Afili Aşk Konusu ve Oyuncuları Netleşmeye Devam Ediyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Afili Aşk Dizisinin Konusu ve Oyuncuları Belli Oldu!

afili aşk konusu ve oyuncuları

AFİLİ AŞK KONUSU VE OYUNCULARI BELLİ OLDU!

Kanal D ekranlarında 2019 Yaz Dizisi olarak ekranlara geleceği söylenen Afili Aşk konusu ve oyuncuları kimler belli olmaya başladı. Yapımcılığı ARC yapım tarafından üstlenilen dizi, televizyon kanallarının Yaz Sezonuna girdiği dönemde gösterilmeye başlanacak. Çekimlerine 2 Mayıs Perşembe günü başlayan Afili Aşk dizisinin tanıtım fragmanı ile setten ilk kamera arkası görüntülerinin de aynı gün içerisinde izleyicilerle paylaşıldı. Baş rollerini Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk ve Altan Erkekli gibi başarı oyuncuların paylaşacağı Afilli Aşk dizisinin hikayesi ve karakterleri ile ilgili detayları sizler için derledik.

iLK ADI “KÖTÜ KIZ” İDİ

Kanal D’nin yaz sezonu iddialı dizileri arasında yer alması beklenen Afilli Aşk dizisinin ilk adı “Kötü Kız” olarak açıklandı. Zeynep adında hayatın darbesini yiyen bir genç kızın hayat hikayesinin anlatılacağı dizinin adı daha sonra Afili Aşk olarak değişti.

ZORAKİ BİR EVLİLİKLE BAŞLAYAN AŞK HİKAYESİNİ İZLEYECEĞİZ

Ayşe, ağabeylerinin baskılarından bunalmış ve onlardan kurtulmanın tek yolunun sevgilisiyle evlenmek olduğuna karar vermiştir. Tam evlilik hayalleri kurarken sevgilisiyle en yakın arkadaşının ihanetini öğrenir. Bu ihanet karşısında büyük şok yaşayan Ayşe, çaresizlik içerisinde hayatında ilk defa kötü bir kız olmaya karar verir. Bu zamana kadar hep iyilik peşinde olan Ayşe’nin yapacağı bu kötülük patronun oğlu Kerem’e iftira atmak olacaktır. Ayşe’nin attığı bu iftira sonunda, Ayşe (Burcu Özberk) ve Kerem (Çağlar Ertuğrul) zoraki bir evliliğe başlar.

AFİLİ AŞK GENEL KONUSU / HİKAYESİ

afili-aşk-ilk-tanıtım-fotoğrafı

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla yaz dizileri arasında büyük ilgi görmesi beklenen Afili Aşk, Ayşe Özkayalı’ın hayatta yediği darbeler sonrasında yaşamında meydana gelecek değişiklikleri konu alıyor. Güzeller güzeli Ayşe’nin yaşadığı bu değişiklikler içerisinde zengin, yakışıklı ve bir o kadar da çapkın Kerem Yiğiter’le evlenmesi hayatının daha da bir renklenmesine neden olacaktır.

AFİLİ AŞK NEREDE ÇEKİLİYOR /DİZİ SETİ NEREDE KURULUYOR?

Seti İstanbul’da kurulan dizinin çekim yerleri yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Kesin olmayan bilgilere göre, Afili Aşk şirket çekimleri Sarıyer’de yapılıyor. Şirket çekimleri için kullanılan yer ise, İTÜ Teknokent.

afili aşk çekimleri başladı

AFİLİ AŞK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri 2 Mayıs 2019 Perşembe günü başlayan Afili Aşk dizisinin 20 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan fragmanına göre, 12 Haziran Çarşamba akşamı SAAT 20.00 de başlayacak. Afili Aşk 2019 Yaz Sezonunda izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak.

