Mini Dizi Yabancı Dizileri Severler İçin Hafta Sonu İzlenecek 15 Harika Yapım Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Hafta Sonunda Bir Solukta İzleyebileceğiniz 15 Yabancı Mini Dizi

MİNİ DİZİ – YABANCI

Yabancı mini diziler, teknoloji çağında olduğumuz bu günlerde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça fazla revaçta. izleyiciler zaman kısıtlılıkları nedeniyle keyifle izleyecekleri kısa süren mini dizileri arar oldular. Son dönemlerde; komedi dizisi, polisiye dizisi, dram dizi tavsiyesi gibi bir solukta izlenecek mini dizileri arar oldular. Birazdan paylaşacağımız içerikte pek çok kişi tarafından ilgiyle izlenen sizi sıkmayacak, izlerken hangi bölümde kaldığınızı unutmayacağınız, bir solukta izleyip bitireceğiniz 16 dizi önerisini sizler için derledik. Umarım bu diziler sizin de hoşunuza gider. İşte Mini dizi yabancı dizilerleri severler için hafta sonu izlenecek 15 harika yapım.

1 – THE NİGTH OF – GECENİN SONUNDA (DRAM – GERİLİM)

the-nigth-of-mini-dizi

New York’ta taksicilik yapan Nasir, arabasında yeni tanıştığı bir kadınla geceyi geçirir. Ancak sabah uyandığında kadın ölmüştür. Herkes kadının ölümünden Nasir’i sorumlu tutar. Nasir masum olduğunu nasıl kanıtlayacaktır?

THE NIGHT OF Orijinal Tanıtım (2016) HBO Mini Dizi

2- THE NİGHT MANAGER – GECE MÜDÜRÜ (GERİLİM – AKSİYON) 

night manager

Dizi, eski bir İngiliz askeri olan Jonathan Pin’in etrafında dönüyor. Tanışmış olduğu Sophie isminde Fransız-Arap bir kadın hayatını tamamen değiştirir. Gerilimin hız kesmediği casusluk dizisi olan The Night Manager, aslında casus olmayan bir adamın, kurtların arasında casusluk yapmak zorunda kalmasının hikayesini konu alıyor.

The Night Manager Orijinal Tanıtım

3 -11.22.63 

11.22.63

Bir zamanların efsane filmi Geleceğe Dönüş tadında olan 11.22.63 dizisinde kahraman, John F. Kennedy’nin öldürüldüğü tarihe gönderilir. Fantastik dizi sevenlerin izlemekten keyif alacağı dizinin kahramanının görevi bu suikastın önüne geçmektir. Ancak dünyanın var olan akışını değiştirmek o kadar da kolay olmayacaktır. Çünkü kader direnir ve teslim olmaz.

11.22.63 – Official Hulu Tanıtım

4- BAND OF BROTHERS/ KARDEŞLER TAKIMI (2001)

band and brothers

Türünün en iyilerinden birisi olarak gösterilen 2001 yılı yapımıdır. Ünlü yazar Stephen Ambrose’un romanından uyarlanmıştır. İkinci Dünya savaşını konu alan filmlerden “Er Ryan’ı Kurtarmak” filminde birlikte çalışan  Tom Hanks ve Steven Speilberg yer alıyor.

Band of Brothers Official Tanıtım HD

5. MİLLENNİUM / MİLENYUM (2010)

mini-dizi-milenyum

Orjnal adı, “Ejderha Dövmeli Kız” olan filmi ekibinin aynı karakterle çektiği televizyon dizisi olan mini dizi Milenyum, gazeteci Mikael Blomkvist ve hacker Lisbeth Salander’in macera dolu hikayesini konu alıyor. Dizi, mini dizi severlerin tam istediği gibi 6 bölümlük bir dizi olarak devam ediyor.

THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO – Official Tanıtım

6.  TANHAİYAN / YALNIZLIK – (2016)

tanhaiyan-konusu---mini-dizi

Hint dizisi severler ve Barun Sobti hayranlarının bir solukta izleyecekleri Tanhaiyan toplam 10 bölümden oluşuyor. Bitmek bilmeyen Hint Dizilerine rağmen 20 dakikalık kısa bölümlerden oluşan dizi Gül Khan tarafından izleyici ile buluşturuldu. Tanhaiyan; duygusal anlamda iki yaralı gencin aşk hikayesini konu alır. Londra’dan yeni dönmüş Haider ile Moda tasarımcısı Meera’nın bir düğün ortamında karşılaşmalarından sonra birbirlerinden etkilenmeleriyle başlayan aşk hikayelerini konu alır.

