Lee Min Ho'nun Yeni Dizisi The King: Eternal Monarch Oldu! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Lee Min Ho Fantastik Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor!

lee-min-ho'nun-yeni-dizisi

Lee Min Ho’nun Yeni Dizisi The King: Eternal Monarch Oldu!

İki yıldan bu yana askerlik görevini icra eden Güney Koreli Ünlü aktör Lee Min Ho’nun yeni dizisi belli oldu. Ünlü senarist Kim Eun Suk’un “The King: Eternal Monarch” isminde tarihi ve gizem türündeki dizisinin kadın oyuncusu Goblin ve Cheese in the Trap dizisinde oynayan Kim Go Eun olacak.

İkinci Kez Kim Go Eun İle Aynı Karede Olacak

The King: The Eternal Monarch kore dizisi oyuncuları

Günümüzde ve geçmiş tarihte geçen yani iki paralel dünyada geçen romantik fantastik türündeki dizide ünlü oyuncu Kim Go Eun iki farklı karakteri canlandıracak. Lee Min Ho ile ikinci defa aynı karede olacak başarılı oyuncu Go Eun, Kore Cumhuriyetinde bir yanda dedektiflik yapan Jung Tae Eul olurken diğer yanda Kore İmparatorluğunda yaşayan bir suçlu olan Luna olacak. Diğer bir değişle Go Eun, hem suçluları yakalayan bir devlet görevlisi olurken, hem de tam tersi bir karakter olan kanundan kaçan suçlu bir kişi olacak.

İki Farklı Duyguyu Oynamak Çok Zor!”

lee-min-ho-yeni-dizisi-the-eternal-monarch

Çekimlerine bu yılın ikinci yarısında başlanacak olan The King: The Eternal Monarch Kore dizisinde Lee Min Ho’ya Koreli oyuncu Kim Go Eun eşlik edecek. Kısa bir süre önce kendisine gelen teklifi kabul eden Eun Suk, canlandıracağı karakterle ilgili olarak “İki farklı karakteri aynı dizide farklı duygularla oynamak çok zordur. Bunun üstesinden geleceğime inanıyorum!” açıklamasında bulundu.

kim-go-eun---lee-min-ho-dizisi-the-eternal-monarch

2020’de Gösterime Girecek

Ünlü Güney Koreli senarist Kim Eun Suk’un başyapıtlarından birisi olmaya aday ve hikayesi iki farklı dünyada geçecek olan The King: The Eternal Monarch dizisinin çekimlerine 2019 yılının ikinci yarısı başlamasına karşın dizinin yayın tarihinin 2020 yılının ilk ayları olarak planlandığı belirtiliyor.

The King: The Eternal Monarch Kore Dizisi Konusu

kim-go-eun-the-eternal-monarch

Kore İmpararatoru Lee Gon (Lee Min Ho), kötülüğe karşı savaşmak iki dünya arasındaki kapıyı kapatmak zorundadır. Bu görevde dedektif Jung Tae Eul (Kim Go Eun) birlikte çalışmak zorundadır. İnsanların dünyasında serbest kalan şeytan diğer bir dünyaya geçiş yapmaya çalışmaktadır.

Dizinin Hikayesi Paralel Evrende Geçiyor

The-King-Eternal-Monarch-lee-min-ho-kim-go-eun

Buna karşın Kore İmparatoru Lee Gon (Lee Min Ho), paralel dünyaya açılan kapıları kapatmaya çalışır. Diğer paralel dünyada ise, Güney Kore Cumhuriyetinde yaşayan Dedektif Jung Tae-Eul (Kim Go-Eun) sevdiklerinin ve insanların hayatını korumaya çalışmaktadır.

Fantastik Romantik ve Gizem türündeki hikayesiyle şimdiden izleyicinin merakını uyandırıyor.

The King: The Eternal Monarch Oyuncuları ve Karakterleri

the-king-eternal-monarch--ne-zaman-başlayacak

lee-min-honun-yeni-disi

Lee Min-Ho; Kore İmparatoru olan Lee Gon karakterini canlandırmaktadır.

kim-go-eun-eternal-monarch-dizisi

Kim Go-Eun; Jung Tae-Eul ve Luna adlarında iki farklı karakteri canlandırmaktadır. Jung Tae-Eul, Güney Kore Cumhuriyeti’nde bir dedektif durumundayken Luna, Kore İmparatorluğu’nda bir suçludur.

  • Woo Do-Hwan; Jo Eun-Seob ile Jo Young isimlerinde iki farklı karakteri canlandırmaktadır. Kore Cumhuriyetinde kamu hizmetinde çalışan sıradan biriyken, Jo Young, Kore İmparatorluğu’nda İmparator Lee Gon’un (Lee Min-Ho) yakın korumasıdır.
  • Jung Eun-Chae; dizide Kore İmparatorluğunda monarşinin en genç kadın Başbakanı olan Gu Seo-Ryung karakteri canlandırmaktadır. Başarı odaklı birisi olan Seo-Ryung bu uğurda her şeyi yapabilecek güçtedir. Lee Gon (Lee Min-Ho) ile Jung Tae-Eul’un (Kim Go-Eun) arasındaki gerilimi arttırıken, Lee Gon’un hedefini belirlemesinde etkili rol oynar.

