Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezon Yeni Giren Oyuncular 2018 Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Diziye Kimler Girdi Kimler!

eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-4.-sezon-yeni-oyuncular

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 4. SEZONDA YENİ GİREN OYUNCULAR

Televizyonda yayınlanan ve kadrosuna girip çıkan pek çok oyuncunun olduğu dizilerden birisi olan EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 2. SEZONDA Giren oyuncularna 2018-19 sezonunda da yeni oyuncular katılıyor. Bu yıl 4. Sezonu ile ekranlara gelmeye başlayan izlenme rekorları kıran fenomen dizi EDHO’nun sezon finalinde Deniz Çakır, Olgun Şimşek gibi başarılı oyuncular dizinden ayrılmıştı. Peki, 4. Sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  Yeni Giren Oyuncular Kimler? Edho yeni oyuncular hangi karakteri canlandıracaklar.

4. SEZONDA EDHO YENİ GİREN OYUNCULAR VE KARAKTERLERİ

2018 -2019 EDHO 4. Sezonda diziye katılan oyuncular listesi yenilenerek şöyle sıralanmaktadır.

MEHMET ÇEPİÇ / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ İSTİHBARAT BAŞKANI

edho yeni istihbarat başkanı

Tam adı Mehmet Yaşar Çepiç olan ünlü oyuncu, 8 Şubat 1962 Ankara doğumludur. Ankara Halk Tiyatrosu kursunda oyunculuk eğitimi alan Çepiç, pek çok dizi ve filmde oynamıştır. Son olarak ATV’nin Sen Anlat Karadeniz adlı dizisinde Mithat Komiseri canlandıran başarılı oyuncunun en bilinen dizileri arasında; Aşkım Dağlarda Gezer, Sakarya Fırat ve Filinta gibi diziler yer alır.

EDHO YENİ İSTİHBARAT BAŞKANI 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezonun bitmesine 4 bölüm kala diziye yeni bir karakter daha geliyor. EDHO son bölümde Mesut’un Hızır öldürülmesinden sonra EDHO 136. Bölümde diziye yeni İstihbarat Başkanını canlandıracak kişi olarak ünlü oyuncu Mehmet Çepiç diziye dahil oluyor. Hızır ve Alparslan’ın yeni isim konusunda şüpheye düştükleri bölümde, yeni başkan da Çakırbeyliler’e sıcak bakmadığını Ünal’a söylüyor.

KORAY ŞAHİNBAŞ / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZEKİ

koray şahinbaş eşkıya zeki

FOX TV’nin sevilen dizisi Savaşçı’da doktor karakteriyle tanınan Koray Şahin, 1972 doğumludur. 2012 yılında Dila Hanım dizisinde canlandırdığı Raşit karakteriyle kariyerinde önemli bir yer edinmiştir. Koray Şahinbaş en son fenomen İnternet dizisi Fi de oynamıştır.

EDHO ZEKİ – EŞKIYA ZEKİ KİMDİR?

Kardeşleri ölen ve öfkeyle dolu güçlü bir adam olan Zeki, özellikle hazırlattığı bombalarla tanınır. Masaya girmek için elinden gelen her şeyi yapacak olan Zeki, oldukça tehlikeli bir adamdır. Masada olmak istemesinin tek amacı haraç almaktır. Çakırbeyliler ile düşmandır ve onları yok etmek için Mesut’la işbirliği içerisindedir.

CEREN BENDERLİOĞLU / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ÖMÜR FAÇALI

ceren benderlioğlu - eşkıya ömür façalı

1983 İstanbul doğumlu olan Ceren Benderlioğlu, Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü Mezunudur. Eşkıya Dünyaya dizisine Behzat karakteri ile katılan Emir Benderlioğlu ile evlidir. En son Börü dizisinde eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte rol alan Ceren Benderlioğlu, ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisinde Seval karakterini canlandırmıştır. Ceren Benderlioğlu ilk oyunculuk deneyimini Ekmek Teknesi diziyle yapmıştır.

