İkimizin Yerine'de Yeni Anandi'nin Gerçek Adı Ne? Toral Rasputra Kimdir? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İkimizin Yerine’nin Yeni Anandi’si Toral Rasputra Oldu!

İkimizin-Yerine'de-Yeni-Anandi'nin-Gerçek-Adı

İkimizin Yerine’de Yeni Anandi’nin Gerçek Adı Ne Merak Ediliyor

Kanal 7’nin gündüz kuşağında her gün yayınlanan arkası yarın dizisi İkimizin Yerine’deki karakterlere hayat veren oyuncu değişiklikleri sıklıkla yaşanıyor. En iyi Hint Dizileri arasında en uzun süreli dizilerden birisi olarak bilinen İkimizin Yerine gerçek adıyla Balika Vahdu dizisi tam 8 sezon boyunca ekranlarda kaldı. Çocuk gelinlerin hikayelerini konu alan dizi, kahramanlarının gençliklerinden yaşlılıklarına kadar ki yaşadıkları hayatlarını anlatıyor. Bu nedenle de başrol oyuncuları belli dönemlerde değişiyor. Anandi karakteri de bunlardan birisi. Dizinin konusunun ilerlemesiyle 3. Kez değişen Anandi’yi kim canlandıracak? İkimizin Yerine’de yeni Anandi’nin gerçek adı ne? Toral Rasputra kimdir? İşte İkimizin Yerine Toral Rasputra’nın oynadığı dizi ve filmler ile biyografisi ve özel hayatı ile ilgili detaylar.

Balika Vahdu – İkimizin Yerine’deki Yeni Anandi’nin Gerçek Adı Toral Rasputra

toral-rasputra-BİOGRAFİSİ

Yaklaşık 8 yıl boyunca devam eden İkimizin Yerine Hint Dizisi dizisinde karakterlerin çocukluk, gençlik ve olgunluk dönemini farklı oyuncular oynuyor. Dizinin başladığı yıllarda Anandi’nin çocukluk dönemini Avika Gor, Anandi’nin gençliğini Pratyusha Benjaee, Anandi’nin gençlik (Pratyusha diziden ayrıldıktan sonra) ve orta yaş dönemlerini de Toral Rasputra canlandırmıştır. Anandi’nin Kaymakam Shiv ile evlilik döneminde Anandi’yi oynayacak oyuncunun gerçek adı Toral Rasputra olacak.

İşte Yeni Anandi’li Bölümler – İkimizin Yerine 303. Bölüm

Yeni Anandi’nin geldiği 303. Bölümde bizi hoş sürprizler bekliyor. Eğlenceli ve neşeli görünümüyle bizi büyülediği gibi yaptığı dansla da hepimizi etkileyecek. Öğretici ve yardımsever kişiliğiyle de bizi etkisi altına alacak yeni Anandi’ye alışmamız zor olmayacak.

İkimizin Yerinde’de Anandi’nin Acılı Hikayesi Yer Alır

toral-rasputra-özel-hayatı

Yaşadıkları şehrin gelenekleri gereği evlilikler çocuk yaşta olmak zorundadır. Anandi’de bu çocuklardan birisidir. Daha oyun çağında, tek amacı okuyup faydalı bir insan olmak isteyen Anandi’nin, evlenmek zorunda bırakılınca dünyası başına yıkılır. Anandi’nin evlendiği kişi de çocuktur. İkisi de ilk zamanlar birbirinden nefret etseler de zamanla Anandi kocasına aşık olur. Ama ne yazık ki kocası başka birine aşıktır. Anandi’den boşanarak aşık olduğu kızla evlenir.

Balika Vahdu Hint Dizisinde Anandi’nin Orta Yaşlarını Canlandırdı

Toral-Rasputra-and-Siddharth-Shukla-

İkimizin Yerine (Balika Vahdu) dizisinde Anandi karakterini canlandıran Pratyusha Benjaee’nin diziden ayrılmasından sonra 2013 – 2016 yılları arasında orta yaştaki Anandi karakterine hayat veren Toral Rasputi, bu diziyle tanınmış oldu. Toral Rasputra İkimizin Yerine dizisine 303. Bölümde giriyor ve Anandi’nin ölümüne kadar devam ediyor.

Anandi Öldü mü? – İkimizin Yerine’den Neden Ayrıldı?Anandi Öldü mü? – İkimizin Yerine’den Neden Ayrıldı?Anandi Öldü mü? – İkimizin Yerine’den Neden Ayrıldı?

Toral Rasputra Kimdir – Biyografisi – Özel Hayatı

Hindistan’ın Mumbai, Maharashtra, kentinde 26 Aralık 1987 yılında dünyaya gelen Toral Rasputra, eğitimini Mumbai de bulunan Jai Hind School’da RA Podar Ticaret Kolejinde tamamlamıştır. Ekran deneyimine televizyon reklamlarıyla başlayan Toral Rasputra, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2007 yılında yayınlanan müzikal komedi dizisi TV dizisi Dhoom Machaao Dhoom ile adım atmıştır.

Bir Kız Kardeşe Sahip

TORAL-RASPUTRA-KIZ-KARDEŞİ

Hintli bir ailenin kızı olan Toral Rasputra’nın ailesi ile ilgili bilgilere İnternette rastlanmaktadır. Basında çıkan bilgilerde İndira Rasputra adında bir kız kardeşe sahiptir.

Dhaval İsimli Bir İşadamı İle Evlendi

toral-rasputra-evliklik--kocası

Ünlü oyuncu Toral Rasputra 2012 yılında Dhaval isminde Hintli bir işadamı ile evlendi. 6 yıl evli kalan başarılı oyuncu 2018 yılında boşandı.

Şu An Udaan Dizisinde Başrol Oynuyor

Toral Rasputra, 2019 yılında (Şu an) Colors TV’de yayınlanan Udaan adlı Hint dizisinde başrol oynuyor.

Toral Rasputra Oynadığı Diziler

YılıDizi İsmiCanlandırdığı Karakter
2007 -2008Dhoom Machaao Dhoom Priyanka
2007–2008 Yahaan Ke Hum Sikander Raima
2007 Risshton Ki Dor Shaina
2009–2011 Kesariya Balam Aavo Hamare Des Rasal
2011 Ek Nâyî Chhoti Si Zindagi
2013–2016 Balika Vadhu Anandi
2017–2019 Benim Sai Bayaza Maa
2018 Nmune Bhairavi Agnihotri
2019 Udaan Chakor Rajvanshi

Toral Rasputra Künye – Özel Hayatı

AdıToral
SoyadıRasputra
Doğum Tarihi26 Aralık 1987
Doğum Yeri Mumbai, Maharashtra, Hindistan
BurcuOğlak – Tavşan
Evli mi – Bekar mı2018 Yılında Boşanmış
MesleğiOyuncu
DiniHindu
Sevgilisi Var mıHenüz bilinmiyor
Milliyeti Hintli

Bir Cevap Yazın