Ölene Kadar Konusu ve Oyuncuları Netleşiyor! İşte Detaylar Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Ölene Kadar Konusu ve Oyuncuları netleşti

ölene-kadar-konusu-ve-oyuncuları-belli-oldu

Ölene Kadar Konusu ve Oyuncuları Netleşiyor!

Yapımcılığını TİMS Production’un üstlendiği eski adı ile Esaretin Bedeli yeni adı ile Ölene Kadar Dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Baş rollerini başarılı oyuncular Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levedoğlu’nun paylaşacağı Ölene Kadar konusu ve oyuncuları ile ilgi çekiyor. Yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstelendiği dizi geçtiğimiz hafta içi start verirken dizinin setinden de ilk görüntüler de gelmeye başladı. Peki, Ölene Kadar Konusu ne olacak? İşte dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ilgili detaylar.

Ölene Kadar ATV ekranlarında İzleyici Karşısına Çıkacak!

Çekimlerde çekilen fotoğraf ve resimleri dizinin sosyal medya hesabından paylaşan yapım şirketi, daha önce ismini “Esaretin Bedeli” olarak duyurduğu dizinin, adını gelen eleştiriler sonrasında değiştirdi. Yeni adı “Ölene Kadar” olarak değişen dizide rol alacak olan Engin Akyürek’in partneri olarak da Fahriye Evcen ile anlaşıldı. TİMS’in teklifini kabul eden Fahriye Evcen, 2 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönecek. Abileri karanlık işlere bulaşmış idealist bir avukatın hikayesi ile uzmanlığını yaparken hapse düşen bir doktorun hikayesini konu alan Ölene Kadar’in senaryosunu Elif Usman Ergüden yazıyor. Önümüzdeki yılın ilk aylarında ATV ekranlarında izleyici ile bulacak ölene kadar yayınlanmaya ne zaman başlayacağı da kısa süre önce belli oldu.

‘ÖLENE KADAR’ ÜÇLÜ BİR İNTİKAM HİKAYESİNİ ANLATACAK

Baş rollerini Engin Akyürek, Sarp Levendoğlu ve Fahriye Evcen’in paylaştığı Ölene Kadar çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Müebbet ‘in konusu; Üçlü, bir intikam hikayesini konu alıyor. Doktorlukta uzmanlık unvanı almaya hazırlanırken kendini hapiste bulan bir genç (Engin Akyürek) ile küçükken kalp nakli olmuş, abileri karanlık işlere bulaşmış idealist bir avukatın (Fahriye Evcen) tesadüfler eseri birleşen hayatlarını konu alıyor.

ölene kadar ender

SARP LEVENTOĞLU İLK DEFA KÖTÜ ADAMI OYNAYACAK

Ölene Kadar’in baş rol oyuncuları arasında yer alan Sarp Levendoğlu dizide “Ömer” isimli kötü adamı canlandıracak. Show TV ekranlarında yayımlanan Emret Komutanım dizisindeki Üsteğmen rolü ile dikkatleri üzerine çeken Levendoğlu,  yeni dizisinde canlandıracağı rol ile ilk defa kötü adamı canlandıracak. Geçtiğimiz sezon Küçük Ağa dizisindeki rolü ile büyük beğeni kazanan başarılı oyuncunun kötü adam karakterindeki performansı  büyük merak konusu oldu.

Ölene kadar konusu ve oyuncuları

İKİ YIL ARADAN SONRA YENİDEN EKRANLARDA

En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Çalıkuşu dizisinde başarılı oyuncu Burak Özçivit ile birlikte rol alan Fahriye Evcen, Çalıkuşu’nun final yapmasından sonra setlere 2 yıl ara vermiş bu arada okuduğu üniversiteden mezun olan Evcen, dizinin final yapmasından sonra Burak Özçivit’in kurduğu yapım şirketi tarafından çekilen “Aşk Sana Benzer” isimli sinema filminde rol almıştı. Şu an Kara Sevda dizisinin Kemal’i Burak Özçivit ile birlikte rol olan oyuncu en son 2016 yılında çekilen “Sonsuz Aşk” filminde rol almıştı. İki yıl ara verdiği setlere TİMS’in teklifini kabul ederek dönen Fahriye Evcen yeni dizisinde küçük yaşlarda kalp problemi yaşamış, kendi dışında yaşanan olaylar yüzünden kötülerin içerisinde yer alacak idealist bir avukat karakteri canlandıracak.

ÖLENE KADAR OYUNCU KADROSU NETLEŞİYOR

Çekimleri geçtiğimiz gün başlayan yeni dizinin oyuncularında netleşmeye devam ediyor. Baş rollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu’nun yer aldığı ATV’nin yeni dizisinin “Ölene Kadar” diğer oyuncu kadrosunda oynaması kesinleşen oyuncular; Ragıp Savaş, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer oldu.

ÖLENE KADAR SETİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

ATV ekranlarında 2017’nin ilk aylarında ekranlara gelmesi beklenen “Ölene Kadar” seti görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ölene Kadar Oyuncuları Belli Oldu!

Fahriye Evcen Hamile mi?

Engin Akyürek’in Oynayacağı Yeni Dizi Belli Oldu

2020’de Hangi Diziler Yayınlandı?

ATV’nin Yeni Sezon Tanıtımı İlgi Topladı