Vivian Dsena Türkiye'ye Gelecek mi? Merak Konusu Oldu! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Vivian Dsena Türkiye’ye Gelecek mi? Merak Konusu Oldu!

VİVİAN DSENA TÜRKİYE’YE GELECEK Mİ?

Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz yıl Hint Dizilerinin yayınlanmaya başlamasından sonra Türkiye’ye gelen Hintli oyuncuların artması üzerine geçen sezon Kanal 7 ekranlarında gösterilen Türkçe Dublajlı ismi Yalancı Bahar olan (Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon) dizisinin başrol oyuncusu Vivian Dsena’nın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Geçtiğimiz aylarda Tatlı Bela dizisinin Shlok’u Avinash Sachdev ‘den sonra kısa bir süre önce de Bollywood’un dünyaca ünlü oyuncusu Amir Khan’ın Türkiye ziyareti Vivian Dsena hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, Vivian Dsena Türkiye’ye gelecek mi?

DSENA’NIN AJANSI OYUNCULARINI TÜRKİYE’YE GETİRME KARARI ALMIŞ

Bollywood’un ünlü Hintli oyuncularının birbiri ardına Türkiye’ye gelmelerinden sonra Facebook Fan gruplarında Vivian Dsena’nın bağlı bulunduğu Cast Ajansının oyuncularıyla Türkiye’ye gelme kararı aldığı söyleniyor. Konuyla ilgili çıkan habere göre, Türkiye’ye gelme kararı verilmiş ama Vivian Dsena’nın küçük bir tedavisinin olduğu bu nedenle de konunun henüz kesinleşmediği söyleniyor.

VİVİAN TÜRKİYE’YE GELİRSE HAYRANLARI SEVİNÇTEN DELİYE DÖNER

Sosyal medyada Vivian Dsena’nın Türkiye’ye geleceği ile ilgili çıkan haberler ne kadar doğru bunu çok bilemiyoruz ama konu kesinleşirse ve Vivian gelirse eminiz ki büyün hayranları onu burada görmekten çok mutlu olurlar.

shakti-ekibi-türkiyede

SHAKTİ EKİBİ TÜRKİYE YE GELİYOR!!!! AÇIKLAMA VIVIAN DSENA’NIN SOSYAL MEDYA ADMİNİNDEN GELDİ

Kısa bir süre önce Vivian Dsena’nın Sosyal Medya Admininden edinilen bilgiye göre, Shakti dizisinin bazı bölümlerinin çekimleri Türkiye’de yapılacak. Transgeder (kinner) olduğu iddia edilen güzeller güzeli Soumya ile onun her koşulda yanında olan ve delilere gibi aşık kocasının hikayesinin anlatıldığı Hint Dizisi Shakti dizisi senaryo gereği farklı ülkelerde çekiliyor.

shakti-yeni-ülkelerde-çekliyor

Shakti’nin Bazı Bölümleri Hindistan Dışında Çekiliyor

Son dönemlerde dış çekimlerde yurt dışındaki ülkelerde çekim yapılmasına rağbetin artması ve hikayeyi ilgi çekici tutmak adına televizyon yapımcıları dizilerin bazı bölümlerinin Hindistan dışında çekilmesine itiyor. Shakti de o dizilerden birisi. Habere göre, Shakti ekibi yabancı bir yere gidecek. Dizinin başrol oyuncuları  Vivian Dsena, Rubina Dilaik ve birlikteki diğer üyeler yaklaşmakta olan bölümler için Türkiye’de çekim yapacaklar. Kaynaklara göre, ekip bu ayın 22’inde Türkiye’ye uçacak. Program sıkı olacak ve bir haftada çekim tamamlanacak.

EKİP İSTANBUL DIŞINDAKİ BİR İLE GELECEK

Shakti Ekibinin Türkiye’de çekim yapması ile ilgili olarak yetkili kişilerden resmi bir açıklama yapılmamış olsa kaynaklara göre, ekip çekim için İstanbul dışındaki bir ile gelecek. Her hangi bir fan organizasyonu düzenlenmeyecek. Detaylar için bizi takip etmeye devam edin.. Konuyla ilgili  düşüncelerinizi yazının altında bulunan bir cevap yazın alanından bizimle paylaşın.

Vivian Dsena Karısından Boşandı! Detaylar için tıklayın

Bir Cevap Yazın