Yaz Sezonunda Başlayacak Diziler / 2019 Yeni Türk Dizileri ve Kanalları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kış Sezonu Bitti! Sıkı Durun Yaz Dizileri Gümbür Gümbür Geliyor!

2019da-başlayacak-yeni-Türk-diziler

2019 Yaz Sezonunda Başlayacak Diziler

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de televizyon dizileri hayatımızda önemli bir yer tutuyor. Birbirinden güzel ve yakışıklı oyuncuların oynadığı farklı hikayeleriyle bizleri ekran başına kilitleyen Türk dizileri her yıl yaz ve kış sezonu olarak iki defa yayın hayatına başlıyorlar. Yaz aylarının başladığı şu günlerde kışın başlayan diziler final ya da sezon finali yaparken pek çok yerli dizi de yayın hayatına merhaba diyecek. Peki, 2019 Yaz sezonunda hangi diziler başlayacak? İşte 2019 Yaz sezonunda başlayacak diziler ile yeni Türk Dizileri listesi ve yayınlandıkları televizyon kanalları.

2019 YAZ DİZİLERİ VE BAŞLAYACAĞI KANALLAR

ATV’de Başlayacak Yaz Dizileri

CANEVİM

canevim dizisi atv

ATV’nin 2019 yaz sezonunda ekranlara getireceğini duyurduğu Canevim dizisi Koliba film tarafından yapılıyor. Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Ezgi Şener ve Özgür Çevik gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Canevim dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Canevim dizisinin ismi daha önce Zalim olarak açıklanmıştı.

Canevim Dizisi 1. Bölüm Tanıtım Fragmanı

KİMSE BİLMEZ

atv nin yeni dizisi kimse bilmez

ATV’nin Haziran 2019’da ekranlara getirmeyi planladığı Kimse Bilmez dizisi, farklı özellikleri olan çok iyi görüp iyi gizlenen istihbarat Ajanı Ali’nin hikayesini konu alıyor. Farklı hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Kimse Bilmez Dizisinin oyuncu kadrosunda; Keremcem, Serdar Şanal, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin yer alıyor.

Kimse Bilmez dizisi ne zaman yayınlanacak belli oldu.

Kısa bir süre önce yapılan açıklamaya göre, Kimse Bilmez 11 Haziran 2019 Salı günü saat 20.00’de 1. Bölümüyle ATV ekranlarında olacak.

Kimse Bilmez Dizisi 1. Bölüm Fragmanı

FOX TV’de Başlayacak Yaz Dizileri

HER YERDE SEN

Fox tv de başlayacak yaz dizisi her yerde sen

FOX TV’nin yapımcılığını Karga Seven Pictures’un üstlendiği romantik komedi türündeki yeni yaz dizisi Her Yerde Sen, Kerem ve Selin ismindeki iki gencin aynı evi satın almasıyla gelişen olayları konu alıyor. İki gencin macerayla başlayan olayları yerini aşka bırakacak. Her yerde sen dizisi oyuncu kadrosunda Erkenci Kuş dizisinde Osman karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Ali Yağcı da yer alacak.

Her Yerde Sen Oyuncu Kadrosu

Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda; Furkan Andıç, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Aybüke Pusat, Ali Yağcı, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner, Barış Yıldız, Sertan Erçakan rol alıyor.

Her Yerde Sen Ne Zaman Başlayacak?

2019 Yaz dizileri arasında büyük ilgi çeken diziler arasında yer alan Her Yerde Sen dizisinin başlama tarihi kısa bir süre önce belli oldu. Yayınlanması heyecanla beklenen dizi 14 Haziran Cuma akşamı FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Her Yerde Sen 1. Bölüm Fragmanı

KANAL D’de Başlayacak Yaz Dizileri

AFİLİ AŞK

kanal d yaz dizisi afili aşk

Kanal D’nin yaza iddialı gireceği dizilerinden Afili Aşk Dizisi Konusu, Oyuncuları ve İlk Tanıtım Videosu İ dizisinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Özge Özberk, Altan Erkekli gibi başarılı oyuncular rol alıyor. Romantik komedi türünde olan dizi eğlenceli hikayesiyle daha şimdiden izleyicinin gönlüne taht kurmuş durumda.

Afili Aşk Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Kış sezonu dizilerinin tatile girmesiyle izleyiciyle buluşacak olan Afili Aşk, 12 Haziran Çarşamba akşamı 1. Bölümüyle yayın hayatına start verecek.

Afili Aşk Dizisi 1. Bölüm Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=AmEiTg4idnM

TRT 1’de Yeni Başlayacak Yaz Dizileri

Kış sezonunda pek çok başarılı yapıma imza atan TRT de bu yıl yaza yeni dizi haberleri olmadan giren kanallardan birisi. Bununla birlikte kış sezonunda yayınladığı Tek Yürek dizisi sezon finali yapmadan yaz aylarında yayınlanmaya devam edecek.

TRT Mini Dizilere Yer Verecek

2019 Yaz Sezonu için yeni dizi arayışına girmeyen TRT, yayınladığı mini dizilerle sezonu bitirecek gibi. Ramazan Bayramı haftası boyunca 5 bölümlük mini dizi Dengi Dengine ile yaz sezonuna start veren TRT’nin diğer dizilerinin ne olacağı şimdiden merak konusu.