AFİLİ AŞK 1. BÖLÜM 1. FRAGMANI YAYINDA!

https://www.youtube.com/watch?v=AmEiTg4idnM

İLK SET GÖRÜNTÜLERİ 

Çekimlerine Mayıs ayında başlayan dizinin ilk set ve kamera arkası görüntüleri gelmeye başladı.

afili-aşk-set-fotoğrafı

İLK TANITIM FRAGMANI / 1. BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

Afili Aşk şarkısının yayınlanmasından 1 hafta sonra yaklaşık 4 milyondan fazla kişi tarafından izlenmesi yapımcı şirketi ve oyuncuları memnun ederken dizinin ilk tanıtımının yayınlanması sosyal medyada büyük ses getirdi.

Afili Tanıtım Sosyal Medyayı Salladı

İki başrol oyuncusunun gelin ve damadı canlandırdığı tanıtım yayınlanır yayınlanmaz büyük beğeni topladı. Özellikle Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul hayranları başta olmak üzere tanıtımla ilgili sosyal medya platformlarından sayısız yorum yapıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=4X9ZsC1H9eo

AFİLİ AŞK MÜZİĞİ

https://www.youtube.com/watch?v=bokZpUE5RFU

Afili Aşk dizisi ilk tanıtım fragmanı da 2 Mayıs Perşembe günü instagram üzerinden yayınlandı.

afili-aşk-tanıtım-set

Afili Aşk Şarkı Sözleri

Nereye kadar
Bu pembe rüyalar
Anlasana artık ayrı dünyalar

Kalbin kırık olanlara
Aşktan öte köy yok
Anlat sen soranlara

Afili aşklar böyle mi başlar yol ortasında
Yalancı taçlar başımda durmaz kötü kız
Olmazsan

AFİLLİ AŞK KÜNYE

Gösterileceği Kanal: Kanal D
Türü: Romantik / Aşk
Sezon Sayısı : 1
Bölüm Sayısı:
Başlayacağı Tarih /Yayın Günü: Henüz Belli Değil
Yayın Saati: 20:00
Yapımcı Firma: ARC Yapım
Yapımcı: Fatih Enes Ömeroğlu
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Barış Erdoğan, İlker Arslan ve Rüya İşçileri
Müzik:
Resmi İnstagram Sayfası: @afili ask 
Oyuncular: Çağlar Ertuğrul (Kerem Yiğiter), Burcu Özberk (Ayşe Özkayalı), Ozan Değgez (Samet Yiğiter), Uğur Uzunel (Erkut Özkayalı), Taner Rumeli (Rıza Özkayalı), Benian Dönmez (Melahat Özkayalı), Serkay Tütüncü (Volkan Çekerek), Güzide Arslan (Gonca Durmaz), Altan Erkekli (Muhsin Yiğiter), Neşe Baykent (Yelda Yiğiter), Yılmaz Kunt (Berk), Zeynep Tuğçe Bayat (Ayça)

AFİLİ AŞK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?  İŞTE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER

Kerem Yiğiter (Çağlar Ertuğrul)

afili aşk kerem yiğiter

Kerem Yiğiter, genel tanımıyla aile şirketlerinde çalışan çapkın bir iş adamıdır. Ailesinin zenginliği herkesi etkileyecek cinstendir. Şirketlerinde çalışan Ayşe Özkayalı ile istemeden de olsa evlenecektir.

Yakışıklı, Zeki Bir O kadar da Çapkın!

Kerem, 20’li yaşların sonunda zengin, yakışıklı, zeki bir o kadarda çapkın genç bir adamdır. Hayatta neredeyse her şeye sahiptir. Tek babasının güveni dışında. Ailesinin imkanları Kerem’i bugünü ya da yarını hiç düşünmek zorunda bırakmamıştır.

Kader Ona Öyle Bir Oyun Oynar ki…

Zaman geçtikçe birilerini düşünmenin ne anlama geldiğini bile hatırlamaz olmuştur. Üzdüğü kızlardan birisinin intihar girişiminde bulunması Kerem’in büyük bir karar almasına neden olur. Bu kararında Kerem hayatını değiştirecektir. Lakin Kerem kaderin ona oynadığı oyundan habersizdir.

