2019'da Yayınlanmış En İyi Hint Dizileri / İMDb Puanına Göre Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2019’un En Beğenilen Hint Dizilerini Listeledik!

2018---2019'da-Yayınlamış-En-İyi-Hint-Dizileri

2018 – 2019’da Yayınlanmış En İyi Hint Dizileri

Bolywood dizileri tüm dünyada olduğu gibi Türk izleyicisi tarafından da büyük ilgi görmektedir. Geçmiş dönemlerin en iyi Hint dizileri merak uyandırırken yeni dönemlerde çekilen güncel Hint Dizileri de diğerleri kadar ilgi çekmektedir. Film Dizi Haber sitesi olarak 2019 yılının bu son günlerinde IMDb verilerine göre, 2018 – 2019’da Yayınlanmış En Güzel Hint Dizileri ile tamamlanmış ya da devam eden Hint yapımı Web Televizyon dizileri ilgili en güncel listeyi sizler için hazırladık.

LEİLA / İMDb Puanı 4.3

leila-hint-dizisi-konusu

Netflix’den Ücretsiz Dizi Nasıl İzlenir?’in yeni Hint dizilerinden birisi olan Leila, aynı zamanda bir web dizisidir. Toplam 6 bölümden oluşan 1. Sezonuyla 14 Haziran 2019’da başlayan Leila Hint Dizisi, Prayaag Akbar adlı yazarın romanından uyarlanmıştır. Leila’nın konusuna gelince; zaman yolculuğun yaşandığı dizi 2047’den 2049’a yapılan zaman yolculuğuyla başlar. Leila’da Aryavarta diktasında bulunan Hindistan’da evlerinde saldırı uğrayan, yapılan saldırıda kocası evlerinin havuzunda öldürülen, kızı ve kendisinin Aryavarta saflık kamplarına gönderilen Sharlini’nin yıllarca ayrı kaldığı kızına ulaşma çabasına şahit olacağız.

Leila oyuncu kadrosunda; Huma Qureshi, Rahul Khanna, Siddharth, Leysha Mange yer alıyor.

Lelia Hint Dizisi Tanıtım Fragmanı

SİLSİLA BADALTE RİSHTON KA / İMDb Puanı 4.3

Colors TV’de 4 Haziran 2018’de yayınlanmaya başlayan son bölümü 19 Temmuz 2019’da yayınlanan tamamlanmış Hint dizilerinden birisi olan Silsila Badalte Rishton Ka, romantik drama sevenlerin izlemesi tavsiye edilen dizilerden bir tanesidir. Baş rolünde Türkiye’de Yalancı Bahar adıyla yayınlanan Madhubala dizisinin Madhubalası Drashti Dhami’nin rol aldığı dizi aynı zamanda 2018’in en sevilen dizilerinden birisi oldu. Dizinin bu kadar çok sevilmesinde dizinin başrol oyuncuları Shakti Arora ve Drashti Dhami’nin oyunculuk performansının oldukça etkili olduğu bir gerçek.

Silsila-Badalte-Rishton-Ka-hint-dizisi-konusu - en iyi hint dizileri

Silsila Badalte Rishton Ka 2 Ayrı Evlilik Etrafında Dönüyor

Silsila Badalte Rishton Ka’nın konusu ise, hayli bilindik. Bir erkeğe aşık olan iki kadın etrafında dönen dizide 2 ayrı evliliğin hikayesi anlatılıyor. Bu iki evlilikten bir tanesi iyi ve mutlu giden Kunal (Shakti Arora) ile Mauli’nin (Aditi Sharma) evliliği, diğeri ise, Nandini (Drashti Dhami) ile Rajdeep’in (Abhinav Shukla) mutsuz, şiddetin hakim olduğu bir evliliktir. Aile içi şiddet kurbanı olan Nandini, kocası tarafından şiddet gördüğü bir gün Kunal bunu fark eder ve bu durum için daha fazla sessiz kalmamasını ister.

Nandini Hamiledir

Nandini hamile olduğunu farkettiğinde bunu Pajdeep’e söyler. Bir patoloji labratuarına sahip zengin bir iş adamı olan kocası ona kürtaj olmasını söyler. Nandini için hayat gittikçe zorlaşırken Kunal ile olan arkadaşlığı da zamanla aşka dönüşür. Kunal bu durumdan dolayı 3 yıldır mutlu bir hayat sürdüğü eşi Mauli’nin kalbini kırmak istemez. Diğer taraftan Nandini’ye olan duyguları olayları işin içinden çıkılamaz bir hale sokar.