EDHO ÖMÜR FAÇALI – EŞKIYA ÖMÜR FAÇALI KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Façalı Ailesinin kız kardeşleridir. Façalı Ailesinin can düşmanı olan İlyas’a ilgi duymaktadır. İlk başlarda başlayan nefret duygusu ileride imkansız bir aşka dönüşecek midir?

GÖZDE OKUR / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ MİNE

gözde okur - eşkıya mine

1980 İzmir doğumlu olan Gözde Okur, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini fenomen dizi Avrupa Yakasında yaşayan Okur, oyunculuk yoluna TRT1 de yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Rüya karakteriyle devam etmiştir. Gözde Okur, Çakırbeyli’lerin evinden Fidan’ın gitmesi üzerine evin yeni hizmetçisi Mine olarak diziye dahil olacak.

EDHO MİNE – EŞKIYA MİNE KİMDİR?

Hayriye annenin eve aldığı yeni hizmetçidir.

EMİR BENDERLİOĞLU – EŞKIYA BEHZAT FAÇALI

emir benderlioğlu - eşkıya behzat

1979 Ankara doğumlu olan Emir Benderlıoğlu, Hacettepe Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Mezunudur. Emir Benderlioğlu, yapımcı Alper Çağlayan’la tanışmasıyla 2004 yılında 4 Saat isimli kısa filmle oyunculuk hayatına başlamıştır. Dağ II, Börü, 4 N1K, Arka Sokaklar ve Fi gibi dizilerde izleyicinin beğenisin kazanan karakterleri canlandırmıştır. Emir Benderlioğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Çakırbeylilerin düşmanı Façalı Ailesinden Behzat Façalı karakterini canlandıracaktır.

EDHO BEHZAT – EŞKIYA BEHZAT FAÇALI KİMDİR?

Haşmet Façalı’nın kardeşi olan Behzat, hapishane’de İlyas’ı öldürmek istese de bunu başaramaz. İlyas ve Behzat’ın hapishaneden çıkmasıyla sürpriz bir şekilde Façalı kardeşler olarak masada yer alırlar.

TURGUT TUNÇALP – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ FAÇALI HAŞMET

turgut tnçalp - eşkıya façalı haşmet

Son dönemlerde canladırdığı karakterlerle izleyicinin hafızasında yer eden başarılı oyuncu Turgut Tunçalp, 1976 Sakarya doğumludur. Çukur dizisinde Kasım Helvacı, Diriliş Ertuğrul dizisinde Afşin Bey, Vatanım Sensiz dizisinde Ölmez Hasan karakterlerine hayat veren Tunçalp, Emret Komutanım da Numan Uzman ve Merhamet dizisinde Moskof Recep karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

EDHO FAÇALI HAŞMET – EŞKIYA FAÇALI HAŞMET KİMDİR?

İlyas’ın vurulmasından sorumlu tutulan Façalı Haşmet, hapishanede defalarca İlyas’ı öldürmeye çalışmıştır. İstanbul’da bir hırsızlık çetesinin yöneticisi olan Façalı Haşmet ve çetesi, Türkiye’den çaldığı her şeyi yurt dışına çıkarmaktadır. Ünal’ın hamlesiyle masada yer alan kişiler olan Façalılar, Çakırbeyli ailesinin bir numaralı düşmanıdır.

İLHAN ŞEN / FAÇALI HAŞMET’İN OĞLU FERMAN

ilhan şen façalı erman

Best Model Of Turkey 2009 birincisi oaln İlhan Şen, 1987 Bulgaristan doğumludur. En son Şahin Tepesi adlı dizide Mete karakterini canlandırmıştır. Model ve oyunculuk dersi alan İlhan Şen’in asıl mesleği inşaat mühendisliğidir.

EDHO ERMAN – EŞKIYA FAÇALI’NIN OĞLU FERMAN KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncu kadrosuna katılan Façalı’nın oğlu Ferman, Haşmet’in oğludur. Amcası Behzat’ın yokluğunda Haşret’in tüm işlerini yürütmektedir. Korku nedir bilmeyen, gözü kara bir gençtir.