Çağlar Ertuğrul (Afili Aşk Kerem Gerçekte Kimdir?)

afili aşk kerem yiğiter ğalar ertuğrul

Dağ filminin Oğuz’u Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Yağız Egemen’i Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987 doğumludur. Asıl mesleği Makine Mühendisliğidir. Üniversite eğitimi sırasında tiyatro ile tanışan yakışıklı oyuncu oyunculuk kariyerine ilk defa“Romeolar ve Julietler” isimli tiyatro oyunuyla adım atmıştır. Birçok film, reklam ve dizi projesinde yer alan 2019 yılındaki Çağlar Ertuğrul’un yeni dizisi Afili Aşk olmuştur.

Ayşe Özkayalı (Burcu Özberk)

afili aşk ayşe özkayalı

Ayşe Özkayalı genel tanımıyla hayatın zorlukları içerisinde ağabeyleriyle yaşayan güzeller güzeli bir kızdır. En yakın arkadaşı ve sevgilisinin ihanetine uğrayan Ayşe, hayatında ilk defa kötü bir kız olmaya karar verir. Patronunun oğlu olan Kerem Yiğiter’e attığı iftira sonrasında onunla evlenen Ayşe’nin hayatında renkli değişiklikler yaşanmaya başlar.

20’li Yaşlarda Zarif Sevecen Birisi

Ayşe, 20’li yaşların başında zarif, güzel, cıvıl cıvıl ve iyi karakterli birisidir. Hatta o kadar iyidir ki adeta melek gibi denilebilir. Hiçbir zaman kendini hayatın merkezine koymaz. Bencil değildir.

Ta ki yaşadığı o güne kadar.

Ailesi, sevdiği adam ve en yakından üstü üste büyük darbeler yediği o gün kurtuluşu hayatında ilk defa kötü bir şey yapmada bulur. Ayşe’nin bu kararı onun hayatını tamamen değiştirecektir.

Burcu Özberk (Afilli Aşk Ayşe Gerçekte Kimdir?)

afili aşk ayşe yılmaz burcu özberk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisiyle (Nazlı Yılmaz karakteriyle) tanınıp geniş hayran kitlesine kavuşan Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 Eskişehir doğumludur. Şu an 29 yaşında olan Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerindeki ilk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakterine hayat vererek yaşamıştır. Aynı zamanda tiyatroda da oynayan güzel oyuncu Badem Şekeri film serisinde de oynamıştır.

Berk Koçar (Yılmaz Kunt)

afili aşk berk koçar

20’li yaşlarda hoş, yakışıklı, centilmen ve kibar biridir. Mimar bir annenin ve dişçi bir babanın oğludur. İyi bir eğitim almış ve iyi yetiştirilmiş olan Berk, Ayşe’nin erkek arkadaşıdır. Her ne kadar hayat koşulları da farklı olsa, aslında Ayşeyi sevmiştir.

Yılmaz Kunt (Afili Aşk Berk Gerçekte Kimdir?)

yılmaz-kunt-afili-aşk-berk

Aslen Adanalı olan Yılmaz Kunt, 19 Kasım 1994 Ankara doğumludur. Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu olan Kunt, 2015 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Avrupa ve dünya modellik yarışmalarında da birincilikleri bulunan Yılmaz Kunt, Sev Yeter dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Kunt, geçtiğimiz sezon yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisinde Ömer karakterine hayat vermiştir.

Rıza Özkayalı (Taner Rumeli)

afili aşk rıza özkayalı

Rıza, otuzlu yaşların sonundadır. Ayşe ve Erkut büyük ağabeyi ve evin reisidir. Mahalledeki kahveyi işleterek hayatını kazanır. Rıza sadece ailenin değil mahallenin de ağabeyidir. Dediğim dedik astığım astık tavırlarıyla Ayşe’ye dünyayı dar eder.

Yakın zamanda hapisten şartlı olarak tahliye edilmiştir. Ona göre dünya korkunç tehlikelerle dolu güvenilmez bir yerdir. Kardeşini korumakla kötü adam olacaksa, kötü adam olarak tanınmayı kabul eder.

Taner Rumeli (Afili Aşk Rıza Gerçekte Kimdir?)

taner-rumeli-afili-aşk-rıza

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Taner Rumeli, 8 Nisan 1985 doğumludur. Ankara arkası yarını olarak bilinen Bizim Evin Halleri isimli arkası yarın dizisinde dizisinde Çetin karakteriyle tanınmıştır.