Silsila Badalte Rishton Türkçe Dublajlı izlemek için tıklayınız.

Silsila Badalte Rishton Ka 1 Sezon Tanıtım

Silsila Badalte Rishton Ka 2 Sezon

Dizinin çok sevilmesinden sonra 5 Mart 2019’da 2. Sezonu çekildi. Bu sefer oyuncular ve karakterler Nandini ve Kunal’ın kızı (Aneri Vajani – Pari Malhotra,) ile Mauli ve Kunal’ın kızları (Tejasswi Prakash, Khanna) olarak karşımıza çıkıyor.

Silsila Badalte Rishton Ka 2. Sezon Tanıtım

KASAUTİİ ZİNDAGİİ KAY 2 / İMDb Puanı 4.5

Romantik / Drama türündeki Hint dizileri arasında yer alan Kasautii Zindagii Kay Hint dizisi, 25 Eylül 2018 tarihinden itibaren Hindistan’ın Hotstar ve StarPlus televizyon kanallarında gösterilmeye devam ediyor. İzlemekten keyif alacağınızı düşündüğümüz Kasautii Zindagii Kay dizisinin konusu ise, iki farklı dünyadan gelseler de birbirlerine aşık olan iki zıt karakter Anurag Basu ile Prerna Sharma’nın hikayesini anlatıyor. Bu iki sevgili birbirlerine aşık olsalar da kaderin onların hayatlarında büyük etkiler yaratacak planları vardır. Dizi 2001 yılında çekilen ve 7 yıl süren Kasautii Zindagii Kay adlı dizinin aynı senaryoyla yeniden çekilmesiyle halen devam ediyor.

Kasautii-Zindagii-Kay-2-hint-dizisi-konusu

Kasautii Zindagii Kay oyuncuları: Parth Samthaan (Anurag Basu), Erica Fernandes (Prerna Sharma), Hina Khan (Komolika Chaubey), Karan Singh Grover, Aamna Sharif’dir.

Kasautii Zindagii Kay 2 Tanıtım Fragmanı

MANMOHİNİ / İMDb Puanı 5.0

Romantik, Dram, Korku, Fantastik türünde Hint Dizilerinden birisi olan Manmohini dizisi özellikle fantastik dizi sevenler için tavsiyemizdir. 27 Kasım 2018 yılında Zee TV’de yayınlanmaya başlayan Manmohini Hint dizisinin konusu, 500 yıldan bu yana sevgilisiyle bir araya gelmeyi bekleyen Manmohini adında bir cadının hikayesini anlatır.

Manmohini-hint-dizisi-konusu

Manmohini Ram ve Siya’nın Hayatlarını Kabusa Çevirir

Ram ve Siya yeni evli bir çifttir. Hayatları 500 yıldan beri sevgilisiyle karşılaşmayı bekleyen Manmohini ile karşılaştıklarında tam bir cehenneme döner. Manmohini oyuncu kadrosunda; Reyhna Pandit (Cadı Manmohini), Ankit Siwach (Ram), Garima Rathore (Siya) karakterleriyle yer almaktadır.

Manmohini Tanıtım Fragmanı

KULFİ KUMAR BAJEWALA / İMDb Puanı: 5.1

Ünlü Hint Dizisi İss Pyaar Ko Kye Naam Doon’un (Bir Garip Aşk) yapımcısı Gül Khan’ın projelerinden birisi olan Kulfi Kumar Bajewala Hint dizisi, 19 Mart 2018 yılında StarPlus ve Hotstar televizyon kanallarında gösterilmeye başladı. 2019 yılında da devam eden dizi, müzikal drama türündedir. İMDb’de 5.1’lik puana sahip olan Kulfi Kumar Bajewala oyuncu kadrosunda; Aakriti Sharma, Mohit Malik, Anjali Anand and Myra Singh yer almaktadır. Kulfi Kumar Bajewala dizisi hala yayınlanmaya devam ediyor.

