Jo Min Hyuk) ile Hwang Jung Eum, Bae Soo Bin yer alıyor.

Feda Dizisi Konusu 

Her şey dizinin kahramanlarının yağmurlu bir gece yaşadıkları bir trafik kazasıyla başlıyor. Zengin bir ailede dünyaya gelmiş olan Min Hyuk (Ji Sung) istediği her şeye sahiptir. Zeki, yakışıklı ve başarılı olmasına karşın insanlara pek kibar değildir. Ama içinde bir yerlerde sakladığı nazik bir yanı vardır. Kimsenin bilmediği bu yanını sadece kız arkadaşına göstermektedir. Min Hyuk’un kız arkadaşını bir trafik kazasında kaybetmesi hayatını altüst eder. Evlenmek üzere olduğu üstelikte hamile olan kız arkadaşını ondan alan kişiden intikam alacağına yemin eder.

Feda Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylı bilgiye linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Feda Dizisi Tanıtım Fragmanı

Fİ – Çİ DİZİSİ – SHOW TV – PUHU TV

fi çi pi dizisi

Puhu TV isimli internet kanalı için çekilen ve ilk Türk İnternet dizileri arasında yer alan Fi Dizisi de Show TV ekranlarında yayınlanacak yeni diziler arasında. Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Fi, 12 Haziran 2018 den bu yana Pazartesi ve Salı akşamları saat 23.00 (11 de) Shov TV’de yayınlanıyor.  2 sezon boyunca Puhu Tv’de yayınlanmış ve milyonlarca izleyiciye ulaşan Fi  – Çi dizi oyuncuları arasında; Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonat ve Tülay Günay yer alıyor.

Fi – Çi Dizisi Konusu

Yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, ünlü yazar Azra Kohen’in aynı adlı kitabı Fi – Çi – Pi üçlemesinden uyarlanarak hayat geçirilen dizinin senaryosu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel tarafından yazıldı. Tutkunun peşinde koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek kendisini gerçeğe ulaştıranların hikayesinin anlatıldığı dizinin üçüncü ve son serisi Pi, heyecanla bekleniyor.

Fi Dizisi Tanıtım Fragmanı

GERİDE KALAN – SHOW TV

2018-2019 yeni sezonda Show TV’de başlaması beklenen Geride Kalan dizisini Kalbimdeki Deniz dizisinin de yönetmeni olan Aysun Akyüz yönetecek. Geride Kalan konusu ve oyuncu kadrosu kimler? Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, cast çalışmasının bu sıralar başlaması bekleniyor. Dizi ile ilgili bilgiler yayınlandıkça yazımızda olacak.

Geride Kalan Dizisi Konusu

Henüz açıklanmadı…

Geride Kalan Dizisi Tanıtım Fragmanı

Henüz yayınlanmadı.

HAYATİ VE DİĞERLERİ – KANAL D

hayati ve diğerleri dizisi

Geçtiğimiz Kasım ayında 1441 Yapım tarafından Kanal D ekranlarında yayınlanan ilk bölümünden sonra yayından kaldırılan “Hayati ve Diğerleri” isimli dizinin, 6 bölümlük yaz dizi olarak yeniden ekranda olması planlanıyor. Hayati ve Diğerleri oyuncuları arasında; Levent Ülgen, Celil Nalçalan, Günay Karacaoğlu ve Bahtiyar Engin gibi deneyimli oyuncular yer alırken, dizinin daha önce yayından kalkmasından dolayı başrol oyuncuları başka projelerde oynuyor. Komedi türünde olan dizi izleyiciye keyifli saatler yaşatacağa benziyor.

Hayati ve Diğerleri Dizisi Konusu

Kanal D ekranlarında yaz aylarında seyirciyle buluşacak olan Hayati ve Diğerleri dizisi, sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ile ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ülgen) hikayesini konu alıyor.

