2019 -20 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler Listesi (Güncel) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2019 -20 Yeni Sezonda Başlayacak Yeni Diziler Listesi

2019--20-Yeni-sezonda-başlayacak-diziler

2019 – 20 YENİ SEZONDA BAŞLAYACAK DİZİLER LİSTESİ (Güncel)

Televizyon dizileri ardı sıra yayınlanmaya devam ederken 2019 – 20 Yeni sezonda başlayacak diziler listesi de belli olmaya başladı. Yaz sezonu devam ederken kış sezonunda TRT, Kanal D, TV8, ATV, FOX TV, Kanal 7, Star TV ve Show TV’de başlayacak yeni diziler ile Türk Dizilerinin detayları sizler için araştırdık. İşte 2019 -20 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler Listesi.

Kış Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler ve Gösterilecekleri Kanallar

Televizyon ekranlarının yaz sezonuna girdikten sonra Eylül ayında okulların açılması ve tatilin sona ermesiyle yeni sezonda başlamış oluyor. Başlayan kış sezonunda sezon finali yapan eski dizilerin yanı sıra 2019′ da Hangi Dizi Ne Zaman Bitecek?in yerine yeni diziler ardı sıra başlıyor. İşte 2019 kış sezonunda başlayacak yeni dizilerinin kanalları.

Hangi Kanalda Yayınlanacağı Belli Olmayan Yeni Diziler

Kef Dizisi

Yapımcılığını ES Filmin yapacağı Kef dizisi 2020’de başlayacak yeni diziler arasında yer alıyor. Senaryosu daha önce İçerde dizisinin de senaristliğini yapan Toprak Karaoğlu tarafından yazılacak dizi aksiyon türünde olacak.

Can Borcum Dizisi

Daha önce Dolunay, İnadına Aşk gibi dizilerde başarılı performans gösteren, ancak yıldızı Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisi ile parlayan ünlü oyuncu Can Yaman yeni bir dizi projesi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Gold Filmin üstleneceği Can Borcum adlı dizide başrol oynayacak olan Can Yaman’ın hangi karaktere hayat vereceği şimdiden merak konusu oldu. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı kesinleşmeyen Can Borcum dizisinin adı da değişiklik gösterebilir. Can Borcum dizisinin 2020’nin ilk aylarında başlaması bekleniyor.

can-yamanın-yeni-dizisinin-adı
Can Borcu Dizisi Beyrutta Çekilecek

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın başrolde oynayacağı Can Borcu dizisinin belli bir bölümü Beyrutta çekilecek. Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu ile röportaj yapan Can Yaman yeni dizisinde canlandıracağı karakterle ilgili bilgiler verdi. Dizide holding sahibi bir iş adamını canlandıracağını belirten Yaman, Can Borcu dizisinin konusu ile ilgi bilgiler verdi.

Can Borcu Konusu

Holding sahibi iş adamı (Can Yaman), düğününe 2 gün kala Beyrut’tan bir telefon alır. Telefonu eden kişi yıllar önce hayatını kurtaran eski şoförüdür ve ondan kızını kurtarması için yardım ister. İş adamı şoförüne olan can borcunu ödemek için Beyruta gider. Dizinin aksiyon dolu sahnelerinin çokça olacağı da Yaman’ın verdiği bilgiler arasında.

Can Yaman’ın Yeni Dizisi Can Borcu ile ilgili detayları linkten öğrenebilirsiniz.

Güncelleme; Can Borcu dizisinin çekimleri Eylül ayına ertelendi.

Güneş ve Ay Dizisi ( Bir Garip Aşk Uyarlaması Olacak)
bir-garip-aşk-uyarlaması-ay-ve-güneş-oyuncusu

Yapımcılığını Es Filmin üstlendiği bir Hint Dizisi uyarlaması olacak olan Ay ve Güneş’in cast çalışmaları devam ederken dizinin başrol oyuncusunun Serkan Çayoğlu olacağı edinilen bilgiler arasında. Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Konusu Türkçe’ye çevrilmiş adıyla yayınlanan dünyaca ünlü Hint dizisi Iss Pyaar Ko Kye Naam Doon’un senaryosundan (Bu Aşka Ne İsim Vermeli) uyarlanacak olan Ay ve Güneş’in ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı.