Kulfi Kumar Bajewala konusu ise,

kulfi-kumar-bajewala-konusu-ve-oyuncuları

Sikandar Singh, yeni tanınmaya başlayan bir şarkıcıdır. Basit bir köyde yaşayan Nimrat’a aşık olur ve onunla gizlice evlenir. Ancak bir süre sonra kariyeri ve Nimrat arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Sikandar, Nimrat’ın çocuğuna hamile olduğunu bilmeden ondan ayrılır. Zengin ve itibarlı Loveleen ile evlenir. Loveleen’in şımarıkça büyüttüğü Amray adında bir kızı vardır. Nimrat’ın Kullfi adında bir kızı olur ve tıpkı babası gibi doğuştan bir şarkıcıdır. Ancak Kullfi babasının kim olduğunu bilmez.

Nimrat Araba Kazasında Ölür

Nimrat, kardeşi Sattu ve karısı Nihalo ile birlikte köylerinde yaşar. Sattu kız kardeşi ve kızından nefret etse de küçük kızın sesinin güzel olmasından dolayı ileri de onundan para kazanmayı düşünür. Bu nedenle onların yanında yaşamalarına izin verir. Kanser hastalığından muzdarip olan Nimrat bir gün Kullfi’yi ararken Loveleen’ın arabasına çarpar ve ölür. Nimrat’ın ölümünden sonra Sattu, Kullfi’yi yeteneği için pazarlamayı planlarken Kullfi oradan kaçmayı başarır ve Mumbai’ye gelir. Tesadüfler eseri, babası Sikandar’ın evine ulaşır. Kızın sesinin güzel olduğunu fark eden Loveleen’in ise bir planı vardır. Kızı Amyra’yı Kullfi’nin sesini kullanarak popüler bir şarkıcı yapacaktır.

Kulfi Kumar Bajewala Tanıtım

BAHU BEGUM / İMDb Puanı: 5.2

Hindistan televizyon kanalı Colors TV’nin 2019 yapımı yeni dizilerinden birisi olan Romantik, Dram türündeki Bahu Begum Hint dizisinin ilk bölümü 15 Temmuz 2019 tarihinde yayınlanmıştır. Bahu Begum dizisinin oyuncu kadrosunda Ah Kalbim dizisinde Purab karakterine hayat veren Arjit Taneja (Azaan Akhtar Mirza), Diana Khan (Shayra Sayyed) ve Samiksha Jaiswal (Noor Ibrahim) rol alıyor.

Bahu-Begum-hint-dizisi-konusu - en güzel hint dizileri

Bahu Begum’un konusu ise; Azaan’ın annesi Begum Razia oğlunun en iyi arkadaşının kızı Noor ile evlemesini istese de Bhopal’ın bir sonraki Nawab’ı ve Razia Begum’un tek oğlu olan Azaan Noor’u sadece arkadaşı olarak görür. Onun kalbi tek bir kişiye Shayra’ya aittir. Aşk her şeye üstün gelse de bu durum çok uzun sürmez. Tam bir aşk üçgenin hikayesini izleyebileceğiniz Bahu Begum dizisi halen Colors TV’de hafta içi her gün yayınlanmaktadır.

Behu Begüm Türkçe Dublajlı olarak youtube kanalında yayınlanıyor. Türkçeye çevrilmiş tüm hint dizileri ve Detaylı Bilgi ve izleme linki için Türkçe Dublajlı Hint Dizileri yazımızı inceleyebilirsiniz.

Bahu Begum Hint Dizisi Tanıtımı

ISHQ SUBHAN ALLAH / İMDb Puanı: 6.2

Romantik Drama türünde olan Ishq Subhan Allah Hint Dizisi, dinleri aynı ama farklı görüşe sahip Zara ve Kabeer’in fırtınalı aşk hikayesini konu alır. Müslümanlığın temellerini konu alan dizide Zara ve Kabir Kuran’ı farklı yorumlarlar. 14 Mart 2018 tarihinde Zee TV’de yayınlanmaya başlayan dizi halen devam etmektedir. Ishq Subhan Allah dizisi oyuncu kadrosunda; Adnan Khan (Kabir Shahbaz Ahmed), Eisha Singh (Zara Kabir Ahmed), Shipsy Rana (Rukhsar Sheikh) yer almaktadır. Müslümanlık temalı Hint Dizisi sevenler için diziyi izlemelerini öneririz.

