Yasak Elma' da Talat Bulut'un Yerine Gelecek Oyuncu Kim? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yasak Elma’da Talat Bulut’un Yerine Sürpriz İsim mi Geliyor?

YASAK ELMA’DA TALAT BULUT’UN YERİNE GELECEK OYUNCU BELLİ OLDU

Yasak Elma’da Talat Bulut’un yerine geçecek oyuncu kim merak ediliyor. FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da Talat Bulut’un (Halit Argun) hakkında çıkan taciz iddiaları nedeniyle diziden ayrılması üzerine yeni sezonda yerine oynayacak oyuncunun belli olduğu iddia edildi. Sözcü Gazetesinde çıkan bir habere göre, dizide ünlü iş adamı Halil Argun karakterini, ATV’nin Unutulmaz dizisinde üne kavuşan yakışıklı aktör Serhan Yavaş oynayacağı iddia edildi. talat bulutun yerine kim geçecek DİZİ SETİNDE KOSTÜM ASİSTANINA TACİZDE BULUNDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ Yeşilçam’da sayısız filmde ve çok sayıda televizyon dizisinde rol alan Talat Bulut’un rol aldığı Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanlığı yapan bir kadına tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Bu nedenle de yeni sezonda Bulut’un yeni sezonda dizinin kadrosunda yer almayacağı ve yerine başka bir oyuncu ile anlaşıldığı iddia edildi. YENİ SEZONDA TALAT BULUT’UN YERİNDE SERHAN YAVAŞ OLMAYACAK Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru hakkında çıkan iddialarla zor günler geçiren usta oyuncu Talat Bulut, konuyla ilgili sessizliğini korurken hakkında yapılan taciz iddiasıyla ilgili gelişmelerin ilerideki zamanlarda netleşeceği tahmin ediliyor. İddianın gündeme gelmesinden sonra Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy’un usta oyuncuya tavır aldığı, yeni sezonda Bulut ile çalışmak istemediği, bu nedenle de en son ATV’de yayınlanan Seni Kimler Aldı dizisinde Talat Çamay karakterine hayat veren Serhan Yavaş ile anlaştığı iddia edildi. serhan yavaş yasak elma da oynayacak SERHAN YAVAŞ HABERİ YALANLADI Basında Serhan Yavaş’ın Yasak Elma’da oynayacağı iddiaları üzerine kısa bir süre önce ünlü oyuncunun resmi facebook hesabından açıklama geldi. Serhan Yavaş yaptığı açıklamada “İki gündür basında Fox Tv’nin Yasak Elma Dizisinde Talat Bulut yerine Serhan Yavaş getirildi haberleri yalandır. Her hangi bir görüşme dahi yapılmamıştır…” dedi. serhan yavaş açıklama YASAK ELMA KONUSU Yıldız (Eda Ece) ve Zeynep (Sevda Erginci) birbirine çok düşkün olsalar da hayalleri birbirinden çok farklı olan iki kardeştirler. Zeynep’e göre, rahat bir hayat yaşamak isteyen Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışmasıyla tamamen değişir. Ender, kendisini kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtaracak kişinin Yıldız olduğuna karar vermiş ve Yıldız’a reddedemeyeceği bir teklif sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bu gelişmeler yaşanırken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınmıştır. Patronu Alihan son derece ukala, kibirli ve zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan arasında yaşanan zıtlıklar kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği en önemli şey ise, Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil, aynı zamanda Zeynep’i de derinde etkileyecektir.     talat bulut yasak elma da olacak mı TALAT BULUT’UN YASAK ELMA DİZİSİNDEKİ SON DURUMU BELLİ OLDU!
Yasak Elma dizisinde oynadığı Halit Argun karakteriyle seyirciden büyük bir beğeni toplayan Yeşilçam’ın usta oyuncu Talat Bulut, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen set çalışanına tacizde bulunduğuna dair iddialarla gündeme gelmişti. Bunun iddia sonrasında başarılı oyuncunun “Yasak Elma” dizisinin gelecek sezonunda olup olmayacağı ile ilgili olarak da çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Talat Bulut hakkında son karar yapımcı Fatih Aksoy’dan geldi!
YASAK ELMA YENİ SEZONDA TALAT BULUT OLACAK MI?
Oyuncu Talat Bulut ile ilgili yapılan söz konusu iddialarda, yerine başka bir oyuncunun düşünüldüğü haberleri ile basında sıkça yer alsa da Bulut’a yönelik taciz iddiaları hakkındaki soruşturmada delil yetersizliğinden dolayı “takipsizlik” kararı alındı. Tüm bu gelişmeler sonrasında yapımcı Fatih Aksoy ve ekibi bir toplantı yaparak usta oyuncunun dizi içerisindeki durumunu değerlendirdi.
TALAT BULUT YENİ SEZONDA DA YASAK ELMA DA OLACAK
Yapımcı Aksoy, yapılan iddiaların geçerlik kazanması halinde Talat Bulut ile yollarını ayıracaklarını açıklamasına karşın, bu yeni durumun ortaya çıkmasıyla Yasak Elma dizisinin gelecek sezonunda Talat Bulut ile yollarına devam edeceklerini belirtti. Diğer bir değişle, yeni sezonun çekimlerine çok kısa bir sürede başlanacak olan Yasak Elma da Talat Bulut’u görmeye devam edeceğiz.

Bir Cevap Yazın