Sonsuza Dek Kore Dizisi Kaç Bölüm Ne Zaman Bitecek? Finalde Olacaklar Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Sonsuza Dek Kore Dizisinin Finalinde Neler Yaşanacak Neler…

Sonsuza-dek-dizisi-kaç-bölüm

SONSUZA DEK KORE DİZİSİ KAÇ BÖLÜM

Kanal 7’nin sevilen Kore dizilerinden Sonsuza Dek isimli Kore dizisi yayınlanan diğer diziler gibi çok beğenildi. Joseon Hanedanlığında yaşayan iki kardeşin, soylu geçmişini  hatırlamayan bir şaman kadına aşık olmasıyla yaşanan olayları konu alan dizide saray kültürü yanında taht için yapılan türlü entrikalar anlatılıyor. Kral Lee’nin Velihat Prensese olan aşkı ve bağlılığı izleyiciyi derinden etkilerken, suçluluk duygusu, özlem ve aşka tüm gerçekliğiyle şahit oluyorsunuz. Peki, Sonsuza Dek Kore Dizisi kaç bölüm? Ne zaman bitecek? Finalde neler olacak? İşte detaylar…

sonsuza dek final

SONSUZA DEK TOPLAM 20 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Dünyadaki pek çok insan gibi hikayeleri, kostümleri ve aşklarıyla Türk halkının da kalbinde taht kuran Kore dizilerinin her biri büyük bir beğeniyle izleniyor. Maalesef bu diziler diğer ülkelerin dizileri gibi uzun soluklu diziler olmuyor. Ortalama 20 bölümden oluşan bu diziler tabiri caizse izleyicinin tadını damağında bırakıyor. Olayların hızlı işlemesi ve finalin çabucak gelmesi Kore dizisi tutkunlarını biraz üzse de final yapan diziler tekrar tekrar izleniyor. Sonsuza Dek dizisi de söz konusu diziler gibi az bir bölümden oluşuyor. 2012 yılında Tarihi Romantik türünde çekilene Güney Kore dizisi toplamda 20 (yirmi) bölümden oluşuyor.

16 BÖLÜM SONRA BİTECEK

Dizi sevenlerin ilgiyle izledikleri Sonsuz Dek’in 9 Ağustos Perşembe itibarı ile 4. Bölümü yayınlanacak. Bu demek oluyor ki, finale sadece 16 Bölüm kalıyor. Eğer Kanal 7, diziyi her gün yayınlarsa bitiş tarihine 16 gün kalıyor bu tarih de 21 Ağustos 2018 Salı gününde denk geliyor.

FİNAL BÖLÜMÜNDE (SON BÖLÜM) NELER YAŞANACAK 

Bakan Yoon, hain bir plan yapar ve Yang-myung’un kralı öldüren kişi olmasını ister. Onu kralı öldürmek için zorlasa da Lee Hwon (Kim Soo-Hyun) ve Yang-myung bir geriye dönüş sahnesinde anlaşırlar. Kral isyanın başlamasını ister. Zira isyanın olmaması vatana ihanet eden bakanların kimler olduğunu anlamayacağını düşünür. Ülkenin kurtuluşunun isyancılardan ve darbecilerden kurtulmaya bağlı olduğuna karar vermiştir. Yang myung’dan isyanı başlatmasını hatta bu isyanı desteklemesini ister.

sonsuza dek finalde ne olacak

Kral Lee’nin kardeşine bu kadar güvenmesi ilk bakışta garip gelse de gerçekte Kral Lee Hyun kardeşini daha önce küçük bir teste tutmuştur. Bu test sırasında aynı zamanda hayatınıda tehlikeye atmıştır. Kardeşiyle yaptığı bir kavga sırasında tamamen korumasız bir duruma düşer ve bu durumun Prens Yang-myung’un kendisini öldürmesi için en iyi fırsat olduğunu söyler. isyan sırasında herşey planmıştır. Buna rağmen prens Yang-myung yaralanır. İsyan istenilen başarıya ulaşır ve mutlu sonlar ardı ardına gelir. (Tabi güzel sahneleri anlatıp finalin sihrini kaçırmak istemeyiz. Bu sahneleri bizzat izleyip tanık olmalısınız canlar ;)) İşte final bölümden en ilgi çekici kareler.

sonsuza dek kore dizisi final
sonsuza dek kore dizisi son bölüm
Moon-Embracing-Sun-final

SONSUZA DEK BİTİNCE YERİNE HANGİ DİZİ BAŞLAYACAK?

Yaz sezonunda Kore dizilerine doyacaksınız. Zira Sonsuza Dek dizisinin final yapmasından sonra bir başka seveceğiniz dizi daha başlayacak. Orijinal adı Secret Love Türkçe Dublajlı adıyla Feda dizisi 27 Ağustos Pazartesi gününden itibaren her gün saat 19.00’da Kanal 7’de olacak.

SONSUZA DEK KORE DİZİSİ 20. BÖLÜM – FİNAL ORİJİNAL 

https://www.youtube.com/watch?v=3VaRDdhU–Q  

  1. aydan günay diyor ki:

    Aslında güzel diziler. Hind dizilerindən (kördüğüm yalancı bahar tatlı bela ve s.) sonra büyüj sürpriz oldu. Kanal 7 nin tüm dizilerini izliyorum.

  2. Bir Garip Aşk 4 diyor ki:

    Bir Garip Aşk gibi efsane bir dizi bir daha gelir mi bilmem ama bildiğim tek bir şey var Bir Garip Aşk efsane ötesi bir diziydi:)

Bir Cevap Yazın