Hayati ve Diğerleri Tanıtım Fragmanı

İKİZLER MEMO – CAN

Yapımcılığı Erler Film tarafından üstlenilen yeni sezonun dizilerinden birisi de İkizler oldu. İkiz kardeşlerin etkileyici hikayesini ekranlara taşıyacak olan İkizler dizisinin oyuncularının Nehir Erdoğan, Burak Hakkı ve Nihan Büyükağaç olacağı belirtildi.

İZLEYİCİYE KEYİFLİ SAATLER YAŞATACAK

Macera Aile türüden Erler Film tarafından yapılan İkizler Memo Can dizisi, iki farklı hayatı yaşayan, iki farklı çocuğun kesişe yollarını konu alıyor. Fakir ama sevgi dolu bir aileye sahip olan Memo (Emir Berke Zincidi) ile zengin ama bu zenginlik arasında kensidisini yalnız hisseden Can’ın duygusal hikayesi izleyenlerin keyifli saatler geçimesini sağlayacak. İkizler Memo – Can Oyuncu kadrosunda; Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Atilla Saral, Burak Hakkı, Buket Deroğlu yer alıyor.

İkizler Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

İkizler Memo Can dizisi 27 Ekim 2018 Cumartesi günü Kanal D’de başladı.

İKİZLER MEMO CAN 1. BÖLÜM FRAGMANI

KALBİMİN SULTANI – STAR TV

kalbimin sultanı dizisi

Rusya’dan sonra Türkiye’de Star TV ekranlarında 13 Haziran Çarşamba gününden itibaren yayınlanmaya başlayan Kalbimin Sultanı dizisinin oyuncuları arasında; Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova, Tansel Öngel, Emel Çölgeçen, Tuncer Salman, Şamil Kafkas, Ayten Soykök,ve Itır Esen gibi başarılı oyuncular rol alıyor. Hikayesi Osmanlı Sarayında geçen dizinin yapımcılığını TRT1’de yayınlanan Filinta dizisinin de yapımcılığını yapan Burhan Özkan üstlenirken, dizinin yönetme koltuğunda ünlü yönetmen Bobby Roth oturuyor.

Kalbimin Sultanı Konusu

Osmanlı Sarayı’nın haremine Rus muhbiri olarak giren Anna (Alexandra Nikiforova), içerisine düştüğü masalsı aşkın henüz farkında değildir. Osmanlı hükümdarı II. Mahmut (Ali Ersan Duru) ile özgürlüğüne düşkün Ruz kısı Anna’nın hikayesi anlatıldığı Kalbimin Sultanı dizisi, Çarşamba akşamları saat 20.00 de Star TV’de yayınlanıyor.

 Kalbimin Sultanı Dizisi Tanıtım Fragmanı

KIRIK AYNALAR / LEKE / BİR DELİ RÜZGAR – FOX TV

bir deli rüzgar dizisi

FOX TV’nin yaz sezonunda yayınlanması beklenen yeni dizi Kırık Aynalar dizisinin yapımcılığını TMC Film üstleniyor. Senaryosunu Volkan Gürses’im yazdığı, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yapacağı Kırık Aynalar /Bir Deli Rüzgar dizisi oyuncu kadrosunda; Almida Ada, Pınar Deniz, Hatice Aslan, Berk Cankat, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu gibi pek çok başarılı oyuncu paylaşıyor

Kırık Aynalar Dizisi Konusu

Kırık Aynalar; Şöhret olmak isteyen bir kadının bu yolda ilerlerken ödedi bedeller ve her şeye rağmen yolundan asla vazgeçmemesini konu alıyor. Kırık aynalar ismi daha sonra değişerek Bir Deli Rüzgar Oldu. “Bedeline hazırsan, gökkuşağının renklerinde ışıklarla yıkanırsın” sloganı ile ekranlarda placak olan Kırık Ayna dizisi, şöhret hırsı ve bu hırsın acımasız sonuçlarına katlanmak zorunda kalan bir kızın hikayesi konu alıyor.