Erkut Özkayalı (Uğur Uzunel)

afili aşk erkut özkayalı

Erkut Ayşe’nin küçük ağabeyidir. Tam bir kötülük makinesi olan Erkut, Ayşe’nin yaşamını çekilmez hale getirmektedir.

Yirmili yaşların sonlarında olan Erkut, tabiri caizse tam bir ipe sapa gelmez, serserinin tekidir. Kimseye hayrı dokunduğu henüz hiç görülmemiştir. Ayşe’nin maaşıyla geçinen Erkut’un hayattaki tek motivasyon kaynağı paradır.

Bir gün kör talihinin döneceğine inanır. Ucunda para olduktan sonra onu ikna etmeyecek hiçbir şey yoktur.

Uğur Uzunel (Afili Aşk Erkut Gerçekte Kimdir?)

uğur-uzuner-afili-aşk-erkut

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalında eğitim alan Uğur Uzunel, en son ATV’de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde İsmet karakterine hayat vermiştir. Uğur Uzunel’in oynadığı diğer dizi ve filmler; El Yazması, Ferah Feza, Kumdan Kale, Ağır Roman, Evdeki Yabancılar, Şeref Meselesi.

Melahat Özkayalı (Benian Dönmez)

afili aşk benan özykayalı

Ayşe’nin annesi olan Melahat, yıllar önce  kocasını kaybetmiştir. İki oğlu bir kızı olan Melahat’ın en büyük zevki Türk dizilerini izlemektir.

Ayşe’nin annesi olan Melahat, ellili yaşlardadır. Kocasını kaybettikten sonra evin direği olarak Rıza’yı kabul etmiştir. Rıza’nın her dediğini yapmış, ne derse onu doğru kabul etmiştir. Ona göre varsa yoksa Rıza’dır. Alzheimer hastası olan Melahat her şeyi unutsa da televizyon dizilerini hiç unutmaz.

Benian Dönmez (Afili Aşk Melahat Gerçekte Kimdir?)

benian-dönmez-afili-aşk-melahat

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Benian Dönmez, 3 Mart 1965 Ankara doğumludur. Son olarak ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Servert’in eşi, Mübeccel karakterine hayat vermiştir.

Volkan Çekerek (Serkay Tütüncü)

afili aşk volkan çekerek

Afili Aşk dizisinin yakışıklı ve bir o kadar da çapkın delikanlısı Kerem Yiğiter’in en yakın arkadaşı kankası ve suç ortağıdır.

Volkan’la Kerem’in lisede başlayan arkadaşlıkları bugüne kadar gelmiştir. İyili rahat ve neşeli birisi olan Volkan, çabuk yorulur. Daha çok çalışmaktan değil dinlenmekten hoşlanır. Zora gelince hemen kaçar.

Rezil olmaktan hiç mi hiç utanç duymaz. Ona göre bu durum hayat denen uzun yolda öğretici bir deneyimdir sadece. En büyük hayali kendi kahbe dükkanını açmaktır.

Serkay Tütüncü (Afili Aşk Volkan Çekerek Gerçekte Kimdir?)

serkay-tütüncü-afili-aşk-sertaç

2016 yılında düzenlenen Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 İzmir doğumludur. Aynı zamanda amatör bir futbolcu da olan Tütüncü, Para Bende isimli yarışmayı Yunus Günce ve Mehmet Özyay ile birlikte sunmuşlardır.

Hülya Yiğiter (Asena Tuğal)

afili aşk hülya yiğiter

Samet’in karısı olan Hülya sosyeteye girmek isteyen biridir. Kayınvalidesi Yelda ile aynı evde yaşaması ondan çok şey öğrenmesini sağlamıştır. Kocası Samet’i sürekli eleştiren ve yönetmeye çalışan bir tutumu vardır. Asıl amacı şirkete girmek ve söz sahibi olmaktır. Samet’in tam tersi bir kişilikte olan Hülya’nın amacına giden yolda hiçbir şeyden kaçınmayan bir karakteri vardır.