Ishq Subhan Allah Konusu; Zara ve Kabir iyi aileden gelen inançlarına bağlı ilim sahibi iki gençtir. İslam konusunda büyükşehirde eğiTim alan bu gençler dönüş yolunda tanışırlar. Tesadüfler eseri olan bu karşılaşma sonrasında birbirlerinden etkilenseler de aynı konu üzerindeki farklı düşüncelerinden dolayı ilk andan itibaren birbirlerinden nefret etmeye başlarlar. Tesadüfler bununla da sınırlı kalmaz. Zara ve Kabir’in babaları şehrin ileri gelenleri olduklarından dolayı ikisinin evlenmesini uygun görürler. Zara Kabir’in bağnaz düşüncelere sahip olduğunu iddia ederek onunla evlenmeye yanaşmasa da şartlar onu Kabir’le evlenmeye zorlar.

ıshq-subhan-allah-dizisi-konusu en iyi hint dizileri 2019

Zara ve Kabir’in Evliliklerinde Bir de Üçüncü Kişi Vardır

Zara ve Kabir her ne kadar ailelerinin rızasıyla evlenseler de gerçekte iki aile bazı anlaşmazlıklar nedeniyle aralarında muhalefet vardır. Bu evlilik iki aile arasındaki sorunları çözecektir. Ancak Kabir’in babası daha önce büyük gelininin kız kardeşine (Rukhsar) onu Kabir’le evlendirmek için söz vermiştir. Çıkarları doğrultusunda Kabir’i Zara ile evlendiren babası aynı zamanda Rukhsar ile onları ayırmak için planlar da yapmaktadır.

Zara ve Kabir Tüm Zorluklara Karşı Birbirlerine Daha Çok Yaklaşırlar

Evliliklerinin ilk günlerinden itibaren büyük zorluk yaşayan çiftimiz, balaylarına çıktıklarında karşılaştıkları olaylar onları birbirlerine daha çok yaklaştırır. Zara Kabir’e aşık olmaya başlarken, Kabir ise, Ruksar’ın türlü oyunları karşısında tereddüt yaşar.

Ishq Subhan Allah Dizisi Tanıtım Fragmanı

TUJHSE HAİ RAABTA / İMDb Puanı 6.3

Tujhse-Hai-Raabta-konusu

Zee TV’de yayınlanan bir Hintli televizyon dizisi olan Tujhse Hai Raabta bir üvey anne ile kızı arasında yaşanan acı ve tatlı olayların hikayesini anlatır. Tujhse Hai Raabta oyuncu kadrosunda Reem Shaikh, Şehban Azim, Purva Gokhale yer almaktadır. 3 Eylül 2018’de yayınlanmaya başlayan dizi halen devam etmektedir.

Tujhse Hai Raabta Tanıtım Fragmanı

RAJAA BETAA / İMDb Puanı 6.3

Zee TV’de 15 Ocak 2018’den itibaren yayınlanmaya devam eden Rajaa Betaa Hint dizisi, 30 yaşında başarılı bir doktor olan Vedant’ın hikayesini konu alıyor. Vedant küçük yaşlarda yetim bir çocuktur. Murari Tripathi tarafından aileye getirilir. Ancak Murari’nin ailesi tarafından hiç kabul görmez. Vedant’ın koruyucu babası olan Murari ölüm döşeğinde aileyi bir arada tutmasını ister. Murari’nin ölümünden sonra büyük bir kayıp yaşayan Vedat, ailenin tüm geçim kaynaklarına karşılamasına karşın aile tarafından düşmanca davranışlarla karşılaşır. Peki, Vedant babasının ondan son isteğini yerine getirebilecek midir? Rajaa Betaa dizisi de diğer diziler gibi halen yayınlanmaya devam ediyor.

raja-bedant-hint-dizisi-konusu

Rajaa Betaa oyuncuları arasında; Sambhabana Mohanty, Rrahul Sudhir , Geeta Udeshi yer alıyor.

Rajaa Betaa Tanıtım Fragmanı

TERA KYA HOGA ALİA İMDb Puanı 6.6

Romatik komedi türünde olan 2019 yapımı Hint dizisi Tera Kya Hoga Alia dizisini youtube’dan Türkçe altyazılı olarak izleyebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken videonun altında bulunan altyazı seçeneğini aktifleştirdikten sonra yine altta bulunan çarkı otomatik seçip İngilizce’yi Türkçe’yi seçmek olacak. Beinteeha (Benimsin) adlı Hint dizisinin Zein’i Harshard Arora’nın başrolde oynadığı Tera Kya Hoga Alia dizisi, aynı okulda öğretmenlik yapan Alok (Harshard Arora) ile Alia’nın (Anusha Mishra) hikayesini konu alıyor. Tera Kya Hoga Alia dizisi oyuncuları; Anusha Mishra (Aliya), Harshad Arora (Alok), Priyanka Purohit (Tara).