Tanhaiyan İzlemek ve Tanıtım Fragmanı İçin Tıklayın

Tanhaiyan Orijinal Tanıtım Fragmanı

7 – ANGELS İN AMERİCA (2003)

angels in america

Baş rollerinde de Al Pacino ve Meryl Streep rol aldığı dizi, 1985 yılında, New York’ta geçiyor. Hikayede; sosyal sorunlar, hastalıklar ve her tülü ayrımcılık ön planda işleniyor.

8 – A YOUNG DOCTOR’S NOTEBOOK /GENÇ DOKTORUN BİLGİSAYARI (2012–2013) 

a-young-doctors-notebook

Bolşevik devrimi sırasında, genç bir doktor olan Vladimir Bomgard, hastalarla ilgilenmek için küçük bir kasabaya gelir. İçinde bulundukları taze devrim ortamının sıkıntıları bir yana, eğitimsiz kasabalıların batıl inançları da işini bir hayli zorlaştıracaktır.

A Youngs Doctors Notebook Orijinal Tanıtımı

9. PRİDE AND PREJUDİCE / AŞK VE GURUR

pride-and-prejudice-aşk-ve-gurur

Ünlü roman yazarı Jane Auston’un aynı adlı romanından uyarlanmış ünlü klasikler arasında yer alan Aşk ve Gurur, ön yargıların ve gururun neden olduğu kopmaların ön plana çıktığı, gelgitleri yaşandığı tutkulu bir aşk hikayesini konu alır. İzlerken aşkı en derinden hissedeceğiniz dizi romantik dizi severler için biçilmiş kaftan

Pride and Prejudice – Aşk ve Gurur Orijinal Tanıtım Fragmanı

10 -PARADE’S END 

parades_end-mini-dizi--konusu

Aşk dizisi sevenler için farklı bir bakış açısı sunan Parede’s End, Aşk üçgeni sevenler için bulunmaz fırsat. Muhafazakar bir İngiliz aristokrat olan Christopher Tietjens, sosyetik, ilkelerinden asla taviz vermeyen acımasız karısıyla birlikte, halka biraz mesafeli bir kişidir. Taki, bir insan hakları savunucusu olan genç ve güzel Valentine’e aşık oluncaya kadar. Bundan sonra hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Parades End Orijinal Tanıtım Fragmanı

11. UTOPİA / ÜTOPYA (2013–2014)

ütopya

Adından da anlaşılacağı gibi fantastik bir sizi olan Ütopya, “Ütopya Deneyimleri” isimli gizemli bir romanın elden ele dolaşmasıyla başlar. Olaylar Network isimli acımasız organizasyonundan kaçmak zorunda kalan 5 arkadaşın heyecan dolu hikayesiyle devam eder.

Utopia – A film by John Pilger – Official Tanıtım

12 – THE LOST ROOM / KAYIP ODA (2006)

the lost room

Sıradan olmayana bir otel odasında yaşananları konu alan dizi,  bu otel odasının kapısı bilinmeyen bir tehlikeye açılıyor. Ve bu kapıyı açabilen tek bir anahtar var. Odaya giren kimsenin şimdiye kadar sonu hayırlı bitmiyor. Bu odada daha olağanüstü neler var neler.

The Lost Room (2006) Orijinal Tanıtım

13 – THE PACİFİC/ PASİFİK (2010)

the pascific

İkinci Dünya Savaşı temalı bir mini dizilerden bir diğeri de The Pasifik, dizinin yapımcıları arasında yine Tom Hanks ve Steven Spielberg bulunuyor. Dizi ilk yapımın biraz gölgesinde kalmış da olsa, bu türü sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir dizi olduğu ifade ediliyor.

The Pacific Tanıtım – The Pacific Promotional Trailer

14 – HATFİELDS & MCCOYS (2012) 

hatfields and maccoys

Western türünde mini dizi severler için tavsiye edilen Hatfields & Mccoys, Virginia, Hatfield ve Kentucky eyaletinden McCoy ailelerinin mücadelesini konu alıyor. Bu aileler arasında yaşanan kan davası, neredeyse iki eyalet arasındaki bir iç savaşa dönüşüyor.

Hatfields and McCoys Orijinal Fragmanı

15 –  AND THEN THERE WERE NONE (2015)

and then there were none

Gerilim ağırlıklı diziler arasında yer alan And Then There Were None, bir adada bulunan ihtişamlı bir kaleye 8 insan çağrılmasıyla başlıyor. Birbirini tanımayan bu 8 insan, bir masa etrafında toplandıklarında ev sahiplerinin evde olmadığını fark ediyorlar. Evde canlı olan tek varlığın hizmetçi çift olduğunu öğrendiklerinde gerilim dolu dakikalar başlıyor.

And Then There Were None Orijinal Tanıtım

Bir Cevap Yazın