Kırık Aynalar ya da Yeni adı ile Bir Deli Rüzgar Dizisi Tanıtım Fragmanı

KIZIM – TV8

TV ekranlarında 19 Eylül akşamı başlayacak olan kızım dizisi birbirinden habersiz baba ve kızın hikayesini konu alıyor. Med Yapım – Fatih Aksoy imzası taşıyan Kızım dizisinin oyuncu kadrosunda; Buğra Gülsoy, Leyla Lidya Tuğutlu ve başarılı küçük oyuncu Beren Gökyıldız paylaşıyor. Kızım, birbirlerinden habersiz baba kızın duygu yüklü hikayesini konu alıyor.

Kızım Dizisi 1. Sezon – Yeni Dizi Tanıtım Fragmanı

KOCAMAN AİLEM – ATV

kocaman ailem dizisi

Yapımcılığı Mai Yapım tarafından üstlenilen ve ATV’de Haziran ayında yayınlanmaya başlayan Kocaman Ailem dizisinin başrollerinde; Levent Ülgen, Zeynep Gülmez, Buse Arslan Akdeniz,  Özlem Türkad, Berkay Tulumbacı,  Cihan Kurtaran, Necmi Yapıcı, Zuhal Yalçın, Erman Okay, Gülçin Hatıhan ve Çiğdem Aygün gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Senaryosunu  Şeyda Delibaşı, Nuray Uslu, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı Kocaman Ailem dizisini yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği “Kocaman Ailem”in kadrosunda ayrıca;

KOCAMIN METRESİ / KOCA KOCA YALANLAR – KANAL D

Yapımcılığı Limon Film tarafından Kanal D için yapılan Kocamın Metresi dizisi daha set yapmadan ismi değişerek Koca Koca Yalanlar oldu. Kanal D’nin yaz dizileri arasında tanıtımı yapılan dizinin senaryosunu Gül Abus yazarken, yönetmenliğini Osman Taşçı yapıyor. Koca Koca Yalanlar dizisi Oyuncu kadrosunda Emre Kınay’la anlaşma yapıldığı Özge Özberk’e ise teklif götürüldüğü biliniyor.

koca koca yalanlar dizisi

Koca Koca Yalanlar Konusu

Koca Koca Yalanlar dizisinin muhtemelen bir romantik komedi dizisi olacağı belirtiliyor.

Koca Koca Yalanlar Tanıtım Fragmanı

Kocaman Ailem Konusu

Hulusi (Levent Ülgen), pastırma ve sucuk fabrikası sahibidir. Geçirdiği bir kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve başına bunların neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından dolayı ahlarını aldığını düşündüğü üç kadının bulunması için oğlu gibi sevdiği Demir’i (Aksel Bonfil) görevlendirir. Hulusi, sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenince şok yaşar. Hayatın heyecanını yeniden içimizde hissettireceği düşünülen “Kocaman Ailem dizisi içeriği ve senaryosuyla da unutulan değerleri yeniden hayatımıza sokacak.

Kocaman Ailem Tanıtım Fragmanı

MELEKLERİN AŞKI – STAR TV

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği başrol oyuncuları; Oya Başar (Rukiye Hanım), Gülper Özdemir (Melek) ve Berkay Hardal’ın (Yağmur), Didem Balçın, Özlem Mahmutoğlu, Toygan Avanoğlu, Alihan Aracı, Serkan Kuru, Rümeysa Arslan, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen, Ebrar Alya Demirbilek ve daha pek çok başarılı ismin yer aldığı Meleklerin Aşkı dizisi Show TV’de yayınlanacak.

meleklerim aşkı

Meleklerin Aşkı Konusu;

Yağmur daha bebek iken annesi tarafından huzurevine bırakılan merhametli, zeki ve sevgi dolu genç bir adamken, Huzur evinde daha ilk gördüğü anda aşık olduğu Meleğin aşk dolu hikayesinin anlatılıyor. Melek, Yağmur’un aksine inatçı, adaletli ve tüm hayatını doğaya adamış genç bir kızdır. Bu ikiliyi bir araya getirecek kişi ise, Meleğin Annesi Rukiye Hanımdır.

