2017'nin Yeni Başlayacak Yaz Dizileri ve Kanalları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2017’nin Yeni Yaz Dizileri Başlıyor!

2017'nin-Yeni-Başlayacak-Yaz-Dizileri

2017’NİN YENİ BAŞLAYACAK YAZ DİZİLERİ

2017’nin Yeni Başlayacak Yaz Dizileri ve Kanalları belli oldu. Haziran ayının girmesiyle yaz dizilerinde ardı sıra start vermeye başladı. Dizi dünyasında 2017 yaz sezonuna girerken bazı diziler final yaparlarken bazı dizilerde yaz tatiline girecekler. Bu yıl Ramazan ayının erken gelmesiyle yaz dizileri de erken başladı. İşte 2017’nin yaz dizileri başlama tarihleri, konuları, oyuncuları ve yayınlanacak kanallar.

DELİ GÖNÜL

2017’nin Yeni Başlayacak Yaz Dizileri arasında yer alan ve Fox TV ekranlarında büyük bir merakla beklenen, sezonun en iddialı dizisi Deli Gönül’ün yayın tarihi belli oldu. Deli Gönül, 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de seyircisiyle buluşacak. Senaryosu; Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Ön hazırlıkları bir yıldır, çekimleri iki aydır süren “Deli Gönül” güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş’ın yer aldığı dizide, Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek iki öğretmenin aşk hikayesi anlatılıyor.

ŞEVKAT YERİMDAR

şevkay yerimdar oyuncuları

Fox TV ekranlarında Mayıs ayının sonlarında yayınlanmaya başlayan Şevkat Yerimdar; “Şevkat Yerimdar” filmleri ile popüler olunca bu sefer de dizi olarak karşımıza çıktı. “Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep pamuk ipliğindedir. Halden anlar, hatır sayar, zorda kalana yardım elini uzatır. Velhasılı, nesli tükenmiş bir mahalle delikanlısıdır o.” Başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak ve Salih Kalyon’un paylaştığı dizi Mayıs ayının sonlarında izleyici ile buluştu.

TÜRK MALI

türk malı oyuncuları

Geçtiğimiz yıllarda Star TV ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından oldukça beğenilen Türk Malı dizisi yeni bölümleri ile Star TV’de yayınlanmaya başladı. Eski kadrodan Şafak Sezer’in yer aldığı Türk Malı dizisinin yeni oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Erbil, Negis Kumbasar e Hasibe Eren gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

ATEŞBÖCEĞİ

ateş böceği oyuncuları

Star TV’nin yaz dizilerinden Ateş Böceği, masalsı bir aşkı konu alıyor. Başrolünde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in paylaşacağı Ateş Böceği dizisinin konusu da bir hayli ilgi çekiyor. Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış; hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı olan: Barış. (Seçkin Özdemir) Diğer bir yanda ise, hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız olan Aslı ( Nilay Deniz)  Nam-ı diğer Ateşböceği var.

Kesişen Yollar Hayatları Değiştirecek

İkilinin kesişen  yolları, hayatları değişecek ve onları hayal bile edemeyecekleri aşk dolu bir serüvenin içine sokacak. Yakında Star TV’ de başlayacak dizi Mia yapım imzalı. Dizinin yönetmen koltuğunda  Kiralık Aşk dizisinin başarılı yönetmeni Barış Yöş oturuyor. Ateşböceği  dizisinin diğer oyuncuları arasında;  Derya Alabora,  Belma Canciğer, Umur Yiğit Vanlı, Durul Bazan, Berkay Tulumbacı, Seda Güven, Alicia Kapudağ,  Çağrı Çıtanak, Şebnem Dilligil, Tayra Bahar yer alıyor.

DOLUNAY

dolunay oyuncuları

Star TV’nin yaz dizileri arasında yer alan diğer bir iddialı dizide, başrolünde Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı Dolunay Dizisi. “Aşk her durumda aşktır, imkansız olsa da” sloganıyla yola çıkan dizinin çekimleri başladı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı Dolunay, No Dokuz imzasını taşıyor. Edinilen bilgiye göre, projenin ismini Türkan Şoray’ın koymuş.  Sürprizli bir aşkı konu alan dizi yaz ekranında seyirciyi heyecanlı bir bekleyişe sürükleyeceği konuşuluyor.

Dolunay “Nazlı ile Ferit’in imkansız aşkını” Konu Alıyor

Dolunay, profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin bir iş adamı olan Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüfler sonrasındaki yakınlaşma,  imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

KALP ATIŞI

kalp atışı oyuncuları

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Kalp Atışı dizisinin başrolünde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel yer alıyor. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği dizi, Doctors isimli Kore dizisinden uyarlanmış.