Tera-Kya-Hoga-Alia-konusu

Alia Alok’u Çok Fazla Kıskanmaktadır

Aşırı korumacı bir yapıya sahip olan Alia, her zaman diğer kadınların kocası Alok üzerinde gözlerinin olup olmadığından şüphelenir. Ve mümkün olduğunca onları kocasından uzak tutmaya çalışır. Taki Güney Delhi’den yeni İngilizce öğretmeni Taara okula gelene kadar. Alia’nın bu tutumu aslında ona bir falcının hayatı hakkında garip şeyler anlatmasından sonra başlar.

YEH JADU HAİ JİN KA İMDb Puanı: 6.8

Fantastik Romantik türünde bir Hint dizisi olan Yeh Jadu Jin Ka dizisi, 14 Ekim 2019’dan beri StarPlus ve HotStar televizyonlarında yayınlanmaya devam ediyor. Yapımcılığını Bir Garip Aşk dizisinin de yapımcılığını yapan Gül Khan’ın üstlendiği Yeh Jadu Hai Jin Ka’nın konusu hayatları kader ve sihir sayesinde birbirine bağlanan iki yarı kutupta yaşayan Aman Junaid Han ve Roshni Ahmad’ın hikayesini anlatıyor.

yehh-jadu-hai-jinn-ka-konusu

Aman ve Roshini Evlenir

Dizide Roshini bir meleğin kalbine sahip bir Tavaif iken, Aman bir Jin tarafından ele geçirilmiş bir Nawab’dır. Jinn’in büyüsü nedeniyle ciddi bir hastalığı olan Parveen, sadece Aman va Ayaana evlenirlerse korunabilecektir. Ancak Aman ve Roshini evlenirler. Roshni Parveen’in hayatını yapmış olduğu sihirle kurtarsa da Parveen Roshni’nin Aman’la evlenmesini bir türlü kabul etmez.

Teh Jadu Haş Jin Ka Oyuncuları

Yeh Jadu Hai Jin Ka dizisinin oyuncu kadrosunda; Vikram Singh Chauhan (Aman Junaid Khan – Sara ve Saima’nın kardeşi – Roshni’nin kocası). Aditi Sharma (Roshni – Salma’nın evlatlık kızı – Aman’ın karısı).

Yeh Jadu Hai Jin Ka Hint Dizisi Tanıtımı

CHORTİ SARRDAARNİ / İMDb Puanı: 6.9

Colors Tv’de 1 Temmuz 2019 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan Choti Sarrdaarni Hint dizisi, yaşadığı tüm sıkıntıların üstesinden gelen ve yenilmez bir anne olmak için korkusuzca savaşan bir kadının hayat hikayesini konu alıyor.

Choti-Sarrdaarni-hint-dizisi-konusu

Dizi, bir anneden daha büyük bir savaşçı olmadığı gerçeğine dayanıyor. Daha sonra “Choti Sarrdaarni” olarak tanınacak bir ‘Bahadarni’ olarak Meher’in birçok yönünü vurguluyor. Dizide Yalancı Bahar dizisinde Madubala ve RK’nin düşmanı Sultan karakterini canlandıran oyuncu başrolde rol alıyor.

Choti Sarrdaarni Tanıtım Fragmanı

YEH RİSHTEY HAİN PYAAR KE / İMDb Puanı 7.1

Hindistan StarPlus ve HotStar kanalı tarafından 18 Mart 2019’da yayınlanmaya başlayan Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke Hint Dizisi, Rajkot’ta geçen bir öyküde Mishti Agarwal ile Abir Rajvansh arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Anne babasının ölümünden sonra Maheswari ailesi tarafından evlat edilen Misthi, bağımsızlığa ve ilişkilerin uyumluluğuna önem veren bir genç kızdır. Ailesi onu evlendirmek istediğinde Mishti evlilik bağını kurmadan önce yaşam ortağını tanıması gerektiğini düşünür.

