Sonsuza Dek Konusu ve Oyuncuları Kimler? İşte Kore Dizisinin Tüm Detayları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7’nin Yeni Kore Dizisinin Hikayesi Sizi Derinden Etkileyecek!

Sonsuz Dek konusu ve oyuncuları

SONSUZA DEK KONUSU VE OYUNCULARI

Kanal 7’de Kore dizileri yayınlanmaya devam ediyor. Temmuz ayından bu yana Sil Baştan ve Aşka Yolculuk isimli Güney Kore dizilerinden sonra şimdi Orijinal ismi Moon Embracing Sun, Türkçe dublajlı adı Sonsuza Dek olan Kore dizisi 6 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’den itibaren Kanal 7 ekranlarında olmaya başlayacak. Kısa süre önce final yapan Aşka Yolculuk dizisi gibi tarihi türde olan Sonsuz Dek, saray kültürü ve iktidar savaşları arasında yeşeren bir aşkı anlatıyor. Sonsuz Dek Konusu ve oyuncuları ile ilgili detaylar yazımızın devamında…

SARAY HAYATINI ANLATAN DÖNEM DİZİSİ

Kanal 7’de yayınlanacak Kore Dizilerine bir yenisi daha eklendi. Saray yaşantısını ve tarihi anlatan konusuyla diğer dizilerden farklı bir hikayeye sahip olan “Moon Embracing Sun Kanal 7 de Sonsuza Dek adıyla yayınlanıyor. Geleneksel kıyafetleri, şaman inancının ilginç yanları ve saray hayatını içerisinde barındıran dizi, Kral Lee Hwon’un veliaht prens olduğu dönemde kaybettiği sevgilisi Heo Woo ile arasında geçen güçlü aşk öyküsünü anlatıyor.

PRENS LEE HWON İLE HEO WOO’NUN BİRLİKTELİĞİNE GÜÇ SAVAŞLARI ENGEL OLUR

Soylu bir aileden gelen Heo Woo (Lee Hwon Han Ga-In), kendisi gibi veliaht gösterilen Prens Lee Hwon (Kim Soo-Hyun) ile saray koridorlarında karşılaşır. Her ne kadar kader onları küçük yaşlarda bir araya getirmiş olsa da saray entrikaları ve güç savaşları onların birlikte olmalarına engel olur.  Kral Lee Hwon, Veliaht Prenses Heo Woo’u ilk gördüğü günden beri güzelliği ve akıllı konuşmalarından çok etkilenir. Geleceğin Kral ve Kraliçesi olarak gösterilen çiftin ilişkileri gün geçtikçe ilerler. Fakat, Lee Hwon ile Heo Woo’un evlenmesi bazı saray ileri gelenlerinin çıkarlarına ters düşer. Hükumetin kendi çıkarları doğrultusunda yönetilmesini isteyen bu kişiler, bu evliliğin gerçekleşmemesi için ellerinden her geleni yaparlar.

sonsuza dek kore dizisi konusu

VELİAHT PRENSESİN ÖLMESİNE KARAR VERİLİR

Lee Hwon’un, Prenses Woo’nun evlenmemesi için onun öldürülmesine karar verirler. İdam edilmesi istenen Heo Woo, şaman bir kadının sayesinde ölmekten kurtulur. Prens Lee Hwon ise, prensesin öldüğünü sanmaktadır. Prensesi kurtaran şaman kadın onu yanında uzaklara götür ve bir şaman olarak yetiştirir.