YAŞAR KUTBAY / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ MUSA

yaşar kutbay eşkıya musa

Adana 1950 doğumlu olan Yaşar Kutbay, Çukur dizisinde oynadığı Musa karakteriyle izleyicinin gölüne taht kurmuştur. Kurtlar Vadisi, Karadayı ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizilerinde de önemli rollerde yer alan Kutbay, Edho’da Façalı Haşmet’in en güvendiği adam Musa karakterine hayat vermektedir.

EDHO MUSA – EŞKIYA MUSA KİMDİR?

Eşkıya dizisinde Façalı’nın en eski ve en güvendiği adam olarak karşımıza çıkacak olan Musa, Haşmet’e canı pahasına bağlıdır.

ALPER KUT / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TAHSİN

alper kut eşkıya tahsin

Ankara 1960 doğumlu olan Alper Kut, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Bölümü Mezunudur. Oyuncu Devrim Yakut ile evli olan Alper Kut, son olarak kanatsız kuşlar dizisinde oynamıştır.

EHDO TAHSİN – EŞKIYA TAHSİN KİMDİR?

Façalı Behzat’ın amcasının oğlu olan Tahsin, Çakırbeylilerle arayı buluculuk görevini üstlenmektedir.

SAYDAM YENİAY / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ MESUT

saydam yeniay eşkıya mesut

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak yapan Saydam Yeniay, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mesut Karakterine hayat vermektedir.

EŞKIYA MESUT KİMDİR?

EDHO 4. Sezon oyuncuları arasına katlan Mesut, Alparslan’ın dayısının Ateş tarafından öldürülmesinden sonra İstihbaratın başına getirilen yeni müdürdür. Burada çıkarları doğrultusunda herkesle işbirliği içerisine girebilen bir karaktere sahiptir.

FAHRİ ÖZTEZCAN – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ AKİF

fahri öztezcan eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

Fahri Öztezcan 1980 Eskişehir doğumludur. 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde İlyas karakterini canlandırmıştır. Yeditepe üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Öztezcan aynı zamanda müzikle uğraşmaktadır ve bir de albümü vardır. Ayla ve Bekla Algan’dan oyunculuk dersi alan Fahri Öztezcan, oyunculuk kariyerine Mavi Kelebekler dizisiyle atılmıştır.

EŞKIYA AKİF – iSTİHBARATÇI AKİF KİMDİR?

EDHo 4. Sezon 121. Bölümde dahil olan Akif, iyi eğitimli bir istihbaratçıdır. Tuncay’ın Çakırbeyliler tarafından öldürülmesinden sonra Mesut, tüm istihbarat eğitimlerini başarıyla tamamlayan Akif’i yeni görevine getirir. Akif’in ilk görevi Tuncay’ın katili olarak İlyas Çakırbeyliyi içeriye almaktır. Akif dizi ilerledikçe çevirdiği oyunlarla Çakırbeylilerin epeyce canını sıkacaktır.

EMİR ÇİÇEK – EDHO İSTİHBARATÇI TUNCAY

emir çiçek - eşkıya tuncay

Ocak 1970 doğumlu olan Emir Çiçek, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncu kadrosuna katılmadan önce Serçe Sarayı dizisinin oyuncuları arasında yer almıştır. Çiçek, daha çok Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Sami Kara karakteri ile akıllarda kalmıştır.

EDHO TUNCAY – EŞKIYA TUNCAY KİMDİR?

Türk İstihbaratının İstanbul Bölge Sorumlusu olan Tuncay, aynı zamanda MİT’in (Milli İstihbarat Teşkilatı) üst düzey elemanlarından birisidir. Ne Hızır Reis’in masasını ne de silah üreticisi devlet yanlısı aileleri görmek istememektedir. Nevzat’ın döneminin kapanıp, Tuncay döneminin başladığını herkese göstermek için, Hızır Reis ve Ekibini ortadan kaldırmayı planlamaktadır. Tuncay gerçekte Türk İstihbaratının başına Mossad tarafından getirilen bir Mossad ajanıdır.