Yeh-Rishtey-Hain-Pyaar-Ke-hint-dizisi-konusu

Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke oyuncuları;

Rhea Sharma (Mishti Agarwal – merhum Karishma ve Naman’ın kızları), Shaheer Şeyh (Abir Rajvansh – Meenakshi ve Mehul’un oğlu; Kunal’ın evlat edinen kardeşi), Ritvik Arora (Kunal Rajvansh – Parul ve Mehul’un oğlu; Abir’in evlatlık kardeşi; Kuhu’nun kocası).

Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke Tanıtım Fragmanı

YEH TERİ GALİYAAN / İMDb Puanı 7.1

Zee TV’nin 2018 Hint dizileri arasında yer alan Yeh Teri Galiyaan dizisi Romantik drama türünde en beğenilen pembe diziler arasında yer alıyor. İMDb’de 7.1’lik puana sahip olan Yeh Teri Galiyaan dizisinin konusu ise, genelevde büyüyen bir kız (Puchki) ve bir erkek çocuk (Shantanu) birbirlerini çok severler. Ancak çocukladan biri zengin bir aile tarafından evlat edinilince birbirlerinden ayrılmak zorunda kalırlar. Kader onları 20 yıl sonra tekrar birlerinin karşısına çıkarır.

Yeh-Teri-Galiyaan-konusu

Yeh Teri Galiyaan oyuncuları;

Vrushika Mehta (Asmita “Puchki” Kumari Şekahat – Arpita ve Shubhu’nun kızı; Shekhawat’ın karısı.

Avinash Mishra (Shantanu Mazumdar olarak- Arindam ve Chanda’nın oğlu; Nandini’nin kocası.

Lavin Gothi (Hridoy Mazumdar – Nivedita ve Arindham’ın oğlu; Shan’ın üvey kardeşi; Moni’nin babası)

Yeh Teri Galiyaan Tanıtım Fragmanı

SANJAVANİ / İMDb Puanı: 7.4

Medikal Romantik Hint Dizisi sevenler için tam bir biçilmiş kaftan olan Sanjavani dizisi 12 Ağustos 2019 tarihinde StarPlus televizyonunda gösterilmeye başlamıştır. Aynı zamanda 2002 – 2005 tarihleri arasında aynı adla yayınlanan dizi Sanjavani dizisinin devamı niteliğindedir. Dizide eski oyuncuların da yer alması daha önce diziyi izleyenler içinde ayrı bir mutluluk kaynağı.

Sanjavani Konusu;

Dizi, tamamen zıt kişiliklere sahip iki doktor İshani Arora ile Siddahant “Dr. Sid” Mathur’un Sanjavani Hastanesinde kariyerleri ve yaşamları konusunda birbirleriyle mücadelesini konu alıyor. İshan, kurallara ve düzenlere saygılı iken, Sid kurallar ne olursa olsun işin yapılmış olmasına inanıyor. Birbirleri ile sürekli çatışma içerisinde olan bu iki doktor zamanla birbirlerinden hoşlanmaya başlıyorlar.

Sanjavani-en-yeni-hint-dizileri

Sanjavani Oyuncuları

Surbhi Chandna (Dr. Ishani), Namit Khanna (Dr. Sid), Mohnish Bahl (Dr. Shashank Gupta), Sayantani Ghosh (Dr. Anjali Gupta).

Sanjavani Tanıtım Fragmanı

GUDDAN TUMSE NA HO PAYEGA / iMDB Puanı 7.6

Zee TV’de 3 Eylül 2018 yılında yayınlanmaya başlayan ve devam eden Hint dizileri arasında yer alan Guddan Tumse Na Ho Payega’nın konusu öngörülmeyen koşullar sebebiyle kendisini dul bir erkekle evlenirken bulan 20 yaşındaki Guddam’ın hikayesini anlatıyor. Çok küçük yaşta annesini kaybeden Guddam, babası ve kötü üvey annesi ile büyümüştür. Üvey annesi onu sürekli “Guddan tumse na ho payega (Guddam Sen Bunu Yapamazsın)” diye çağırarak güvenini kırma fırsatını hiç kaçırmaz.

