Bir Garip Aşk 4 Sezon Çekilmeye Başlıyor! Ipkknd 4 Ne Zaman Çıkacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

IPKKND 4 – Bir Garip Aşk 4. Sezon Başlıyor!

Ipkknd-4---Bir-Garip-Aşk-4.-Sezon-ne-zaman

Ipkknd 4 – Bir Garip Aşk 4 Sezon Başlıyor!

Hindistan StarPlus televizyonun vazgeçilmez arkası yarın dizisi IPKKND yani Türkçe adıyla Bir Garip Aşk dizisinin 4. Sezonu kısa bir süre sonra başlıyor. Orijinali 6 Haziran 2011 yılında yayınlanan dizi, Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında 2015-2016 yılları arasında Bir Garip Aşk adıyla yayınlandı. Gösterildiği ülkelerde büyük beğeniye sahip olan IPKKND – Iss Pyar Kye Ko Naam Doon dizisi Arnav ve Khushi’nin tutkulu aşk hikayesini konu alıyor. IPKKND bu kadar sevilmesine karşın başrol oyuncusu Barun Sobti’nin diziden ayrılma kararı alması üzerine 1. Sezon 398. Bölümde final bölümü çekilmeden bitmişti. Peki, Ipkknd 4 – Bir Garip Aşk 4 Sezon ne zaman çıkacak? detaylar yazımızda.

Dizi Farklı İsimde Yeniden Çekildi

Dizinin ani finalinin izleyici üzerinde şok etkisi yaratması üzerine kanal tarafından aynı isimde fakat farklı oyuncu kadrosu ve konusuyla 2. Sezonu (Tatlı Bela) çekilse de Arnav ve Khushi’li zamanlarda olduğu kadar beğeni alamamıştır. 3 Sezonda da farklı hikaye ve oyuncular ile devam eden dizinin başarısızlığı nedeniyle erken final yapması ve izleyiciden gelen yoğun istek üzerine StarPlus televizyonu Arnav (Barun Sobti) ve Khushi’yi (Sanaya İrani) yeniden bir araya getirmeyi başardı. Böylelikle de Ipkknd 4 – Bir Garip Aşk 4. Sezon çekileceği haberi ve sonrasında İpkknd 4 tanıtım fragmanları gösterilmeye başladı.

bir garip aşk 4. sezon

BİR GARİP AŞK 4. SEZON İÇİN İZLEYİCİ BARUN SOBTİ VE SANAYA İRANİ KONUSUNDA ISRAR ETTİ

İkinci sezonu farklı hikaye ve farklı oyuncularla çekilen dizi Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela) isimli dizi izleyici tarafından kabul görmemişti. Buna karşın yapım şirketi dizinin başrol oyuncusu Barun Sobti ile farklı bir hikaye ile İPKKND 3. Sezonu çekmeye karar verdi. Baş rolü Barun Sobti ve Shivana Tomar’ın paylaştığı (BARUN SOBTİ’NİN YENİ DİZİSİ BİR GARİP AŞK 3. SEZON (Bir Garip Aşk 3. Sezon) geçtiğimiz yıl büyük bir tanıtımla ekranlara gelse de dizi Sanaya İrani hayranları tarafından boykot edilince 78. Bölümde final yapma kararı aldı. İzleyicilerin dizinin devam etmesi ve asıl başrol oyuncuları Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin başrolde olması ısrarı üzerine yapım şirketi sevilen iki oyuncuyu bir araya getirmeyi başararak 2018 İPKKND 4’ü çekme kararı aldı.

İPKKND 4 TANITIM FRAGMANLARI BAŞLADI

Bir Garip Aşk 4. Sezonun (İPKKND 4) çekileceği haberlerinin çıkması üzerine kanalın youtube sayfasında dizinin yeni sezonuyla ilgili tanıtım fragmanları da yayımlanmaya başladı. İşte İpkknd 4’ün başlayacağı ile ilgili yaklaşık iki hafta önce RTG Creation youtube kanalı tarafından
yayınlanan yeni fragmanlarından bir tanesi.

İPKKND 4. SEZONUN KONUSU BELLİ DEĞİL

ipkknd-4-başlıyor

Birinci sezon konusuyla izleyicinin gönlüne taht kuran ve final bölümü çekilmeden biten Bir Garip Aşk dizisinin konusunun kaldığı yerden devam mı edeceği yoksa belli bir zaman aşımı atlayarak farklı bir konu ve oyuncu kadrosuyla devam mı edeceği henüz belli değil. Ipkknd – Bir Garip Aşk 4 Sezon ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

BİR GARİP AŞK 4. SEZONUN ZAMAN ÇIKACAĞI HAKKINDA NET BİR BİLGİ YOK

Dizinin 4. Sezonunun yayınlanacağı haberlerinin basında çıkması üzerine herkes ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. İpkknd 4 yani Bir Garip Aşk 4 Sezon ne zaman yayınlanacağı konusunda net bir bilgi olmasına karşın edinilen bilgilere göre, kanal üst düzey yetkililerinin dizinin yayın tarihi olarak 2018 ortaları yani 2018 Haziran gibi olması kararı aldıkları belirtiliyor. Söz konusu tarihin yaklaşması üzerine resmi bir açıklamanın yapılacağı da alınan bilgiler arasında.