İstanbullu Gelin’in Murat’ı da Bu Dizide…

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde oynayan ve yurt dışına giden evin en küçük oğlu Murat Boran karakterine hayat veren Berkay Hardal’ın baş rolünde oynadığı Meleklerin Aşkı dizisi 5 Temmuz 2018 Salı günü 1. bölümüyle ekranlarda olacak. İzlerken kahkahaya boğulacağınız dizi romantik komedi sevenler için biçilmiş kaftan.

Meleklerin Aşkı Tanıtım Fragmanı

MİRAS 

TRT1 in yeni dizilerinden birisi de Miras dizisi olacak. Kolay yoldan zengin olma, fakir kıza ya da erkeğe miras kalmasıyla başlayacak hikayeyi konu alacak olan Miras Dizisi oyuncu kadrosu henüz kesinleşmedi.

Miras Dizisi Konusu

Yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yapacağı öğrenilen Miras dizisi modern bir külkedisi hikayesini konu alıyor.

 Miras Dizisi Tanıtım Fragmanı

Henüz yayınlanmadı.

MUHTEŞEM İKİLİ – KANAL D

Kanal D’nin büyük ses getireceğini düşündüğü bir yeni dizisi de Muhteşem İkili dizisi. Başrollerinde; Kerem Bursin ve İbrahim Çelikol’un rol aldığı dizinin yapımcılığını TMC yapıyor. Muhteşem İkili dizinin senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran yazarken yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Sezonun en iddialı projelerinden birisi olduğu söylenen Muhteşem İkili’de İbrahim Çelikkol ve Kerem Bursin birbirlerine tamamen zıt iki karakteri canlandırıyor.

muhteşem ikili dizisi

MACERA VE POLİSEYE SEVENLER İÇİN İDEAL

Macera, Polisiye ve Aksiyon türünde TMC film tarafından yapılan Muhteşem İkili dizisi, birisi Anadolu diğeri ise, Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadıyla seslendiği, Mert Barca – İbrahim Çelikkol (Barca) ile Mustafa Kerim Can’ın – Kerem Bursin (MKC) hikayesini konu alıyor. Bu ikili bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalır. Operasyon; Barca’nın cesareti MKC’nin zekası ile başarıyla sonuçlanır. Ancak bu ikili bu operasyon sonrasında ortak bir düşman edinmiştir. 1

Muhteşem İkili Ne Zaman Başlayacak?

Güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle adından çok söz ettirecek olan ve 1 Kasım Perşembe akşamı Kanal D de başlayacak olan Muhteşem İkili’nin oyuncu kadrosunda; İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Öykü Karayel, Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Özge Gürel yer alıyor.

MUHTEŞEM İKİLİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

NEFES NEFESE – STAR TV

Nefes Nefese konusu;

Dizinin hikayesi Berlin’de babası Ayaz Kıran’la sakin bir hayat süren Rüya’nın bir gün hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenmesi ile başlar. Annesini hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran’la sahte bir evlilik yapmak olduğunu düşünür. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya, bu tehlikeli yola çıkmayı kafasına koyar ve yolu 6 yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf’la kesişir.

nefes nefese dizisi

Aksiyon – Macera ve Aşk Sevenler İçin İdeal

Rüya, Suriye’deki annesini ararken kendisini Antakya’daki kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içerisinde bulur. İçerisine düştüğü maceranın baş mimarı ise, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır. (Uğur Yücel) Romantik aksiyon türünde olan Nefes Nefese dizisi aksiyon ve macera sevenler için farklı konusuyla ideal dizilerden birisi olmaya aday.