Asena Tuğal (Afili Aşk Hülya Gerçekte Kimdir?)

asena tuğal afili aşk hülya yiğiter

TGRT, Kanal D ve Show TV’de muhabir olarak çalışan Asena Tuğal, 1 Ocak 1984 doğumludur. 2006 yılında Miss Turkey de 4. Olan Tuğrul, Lise Devriyesi dizisinde Seda Sancak karakterine hayat vermiştir. Asena Tuğal aynı zamanda tekvando siyah kuşak sahibidir.

Gonca Durmaz (Güzide Arslan)

afili aşk gonca durmaz

Gonca, dizide Ayşe’nin en yakın arkadaşıdır. Ayşe’nin sevgilisinde gözü vardır.

Ayşe’nin iş yerinden arkadaşı olan Gonca, kendine bakmasını seven ve kendini beğenen, gözü açık bir o kadar da bencil birisidir. Her zaman gözü yüksekte olan Gonca, Ayşe’nin kaderinin değişmesine neden olacaktır.

Güzide Arslan (Afili Aşk Gonca Gerçekte Kimdir?)

güzide-arslan-afili-aşk-gonca-durmaz

Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu olan Güzide Arslan, oyunculuk kariyerine Arka Sokaklar dizisiyle başlamıştır. O Hayat Benim dizisinde Seçil karakterine de hayat veren Arslan, son olarak TRT ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde Dilşad karakterine hayat vermiştir.

Muhsin Yiğiter (Altan Erkekli) 

afili aşk muhsin yiğiter

Kerem’in babası olan Muhsin Yiğiter, ticaret hayatına küçük bir dükkanla başlayıp moda alanında online ticaret yapan bir İnternet sitesinin sahibi olmuştur.

Gözü kara, iyi yürekli, dürüst, çalışkan bir iş adamı olan Kerem’in babası Muhsin, gerçekte esnaflıktan gelmektedir. Eski toprak diye tabir edilen Muhsin’in tek derdi oğlu Kerem’in vurdumduymazlığı ve çapkınlığıdır.

Altan Erkekli (Afili Aşk Muhsin Yiğiter Gerçekte Kimdir?)

altan-erkekli-afili-aşk-muhsin-yiğiter

Ankara Üniversitesi Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Altan Erkekli, 1 Ocak 1955 İstanbul doğumludur. Vizontele, Anlat İstanbul gibi pek çok dizi ve film projesinde yer alan Erkekli, 2000 yılına kadar üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ ikilisinin yer aldığı BKM’ye dahil olmuştur. En son Star TV’de yayınlanan Vurgun dizisi dizisinde rol alan Altan Erkekli 3 çocuk babasıdır.

Yelda Yiğiter (Neşe Baykent)

afili aşk yelda yiğiter

Yiğit’in annesi, Muhsin Yiğiter’in eşi olan Yelda, aynı zamanda eski bir mankendir.

Muhsin Yiğiter’in ikinci eşi olan Yelda, iyi bir eğitim almış eski bir mankendir. Gençliğinde güzelliğiyle adeta ortalığı kasıp kavuran Yelda, Muhsin ile tanışıp evlendikten sonra, podyumlardan elini eteğini çekmiştir.

Buna karşın hiçbir zaman İstanbul Sosyetesine kabul edilmemiştir. Kendisi bunu beceremediğinden bu görevi oğlu Kerem’e yüklemiştir.

Neşe Baykent (Afili Aşk Yelda Yiğiter Gerçekte Kimdir?)

neşe-baykent-afili-aaşk-yelda-yiğiter

Star TV’de yayınlanan Kara Sevda dizisinde canlandığı Vildan karakteriyle hafızamıza kazınan Neşe Baykent, 2 Haziran 1975 İzmir doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan Baykent, en son Şahin Tepesi isimli dizide oynamıştır.

Sabri (Umutcan Ütebay)

Mahallenin zengin gençlerinden birisi olan Sabri Ayşe’ye aşıktır. Ayşe ile evlenmek için parasını ve Ayşe’nin ağabeylerini kullanır.

