Ah Kalbim Hint Dizisi Kaç Bölüm - Ne Zaman Bitecek? İşte Final Tarihi! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Ah Kalbim Ne Zaman Bitecek?

ah-kalbim-kaç-bölüm-sürecek

AH KALBİM HİNT DİZİSİ KAÇ BÖLÜM

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint Dizilerinden Türkçe Dublajlı ismi “Ah Kalbim” orijinal ismiyle “Kumkum Bhagya” dizisi gösterildiği ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de geniş hayran kitlesine ulaşmış durumda. Dizinin sevilen kahramanları ünlü Rock Star Abhi’nin komik halleriyle ve Pragya’nın bir ciddi ve mantıklı halleri diziyi diğer arkası yarın dizilerinden farklı bir yere koyuyor. Her günlük dizide olduğu gibi entrikaların havada uçtuğu Ah Kalbim dizisinin kaç bölümden oluştuğu seyircinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Tutkuyla izlenen Ah Kalbim Final Bölümünün ne zaman olacağı ve Ah Kalbim son bölümde neler yaşanacağı konusunda henüz net bir bilgi yer almazken, Hindistan, ZEE TV televizyon kanalında hala yayınlanmaya devam eden sevilen dizi aynı zamanda Hindistan’ın en çok izlenen arkası yarın dizileri arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Peki, Ah Kalbim Hint Dizisi Kaç Bölüm Sonra Bitecek? İşte final tarihi ve detaylar.

AH KALBİM HİNDİSTAN’DA GÖSTERİLMEYE DEVAM EDİYOR

Birbirinden ilgili çekici Hint Dizilerini ekranlara getirmeye devam eden Kanal 7, yeni Hint Dizisi Ah Kalbim (Kumkum Bhagya) ile de seyircilerin dikkatini çekmeyi başardı. Hindistan’da 2014 yılında ZEE TV’de yayınlanmaya başlayan Kumkum Bhagya Hint Dizisi, 2015- 2016 yıllarında da gösterilmeye devam edilmiştir. Hindistan televizyon izleyicisinin diziyi çok sevilmesi nedeniyle Kumkum Bhagya 3. Sezonda da (2017) devam kararı alınmıştır.

AH KALBİM / KUMKUM BHAGYA TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ah kalbim ne zaman bitecek

AH KALBİM NE ZAMAN BİTECEK?

Baş rollerini Sriti Jha (Pragya), Shabbir Ahluwalia (Abhi), Mrunal Thakur (Bülbül), Supriya Shukla (Sarla) gibi pek çok ünlü Hintli oyuncunun paylaştığı Ah Kalbim Dizisi Hindistan’ın ZEE TV televizyon kanalında hafta içi hergün yayınlanmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce 1000. Bölümü geride bırakan Kumkum Bhagya (Ah Kalbim) dizisinin ne zaman biteceği konusunda yapımcı şirket tarafından herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Kumkum Bhagya 19 Kasım 2019 tarihi itibarı ile 1510. Bölümü Yayınlandı.

AH KALBİM’İN TÜRKİYE’DE FİNAL YAPACAĞI TARİH

Ah Kalbim Hint Dizisi Kaç Bölüm olacak sorusu uzun zamandır merak ediliyordu. Sorunun cevabı kısa süre önce Kanal 7’den geldi. Ah Kalbim 20 Temmuz Cumartesi günü yayınlanan 399. Bölümüyle ekranlara veda etti.

Ah Kalbim Neden Final Yaptı?

ah kalbim neden final yaptı

Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanan En iyi Hint Dizileri arasında gösterilen Ah Kalbim dizisi yani gerçek ismiyle Kumkum Bhagya ülkesi Hindistan’da 3 Sezondan bu yayınlanmaya devam ediyor. Dizi 2017 YILINDA EN ÇOK HANGİ HİNT DİZİLERİ İZLENDİ? arasında ikinci sırada yer alıyor. Bu nedenle de dizinin final yapacağı tarih henüz bilinmiyor. Bununla birlikte Kanal 7’nin dizinin yapım şirketi ile yaptığı anlaşmanın sona ermesi üzerine Ah Kalbim dizisinin Türkiye’de final yapacak.