PRENSES’İN ÖLÜM HABERİNDEN SONRA KRAL LEE AMANSIZ HASTALIĞA YAKALANIR

Veliaht prensesin ölümünden kendisini sorumlu tutan Lee Hwon, onun yokluğunun acısını bir türlü atlatamaz. Kral’ın Prenses Woo’ya olan sevgisi ve özlemi onu amansız bir hastalığın pençesine düşürür. Doktorlar Kral Lee’nin hastalığına hiçbir çare bulamazlar. Kral’ı iyi etmek için tek bir yol kalmıştır. O da şifacı bir şamanın yardımına başvurmaktır. Şaman kadını gören Kral Lee, uzun zaman sonra ilk defa kendisini iyi hisseder. Bu şaman kadın aslında, Kral Lee’nin yıllar önce öldüğünü sandığı ilk aşkı Veliaht Prenses Heo Woo’dan başkası değildir. Sevdiği kadının karşısında olduğundan habersiz olan Kral Lee, şaman kadının Heo Woo’ya olan benzerliği karşısında oldukça şaşkındır.

SONSUZA DEK 6 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN KANAL 7’DE

Bir yandan aşkı yüzünden sağlığından ve mutluluğundan olan bir Kral, diğer yandan aşkı için ölmesi gereken şaman bir prensesin aşk öyküsü. Aşkı, özlemi, suçluluk duygusunu en derinden yaşayacağınız Sonsuz Aşk, 6 Ağustos Pazartesi gününden itibaren saat 19.00’da ekranlarda olacak.

sonsuza dek kore dizisi - moon embraces the sun

SONSUZ DEK KORE DİZİSİ GENEL KONUSU

Joseon Hanedanlığı’nda yaşayan iki kardeş, soylu geçmişini  hatırlamayan bir şaman kadına aşık olur. Lee Hwon ,Veliaht Prens olmasına karşın, kendisinden daha büyük ve daha yetenekli olan abisi Yang Myung’un onun yerinde olmasını tercih etmektedir. Yang Myung’un gayri meşru bir çocuk olması nedeniyle tahtta hakkı yoktur. Lee Hwon, macera için saraydan kaçmaya çalıştığı sırada bir asilzadenin zeki kızı Heo Yeon Woo ile karşılaşır. Kızın güzelliği ve zekası Prens Lee Hwon’un ilk görüşte aşık olmasına neden olur. Lee Hwon, Prenses Heo Woo’ya aşıktır ama başka soylu bir kız ola Bo Kyun (Kim Min Seo) ile evlenmek zorunda kalır. (Prenses’in öldüğünü sandığı için) Bununla birlikte abisi Yang Myung’da Yeon Woo’ya (Prenses Woo) aşıktır. İki kardeş aynı kıza aşık olduğunundan habersiz aşk açısı çekmektedirler.

SONSUZA DEK KORE DİZİSİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DETAYLAR

SONSUZA DEK KÜNYE 

Orijinal Adı : Güneşi Kucaklayan Ay

Türkçe’ye Çevrilmiş (Dublaj) Adı: Sonsuz Dek

Yayınlandığı Kanal:

Türkiye’de Yayınlandığı Kanal: Kanal 7

Yönetmen: Kim Do Hoon, Lee Sung Joon

Senaryo: Jin Soon Wan, Jun Eun Gwol

Konusu –  Türü: Tarihi – Romantik

Yapım Yılı : 2012

Bölüm Sayısı : 20

sonsuza dek kore dizisi konusu ve oyuncuları

SONSUZA DEK KORE DİZİSİ OYUNCULARI – KİM KİMDİR?

Veliaht Prens – Kral Lee Hwon; Kim Soo-Hyun (Çocukluk Hali) Yeo Jin Go (Gençlik Hali) 

Prens Lee Hwon, (Güneş), etrafındaki çok az kişiye güvenen genç bir kraldır. Bunun için pek çok haklı nedeni vardır. Babanesi olan Kraliçe bile arkasından çevirmektedir. Çok akıllı ve soğukkanlı olan Kral Lee öfkesini kontrol etmeyi ve düşmanları ile nasıl savaşacağını çok iyi bilir. Abisine çok düşkündür ama saray kuralları nedeniyle onu sıkça göremez ve hep ona özlem duyar. İlk ve tek aşkı olan Hae Woo’yu koruyamadığı için onun ölümünden kendisini sorumlu tutar. Yıllarca vicdan azabı ve pişmanlık içinde kendisinden vazgeçerek sadece halkı için yaşamaya başlar.