Nefes Nefese Tanıtım Fragmanı

PRİSON BREAK UYARLAMASI

Efsane dizilerden birisi olan Prison Break’ın yerli versiyonu FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 2018 yılında başlaması beklenen dizinin yapımcılığını AY yapım üstlenirken senaryosunu da Ozan Aksungur yapacak. Prison Break Türk versiyonu oyuncu kadrosunda baş rolü Kıvanç Tatlıtuğ oynayacak. Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisinde Prison Break’ın orjinal versiyonundaki Michael Scofield canlandıracak. Prensipte anlaşan Tatlıtuğ’un bölüm başına 280 bin TL talep ettiği iddia ediliyor. Dizinin diğer oyuncu karakterlerini kimin oynayacağı henüz belli değil.

Prison Break Türk Uyarlaması Konusu

Dizinin orijinalinde konu hayli sürükleyici. Michael Scofield’in (Kıvanç Tatlıtuğ) abisi bir iftira sonucu hapse atılır ve idam cezasına çarptırılır. Bunun üzerine Scofield abisini hapisten kaçmak için aylarca plan yapar. Yaptığı planı vücuduna dövme olarak geçiren Scofiled, planın ilk adımında bir bankayı soymuş gibi yapar. Planı çok güzel işleyen Scofield, abisinin bulunduğu hapishaneye düşer. Scofiled’in hapisaneye düşmesiyle olaylar başlar. İyi ve kötü dostluklar edinir ama tek hedefi abisini kurtarmaktır. Bir ekip kurarak abisiyle birlikte hapishaneden kaçmayı denese de önüne pek çok engel çıkar.

Prison Break Türk Uyarlaması Tanıtım Fragmanı

Çekimleri daha başlamayan dizinin tanıtım fragmanı yayınlandığında yazımızda olacak. Amerika da 6 sezon boyunca devam eden dizinin orijinal tanıtımı şöyle.

SELANİK 1920 DESTANI – KANAL D

Kanal D’nin 2018 yeni sezonda ekranlara getireceği dönem dizilerinden birisi olan Selanik 1920 Destanı dizisinin çekimlerine başlandı. Yeni sezonda Perşembe akşamları yayınlanması beklenen dizi, Vatanım Sensin dizisinin devamı niteliğinde olması planlanıyor Turgay Meydan ve Kıvanç Said Bilgin’in ortak yapımcılığında hayata geçirilecek olan Selanik 1920 Destanı dizisinin çekimleri için İstanbul – Selanik arasında hummalı bir çalışma başlatıldı.

Selanik 1920 Destanı Oyuncuları

Selanik 1920 Destanı dizisi oyuncu kadrosu için oyuncu seçiminde büyük titizlikle çalışıldığı belirtilirken, iddialara göre dizinin dikkat çekecek karakteri ünlü oyuncu Kevin Costner, Zübeyde Hanımı Nurgül Yeşilçay’ın oynayacak. Türk Prouduction tarafından yapılan açıklamaya göre, ünlü aktör George Clooney de İngiliz Generali tarihi komutan Hamilton’u canlandıracak. Atatürk ile konuşmasıyla tarihte büyük yankı uyandıran General Nikolaos Trikupis’i yapılan çalışmalar sonrasında oyuncu Erdal Çaylak’ın oynayacağı öğrenildi.

Ne Zaman Başlayacak?

Ekim – Kasım aylarında başlaması planlanıyor.

Selanik 1920 Destanı Dizisi Konusu

Atatürk ve İnönü’nün gerçek hikayelerine paralel olarak senaryolaştırılan dizi, Türkiye Cumhuriyet’inin Kuruluşuna kadar geçen dönemi konu alıyor.

Selanik 1920 Destanı Tanıtımı

SENİ SEVEN ANNEN

Daha önce Meryem ve Bodrum Masalı dizilerin yapımcılığını yapan TMC filmin yeni  romantik – absürt türünde olacak olan dizisi Seni Seven Annen dizisinin senaryosunu Ömer Genç yazacak. Barış Erçetin’in yöneteceği dizinin oyucuları ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Seni Seven Annen Konusu

Romantik komedi türünde olacak olan Seven Annen dizinin konusu açıklandığında yazımızda olacak.

