Türkiye'yi Ziyarete Gelen Hintli Oyuncular ve Gezdikleri Şehirler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

O Hintli Oyuncular Türkiye’ye Hayran Kaldı!

Türkiye'yi-Ziyarete-Gelen-Ünlü-Hintli-Oyuncular

Türkiye’yi Ziyarete Gelen Hintli Oyuncular

Türkiye hem jeopolitik konumu hem de zengin tarihi ve kültürel dokusu nedeniyle dünyada birçok kişi tarafından görülmek istenen ülkelerin başında geliyor. Bu durum dünya çapında ün yapmış sinema ve dizi oyuncuları için de geçerli. Hollywood’un ünlüleri kadar Bollywood ünlüleri de Türkiye’ye hayran. Dizi ve filmleri sayesinde Türkiye’de geniş fan kitlesine sahip olan Hintli oyuncular hem merak ettikleri Türkiye’yi görmek hem de hayranlarıyla vakit geçirmek için kimi zaman yapım şirketlerinin davetiyle kimi zaman da kendi imkanlarıyla Türkiye’yi ziyaret ediyorlar. Peki, Hangi Hintli oyuncular Türkiye’ye geldi? Türkiye’yi Ziyarete Gelen Hintli Oyuncular ve gezdikleri şehirleri sizler için derledik.

AAMİR KHAN

aamir-khan-türkiye-ziyareti

Bollywood’un Müslüman ünlü oyuncusu, yapımcısı ve yönetmeni Aamir Khan, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın davetlisi olarak 4 Ekim 2017 tarihinde Türkiye’ye geldi. Khan Türkiye ziyaretiyle ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada Türkiye’ye ilk defa geldiğini ve burada olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Türkiye ve Hindistan’da 20 Ekim’de eş zamanlı olarak vizyona girecek filmi “Secret Superstar” filmi ile ilgili bilgiler veren Khan Türk halkının filmi hakkındaki görüşlerini de merak ettiğini dile getirdi.

AVİNASH SACHDEV

avinash-sachdev-türkiye-ziyareti

Türkiye’yi Ziyarete Gelen Hintli Oyuncular arasında Avinash Sacdev’de yer alıyor. Türkiye’de yayınlanan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela) dizisinde Shlok karakterine hayat veren Avinash Sachdev 23 Ağustos 2017 tarihinde Kanal 7’nin davetlisi olarak Türkiye’ye geldi. Türkiye’nin ve Türklerin hayranı olduğunu söyleyen Sachdev, İstanbul sokaklarında gezerek, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet gibi tarihi yerleri ziyaret etti.

Avinash Sachdev Türkiye Ziyareti ile ilgili detayları aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

TATLI BELA SHLOK TÜRKİYE’YE GELİYOR!

BARUN SOBTİ

barun-sobti-türkiye-ziyareti

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Konusu dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Barun Sobti Kanal 7 televizyon kanalının daveti üzerine Türkiye’ye geldi. 29 Şubat 2016’da Türkiye’yi ve Türk hayranlarını ziyaret eden Sobti, Türk yemeklerini çok severken, abugannuş (yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası) ve tatlılardan baklavayı beğendiğini söyledi. Barun Sobti 3 günlük Türkiye ziyaretini “Muhteşem” tanımıyla ifade etti.

Barun Sobti Baba Oluyor!

FATİMA SANA SHAİKH

Fatima-Sana-Shaikh-türkiye-ziyareti

Bollywood’un yıldızları arasında gösterilen Fatima Sana Shaikh’te Türkiye’ye gelen ünlüler arasında yer alıyor. Türkiye’ye geldi. 28 Kasım 2018’de ülkemizi ziyaret eden başarılı Hintli oyuncu, ziyareti sırasında İstanbul ve Kapadokya’yı gezdi. 30 Kasım’da vizyona girecek “Hindistan Eşkıyaları” isimli filmiyle ilgili Türk hayranları için videolu bir mesaj da kaydeden Shaikh, karşılaştığı misafirperverlik için sosyal medya hesabı üzerinden sevgi mesajlarıyla teşekkür etti.

HARSHAD ARORA

harshard-arora-istanbul

Türkiye’de Kanal 7’de yayınlanan orijinal adı Beinteeha Türkçe dublajlı ismi Benimsin adlı Hint dizisinde Zein Abdullah karakterini canladıran Harshad Arora’da ülkemizi ziyaret eden Bollywood’lu ünlülerden. 4 Mayıs 2019’da ülkemize herhangi bir organizasyon dahilinde olmadan kişisel olarak gelen Arora yaklaşık 15 gün Türkiye’de kaldı. İstanbul başta olmak üzere Nevşehir Kapadokya’yı da gezen Harshard Arora resmi facebook sayfasından çok sayıda fotoğraf paylaştı.

JOHN ABRAHAM

john-abraham-türkiye-ziyareti

Geçtiğimiz yıllarda bir ay boyunca Antalya’da sinema filmi çekip, bu süre içerisinde Antalya’ya aşık olduğunu belirten ünlü Hintli oyuncu John Abraham, Antalya’nın Hindistan’daki tanıtım yüzü olmak istediğini söyledi. 07 Kasım 2017’de ülkemizi ziyaret eden Abraham, sahip olduğu takımın Antalya’da kampta olması nedeniyle Türkiye’de olduğunu söyledi.

TÜRKİYE’Yİ ZİYARET ETMESİ BEKLENEN ÜNLÜLER

Hint dizilerinin Türkiye’de yayınlanmasıyla sevgileri sınırları aşan Türk hayranlar, Türkiye’ye gelen Hintli oyuncular gibi diğer hayran oldukları oyuncularında ülkemize gelemesini istiyorlar. Bu oyuncuları aşağıda listeledik.

  • Sanaya İrani (Bir Garip Aşk Khushi)
  • Preetika Rao (Benimsin Aaliya)
  • Shrenu Parikh (Tatlı Bela – Aashta
  • Drami Drashti (Yalancı Bahar Madhubala)
  • Vivian Dsean ( Yalancı Bahar RK)
  • Siddhart Shukla (İkimizin Yerine – Shiv – Shivraj Shekhar)

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vivian Dsena Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Vivian Dsena Sırf Tum Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

Tatlı Bela’nın Shlock’u Türkiye’ye Geldi!

Barun Sobti’nin Yeni Partneri Merak Uyandırdı!

Barun Sobti Baba Oldu!

Savaşçı Dizisine Yeni Oyuncular

Bir Cevap Yazın