RAMAZAN KALYONCU / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ LAZ İSA

eşkıya laz isa

Survivor 2018 ve Göz 6 yarışma programlarında karşımıza çıkan Ramazan Kalyoncu, ilk oyunculuk deneyimi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Laz İsa olarak karşımıza çıkıyor.  Nisan 1990 Rize doğumlu olan Kalyoncu Best Model Of Turkey’de 3. olmuştur. Sporun çok farklı dalı ile ilgilenmiştir. Best Model Of Turkey’de 3. olduktan sonra TV8’de yayınlanan Survivor  ve Göz6 yarışma programlarında yer almıştır.

EDHO LAZ İSA – EŞKIYA LAZ İSA KİMDİR?

Ramazan Kalyoncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Reis’in ekibinde yer alan Laz İsa karakteriyle karşımıza çıkacak.

NUMAN ÇAKIR / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SULTAN 

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz sultan

Ramazan Kalyoncu, 1970 Düzce doğumludur. Karagümrük Spor’da profesyonel olarak futbol oynamıştır. Kendisini her anlamda oyunculuğun içerisinde bulan Kalyoncu, birçok tiyatro okulunda eğitim almıştır. Canlandırdığı karakterlerdeki başarısı nedeniyle dizi ve film sektörünün aranan isimlerinden birisi olmuştur. Oyunculuk kariyerine Üvey Baba dizisiyle başlamıştır. En Son Babalar Duyar dizisinde hayat verdiği Mahmut karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

EDHO SULTAN – EŞKIYA SULTAN KİMDİR? 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezon 115. Bölümde diziye dahil olan Sultan, İzzet’in sokaklardaki adamı ve baş hapçısıdır ve bu sektörü tek başına idare etmektedir. Sultan dizide Hızır ile İzzet arasında piyon görevi görecek. En yakın adamı Erdal’la it mafyasının başındadır. Herkes onu Sultan Ağa olarak çağırmaktadır.

ORHAN BIYIKLI / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 

eşkıya orhan bıyıklı

Orhan Bıyıklı, 26 Ekim 1985 İzmit’de (Kocaeli) doğmuştur. Lise eğitimini Namık Kemal Lisesinde tamamlayan Bıyıklı, okuduğu dönemlerde pek çok tiyatro oyununda oynamıştır. Daha sonra Şehir Tiyatrolarında oynamaya başlamış ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Orhan Bıyıklı Kurtlar Vadisi Pusu, Küçük Gelin, Sırlar Dünyası, Hayat Bilgisi, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Küçük Kadınlar, Ömre Bedel, Kollama, Tek Türkiye, Şevkat Tepe, Nizama Adanmış Ruhlar ve Sungurlar gibi dizilerle tanınmaktadır.

CENK HAKAN KÖKSAL / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ CENGİZ

eşkıya cengiz

Cenk Hakan Köksal, Ocak 1982 Erzincan doğumlu ve Konservatuvar mezunudur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezon 111. Bölümde Cengiz karakteri olarak dahil olmuştur.  2008 yılında Arka Sokaklar dizisinde bölüm oyuncusu olarak oyunculuk kariyerine başlayan Cenk Hakan Köksal, 2015 yılında “Gamsız Hayat”, 2016 yılında “1 Kezban 1 Mahmut Yollarda” isimli filmde karşımıza çıkmıştır.

EDHO – EŞKIYA CENGİZ KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 4. Sezon 111. Bölümde dahil olan Cengiz, Özlem’in abisidir. Alparslan’ın Özleme olan ilgisinden faydalanmak için Alparslan’dan iş ister. Alpaslan, 4. Yeni Sezonda amcalarından ayrı bir oluşumun içerisindedir. Bu şekilde Çakırbeyli ailesine gelen ya da gelebilecek tehlikeleri önceden önlemeye çalışmaktadır. Fedailiği kabul eden Alparslan’ın kurduğu ekipte Cengiz’de yer almaktadır.

SEDAT ERDİŞ / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEYRAN

eşkıya seyran gerçek adı

Sedat Erdiş, 1973 Samsun doğumludur. İstanbul’da eğitim gören Sedat Erdiş, daha sonra 1988 yılında Samsun’a geri dönmüştür. Samsun’da tiyatro bölümünde diksiyon ve sahne sanatları eğitimi aldıktan sonra Samsun’da Devlet Bale Müdürlüğünde sözleşmeli olarak çalışmıştır. Pek çok reklam silmi, dizi ve sinema filminde rol almıştır.