The King: Eternal Monarh Kore Dizisi Diğer Oyuncuları:

  • Kim Kyung-Nam / Kang Shin-Jae

The Eternal Monarch 1. Tanıtım

The King: Eternal Monarch Hangi Kanalda – Ne Zaman Yayınlacak?

lee-min-ho-son-dizisi-the-eternal-monarch

Lee Min Ho hayranlarının büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri The King: Eternal Monarch Kore dizisi Güney Kore SBS televizyonunda yayınlanacak. Tarihsel Fantastik Romantik türünde olan dizi 2020 yılında yayınlanacak olup, toplam 16 bölümden oluşacak.

The Eternal Monarch Başlama Tarihi Belli Oldu!

Başarılı oyuncu Lee Min Ho’nun son dizisi The Eternal Monarch’ın başlama tarihi geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Yapımcı şirketin yaptığı açıklamaya göre; The Eternal Monarch 1. Bölümü 17 Nisan 2020 Cuma akşamı Güney Kore SBS televizyon kanalında saat 22.00 (Güney Kore Saatine Göre) yayınlanmaya başlayacak.

Lee Min Ho’nun Son Dizisi The Eternal Monarch Netflix’ten de İzlenebilecek!

Ünlü oyuncu Lee Min Ho’nun son dizisi The Eternal Monarch adlı Kore dizisi online dizi platformu Netflix’den de izlenebilenecek. Bu önemli gelişme sonrasında merakla beklenen diziyi oyuncunun dünyanın her bir yerindeki hayranları Netfilix uygulaması üzerinden kendi dillerinde izleyebilecekler.

lee-min-ho'nun-dizisi-ne-zaman-bitecek

THE KİNG : ETERNAL MONARCH 1. SEZON 18 HAZİRAN PERŞEMBE NETFLİX TÜRKİYE’DE YAYINDA!

Başrolünde; Lee Min-ho,Kim Go-eun ve Woo Do‑hwan’ın rol aldığı Güney Kore yapımı Fantastik Dram türündeki The King: Eternal Monarch dizisinin 1. Sonu Netflix’in Türkiye kanalında 18 Haziran Perşembe yayında olacak. Geçtiğimiz Nisan ayında Güney Kore SBS Televizyonunda gösterilmeye başlayan dizinin son bölümü 12 Haziran’da yayınlanacak. Bu tarihten itibaren de Netflix’den izlenebilecek.

The King: Eternal Monarch iki farklı gerçeklik arasında yaşanan fantastik bir aşk öyküsünü konu alıyor.

Netflix’den Dizi Nasıl İzlenir?

The Eternal Monarch Netflix 1. Tanıtım Fragmanı

THE KING: ETERNAL MONARCH, Lee Min-ho (INHERITORS) 17 Nisan’da Netflix’de!

The Eternal Monarch Kore Dizisinin Çekimleri Başladı

Geçtiğimiz Nisan ayında askerlik görevini tamamlayıp işlerine hızlı bir döniş yapan yakışıklı Güney Koreli oyuncu Lee Min Ho’nın yeni dizisi The Eternal Monarch’ın çekimleri Ekim 2019’da başladı. Setten alınan haberlerde sonbahar yapraklarıyla kaplı bir yolda beyaz bir ata binerken görüntülenen Min Ho, bu görüntüsü ile tam anlamıyla beyaz atlı prensi andırıyor. Dizide paralel evrendeki iki farklı karakteri canlandıracak olan Lee Min Ho modern krallık giysileriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

The Eternal Monach Yeni Fragman Çıktı!

Lee Min Ho The Eternal Monarch Dizisi Kamera Arkası Görüntüleri

The King: Eternal Monarch Künye

Orijinal Adı: 더 킹: 영원의 군주 – The King: Monarch of Eternity
Türü: Tarihsel – Fantazi – Romantik
Senaryo Yazarı: Kim Eun-sook
Yönetmen: Baek-hoon’u Sang
Oyuncular: Lee Min-ho, Kim Go-eun, Woo Do-hwan
Yapım Ülkesi: Güney Kore
Orijinal Dili: Korece
Toplam Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2019 – 2020
İlk Bölümün Başlayacağı / Yayın Tarihi ile Bitiş Tarihi: 17 Nisan 2020 – 12 Haziran 2020
Yayın Saati ve Günü: Cuma – Cumartesi Akşam Saat 22.00 (Güney Kore Saatine Göre)
Yayınlanacağı Televizyon Kanalı: SBS TV
Gösterileceği – Başlayacağı Yıl: 2020

The Eternal Monarch İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Lee Min Ho’nun Dizisi Eternal Monarch Ne Zaman Bitecek? İşte Son Bölüm Tarihi

Sevilen oyuncu Lee Min Ho’nun uzun bir aradan sonra çektiği dizisi The King Eternal Monarch dizisi 17 Nisan 2020’de ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Kısa soluklu bir dizi olan The Eternal Monarch 1 Sezon 12 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak 16. Bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

The King Eternal Monarch 2. Sezon Çekilecek mi?

Güney Kore dizileri genellikle 1 sezondan oluşuyor. Ancak bazı çok sevilen dizilerin 2. Sezonu çekiliyor. The King Eternal Monarch’ın 2. Sezonun çekilip çekilmeyeceği ile ilgili henüz bir karar çıkmış değil. Konuyla ilgili bir karar çıkması durumunda detaylar yazımızda yer alacak.

Bu Yazılar da İlginizi Çekebilir!

İzlemeniz Tavsiye Edilen En Güzel Lee Min Ho dizileri

2021’de Yeni Başlayacak Tarihi Kore Dizileri

2020 Yeni Kore Dizileri

Netflix Kore Dizileri

Lee Min Ho İle İlgili Bilinmeyenler

Lee Min Ho Ask The Star

Bir Cevap Yazın