Seni Seven Annen Dizisi Tanıtımı

Henüz tanıtım fragmanı yayınlanmadı.

SEV BENİ KORE DİZİSİ – KANAL 7

sev beni kore dizisi

Kanal 7’nin yeni yaz dizileri arasında yerini alan orijinal adı Weightlifting Fariy Kim Book Joo olan dizi Türkçe dublajlı adıyla “Sev Beni” olarak ekranlara gelecek. Orijinal adı, “Weightlifting Fairy Kim Bok-joo” aynı zamanda tüm dünyada en çok sevilen Kore Dizilerinden birisi.

Sev Beni Kore Dizisi Konusu

Halterci bir genç kızın hiç ummadığı bir anda aşkla tanışmasıyla başlayan hayatında yaşadığı değişimi konu alır.

Sev Beni Dizisi Tanıtım Fragmanı

SEV YETER -KANAL 7

sev yeter kore dizisi

Kanal 7’nin 2018 yaz sezonunda yayınlama başladığı Hint Dizilerinden birisi olan Sev Yeter, nefretle ve mecburiyetten başlayan bir evlililiğin içinde filizlenen aşkı konu alıyor. Sev Yeter Dizisi Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylar için linke tıklayabilirsiniz.

SIFIR NOKTASI – TRT1

TRT1 ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan Sıfır Noktası dizisi, Zeytinburnu Belediye Başkanının sokak çocuklarından oluşan buz hokeyi takımının şampiyonluk öyküsünü konu alıyor. Sıfır Noktası dizisinin yönetmenliğini Volkan Kocatürk yaparken, dizinin yapımcısı Degas Film’in sahini Ahmet Kayımtu olacak.

Sıfır Noktası Dizisi Konusu

TRT1 ekranlarında gerçek bir hikayeden hayata geçirilerek yayınlan Sıfır Noktası dizisi, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın, ilçedeki buz pistine gelenlere rahatsızlık veren sokaklarda yatan bir grup genci topluma kazandırmak için harekete geçmesiyle başlıyor. Sokak çocuklarından oluşan bir takım olan bu grup, geçtiğimiz zamanlarda Avrupa şampiyonu olmuştu. İşte bu şampiyonluk dizi olarak karşımıza çıkacak.

Sıfır Noktası Tanıtım Fragmanı

SİL BAŞTAN – KANAL 7

Kill Me Heal Me - Sil Baştan dizisi konusu ve oyuncuları

Kanal 7’nin 2018 yaz sezonunda yayınlamaya başladığı Kore Dizisi Sil Baştan (Kill Me, Heal Me) isimli Güney  Kore Dizisi, çoklu kişilik bozukluğu olan ve onun kişiliklerden birisine aşık Psikiyatristi arasında geçen olayları konu alıyor. Kore Dizisi severlerin izlemekten keyif alacağı dizinin başrolünde ünlü Koreli oyuncu Ji Sung rol alıyor.

Sil Baştan Konusu

Aşkın yedi halini anlatan dizide, çoklu kişilik bozukluğu olan Cha Do-Hyun ve doktorluğunun ilk yıllarındaki Oh Ri Jin arasında yaşanan zorlu aşk ilişkisini konu alıyor. Detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Sil Baştan Konusu ve Oyuncuları

Sil Baştan Dizisi Tanıtım Fragmanı

ŞEMS DİZİSİ

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdarı Necati Şaşmaz’ın başrolde oynayacağı Şems dizisi ile ilgili görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Posta Gazetesinde çıkan habere göre, Necati Şaşmaz’ın televizyon kanalları ile görüşmeye devam ettiği belirtilirken, dizinin senaryosunun kaleme alındığı ve uluslararası bir dizi olacağı ifade ediliyor. Şems dizisi oyuncu kadrosu henüz netleşmezken, Şems karakterini Necati Şaşmaz’ın canlandıracağı belirtiliyor. Necati Şaşmaz’ın yeni dizisinin senaryosunu da kendi yazdığı ve henüz hangi kanalda yayınlanacağı edinilen bilgiler arasında.