EDHO – EŞKIYA SEYRAN KİMDİR?

Eşkıya Seyran, Devran’ın abisidir. Devran’dan kalan malın taksimini yapmak için gelmiştir. Tufan Ağa Seyran’a pay vermiştir. Böylece Seyran ve Tufan’ın ortaklığı başlamıştır. Hızır Reis kestiği bu racon ile Seyran’dan bir karşılık beklemektedir.

KADİR ERENCE / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KEMAL

kadir erence eşkıya kemal

Kadir Erence. Beykent Üniversitesi mezunudur. Vatanım Sensin, Yalaza dizileri dışında tiyatro oyunlarında rol almıştır.

EDHO – EŞKIYA KEMAL KİMDİR?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 4. Sezonda dahil olan yan karakterlerden birisi olan Kemali, dizisinde İzzet Ağa’nın  adamlarından birisidir. Meryem’in ve oğlunun ölmesiyle artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Hızır’ın gözü hiçbir şeyi görmemektedir. İşin içerisine Mosat gibi istihbarat örgütlerin de dahil olmasıyla olay oldukça karmaşık bir hal alır. Bu sırada Eşkıya Kemal diziye dahil olur.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TUFAN AĞA

eşkıya tufan - Hüseyin Avni Danyal

Trabzon 1962 doğumlu olan Hüseyin Avni Danyal, Kurtlar Vadisi dizisinde herkesin aklında yer eden Yıldız karakterini canlandırmıştır. Geçtiğimiz sezonlarda Siyah İnci, Şahsiyet ve Cesur Yürek gibi dizilerde rol almıştır. Danyal, yaz sezonunda TRT1’de başlayan Elimi Bırakma dizisinde de konuk oyuncu olarak rol almıştır.

EDHO – EŞKIYA  TUFAN KİMDİR?

Tufan, Hızır Reisin sevdiği adam ve dostudur. Silah ticareti yapar. Orhan’ın babası olan Tufan Ağa, adamı buz dolabına koyup dondurarak yaptığı işkence tekniği ile tanınır.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BORAN

eşkıya boran - mustafa üstündağ

Mersin 1977 doğumlu olan Mustafa Üstündağ, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Muro karakteri ile hafızalara kazınmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinden tiyatro eğitimi alan Üstündağ, Merhamet dizisindeki Recep karakteri ile oyunculuk kariyerinde önemli bir başarıya imza atmıştır. 2010 yılında kendisi gibi Ecem Özkaya ile evlenen Mustafa Üstündağ’ın bir erkek çocuğu vardır. Geçtiğimiz sezonlarda Tehlikeli Karım, Çukur, Bana Sevmeyi Anlat , Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Kanunu gibi pek çok dizide oynamıştır.

EDHO – EŞKIYA BORAN KİMDİR?

EDHO’da Ortadoğulu bir iş adamı olarak karşımıza çıkan Boran, İstanbul’da bavul ticareti yapmaktadır. Oldukça zengin ve mert bir adam olan Boran, İlyas’ın arkadaşıdır. Kendisini işçi olarak görür ve dizide emekçi olduğunun altını çizdiği sözleriyle ön plana çıkar.

TEFİK ERMAN KUTLU / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TEKİN 

Eşkıya Tekin - Tevfik Erman Kutlu

1079 doğumlu olan Tefik Kutlu Erman, da daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde karşımıza çıkmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu 260. Bölümde diziye dahil olan Erman, dizide Tufan karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezonlarda; İçerde (Barbaros) ve Şavaşçı dizisinde Çeto karakterini oynamıştır.

EDHO – EŞKIYA TEKİN KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 2018-19 yeni sezonunda dahil olan Tekin, Boran’ın sadık adamıdır. Sorunları çözmedeki tez canlılığı ile öldürme konusunda üzerine yoktur.

BERK DEMİRGÜNEŞ / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ORHAN

eşkıya orhan - Berk Demirgüneş

1994 doğumlu olan Berk Demirgüneş, Radyo Televizyon öğrencisidir. Reklam dizi oyunculuğu yanı sıra modellik de yapmaktadır. En son Adı Efsane dizinde karşımıza çıkan Demirgüneş, Dominos Pizza reklamında da oynamıştır.