Muhteşem Kraliçe Kore Dizisi TRT 1’de Yeniden Yayınlanıyor

queen seon deok muhteşem kraliçe konusu ve oyuncuları

TRT 1 bu yıl yaz dizileri hakkını daha önce yayınladığı Güney Kore dizilerini yeniden yayınlayarak kullanıyor. Işığı Prensesi Kore dizisinin final yapmasından sonra daha önce TRT de yayınlanan Kore dizilernden birisi olan Mutlaka İzlenmesi Tavsiye Edilen ve Tarihi Türde Kore Dizileri Muhteşem Kraliçe yeniden TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

STAR TV 2019 Yazında Başlayacak Yeni Diziler

BENİM TATLI YALANIM

starda başlayacak yaz dizisi benim tatlı yalanım

Star TV’nin 2019 yaz sezonunda seyirciyle buluşturacağı dizisi Benim Tatlı Yalanım’ın ilk ismi Annemi Beklerken olarak açıklanmıştı. Yapımcılığını Q3 Medya’nın üstlendiği Benim Tatlı Yalanım dizisinin oyuncu kadrosunda; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Cem Zeynel Kılıç yer alıyor.

Benim Tatlı Yalanım Konusu,

Eşi tarafından aniden terk edilen Nejat, çocuğuna bakmak zorunda kalmasıyla eğlenceli bir maceraya atılır. Nejat’ın Suna’ya aşık olmasıyla hayatı daha da eğlenceli hale gelir.

Benim Tatlı Yalanım Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Romantik komedi türündeki Benim Tatlı Yalanım dizisinin yayın tarihi kısa bir süre önce belli oldu. Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak dizi, 13 Haziran Perşembe günü 1. Bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Benim Tatlı Yalanım 1.Bölüm Tanıtım Fragmanı

TV8’de 2019 Yaz Sezonunda Başlayacak Diziler

Daha çok Survivor, O Ses Türkiye gibi yarışma programlarıyla dikkatleri üzerine çeken TV8, kış sezonunda yayınlanan iki dizisi Jet Sosyete ve Kızım dizilerine final kararı aldı. TV8’in 2019 sezonunda dizi yayınlayıp yayınlamayacağı ile ilgili şu ana kadar yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor. Yeni dizilerle ilgili haber çıktığında yazımızda yer alacak.

SHOW TV’de 2019 Yaz Sezonunda Başlayacak Yaz Dizileri

Çukur, Çarpışma gibi dizilerin kanalı olan Show TV, dizilerini birer birer final yaptırmasına karşın yeni başlayacak dizilerle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Gündüz kuşağında Zahide Yetiş, Gelin Evi gibi programlarla izleyicinin ilgisini çeken kanalın yaz sezonu programı merak konusu oldu.

Kanal 7’de Başlayacak Yaz Dizileri

Kore Dizileri, Hint Dizileri ve Arkası yarın dizilerinin kanalı olan Kanal 7’nin 2019 yaz sezonunda başlayacak dizisi şu ana kadar açıklanmadı. Zira kanal halen uzun soluklu Hint dizilerini final yaptırmayarak yayın saatlerini doldurmuş durumda.

Tatlı Bela Hint Dizisi 2019 Yaz Sezonunda Tekrar Yayınlanıyor

tatlı bela seslendirenler

Televizyon kanallarının kış sezonunun sona ermesiyle Kanal 7’nin birçok dizisi sezon finali yaparken, sevilen Hint Dizileri; İkimizin Yerine, Sev Yeter, Ah Kalbim sezona herhangi bir ara vermeden yollarına tam gaz devam ediyorlar. Bununla birlikte kanal sezon finaline giren dizilerin yerine yeni yaz dizisi yayınlamak yerine tıpkı TRT’de olduğu gibi eski yayınladığı Hint dizilerini yeniden yayınlama kararı aldı. Bu kararla daha önce yayınlanan ve izleyici tarafından çok sevilen Tatlı Bela Hint Dizisi 4 Haziran 2019 Salı gününden itibaren hafta içi her gün saat 20.00’de yayınlanmaya başladı.

Yalancı Bahar 1 Temmuz’dan İtibaren Yeniden Kanal 7’de

yalancı bahar yeniden başlıyor

Kanal 7 2019 yaz sezonuna daha önce yayınladığı Hint Dizilerinin tekrar bölümleriyle tam gaz devam ediyor. Kısa bir süre önce kanal tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyada ve ülkemizde izlenme rekorları kıran Yalandı Bahar / Madhubala Ek Ishq Ek Junoon dizisi 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü her sabah saat 07.45’de ve 79. Bölümden itibaren ekranlarda olacak.

Blu TV’de Başlayacak Yaz Dizileri

BEHZAT Ç. YENİDEN

blu y-tv dizileri behzat ç

Bir Ankara Polisiyesi sloganıyla Türk halkının kalbine taht kuran Behzat Ç. dizisi geri dönüyor. Çekimleri Mayıs ayının ortalarında başlayan dizi son zamanlarda büyük ilgi gören İnternet platformlarından Blu TV’de yayınlanacak. Temmuz ayında izleyiciyle buluşması beklenen Behzat Ç.’nin yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

Bu Yazılarımıza da Göz Atar mısınız?

2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Türk Dizileri

2019 Final Yapacak Diziler

2020 Yeni Türk Dizileri

2017’de Yayınlanan Yaz Dizileri

Kanal 7 Kore Dizileri

Erken Final Yapacak Diziler 2020

Bir Cevap Yazın