guddan-tumse-na-hı-payegaa-konusu-ve-oyuncuları

Guddam ve Akshat Karşılaşırlar

Üvey annesi, babası ve üvey kız kardeşiyle yaşayan Guddam’ın en önemli özelliği sen bunu yapamazsın denildiğinde onu yapmaktır. Biraz dikkatsiz olan Guddam (Kanika Mann) gittiği her yerde sakarlıkları ile tanınır. Guddam’ın kız kardeşi bir gün pasta siparişi alır ve pastayı teslim etmek için Guddam ile birlikte Akshat Jindal’ın (Nishant Malkani) evine gider. Oldukça genç görünümlü bir baba olan Akshat Jindal’ın eşi vefat etmiştir ve ailesi onu yeniden evlendirmeye çalışmaktadır. Ancak Akshat hala eski karısını sevmektedir. Guddam’ı karşısında gören Akshat onunla evlenecek mi?

Guddan Tumse Na Ho Payega Tanıtım Fragmanı

MADE İN HEAVEN / İMDb Puanı: 8.3

Delhi’de yaşayan iki düğün planlayıcısının hikayesini konu alan dizi aynı zamanda bir web televizyon dizisidir. 8 Mart 2019’da yayınlanan Made İn Heaven Hint dizisinin 1. Sezonu 9 bölüm oluşur. Dizinin oyuncu kadrosunda; Arjun Mathur, Sobhita Dhulipala, Kalki Koechlin, Jim Sarbh, Shashank Arora, Shivani Raghuvanshi yer almaktadır.

made-in-heaven-yeni-hint-dizileri

Tara ve Karan’ın hayatını anlatan dizide ikili Delhi’de Made in Heaven adında bir düğün planlama ajansını işletmektedir. Farklı hikayesiyle bugünün Hindistan’ında eski güçlü geleneklerin ışığında modern gösterişli birbirinden özel Hint Düğünlerini izleyeceğimiz dizi şimdiden çok beğenilmiş görünüyor.

Made in Heaven Tanıtım Fragmanı

HAİWAAN: THE MONSTER / İMDb Puanı 8.5

Zee TV’de 31 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanmaya başlayan Haiwaan – The Monster Hint dizisi aslında bir süper kahraman dizisidir. Hikaye, Randhir’in ebeveynlerinin Haiwaan tarafından öldürülmeleriyle başlar. 12 yıl sonra, Randhir, Hawaii’yi yenmek için süper bir insan yapar. Bu kişi Randhir’in en iyi arkadaşı Ansh’dır. Ansh, çocukluk arkadaşı olan Amrita adında bir polis memuruna aşıktır.

haiwan-the-monster-hint-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Randhir ise, Amitra ile iç içe zaman geçirirken bir süre sonra ona aşık olur. Amitra’nın da Randhir’e olan ilgisini öğrenen Ansh, ihanete uğradığını düşünür ve Randhir’le karşı karşıya gelir. Haiwaan, İMDb’de 8.5’lik puanla en sevilen Hint dizileri arasında ilk sırada yer alıyor.

Haiwaan The Monstar Oyuncuları

Param Singh; Randhir Agnihotri; , Bilim insanı, Ansh’in en iyi arkadaşı ve Jia ve Amrita’nın sevgilisi.
Ridhima Pandit; Amrita Sharma, Ridhir ve Ansh’s’in ilgisini çeken polis memuru.
Ankit Mohan: Ansh, Süper insan, Randhir’in en iyi arkadaşı.
Gayathri Iyer; Goya Garewal’ın kızı, Bilim Adamı, Jia Garewal .

KAHAAN HUM KAHAAN TUM / İMDb Puanı 8.7

2019’da Yayınlanmış En İyi Hint Dizileri içerisinde Medikal türdeki Hint Dizilerinden birisi olan Kahaan Hum Kahaan Tum yer alıyor. Dizi birbirleri ile tanışmak isteyen ama bunu bir türlü başaramayan bir cerrahla (Rohit) ile bir televizyon sunucusunun (Sonakshi) hikayesini konu alır. Rohit, sakin akıllı ve pratik başarılı bir kardiyologdur. Sonakshi ise, hayal dünyasında yaşayan cıvıl cıvıl bir oyuncudur.

Kahaan-Hum-Kahaan-Tum-yeni-hint-dizisi

Kahaan Hum Kahaan Tum Oyuncuları

Dipika Kakar (Sonakshi), Karan Grover (Rohit).

Bir Cevap Yazın