EDHO – EŞKIYA ORHAN KİMDİR?

EDHO dizisinde yer alan yeni karakterlerden birisi olan Orhan,  Tufan Ağanın oğludur. Tufan Ağanın aynı zamanda yardımcısı da olan Orhan, Hızır Reis tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahiptir.

BİREN ERGİN / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ CEMRE

eşkıya cemre - Biren Ergin

İstanbul 1982 doğumlu olan Biren Engin, daha önce Kırgın Çiçekler (Banu), Kayıtdışı gibi dizilerde rol almış olup Londra’da oyunculuk eğitimi almıştır.

EDHO – EŞKIYA CEMRE KİMDİR?

Dizide İlyas’ın kız arkadaşı Avukat Özgür’ün ablası olan Cemre, aynı zamanda Tipi’nin sadık dostu Ateş’in kız arkadaşıdır. Hayriye Anne Ateş ve Cemre’yi evlendirmek istemektedir. Bu durum gerçekleşirse Ateş ve İlyas bacanak olacaklardır.

SELİN IŞIK / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ÖZLEM 

eşkıya selin ışık

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizine yeni sezonda katılacak olan oyunculardan birisi de Selin Işık, 1987 İzmir doğumlu olan Işık, Radyo Televizyon Bölümü mezunu olup şu an 31 yaşındadır. Çılgın Dershane Üniversite sinema filmi ile yıldızı parlayan genç oyuncu, FOX’nin günlük dizisi Esaretim Sensiz dizisinde dikkatleri üzerine çekmiştir. Işık, son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah İnci dizisinde rol almıştı.

EDHO – EŞKIYA ÖZLEM KİMDİR?

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Alparslan ile konuşmasından dolayı işten Cemre tarafından atılır. o Özlem’in işten atılması Alparslan’ın ilgisini çeker. Aralarında duygusal yakınlaşma başlar. Yeni sezonda Alparaslan ile aşk yaşayacak olan Özlem’in Cengiz adında sabıkalı bir abisidir vardır. Alparslan’ın ilgisi sonrasında ona aşık olur.

CANSU MELİS KARAKUŞ / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ MELTEM

eşkıya meltem - Cansu Melis Karakuş

EDHO yeni oyuncuları arasında yer alan Cansu Melis Karakuş, 1991 doğumludur. 2014 Best Model Of Turkey birincisi olan Karakuş, sosyoloji mezunudur. Dizi oyunculuğu için dersler alan Cansu Melis Karakuş şu an 27 yaşındadır.

EDHO – EŞKIYA MELTEM KİMDİR?

Dizide Çakır Reis’in yeğeni Alparslan’ın sevgilisi rolünü yapacak. Dikkat çekici bir güzelliği olan Meltem, aslında gerçekte Alparslan’ın sevgilisi değildir. Gerçekte Türk İstihbaratının en gözde ajanlarından birisi olan Meltem Alparslan’ın yalanını çevirmek için gelmiştir.

SU ŞANAD / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ FİDAN 

eşkıya fidan - Su Şanad

1990 doğumlu olan Su Şanad, Kadir Has Ünivesitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü Mezunudur. Daha önce No 309, Huzurum Kalmadı, Merhaba Hayat gibi dizilerde rol almıştır.

EDHO – EŞKIYA FİDAN KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonda yer alan Fidan, Lütfiye’den sonra Çakırbeylilerin yeni hizmetçisidir.

NİZAM NAMİLDAR / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ iZZET

eşkıya izzet - Nizam Namildar

Geçtiğimiz sezon İsimsizler dizisinde Fikret / Afran isminde bir istihbarat ajanını canlandıran Nizan Namildar, pek çok projede yer alan deneyimli bir tiyatrocudur.

 EDHO – EŞKIYA İZZET AĞA KİMDİR?

