Bir Garip Aşk 3. Sezon Temmuz'da StarPlus'ta Başlıyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bir Garip Aşk 3. Sezon Temmuz’da StarPlus’ta Başlıyor

Bir Garip Aşk 3 Sezon Starplus ta başlıyor

BİR GARİP AŞK 3. SEZON İLK BÖLÜMÜ 3 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında “Bir Garip Aşk” adıyla yayınlanan dünyaca ünlü Hint dizisi İss Pyaar Ko Kye Naam Doom (İSPKKNDX3) –  Bir Garip Aşk 3, Sezon uzun bir aradan sonra 3. Sezonuyla başlıyor. 1. Sezonda başrolünü Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin paylaştığı dizinin yeni sezonunda hikaye biraz farklışıyor. İsspkknd3’ün başrol oyuncularından Barun Sobti’ye bu kez ünlü Hintli aktris Shivami Tomar eşlik ediyor. Dizide Advay Sing Raizada karakterine can verecek olan Sobti, tıpkı Arnav Sing Raizda gibi intikamın peşinden giden ve acı çeken bir adamı canlandıracak. Bir Garip Aşk Yeni Sezon çekimleri geçtiğimiz ay başlamıştı. Dizinin hikayesi ve yapımcılığını yine Gul Khan yapıyor.

Adway-chandni

3 TEMMUZ’DA STARPLUS’A BAŞLIYOR 

Sevilen dizi İspkknd yeni sezonu 3 Temmuz Pazartesi Hindistan’ın StarPlus kanalında başlayacak. Dizi kanalda daha önce yayınlanan baş rolünü Drasti Dhami ve Arjun Bijlani’nin paylaştığı Pardes Mein Hai Mera Dil dizisinin yerine yayınlanacak. Pazartesi’den Cuma’ya yayınlanacak olan iss pyaar ko kya naam doon 3 season dizinin 1. sezonu gibi günlük bir dizi.

İSS PYAAR KO KYE NAAM DOON 3 İzlemek İçin Tıklayın

İSS PYAR KO KYA NAAM DOON 3. SEZON – BİR GARİP AŞK 3. SEZON KONUSU

3 Temmuz’da StarPlus’ta Pazartesi-Cuma Hindistan saatine göre saat 20.00’de Türkiye saatine göre, saat 17.30 da yayınlanmaya başladı. Bir Garip Aşk 3. Sezonun konusu ise şöyle;

Sevilen dizi Bir Garip Aşk 3, Sezon, 3 Temmuz’da galası yapılarak ekranlarda gösterilmeye başlandı. Başrollerini Yalancı Bahar dizisinden tanıdığımız Drashti Dhami’nin paylaştığı ‘Pardes Mein Hain Mera Dil’ dizisinin yerine yayınlanacak olan dizide yeni karakterler ve yeni hikaye yer alacak. Barun Sobti’nin canlandıracağı Advay Sing Raizada, tehditkar, hesapçı, son derece kendine hakim olan ancak kalbi tarafından yönlendirilen anti-kahraman bir karakter. Günahkar duyguların açığa çıktığı dizide aksiyon, romantizm, heyecanın doruk noktasına çıkıyor.

Hikaye İntikam Üzerine Kurulu 

bir-garip-ask-3-sezon

Bir Garip Aşk 3, Sezon intikam üzerine dönen bir aşk hikayesi üzerine kurulu. Advay yurt dışında kalan ve aklındaki intikamı almak için geri dönen bir kişidir . Başrol oyuncusu Shivani Tomar tarafından oynanıyor ve karakteri Chandni’nin Advay’le geçmiş bağlantısı olacak. Advay Indrani adlı bir kadından intikam amaya geliyor, çünkü Advay’ın hayatını mahfetmekten sorumludur . Advay tapınakta Chandninin karşısına çıkacak ve ondan nefret etmeye başlayacak. Ancak, Advay garip bir şekilde Chandni den etkilenecek ve Chandiniye olan karışık duyguları yüzünden büyük ikilemde kalacak .

Adway ve Chandni Çocukluk Aşıkıdırlar

Advay ve Chandni çocukluk aşkı ve arkadaşdılarr ancak Chandni söylediği yalan o yüzden Advay’ın annesinin ölümüne neden olur. Kimliğini değiştiren Adway yılalr sonra Chandi’den intikam almak için geri döner.

Advay-and-Chandni-ipkknd-3

Barun ve Shivani Tomar röportajından;  Alıntılar …
“Show’da Advay ve Chandni’nin kimyasından bahsedin.

Barun: Advay, olumlu ya da olumsuz bir kişi olup olmadığını tahmin etmenizi sağlayacak, antik bir anti-kahramandır. Kendisine karşı savunma stratejisi uygulayarak ve kurtarıcı olarak onun yanında durarak yaşam sevgisini ömür boyu nefretle vaat ediyor. Travmatik bir geçmişi var. Ailesinin (annesinin) ölümünden Chandyi sorumlu tutuyor ve intikamını almak istiyor.

Shivani: Chandni, dine ve gelene inanmış bir sanskrit uzmanıdır. O yan yana bir kız değil, zihinsel gücü ile sizi şaşırtacak. Advay ile olan kimyası, öngörülemez oldukları için yoğun.”

GELENEKSEL HİNT KÜLTÜRÜ TEMASI SERGİLENECEK

Advay-and-Chandni-evleniyor

İSPKKND3 -Bir Garip Aşk 3, Sezon, geleneksel Hint kültür temasını sergileyecek. Buna heyecan, aksiyon, gerilim, romantizm ve duygusal müziğin mükemmel bir karışımı eklenecek. ‘Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon’ farklı aynı zamanda da alışılmamış olmayı vaat ediyor. İlgi çekecek olan dizi koyu gökyüzü romantizmini sergileyecek. Sobti, “Advay Singh Raizada son derece ilgi çekici bir karakterdir. Çünkü onda pek çok tonun gölgesi vardır. O, pozitif ya da negatif olup olmadığını tahmin etmenizi önleyen bir anti-kahraman. O, gri, amaçlı ve hesapçı ayırt edilmiş bir kahramandır. Chandni’ye karşı tutumu, geleneksel bir romantizmden başka bir şey değildir  kimyası, aşamanın çok farklı bir yanını yansıtmaktadır. Hikayeyi anlamak ve neyin kalp tellerini sızlattığını anlamak için diziyi izlemeniz gerekir.

İss Pyaar Ko KYe Naam Doon Oyuncuları ve Karakterleri

Barun Sobti (Advay Sing Raizada)
Shivani Tomar (Chandni)
Ritu Shivpuri, (Chandni’nin annesi)
Salina Prakash,
Juhi Aslam,
Mitaali Nag
Sameer Dharmadhikari
Seema Azmi,

BİR GARİP AŞK 3. SEZON – İSPKKND 3 SEZON 1. BÖLÜM FRAGAMANI

  1. tülay diyor ki:

    bencede sanadasız bır garıp askcok saçma asla ızlemem tenezul bıle etmem fragmanını ızledım bence hıc olmamıs

  2. yehhaimohabbateinstarplus.com diyor ki:

    Thank you so much for sharing such a superb informations with us. Your website is very cool. we are impressed by the details that you have on your site.we Bookmarked this website. Thanks again

  3. yehhaimohabbateinstarplus.com diyor ki:

    We are very enjoyed for this blog. Its an informative topic. It help me very much to solve some problems. Its opportunity are so fantastic and working style so speedy.Thanks for sharing with us.

Bir Cevap Yazın