Umutcan Ütebay (Afili Aşk Sabri Gerçekte Kimdir?)

umutcan-ütebay-afili-aşkSabri

Tiyatro oyuncusu olan Umutcan Ütebay, 1994 yılı doğumludur.

Ceyda Aran (Zeynep Tuğçe Bayat)

afili aşk ceyda aran

Kerem’in annesi Yelda’nın oğluyla evlenmeye layık gördüğü gelin adayı olan Ceyda, gerçekte ortalığı karıştıran kötü niyetli birisidir. Ceyda aynı zamanda Kerem’in şirkette birlikte çalıştığı iş arkadaşıdır.

Yirmili yaşlarında genç, güzel, hırslı ve başarılı bir kadın olan Ceyda, çocukluğundan bu yana Kerem’e takıntılı bir şekilde aşıktır. Bir gün Kerem’le evlenme hayalleri kuran Ceyda, havalı tavırlarından asla ödün vermez. Ceyda aynı zamanda Yelda’nın Kerem için düşündüğü favori gelin adayıdır.

Zeynep Tuğçe Bayat (Afili Aşk Ceyda Gerçekte Kimdir?)

zeynep-tuğçe-bayat-afili-aşk-Ayça

ATV’nin akıllarda yer eden dizisi Gönülçelen’de Nevra karakterine hayat veren Zeynep Tuğçe Bayat, 8 Şubat 1990 Mersin doğumludur. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümü mezunu olan Tuğçe Bayat, ilk oyunculuk deneyimini Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklarda yaşamıştır. Yıldız Masalı dizisiyle tanınan Bayat, kısa bir süre önce oyuncu Cansel Elçin ile aşk yaşamaya başlamıştır.

Samet Yiğiter (Ozan Dağgez) 

afili aşk samet yiğiter

Samet, Afili Aşk dizisinde Kerem’in (Çağlar Ertuğrul) ağabeyi, Muhsin’in büyük oğludur.

Otuzlu yaşlarında olan Samet, Muhsin’in ilk eşinden olan oğludur. Sultanhamam’daki dükkandan sorumludur. Bir mahalle esnafı gibi olan Samet, babasının kurduğu yeni dünyaya bir türlü ayak uyduramaz.

Biraz da saflığı olan Samet, adeta Muhsin’in bir kopyasıdır. Ancak babası kadar cevval ve cesur değil ve farklı fikirlere kapalıdır.

Ozan Dağgez (Afili Aşk Samet Yiğiter Gerçekte Kimdir?)

ozan-dağgez-afili-aşk-samet-yiğiter

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Ozan Dağgez, 16 Ekim 1982 doğumludur. Arkası yarın dizisi Alın Yazım’da Yiğit karakterine hayat veren Dağgez, son olarak Hakla dizisinde oynamıştır.

Nazmiye Özkayalı ( Beril Pozam)

Ayşe’nin büyük ağabeyi Rıza’nın eşi olan Nazmiye bir an önce Ayşe’nin evlenip evden gitmesini istemektedir. Bu nedenle mahallenin zengin gençlerinden birisi ve Ayşe’ye aşık olan Sabri ile evlenmesi için her yolu dener.

Beril Pozam (Afili Aşk Rıza’nın Eşi Nazmiye Gerçekte Kimdir?)

beril-pozam-afili-aşk-rızanın-eşi

Tiyatro oyuncusu olan Beril Pozam, Afili Aşk dizisinde Rıza’nın eşi rolünü oynayacaktır. Youtube’da AVM sakini adlı videoları bulunan Beril Pozam, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü öğrencisidir.

Buse Özkayalı (Hira Su Yıldız)

Buse, Rıza ve Nazmiye’nin kızı, Ayşe’nin yeğenidir. Hezü 4 yaşındadır ve okula gitmiyordur.

Hira Su Yıldız (Afili Aşk Rıza’nın Kızı Buse Gerçekte Kimdir?)

afili aşk buse

İlk olarak Star TV’nin Vurgun dizisinde Eylül karakterini canlandıran Hira Su Yıldız, kısa sürede izleyicinin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Afili Aşk 1. Bölüm 3. Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=0Di-AFzRahU

Bir Cevap Yazın