Kanal 7'de Sev Yeter Adlı Yeni Bir Hint Dizisi Daha Başlıyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7’de Yeni Bir Hint Dizisi Daha Başlıyor!

KANAL 7’DE SEV YETER ADLI YENİ BİR HİNT DİZİSİ DAHA BAŞLIYOR

Kanal 7’de Sev Yeter adlı yeni bir Hint dizisi daha başlıyor. Hindistan Bollywood’un birbirinden ünlü Hint Dizilerini Türkiye’de yayınlamasından dolayı Hint Dizilerinin kanalı olarak ünlenen Kanal 7 yeni bir Hint Dizisini daha Türk izleyicisi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Orijinal adı Sev Yeter Dizisi Konusu ve Oyuncuları (Aşk Bu) olan dizi Türkçe dublajlı adıyla “Sev Yeter” olarak seyirciyle buluşacak. Peki, Sev Yeter ne zaman başlayacak? İşte Sev Yeter Konusu ve Oyuncuları…

ÜNLÜ HİNT DİZİSİ YE HAİ MOHABBATEİN SEV YETER İSMİYLE KANAL 7’DE

Geniş kitleler tarafından ilgiyle izlenen Hint Dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Diğer Bollywood dizilerinde olduğu gibi yine Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle bulaşacak olan ünlü dizi Ye Hai Mohabbetein Hint dizisi olacak. Konusu ünlü Hintli yazar Manju Kapur’un Custody adlı romanından esinlenerek çekilen Sev Yeter (Ye Hai Mohabbtein) dizisi aynı zamanda Hindistan’da da pek çok ödüle layık görülmüştür. Sürükleyici öyküsüyle Türk izleyicisini de kendisine bağlayacak olan dizi Ramazan Bayramından sonraki ilk pazartesi günü izleyiciyle buluşacak.

 SEV YETER HİNT DİZİSİNİN KONUSU

Kanal 7’de SSev Yeter Adlı Yeni Bir Hint Dizisi başlıyor haberi seyirciyi mutlu etti. Hindistan’ın en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Ye Hai Mohabbetein dizisinin hikayesi ise şöyle;

İlk eşiyle olan evliliğini yürütemeyen Raman Kumar Omprakash Bhalla (Karan Patel), hayata ve aşka küskün bir iş adamıdır. İlk evliliğinden iki çocuğu olan Raman, özel hayatında tamamen kendisini işine adamıştır. Babası Raman’ın yanında yaşamaya başlayan Rumi ise, annesinden göremediği şefkati başkalarında arar. Rumi’nin yolu tesadüf eseri İshita (Divyanka Tripathi) ile kesişir. İshita ise, evlat kokusuna hasret kalan ve geçmişte almış olduğu yaralarla yaşamına devam etmeye çalışan genç bir diş hekimidir. Zamanla Rumi ve İshita arasında kuvvetli bir sevgi bağı oluşur.

Rumi’nin İsteği Sonunda Gerçekleşir!

Çok sevdiği İshita’nın babası Raman ile evlenmesini isteyen Rumi’nin bu dileği garip tesadüfler sonunda gerçekleşir. Raman, ilk karısında kızı Rumi’nin velayetini alabilmek için evlenmek zorunda kalır. Rumi’nin iyiliği içinse en uygun aday Rumi’yi tıpkı annesi çok seven İshita’dır. Mecburiyetler sonucunda gerçekleşen bu evlilik aslında ileride yaşanacak büyük bir aşkın temelini oluşturur.

Sev Yeter Dizisi Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

SEV YETER DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK

sev yeter ne zaman başlıyor

Etkileyici sahneleri, sürükleyici hikayesi ve tutku dolu aşklarıyla fırtınalar koparacak olan Sev Yeter 18 Haziran Pazartesi günü hafta içi her gün saat 20.15’de Kanal 7 ekranlarında başlayacak.

MANJUR KAPUR CUSTODY (VELAYET) ROMANININ KONUSU 

Ünlü Hintli yazar Manju Kapur’un Custody romanının hikayesi; Manju Kapur’un kurgusunda, başörtüsünden önce gelen veya kırılan bir evlilik, toplumsal olarak kabul edilemez bir romantizm, Manju Kapur’un en son romanı Custody’de yeniden ortaya çıkıyor. işte bu konu en tahammül edilemez olan bir evliliktir, ardından zengin bir genişletilmiş Delhi ailesindeki bir ayrılmanın duygusal düşüşüdür.

Romanın kahramanı olan çiftin arasında sorunlar yaşanmaya başlıyor. Raman’ın güzel eşi (güzel olduğu kadar donuk) olan Shagun’un, daha karizmatik patronu ve ateşli silah satışı sorumlusu Ashok Khanna’ya düşmesinden sonra, ilişkilerinin sona ermesiyle sona eriyor. Mesele, kitabın öfkeli momentumunu, ayrılık, boşanma, yeniden evlilik (Shagun’dan Ashok’a; kıskanan İşita’ya Raman) ve tüm yasal kültivasyonları ve psikolojik çirkinliklerinde bir velayet savaşı kronuyla izledikleri gibi uyandırıyor.

Bir Cevap Yazın