Ah Kalbim Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

ah-kalbim-yeniden başlayacak mı

Abhi ve Pragya’nın engeller dolu aşk hikayesini konu alan Ah Kalbim dizisinin 2019 – 20 yeni sezonunda devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Çünkü Kanal 7’den dizinin yeni güncel bölümlerinin satın alınıp alınmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

GÜNCEL BÖLÜMLER DEVAM EDİYOR

Abhi ve Pragya’nın aşk hikayesindeki zaman atlamasından sonra King ile birlikte bir hayat kuran Pragya kaderin çizdiği yolda ilerlerken yeniden Abhi ile karşılaşır. Aşkları ilk günkü gibi hiç eksilmeyen çiftin bir araya gelmesini istemeyen düşmanları yine iş başındadır. İlerleyen bölümler sonrasında Abhi ve Pragya yeniden bir araya gelir.

Abhi ve Pragya Yeniden Ayrılır

Bu mutluluk yine uzun sürmez ve Kiara kaçırılma olayı sonrasında uçurumdan düşerek ölür. Kiara’nın ölümü sonrasında Abhi ve Pragya’nın hayatı durma noktasına gelir. Kiara’nın ölümünden bu sefer de Pragya Abhi’yi suçlar. Ve her biri bir bebeği alarak ayrılırlar.

20 Yıl Aradan Sonra Farklı Bir Hikayeyle Devam Ediyor

Kral Sing ve  Tanu Abhi ve Pragya arasında sorun yaratacak büyük bir plan yapalar. Bu arada Pragya ikiz bebekleri doğurur. İki kız bebek (Prachi ve Rhea). Bu arada 20 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Konu Abhi, Pragya ve artık üniversiteli olan kızlarına geçecek.

ah kalbim abhi ve pragyanın ikizleri
Abhi ve Pragya’nın İkizleri 

Prachi; Hoshiyarpur’da annesi Pragya ile birlikte büyüyen basit, tatlı bir kızdır. Sadeliği, pratikliği ve duyarlılığı açısından Pragya’nın tam bir kopyası olmuştur.
Rhea; Babası Abhi’nin gözlerinin elmasıdır. Zengin ve ünlü bir rock yıldızının kızı olarak yetiştirmesi onu şımartılmış kızı yapmıştır.

AH KALBİM / KUMKUM BHAGYA 20 YIL ATLAMA GÜNCEL BÖLÜM TANITIMI

SEVİNDİRİCİ HABER KANAL 7’DEN GELDİ

Sevindirici haber kısa bir süre önce Kanal 7’den geldi. Ah Kalbim’in biteceği ile ilgili haberlerin doğru olmadını Twitter hesabından açıklayan Yahya Öztürk konuyla ilgili olarak “Selam arkadaşlar, son günlerde sosyal medyada dolaşan #AhKalbim dizisi bitirilecek, yayından kaldırılacak gibi iddialar asılsızdır. Ah Kalbim dizisinin tüm bölümleri, tüm sezonları yayınlanacak. Herkes keyifle dizisini izlemeye devam etsin :)” açıklamasında bulundu. Öztürk, Ah Kalbim ile ilgili fanların merak ettikleri sorulara da cevap verdi. İşte @yahyaozturkk ‘e sorulan sorular ve verdiği cevaplar;

Dizi bu sene kendi ülkesinde final mi yapacak bu konuda bilginiz var mı?

  • Bize gelen bilgi yok ama bildiğim kadarıyla hala yayınlanmaya devam ediyor

Ah Kalbim hala devam eden güncel bir dizi bu dönemde kaç sezonu yayınlanacak?

  • Kaç bölüm çekilirse o kadar yayınlanacak 😊

AH KALBİM FİNAL Mİ YAPACAK? YOKSA SEZON FİNALİ Mİ?

