Film Dizi Haber sitemizde yayınlanan dizi, film ve oyuncularla ilgili haberler, fotoğraflar ve videolar basında çıkan ya da üçüncü taraflar tarafından yayınlanan içerikler temel alınarak ve alıntılanarak oluşturulmaktadır.

Yazılarımızın Doğruluğu Varsayılarak Oluşturulmuştur

Söz konusu içeriklerin doğruluğu kesin olmamakla birlikte doğruluğu varsayılarak oluşturulmuştur. Bu nedenle sitemizde yer alan bilgilerde her zaman değişiklikler olabilir.

Haberlerin ve bilgilerin kesinliği yapımcı kuruluşların ya da oyuncu menajerlerinin açıkladığı bilgiler esas alınarak değerlendirilmelidir.

Yukarıda bahsettiğimiz hususlar göz önüne alınarak sitemizde yer alan yazılarda geçen bilgi ve haber değişikliklerinde Film Dizi Haber sitesi sorumlu tutulamaz.

Film Dizi Haber Yazı ve Resimleri Kopyalanamaz

Film Dizi Haber, yazıları ve görselleri ile yazıların tamamı kopyalanamaz. Kopyalama işlemi yazının bir bölümü (sadece 1/3’ü alıntılanarak ilgili yazıya linkle yönlendirme şeklinde olabilir.

Telif Hakkımızın İhlali Durumunda Yasal Mercilere Başvuracağız

Film Dizi Haber yazılarımızın tamamını koyanlar için kanunu hakkımızı saklı tutarız. Telif hakkımızın ihlali durumunda Telif Hakkı yasasının bize vermiş olduğu hakkı kullanarak Bilişim Şuçları ve Cezaları için başvuru yaparak maddi ve manevi tazminat hakkımızı kullanacağımızı bildiririz.

Google Spam Başvurusu

Film Dizi Haber’e ait özel görsel ve yazıların uyarılarımıza karşın yazının tamamen kopyalandığı İnternet sitesi hakkında Google Spam Başvuru hakkımızı saklı tuttuğumuzu belirtiriz.