Şems Dizisi Konusu

Yeni sezonda izleyiciyle buluşması beklenen Şems Dizisi, 1185 yılında Tebriz’de doğan, esas adı Mevlana Muhammed olan ve dinin güneşi anlamını taşıyan Şemseddin lakabıyla anılan Tebrizi’nin hayat hikayesini konu alacağı biliniyor.

Şems Dizisi Tanıtım Fragmanı

Çekimleri daha başlamayan dizinin tanıtımı yayınlandığında burada olacak.

ŞİMDİ SUSMAK ZAMANI – FOX TV

FOX TV’de 2018 yaz sezonunda yayınlanması planlanan dizilerden birisi olan Şimdi Susmak Zamanı dizisinde kimlerin oynayacağı ve konusunun ne olacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

SONSUZA DEK KORE DİZİSİ – KANAL 7

sonsuza dek oyuncuları

Kanal 7’de yayınlanacak Kore Dizilerine bir yenisi daha eklendi. Saray yaşantısını ve tarihi anlatan konusuyla diğer dizilerden farklı bir hikayeye sahip olan “Moon Embracing Sun Kanal 7 de Sonsuza Dek adıyla yayınlanıyor. Geleneksel kıyafetleri, şaman inancının ilginç yanları ve saray hayatını içerisinde barındıran dizi, Kral Lee Hwon’un veliaht prens olduğu dönemde kaybettiği sevgilisi Heo Woo ile arasında geçen güçlü aşk öyküsünü anlatıyor.

Sonsuza Dek Konusu

Joseon Hanedanlığı’nda yaşayan iki kardeş, soylu geçmişini  hatırlamayan bir şaman kadına aşık olur. Lee Hwon ,Veliaht Prens olmasına karşın, kendisinden daha büyük ve daha yetenekli olan abisi Yang Myung’un onun yerinde olmasını tercih etmektedir. Yang Myung’un gayri meşru bir çocuk olması nedeniyle tahtta hakkı yoktur. Lee Hwon, macera için saraydan kaçmaya çalıştığı sırada bir asilzadenin zeki kızı Heo Yeon Woo ile karşılaşır.

Sonsuza Dek Tanıtım Fragmanı

TOZKOPARAN – TRT1

TRT1 ekranlarında yakında başlayacak olan dizilerden birisi olan Tozkoparan dizisi, küçük bir çocuk olan Mete’nin hastalığıyla mücadele etmek için ailesiyle birlikte İstanbul’dan taşınıp küçük bir kasabaya yerleşmesiyle başlayan hikayesini konu alır. Tozkoparan oyuncu kadrosunda; Burak Kut, Burcu Altın ve Yusuf Gokhan Atalay yer alıyor.

VURGUN DİZİSİ / FOX TV

vurgun dizisi konusu ve oyuncuları

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Vurgun dizisi, bir kaza sonrası bitkisel hayata giren Kemal’in 10 yıl sonra uyanması sonrasında uyurken yaşanan olaylarla yüzleşmesini konu alıyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya (Kemal Vardar), Deniz Çakır (Reyhan Vardar), Emre Kınay (Vedat), yer aldığı Vurgun dizisinin oyuncu kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli (Erdoğan Vardar) ve Aliye Uzunatağan gibi değerli oyuncu kadrosu yer alıyor.

