Tatlı Bela Kaç Bölüm, Ne Zaman Bitecek, Son Bölümde Neler Olacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Tatlı Bela Finalde Sürpriz Gelişmeler Yaşanacak?

tatlı-bela-kaç-bölüm

TATLI BELA KAÇ BÖLÜM?

Geçtiğimiz günlerde Kanal 7’de yeniden yayınlanmaya başlayan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela)nin bölüm sayısı, bitiş tarihi ve son bölümde neler yaşanacağı daha şimdiden büyük merak konusu oldu. Sevilen diziyi yeniden izleyenler tüm bu soruların cevabını bilseler de diziyi ilk kez izleyenler bu soruların cevaplarını aramaya başladılar bile. Peki, Tatlı Bela Kaç Bölüm?

ZORAKİ BİR EVLİLİKLE BAŞLAYAN KARŞI KONULAMAZ BİR AŞKIN HİKAYESİ

İstenmeyen tesadüfler sonrasında zoraki bir evlilik yapmak zorunda kalan ve evlendikten sonra bile karısından ölesiye nefret eden bir adamın hikayesinin anlatıldığı Tatlı Bela (İpkkndeb), gerçekte Bir Garip Aşk (İpkknd) dizisinin 2. sezonu olarak karşımıza çıkıyor.

TOPLAM 520 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Bir Garip Aşk dizisinin 1. Sezonun kısa olmasına karşın Tatlı Bela dizisi bu konuda seyircisini üzmeyecek. Hindistan’da yayınlanan orijinal bölümü 20 dakikalık 520 bölümden oluşan dizinin Kanal 7’de 1 saatlik toplam dört bölüm gösterilmesinden dolayı gösterilecek bölüm sayısı 129 olacak.

TATLI BELA HİNT DİZİSİ KONUSU

Toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı bir aşkı anlatan tatlı bela aşkın mücadelesini gözler önüne seriyor. Shlok ve Ashta nın kesişen hayatları tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler yaşarlar. Yaşanan bu tesadüfler zamanla Shlok ve Ashta yı birbirlerine bağlayacaktır.

TATLI BELA’NIN TEKRARI 4 HAZİRAN’DA BAŞLADI! NE ZAMAN BİTECEK?

Dizilerin yaz sezonuna girmesiyle Kanal 7’de daha önce yayınlanan Hint Dizilerinin tekrar bölümleri de gün yüzüne çıkmaya başladı. Tatlı Bela dizisi de bu dizilerden ilki. 4 Haziran 2019 Salı günü tekrar bölümleriyle her akşam izleyici karşısına gelen Tatlı Bela 129 bölüm sonra yani 4,5 ay sonra final yapacak. Yani 14 Ekim 2019 gibi bitecek.

FİNALDE NELER YAŞANACAK?

Hikayesi Bir Garip Aşk dizisine benzese de oyuncuları ve işleyiş tarzıyla seyircide farklı tatlar bırakan Tatlı Bela dizisinin nasıl biteceği, son bölümde neler olacağı da merak edilen şeylerden birisi.

Slok ve Asta Kaza Geçirir

Anjeli, Niranjan’ın başka bir karısı olduğunu öğrenir ve evi terk eder. Slok ve Asta onun peşinden giderler ancak bu sırada bir kaza geçirirler. Kazadan sonra Anjeli ölür. Slok ise, 6 ay boyunca yoğun bakımda kalır. Asta ise, kayıptır. Slok kendisine gelir gelmez Anjeli’nin öldüğünü ve Asta’nın kaybolduğunu öğrence yıkılır. Slok, her yerde Asta’yı ararken onu bir gün tapınakta görür.

Finalde Asta Hafızasını Kaybetmiştir

tatlı bela son bölümde neler yaşanacak

Tatlı Bela son bölümde Asta hafızasını kaybetmiştir. Onu her yerde arayan Slok, Asta’yı tapınakta görür ama Asta onu tanımaz. Onu rahat bırakmasını ister. Adının Asta değil Barka olduğunu ve bir kocası olduğunu söyler. Asta’nın hafızasını kaybettiğini anlayan Slok ona eski günleri hatırlatmak için eski fotoğrafları ve evlilik cüzdanı gösterse de Asta buna inanmaz. Asta’nın kocası olduğunu söyleyen İndirajet, iki çocuğuna ona anne demeleri için zorlamıştır.

İndirajet Slok’u Kaçırır

Eski resimler ve evlilik cüzdanının Asta’nın evli olduklarına inanmaması üzerine Slok çareyi Asta’yı kaçırmakta bulur. Bu olay karşısında ilk zamanlar Asta ondan nefret etse de zamanla Slok’a güven duymaya başlar. İndirajet bu durumdan oldukça rahatsızdır. Asta ile yeniden evlenmek için plan yapar. Slok’un bu planına engel olacağını düşünerek Slok’u kaçırır.

Asta’nın Hafızası Yerine Gelir ve Slok’tan Kendisini Kurtarmasını İster

İndirajet, kaçırdığı Slok’u daha çok acı çekmesi için bağladığı yerin karşısına ekran koyarak kameradan Asta’yla olan düğününü izlemesini sağlar. Asta’nın hafızası bu arada yerine gelmiştir. Ve Slok’un bağlandığı yeri görür. Bir fırsatını bularak Slok’un yanına giderek ona sevdiğini söyler. Bağlı olduğu iplerden kurtulmak için ona bıçak verir. Slok, Asta’nın verdiği bıçak sayesinde bağlı bulunduğu iplerden kurtularak düğüne gider.

Son Bölümde Mutlu Son Yaşanır

Tatlı Bela son bölüm içeriğinde Düğün ritüelleri sürerken Slok düğüne gelir ve Asta diye bağırır. Slok’u karşısında gören Asta, başındaki şalı kutsal ateşe atar ve Slok’a koşmak ister. Ancak İndirajet buna engel olur. Asta İndirajet’e tokat atar. Bu sırada polisler içeriye girer. Zira, Asta hafızası yerine geldikten sonra durumla ilgili olarak Varad’ı daha önceden haberdar etmiştir. Polisler İndirajet’i tutuklarlar. Herkes Asta ve Slok’u alkışlarlar. İndrajet’in çocukları ise, Asta ve Slok ile kalmak istediklerini söylerler. Ve final mutlu sonla biter.

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Devamı Tatlı Bela’nın Hikayesi

Tatlı Bela Tutkunları Müjde Yeniden Başlıyor!

Tatlı Bela Setten Görüntüler

Tatlı Bela’nın Shlock’u Türkiye’ye Geldi!

Bir Garip Aşk Yeni Sezonda Yeniden Başlıyor!

Tatlı Bela Son Bölüm İzle

Bir Cevap Yazın