Sevilen dizi Ah Kalbimin hala ülkesinde yayınlanmaya devam etmesi nedeniyle dizinin final yapıp yapmayacağı ile ilgili açıklama geçtiğimiz günlerde kanal7’den geldi. Bu açıklama şöyle;

“Ah Kalbim dizisi kendi ülkesinde yani Hindistan’da halen yayınlanmaya devam ediyor. Hindistan’da yayınlanan Ah Kalbim (Kumkum Bhangya) dizisinin bölüm süresi ortalama 20 dakika, buna karşın bizim ülkemizde Kanal 7’nin yayınladığı bölümlerin ortalama süresi ise, 80 dakika yani biz Kanal 7 olarak 4 bölümü birleştirip öyle sizlere sunuyoruz. Böylece bizim ülkemizde olaylar daha hızlı bir şekilde ilerlemiş oluyor. Ama Ağustos ayının başlarında Hindistan’da çekilen bölümler ile bizim Kanal 7 olarak yayınladığımız bölümler artık eşleşmiş olacak.

AH KALBİM’İN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Kanal 7 dizileri arasında en sevilen Hint dizisi Ah Kalbim’in günü değişti. Kısa bir süre önce Kanal 7 Facebook hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ah Kalbim 23 Haziran 2018 Cumartesi’den itibaren artık sadece hafta sonları yayınlanacak. Peki, Ah Kalbim hafta içi neden yok Detaylar için linki tıklayabilirsiniz…

SEZON FİNALİ YAPACAK MI?

Ah Kalbim dizisinin sezon finali yapıp yapmayacağıyla ilgili kanal tarafından bir açıklama yapılmazken, Ah Kalbimin kendi ülkesinde hala devam etmesi dizinin sezon finali yapmadan yaz aylarında da devam etme olasılığını güçlendiriyor.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İki Yabancı Hint Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Ah Kalbim Sezon Finalinde Konusu Değişecek

Ah Kalbim / Kumkum Bhagya Konusu ve Oyuncuları

Ah Kalbimde Bülbül Öldü mü?

Ah Kalbim’in Günü Değişti

Ah Kalbim Pragya Gerçekte Kim?

  1. Dr alban09 diyor ki:

    Dizi güzelde ćok geç saate kalıyor birazdah erkene almamaniz mumkunmu acaba sayin kanal 7 yoneticeleri aile cek rahat izlelim..

  2. Nhll diyor ki:

    Hayatımda bu kadar mantıksız bu kadar saçma bi dizi seyretmedim resmen insanın aklıyla dalga geçiyorlar. Senaryoyu anaokulu öğrencileri yazmış kör bir adam da yönetmen olmuş sanki. Hindistan bu diziyi beğenmiyorsa biraz daha badem ve zerdecal tüketsin.

  3. dailyrava diyor ki:

    Pretty nice and awesome article. This was an incredible article blog post. Thanks for supplying this information. Thanks

  4. Seda diyor ki:

    Senarist resmen manyakmış şu bölümlere bak hafızayı kaybet herkesi hatırla karını hatırlama hafıza silinince herşey silinir ne saçmalık resmen uyuzluk uydurdukça uydurmuş geri zekalı

  5. misafir diyor ki:

    bu dizi resmen psikolji bozmadan baska hicbirseye yaramiyor alya ve tanunun planlarindan illahlah kaldim be hepsi bos is ya senarist deli yada yonetmen bu diziyi izleyenlerin bence %76 si timarhaneye gitmistir bu dizi kordugumle ayni konuda gidiyor zatenn veerin hafizasi yerine geldigi vakit bi kac gunda sonrada abinin hafizasi da yerine gelmis olur masallh

  6. Berjin diyor ki:

    Cok sacma senaryo resmen bitirdi bu nedir izlediğime pişman oldum izlemesem merak ediyorum izlediğimde beynim alt üst o senarist i Allah bildiği gibi yapsın

    • Zeynep diyor ki:

      Merhaba Murat. Kanal 7 yaz sezonunda hafta içi Kore dizilerini ve yeni bir Hint dizisi yayınlamaya başladı. Bu nedenle Ah Kalbim bundan böyle sadece hafta sonu akşamları yayınlanacak.

  7. Bilmesende olur diyor ki:

    Çok saçma bir dizi bu diziye kim bakıyor anlamıyorum kördüğüm bitmek bilmiyor ah kalbimde elifde kanal 7 bence böyle kanalın kalitesini düşürüyor

  8. İsimsiz izleyici diyor ki:

    Diziyi bitirmemek için çok fena zorluyorlar. Bu nedenle sıkıcı aynı düzenbazlıklar tekrarlıyor. İki haftadır verilen parti , bir türlü bitmedi.Zorlama

Bir Cevap Yazın