Behzat Ç. Başlıyor! Yeni Bölümler İnternetten İzlenecek! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Behzat Ç. Severlere İyi Haber! Yakında Başlıyor…

BEHZAT Ç. BAŞLIYOR!

Behzat Ç. başluıyor. Yayınlandığı dönemlerde izleyicini gönlüne taht kuran Behzat Ç. Dizisi edinilen bilgiye göre, yakında yeniden başlayacak. Basında çıkan haberlerde dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun dizinin çekimleri için Adı Efsane dizisi ile yollarını ayırdığı iddia ediliyor.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU MÜJDEYİ VERDİ!

Polisiye komedi türünde olan dizi ile ilgili müjdeyi dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu verdi. Erdal Beşikçioğlu’ndan yapılan açılamada dizinin yakında yayın hayatına başlayacağının müjdesini verdi.

behzat-ç-başlıyor--

ADI EFSANE İLE YOLLARINI AYIRDI!

Basında çıkan iddialara göre, dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun dizinin çekimleri nedeniyle Adı Efsane dizisi ile yollarını ayırdığı yönünde.

İNTERNET ÜZERİNDEN YAYINLANACAK

Fi dizisinin İnternet üzerinden yayınlanması ve büyük bir başarı elde etmesinden sonra yeni bölümlerinin de İnternet üzerinden yayınlanacağı iddia edildi.

BEHZAT Ç. KONUSU

Cinayet büro amiri Behzat Ç. İsminde bir komserin hayatını konu alırken her bölümde farklı konularda polisiye olaylarına da yer veriliyor. 1985 yılında Polis Akademisinden mezun olmuş, cinayet büroda görev yapan bir polistir. Hizmet verdiği süre içerisinde almış olduğu cezalar nedeniyle hiç terfi edememiş ve hep başkomiser olarak kalmıştır.

PUHU TV’DE YAYINLANACAKTI 

Bir Ankara Polisiyesi sloganı ile izleyicinin gönlüne taht kuran dizi yeniden başlıyor. Yeni bölümleri İnternet üzerinden yayınlanacak dizinin 1. sezon 1. Bölümü daha önce Puhu TV’den seyirciyle buluşacağı söylenirken, kısa bir süre önce çıkan haberlerde Behzat Ç. Ne Zaman Başlayacak BluTV İnternet sitesinde yayınlanacak.

Details Behzat Ç. BluTV’den Nasıl Seyrederiz?

Behzat Ç. Ne Zaman Başlayacak? Tüm Detaylar İçin Tıklayın!

Bir Cevap Yazın