EDHO 4. Sezonda masaya dahil olan İzzet, aslında masadakilerin kuyusunu kazan bir ağadır. Zeki biri olan İzzet, Çakırbeylilerle olan savaşını tuttuğu kiralık katil yoluyla yürütür. Hızır Reis’in yeni sezonda bir numaralı düşmanı haline gelecek olan İzzet Ağa, Fuat’la işbirliği içerisinde hareket eder.

TUNCA AYDOĞAN / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ MUZİ

eşkıya muzi - tunca aydoğan

Tunca Aydoğan, Yılan Hikayesi dizisinde Kürşat karakterine verdiği hayatla efsane olmayı başarmış bir ünlü oyuncudur. Deneyimli bir tiyatrocu olan Tunca Aydoğan, 10 Haziran 1967 yılında Ankara’da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro; Fotoğraf ve Resim Bölümü mezunudur.

EDHO – EŞKIYA MUZİ KİMDİR?

İzzet Ağa, Çakırbeyliler ile bireysel savaşa girmekten çekindiği için Muzi’yi bu görev için tutmuştur. Muzi bir nevi İzzet’in köpeğidir. Azılı bir paralı katil olan Muzi, aynı zamanda sinsi bir yılandır. İlk hedefi ise Alparslan’ı öldürmektir.

TEKİN TEMEL / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ FUAT

eşkıya fuat - tekin temel

Yeni sezonda hikayeye dahil olan karakterlerden birisini oynayacak olan Tekin Temeli 1968 Manisa Akhisar doğumludur. Daha çok günlük dizilerde tanınan Temel, Aşk ve Günah dizisinde hafızalara yer etmiştir. Son olarak; Acı Hayat, Sevdaluk  ve İntikam gibi dizilerde önemli rollerde yer almıştır.

EDHO – EŞKIYA FUAT KİMDİR?

Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz 4. Sezonda diziye giren Fuat karakteri, masada ortalığı karıştıracak gözünü para bürümüş bir adamdır. Tufan ve İzzet Ağa’nın yanında olan Fuat, Hızır Reise düşmandır.

ORHAN EŞKİN / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SİNAN

eşkıya sinan - orhan eşkin

Daha önce İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Benim Adım Gültepe gibi dizilerde oynayan Orhan Eşkin, yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda Sinan karakteri ile karşımıza çıkacak. 1 Ocak 1977 Bursa doğumlu olan Orhan Eşkin, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur.

EDHO – EŞKIYA SİNAN KİMDİR? 

Hem masada hem de İzzet’in adamı olan Sinan, aynı zamanda İzzet Ağa’nın pis işlerini yapmaktadır. Ölmek ve öldürmekten korkmayan Sinan, Fuat ve İzzet Ağa ile masanın aynı tarafındadır.

MEHMET ULAY – EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ FEDAİLER

eşkıya fedailer - mehmet ulay

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda diziye dahil olan Mehmet Ulay, 1947 Antalya doğumludur. Uzun yıllardır sinema filmi ve tiyatroda rol alan Mehmet Ulay, son olarak TRT1 de yayınlanan Baba Camdır dizisinde oynamıştır.

EDHO – EŞKIYA FEDAİLER KİMDİR?

Çakırbeyli Ailesinin eski bir dostu olarak karşımıza çıkan Fedailer, kendilerini eşkıyalara karşı onlara fedailik yapan isimler ve makamlar olarak tanıtır. Alparslan’ın babanasının dostu olduğunu söyleyen kişi, onun eline bir kağıt vererek ezberlemesini ve başı sıkıştığında da kendisini aramasını söyler.

İSMAİL FİLİZ

eşkıya ismail filiz

EDHO yeni sezonda oyuncu kadrosuna katılacağı belirtilen oyunculardan birisi olduğu belirtilen İsmail Filiz, 1980 Çankırı doğumludur. Başkent Üniversitesi mezunu olan Filiz’in yıldızı ATV’de yayınlanan Ezel dizisi ile parlamıştır. Son olarak Milat dizisinde Yağız Ali karakterine hayat veren İsmail Filiz’in dizide hangi karakteri oynayacağı şu an için netlik kazanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 2. SEZONDA Giren oyuncular İÇİN TIKLAYIN…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ OYUNCULAR

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 4. SEZON İLK BÖLÜM FRAGMANI

Bir Cevap Yazın