sanaya-irani-web-dizisi

BİR GARİP AŞK’SIZ GEÇEN ZAMAN İÇERİSİNDE SANAYA VE BARUN WEB DİZİSİ ÇEKTİLER

Bir Garip Aşk’nın yeni sezonunun çekilmesi haberlerinden sonra dizinin çekimleri henüz başlamadan önce Sanaya İrani ve Barun Sobti ayrı ayrı web dizisi çektiler. Sanaya İrani, Beyond Dreams’in yeni kurgusu ‘Votka Shots’ isimli internet dizisinde başrol oynayarak dijital cephesinde ilk kez yerini aldı. Kısa bir süre önce edinilen bilgiye göre, Sanaya İrani web dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşıyla TV’de günlük dizide oynayacak. Söz konusu dizinin komedi dizisi olduğu ve Starbharat kanalında yayınlanacağı, dizinin çekimlerinin ise, web dizinden sonra başlayacağı edinilen bilgiler arasında.

The-GreatIndian-Dys-functional-Family

BARUN SOBTİ THE GREAT İNDİAN DYSFUNCTİONAL FAMİLY ‘DA

İPKKND çekimleri başlamadan önce tıpkı Sanaya İrani gibi web dizisinde oynayan Barun Sobti’nin yeni web dizisi The Great Indian Dysfunctional Family’in çekimleri kısa bir süre önce başladı. Barun Sobti Balaji Telefilms’in OTT platformu ALTBalaji yapımı dizide baş rolü Kay Kay Menon isimli Hintli oyuncuyla paylaşıyor. The Great Indian Dysfunctional Family konusu, iki kardeşin etrafında dönen bir hikayeyi anlatıyor.

İPKKND 4 TÜRKİYE’DE GÖSTERİLECEK Mİ?

İpkknd 4 Hindistan StarPlus televizyonunda yayınlanacak. Bununla birlikte Türkiye’de yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Dizinin tutkunları için sevindirici haber ise, İpkknd’un tıpkı 3. Sezonunda olduğu gibi 4. Sezonunda da Hint Dizisi izleme platformları tarafından Türkçe alt yazıyla yayınlanmasının beklendiğidir

HİNDİSTAN STARPLUS TELEVİZYONUNDA IPKKND’UN TEKRAR BÖLÜMLERİ YAYINLANIYOR

Bir Garip Aşk tutkunları 4. Sezonun çekimleri ile ilgili gelecek haberi beklerken, StarPlus televizyon kanalı izleyicilere büyük bir sürpriz yaparak dizinin 1. Sezonun tekrar bölümlerini yayınlamaya başladı. Arnav’ın gelecekten Kushi ile yaşadıkları aşkı değerlendirdiği özel fragmanlarla yayınlanan tekrar bölümleri yayınlandığı ilk gün kadar yoğun ilgi görüyor.

Bir Garip Aşk Uyarlaması Çekilecek

Ipkknd / BİR GARİP AŞK STARPLUS Tüm Videolar İçin Tıklayın

Bir Garip Aşk’ın Uyarlaması Çekilecek Detaylar linkte.

Bir Garip Aşk Son Bölümde

Bir Garip Aşk Yeni Sezonda Kanal 7’de

Bu Sezon Kanal 7’de Hangi Diziler Var?

Bir Garip Aşk Uyarlama Dizi Olacak

Bir Garip Aşk’ın Tekrar Bölümleri Yayınlanacak

    • Adalet çalışkan diyor ki:

      Bir garip aşkı severek izlediğim defalarca da izliyorum eski bölümlerini severek izliyorum izlemeyede devam yeni bölümlerinde aynı kadroyla devam eder inşallah ama yeni bölümlerini nasıl nereden izleyecegimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

  1. Pınar diyor ki:

    Bir garip aşk 1.sezondaki jaldigk yerden devam etsin hatta birinci bölümden başlasın ve hiç final olmayan bir dizi olsun ama Barun /ve Sanaya ile birlikte kadro aynı dizi sonsuz olsun

  2. Didem diyor ki:

    Bir Garip Aşk muhteşem bir Hint dizisi bölümlerini tekrar tekrar izlememe rağmen internet üzerinden bütün bölümlerini keyifle izliyorum. Yeni bölümlerini en kısa sürede yayınlanmasını sabırla bekliyorum. Oyuncu kadrosu değişmeden devam edilirse daha iyi olur.

  3. Bir Garip Aşk 4 diyor ki:

    Lütfen Bir Garip Aşk 4 artık başlasın çok özledim yeterki Barun ve Sanayam olsun lütfen Arshimi çok seviyorum

    • Zeynep diyor ki:

      Haberin içeriğini okudunuz ise, İpkknd yeni sezon çekimlerinin Hindistan’da başlayacağı ile ilgili bir haberin çıktığı ama bunun ne zaman olacağı konusunda net bir bilginin olmadığı belirtiliyor. Bununla birlikte yeni sezon çekiminin Türkiye’de gösterilip gösterilmeyeceği de bilinmiyor.

Bir Cevap Yazın