Adı Efsane Yakında Kanal D de başlıyor! İşte Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Adı Efsane Yakında Kanal D de başlıyor

ADI EFSANE YAKINDA BAŞLIYOR

Kanal D’nin 2017 yılında izleyici ile buluşturmayı planladığı Adı Efsane oyuncu kadrosu ile ilgi çekiyor. Baş rolünde sevilen dizi Behzat Ç’nin  komiseri Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in yer aldığı dizinin ocak ayında yayımlanması bekleniyor. Dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz net bir tarih yok. Ocak ayınında başlaması beklenen dram, spor türündeki diziyi daha önce Kiralık Aşk dizisinde de yönetmenlik yapmış olan başarılı yönetmen Devrim Yalçın yönetecek. Amerikan Yapımı Beyaz Gölge dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek olan Adı Efsane dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Adı Efsane dizisinin baş rolünde oynayacak olan Erdal Beşikçioğlu basketbol koçunu canlandıracak.

BEYAZ GÖLGE’NİN UYARLAMASI

Orijinal adı The White Shadow olan ve Amerikan kanalı CBS kanalında 27 Kasım 1978 – 16 Mart 1981 tarihleri arasında gösterilmiştir. Türkiye’de 1980’li yıllarda TRT1 ekranlarında “Beyaz Gölge”adı ile yayımlanmıştır. Dizi Türkiye’de yayınlandığı yıllarda gençlerin basketbolu sevmelerine büyül katkı sağlamıştır. Dizinin ele aldığı sosyal sorunların çözülmesi sırasında takım üyeleri ve koç arasındaki dayanışma gelişmekte olan gençler için öğretici nitelikte olmuştur.  Daha sonra TRT’de 2000’li yıllarda çekilen Koçum Benim adlı dizi de Beyaz Gölge’den esinlenmiştir.

adı-efsane-oyuncuları

BİR BABANIN MÜCADELESİNİ KONU ALIYOR

Ocak ayında Kanal D Dizileri arasında yerini alacak olan Adı Efsane Dizisinin hangi gün ekrana geleceği belli oldu. Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, senaryosunu Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı yapım izleyicide bomba etkisi yaratacak. Yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın  yapacağı Adı Efsane; her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

PAZARTESİ GÜNLERİ YAYIMLANACAK

Adı Efsane’nin yayın günü ile ilgili edinilen bilgiye göre dizinin yayımlanacağı günün Pazartesi akşamları olacağı belirtiliyor. Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamlarında halen yayımlanan ve “Babam ve Ailesi”nin final yapmasının ardından yayın hayatına başlayacağı öğrenildi.

“HERKES İKİNCİ BİR ŞANSI HAK EDER”

2017 yılının iddialı dizileri arasında yer alması beklenen Adı Efsane, “Herkes ikinci bir şansı hak eder” sloganıyla yola çıkıyor. Ağır bir kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, büyük tutkusu basketbolu bırakmak zorunda kalmıştır. Sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybetmiştir. Tam hayata karşı bütün venini kaybetmişken, kızlarını yeniden kazanmak için karşına son bir şans daha çıkar.

KÜNYE

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Müge Turalı Pak – Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Yönetmen : Devrim Yalçın

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Senaryo : Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu, Hilal Yıldız

Görüntü Yönetmeni : Kemal Sözen

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Müzik : Alpay Göltekin

ADI EFSANE OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

adı-efsane-dizisi-oyuncuları

Erdal Beşikçioğlu – Tarık Aksoy

Gökçe Bahadır  – Bahar

Rojda Demirer – Seçil

Reha Özcan – Hasan

Bülent Düzgünoğlu – Seyfi

Güneş Hayat – Kevser

Almila Ada – Melis

Cem Yiğit Üzümoğlu ( Hakan)

Leya Kırşan ( Zeynep)

Baran Bölükbaşı ( Fiko)

Hakan Ummak (Sadık)

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ADI EFSANE DİZİSİ SET FOTOĞRAFLARI

Yeni Sezon Dizilerinin Başlama Tarihleri

Kuruluş Osman Dizisi Kadrosuna Efsane Bir İsim Katılıyor

Matrix Serisinden 4. Film Yolda

Behzat Ç. Yeni Sezon Başlıyor

Bu yıl Altın Kelebek’e Kimler Aday Oldu?