Şaman Wol / Veliaht Prenses Heo Yeon Woo; Han Ga In (Çocuk Hali), Kim Yoo Jung (Genç Hali)

Veliaht-Prenses-Heo-Yeon-Woo

Wol/Yeon Woo (Han Ga İn) Soylu bir ailede dünyaya gelen Wol kısa bir süreliğine sonra prenses oluyor. Fakat iktidar savaşı veren bazı kişiler tarafından tuzaklarla karşı karşıya gelip yargılanıyor. Tam idam edilecekken şaman bir kadın tarafından kurtarılıyor.  Kim olduğunu bilmeden bir şaman olarak yaşamaya başlıyor. Daha önce bir kez nişanlandığı Lee Hyun ile tekrar karşılaştığında, artık Wol (Ay) ismi ile büyüyen bir kadın şaman olmuştur. Lee Hyun çocukken tanıdığı Yeon ile Wol’un arasındaki benzerlikleri görünce ona aşık olur.Ama aynı zamanda Lee Hyun’un üvey kardeşi Yang Myung Gun da Wol’ü sevmektedir. Yeon ölüp ölmediği konusunda şüpheler varken acaba Yeon Woo hayatta bunlara dayanabilecek mi?

Prens Yang MyungLee Jung İl Woo (Çocukluk Hali) – Lee Min Ho (Gençlik Hali) – 

Jung İl Woo - Prens Yang Myung

Kral Lee Hwon’un abisi olan Prens Yang Myung, gayri meşru bir çocuk olması nedeniyle tahtta hak sahibi değildir. Kral olacak olan kardeşi ile birbirinden habersiz Prenses Heo Yeon Woo’ya aşıktır.

Prenses Yoon Bo Kyung; Kim Min Seo (Çocukluk Hali), Kim So Hyun (Gençlik Hali)

Kim-Min-Seo---Prenses-Yoon-Bo-Kyung

İçişleri Bakanın babası gibi kötü kalpli olan kızı Yoon Bo Kyung, Veliaht Prensle evlenip Kraliçe olmak istese de Kral’ın Veliaht Prensesliğe Heo Woo’yu seçmesi üzerine amacına ulaşamamış görünse de babasının Heo Woo’nun ölüm planları içerisinde olmasıyla Prensle evlenerek kraliçe olur.

Sonsuza Dek Diğer Oyuncu Kadrosu 

  • Song Jae-hee (Heo Yeom),
  • Song Jae-rim (Kim Jae-woon),
  • Jeon Mi-seon (Jang Nok-young),
  • Kim Ik-tae (Hye Gak),
  • Bae Noo-ri (Jan-shil),
  • Jang Young-nam (Ari),
  • Jung Eun-pyo (Hyung-sun),
  • Yoon Hee-seok (Hong Gyu-tae),
  • Kim Ye-ryeong (Lady Park),
  • Lee Seung-hyung (Han Jae-gil),
  • Seo Hyun-chul (Shim San),
  • Chu Gwi-jung (Lady Jo),
  • Kim Min-kyung (Lady Min),
  • Sunwoo Jae-duk (Kral Heo Young-jae),
  • Yang Mi-kyung (Shin Jung-kyung),
  • Yoon Seung-ah (Seol),
  • Kim Young-ae (Kraliçe Dowager Jung-hui),
  • Ahn Nae-sang (Kral Sung-jo),
  • Kim Sun-kyung (Kraliçe So-hye),
  • Nam Bo-ra (Prenses Min-hwa),
  • Kim Eung-soo (Yoon Dae-hyung),
  • Jang Hee-soo (Mrs Kim),
  • Kim Seung-wook (Yoon Soo-chan)

Sonsuza Dek Kore Dizisi Ne Zaman Bitecek?

SONSUZA DEK ORİJİNAL TANITIM FRAGMANI

SONSUZA DEK KANAL 7 TANITIM FRAGMANI

Bir Cevap Yazın