Serhan Yavaş Yeni Dizisi Seni Kimler Aldı İle Ekranlar Dönüyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Serhan Yavaş Yeni Dizisi ‘Seni Kimler Aldı’ ile Ekranlara Dönüyor!

serhan-yavaş-kimdir serhan yavaş yeni dizisi

SERHAN YAVAŞ YENİ DİZİSİ SENİ KİMLER ALDI İLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Serhan Yavaş yeni dizisi Seni Kimler Aldı ile ekranlara geri dönüyor. Uzun bir süredir setlerden ve ekranlardan uzak olan başarılı oyuncunun ekranlara dönmesi oyuncunun hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. 30 Nisan tarihinde ATV ekranlarında izleyici ile buluşacağı açıklanan dizinin konusu bir hayli ilginç. Adının Seni Kimler Aldı olduğu belirtilen Film Dizi Haberde Serhan Yavaş, Talat Çamay karakterine hayat verecek. Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği Seni Kimler Aldı dizisi ile ilgili detaylar şöyle;

SENİ KİMLER ALDI DA TALAT ÇOK FARKLI BİR KARAKTER

Serhan Yavaş’ın hayat vereceği Talat Çamay karakteri oyuncun daha önceki dizilerinde rol aldığı karakterler gibi de olduğu gibi farklı bir karakter. Yıllar önce bir gençlik hevesiyle yapmış olduğu hata sonucu yurt dışında yaşamaya başlayan Talat’ın artık kaçtığı yüzleşemediği sorunlarıyla yüzleşme zamanı gelmiştir. 25 yıllık ayrılığın ardından annesinin hastalığı üzerine geri dönmek durumunda kalır. Yiyeni olarak bildiği Barış (Yiğit Kirazcı) ile olan sallantılı ilişkisi Talat’ı bu seferde başka bir ateşin içerisine düşmesine neden olacaktır.

 serhan yavaş seni kimler aldı talat

SERHAN YAVAŞ’IN YENİ PROJESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Atv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Seni Kimler Aldı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Önümüzdeki hafta izleyici ile buluşacağı öğrenilen dizinin Baş rollerini Fulya Zenginer, Serhan Yavaş, Duygu Yetiş ve Yiğit Kirazcı paylaşıyor. Aşk ve intikam hikâyesini alan dizi heyecanla bekleniyor.

serhan-yavaş-yeni-dizisi

SERHAN YAVAŞ’IN YENİ DİZİSİ 30 NİSAN 2017 PAZAR ATV’DE BAŞLADI!

İzleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen Seni Kimler Aldı’nın ilk bölümü 30 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak.  Güçlü oyuncu kadrosunda usta oyuncular; Ülkü Duru, Funda İlhan, Yıldız Kültür, Ahmet Saraçoğlu, Nalan Yavuz,İ pek Tenolcay, Osman Wöber, Ayşe Tunaboylu ve Haldun Boysan alıyor. Bu dev kadroya; Edip Tepeli, Yiğit Koçak, Evren Erler,  Sibel Ergün ve Su Dura eşlik ediyor. Pastel Film Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün tarafıdan yapılan dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk otururken, senaryosunu Pınar Uysal ve yazım ekibinin (Tufan Bora, İbrahim Güler, Erdal Bektaş) kaleme alıyor. Öykü sahibi-senaryo süpervizörü Esin Gök’ün olduğu  belirtilen dizi heyecanla bekleniyor.

SENİ KİMLER ALDI’NIN ÖYKÜSÜNDE İNTİKAM VE AŞK İÇ İÇE OLACAK

Seni kimler aldı oyuncuları

Serhan Yavaş yeni dizisi Dizisinin hikayesinde Zehra, annesi Aynur’la beraber, İstanbul’un sayılı zenginleri arasında yer alan Çamay ailesinin yanında hem çalışıp, hem de yaşamaktadırlar. Zehra, birlikte büyüdüğü Çamay ailesinin tek veliahtı olan Barış’a aşıktır. Barış da Zehra’ya karşı boş değildir. Fakat bu aşkın önünde çok sayıda engel mevcuttur. Aynur’un evlatlık verildiği ve herkes tarafından öldü bilinen Zehra’nın ablası Ceren (Zeynep) intikam için geri döner.  Oklarını önce kendi ailesine daha sonra da ilgisi olan herkese yöneltir. Konak cephesinde ise, bu ilişkiyi kesinlikle onaylamayan Barış’ın annesi Cahide ise, Barış’ı sadece Zehra’dan değil, amcası bildiği ama aslında babası olan Talat’tan da uzak tutmak için sürekli tetiktedir.

Serhan Yavaş Kimdir? İşte Özel Hayatı

Yasak Elma’nın Yeni Halit’i Serhan Yavaş mı Olacak?

Seni Kimler Aldı’nın Konusu Neyi Anlatıyor?

Bir Garip Aşk Geri Dönüyor!

Mahsun Kırmızıgül Yeni Dizi İle Ekranlarda Olacak

Bir Cevap Yazın