Vurgun Dizisi Konusu

Yapımcılığı Gold Film tarafından üstlenilen Vurgun dizisinin konusu, Kemal Vardar’ın fabrikada çıkan yangın sonrasında 10 yıl bitkisel hayatta kaldıktan sonra uyanmasıyla başlayan olaylar dizisini anlatıyor. Kemal 10 yıl sonra bir anda uyanmıştır. Hastaneden büyük bir heyecanla eve dönen Kemal, hiçbir şeyin aslında eskisi gibi kalmadığını görür ve büyük bir şık yaşar.

Onun uyuduğu süreçte deliler gibi aşık olduğu karısı Reyhan, en yakın dostu Vedat’la evlenmiştir. Ve oğlu Vedat’ı baba olarak biliyordur. Kemal, yaşıdığı şoku atlattıktan sonra 10 içinde yaşananları araştırmaya başlar.

Vurgun 6. Bölümde Final Yaptı

2019 Ocak ayının sonlarında başlayan Vurgun dizisi izleyiciden yoğun talep görmemesi üzerine Mart ayının ortalarında yayınlanan 6. Bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin erken final yapması olarak başrol oyuncusu Deniz Çakır’ın son dönemlerde hakkında çıkan iddialar olduğu gösterildi.

YILLAR SONRA – AĞLAMA ANNE DİZİSİ – ATV

Yapımcılığı Süreç Filmin tarafından yapılan ve Eylül 2018 de ekranlarda olması beklenen Yıllar Sonra dizisi yani değişen yeni ismiyle Yıllar Sonranin çekimleri 28 Ağustos Salı günü İstanbul’da başladı. Ünlü oyuncular Cansel Elçin ve Birce Akalay’ı aynı ekranda buluşturacak olan Ağlama Anne dizisinin konusu ise şöyle; birbirinin çocukluk aşkı olan Cansel Elçin ve Birce Akalay’ın yıllar sonra hayatları kesişir. Ayrılık ve hüzünlerin anıldığı buna karşın kırgınlıklarının geçmediği, barışmanın oldukça güç olduğu hikaye de ikilinin serüveni çok sevilecek. Yıllar Sonra dizisi oyuncu kadrosunda; Cansel Elçin, Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Ekin Mert Daymaz ile Aslıhan Malbora yer alıyor.

Yıllar Sonra – Ağlama Anne Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

ATV’nin yeni sezon dizileri arasında yer alan ve çekimlerine 28 Ağustos itibarıyla başlanacak olan Yıllar Sonra dizisinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili henüz kesinleşmiş bir tarih yok.

yıllar sonra dizisi oyuncuları

4N1K İLK AŞK – FOX TV

4 n1 k

Hazırlıkları yaklaşık bir yıldır devam eden aynı zamanda da sinema filmi çekilen FOX TV’nin yeni dizisi 4N1K İlk Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda;

Gözde Mutluer, Burak Yörük, Hasan Denizyaran, Buse Narcı, Sina Özer, Cemrehan Karakaş, Turan Cihan Şimşek ve Berke Bük gibi genç isimler yer alıyor. Yapımcılığını Fabrika Yapımın üstlendiği 4N1K İlk Aşk, 6 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00 (Sekiz) de “Hepimiz Kızımız, Kızımız Hepimiz İçin” Sloganıyla başlayacak olan dizinin konusu ise şöyle;

4n1k İlk Aşk Dizisinin Konusu

Yaprak, çocukluğundan bu yana kendisine kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur. Bu dünya,  gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Bu keşifte bir seçim yapmak zorundadır; ya bir “masal prensi”ni veya “gamzeli kahraman”ı seçecektir.

Aşk’tan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla sorun mıknatısı olan, her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu 5 gencin çocukken verdikleri o söz, her arıza durumunda yeniledikleri o cümle hikayeyi en iyi şekilde özetlemektedir. Romantik Gençlik Dizisi türünde olan dizide gençlerin kendilerinden çok şey bulacakları kesin.

4N1K İlk Aşk Tanıtım Fragmanı

HANGİ DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2018 İşte yeni sezonda da devam edecek yaz dizileri…

Bir Cevap Yazın