Kanal 7'de Aşka Yolculuk İsimli Yeni Bir Kore Dizisi Daha Başlıyor Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7’de Yeni Bir Kore Dizisi Daha Başlıyor!

kanal-7'de-yeni-bir-kore-dizisi-daha-başlıyor-

KANAL 7’DE AŞKA YOLCULUK İSİMLİ YENİ BİR KORE DİZİSİ DAHA BAŞLIYOR

Kanal 7’de Aşka Yolculuk isimli yeni bir Kore Dizisi daha başlıyor. Geçtiğimiz aylarda Hint Dizilerinden sonra dünyaca ünlü Güney Kore Dizilerini de yayınlamaya başlayacağını duyuran Kanal 7, ilk yayınladığı Kore Dizisi Sil Baştan (Kill Me, Heal Me) dizisinin bitmesinden sonra yeni bir Kore Dizilerini daha yayınlamaya hazırlanıyor. Kısa bir süre önce ekranlarında göstereceğini duyurduğu Kore Dizilerinden birisi daha Türkçe’ye çevrilmiş olarak seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Orijinal ismi “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”, Türkçe dublajlı adı “Aşka Yolculuk” olan dizi, Sil Baştan dizisinin final yapmasının hemen ardından 16 Temmuz Pazartesi günü ekranlarda olmaya başlayacak.

AŞKA YOLCULUK KORE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Kore Dizilerini ekranlara taşıyan Kanal 7, 18 Haziran’da yayınladığı ilk Kore Dizisi Sil Baştan’dan sonra yeni bir Kore Dizisine daha imza atıyor. Yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan orijinal adı “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” “Ay Aşıkları” dizisi “Aşka Yolculuk” Türkçe çevirisiyle 16 Temmuz Pazartesi’den itibaren hafta içi saat 19.00 da (Akşam 7’de) izleyicilerin karşısında olacak.

Moon-Lovers-Scarlet-Heart / Aşka yolculuk

AŞKA YOLCULUK  HAE SOO İLE PRENS WANG SO’NUN AŞK ÖYKÜSÜNÜ ANLATIYOR

Özellikle fantastik ve tarihi dokulu dizilerden hoşlananların izlemesi tavsiye edilen Güney Kore Dizilerinden birisi olan Aşka Yolculuk, güneş tutulması sırasında 21. Yüzyıldan Goryeo Hanedanlığı’na geçiş yapan Hae Soo ile Prens Wang So’nun tutkulu aşk hikayesini konu alıyor. Günümüzde yaşayan Ha Jin, güneş tutulması esnasında kendisini bir anda Goryeo Hanedanlığında bulur. Bu yolculuk Ha Jin için sadece zamanda yolculuk değildir. Ha Jin’in yapmış olduğu yolculukla bir an da hem adı hem de hayatı değişir. Bu değişikliğin en büyük sebebi ise, ilk gördüğü anda aşık olduğu Prens Wang So’dur. Güneş tutulmasıyla zamanda yolculuk yaparak çağ değiştiren Ha Jin artık, Hae Soo olmuştur. Hanedanlığın en cesur ve savaşçı Prensi Wang So ile ilk karşılaştıkları an dan birbirlerinden çok etkilenmişlerdir.

Aşka Yolculuk Konusu ve Oyuncuları ile Kim Kimdir ile ilgili detaylı bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kanal 7 de Başlaması Muhtemel Olan Kore Dizileri İle ilgili detaylar için tıklayın.

Aşka Yolculuk dizisi fotoğrafları için tıklayın…

MOON LOVERS: SCARLET HEART RYEO Orijinal Tanıtım Fragmanı

Bir Cevap Yazın