Kalp Atışı’nın diğer oyuncu kadrosunda;

Ege Kökenli, Hakan Gerçek, Ali Burak Ceylan, Barış Aytaç, Fatih Dönmez  gibi isimler eşlik ediyor. Kalp Atışı dizisinin konusu, hikaye Ege’de bir kasabada başlıyor. Daha önce yolları ayrılan iki kişinin yıllar sonra İstanbul’da karşılaşmaları ve sonrasında yaşananları anlatıyor.

RÜYA

rüya dizisi oyuncuları

Show TV ekranlarında Haziran ayında başlaması beklenen Rüya dizisinin yapımcılığını ‘Güzel Köylü’,  ‘Çilek Kokusu’ Asla Vazgeçmem’, ve ‘No: 309’ gibi yaz sezonun başlayıp büyük beğeni toplaması sonucu yeni sezonda da devam eden dizilerin yapımcısı, Gold Film üstleniyor.

Rüya Dizisi Oyuncu Kadrosu

Show TV ekranlarında yakında yayınlanacak Rüya Dizisinin baş rollerinde; ‘Uçurum’, ‘Günahkar’ ve ‘Kara Sevda’da rol alan Hazal Filiz Küçükköse ile ‘Adı Mutluluk’ ve en son ‘Paramparça’da oynayan Ceyhun Mengiroğlu’nun yer alacağı açıklandı. Rüya dizisinin diğer oyuncu kadrosunun henüz  netleşmediği ifade ediliyor.

KANATSIZ KUŞLAR

kanatsız-kuşlar-2017'nin Yeni Başlayacak Yaz Dizileri

Atv’nin yeni dizisi Kanatsız Kuşlar’ın  ilk bölümü 15 Haziran Perşembe günü yayınlandı. Bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtacak olan Kanatsız Kuşlar dizisinin oyuncu kadrosunda baş rolde Melis Tüzüngüç (Zeynep), Ümit İbrahim Kantarcılar (Onur)  yanında genç ve deneyimli isimler bir arada yer alıyor.

NEREDESİN BİRADER

neredesin birader oyuncuları

Atv’nin yeni başlayacak 2017’nin yaz dizileri arasında olan Neredesin Birader dizisinin başrollerinde Timur Acar ve Gonca Sarıyldız  yer alıyor. Yeni bir dram dizisi olan Nerdesin Birader’in çekimlerine 18 mayısta başlanmıştı. Nerdesin Birader dizisinin Haziran ayının sonunda Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşması bekleniyor.

KIRIK BİR AŞK HİKAYESİ – MERYEM

kırık bir aşk hikayesi oyuncuları

Fox TV’nin 2017  yeni yaz dizileri arasında ye alan Kırık Bir Aşk Hikayesi (Meryem) dizisinin baş rollerini; Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Açelya Topaloğlu, Serenay Aktaş, Cemal Toktaş, Uğur Demirpehlivan paylaşıyor.  İzleyici tarafından büyük bir merakla beklenen dizinin adı değişerek ‘Meryem’ oldu.

Feda İsimli Kore Dizisinden Uyarlama

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği; Meryem Dizisinin konusu “Secret Love” Türkçe Dublajlı Adı Feda isimli Kore dizisinden ekranlara uyarlandığı öğrenildi. Meryem, Haziran 2017’de FOX TV’de yayınlanmaya başlanması bekleniyor.

http://www.filmdizihaber.com/feda-dizisi-konusu-ne-oyuncu-kadrosunda-kimler-var/

İKİ YALANCI

iki yabancı oyuncuları

Kanal D’nin yeni yaz dizilerinden olan İki Yabancı, ünlü bir iş adamının kızının Bodrum’da ben zenginim deyip kandıran bir gencin haberinden yola çıkılarak televizyona uyarlandı. iki Yalancı Temmuz ayında Kanal D ekranda izleyici ile buluşacak.

İki Yalancı Dizisi Oyuncuları

İki Yalancı dizisinin baş rollerini Keremcem ile Yağmur Tanrısevsin paylaşacak. Romantik Komedi türünde olacağı öğrenilen dizide Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin yalanların gölgesinde unutulmaz bir aşk yaşayacaklar. Çekimlerine yaz aylarında başlanacağı öğrenilen dizinin 2017’nin Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

2019 Yaz Sezonu Yeni Diziler

2019 yılı yazın başlayacak yaz dizileri

Bir Cevap Yazın