Bir Garip Aşk Uyarlaması Çekilecek

Evim Dizisi – Doğduğum Ev Kaderim – TV8
demet-özdemirin-yeni-dizisi-evim

Geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde başarılı performans gösteren güzel oyuncu Demet Özdemir’in yeni dizisi olarak ekranlara gelecek olan Evim / Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin şu an hangi kanalda yayınlanacağı ve oyuncu kadrosu belli olmazken, kulislerde Demet Özdemir’e partnerlik edecek oyuncunun İbrahim Çelikkol olacağı söyleniyor. Evim dizisinin yönetmenliğini Erkenci Kuş dizisinin de yönetmeni olan Çağrı Bayrak üstlenirken, Evim dizisinin 2020 yılının Şubat ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Camdaki Kız Romanından Uyarlanacak

Ünlü roman yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından televizyona uyarlanacak olan dizi ilgi çekici hikayesi ile şimdiden merak kaynağı oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi TV8’de yayınlanacak.

Evim Dizisi ve Camdaki Kız Romanı Konusu ve Detaylar

Show TV’de Başlayacak Diziler – 2019 – 2020’de Show’un Yeni Dizileri

Zemheri Dizisi – Show TV

zemheri-dizisi-oyuncuları

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği, Show TV’nin yeni dizisi Zemheri’nin çekimlerine başlandı. Zemheri dizisinde kimler oynayacak? Oyuncu kadrosunda; Alper Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse ve Zerrin Tekindor’un paylaşacağı Zemheri dizisinin senaryosunu Sema Ergenekon yazarken, yönetmenliğini Hilal Saral yapacak.

Zemheri Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yayın Tarihi Belli Oldu!

Çekimlerini kısa bir süre önce başlanan Zemheri dizisinin başlama tarihi ile ilgili bir açılama yapılmazken, dizinin 2020 yeni sezonunun ilk aylarında ekranlarda olacak olan Zemheri dizisinin yayın tarihi belli oldu. Ocak ayının ikinci haftası dizilerin yeni bölümleriyle birlikte başlayacak olan Zemheri dizisi 15 Ocak 2020 de Show Tv’de saat 20.00′de başlayacak.

Zemheri Dizisinin Konusu Ne?

Zorluklar içerisinde yaşanan bir aşk hikayesini anlatan Zemheri dizisinde, bir araya gelmek için büyük güçlükler yaşayan iki sevgilinin ölümsüz aşk hikayesini konu alıyor.

Patron Dizisi – Show TV
Patron-Dizisi-Oyuncuları-fatih-Burak-Deniz-

Show TV’nin yeni sezonda ekranlara getireceği dizilerden birisi olacağı açıklanan Patron dizisinin başrol oyuncusu Fatih karakterini geçtiğimiz sezon FOX TV’nin Bizim Hikaye dizisinde rol alan Burak Deniz canlandıracak. Eylül 2019’da ekranlara gelmesi beklenen Patron dizisinde Burak Denizin rol arkadaşı Ela karakteri için; Dilan Çiçek Deniz, Ayça Ayşin Turan ve Hande Doğandemir’in isimleri geçiyor.

Patron Dizisi İptal Edildi

Show TV’de yeni sezonda başlaması planlanan Patron dizisi iptal edildi. Dizinin başrol oyuncusu olan Burak Deniz, Özcan Deniz’in ATV’de yayınlanacak yeni dizisi Kral dizisinde oynayacak.

Dilan Çiçek Deniz ve Olgun Şimşek Patron Dizisinde
dilan çiçek deniz - olgun şimşek patron dizisi

Patron dizisinin kadın oyuncusu Çukur dizisinin sevilen karakteri Sena (Dilan Çiçek Deniz) Oldu. İstanbul, Meksika, Amerika üçgeninde geçeceği belirtilen Patron dizisinde geçtiğimiz sezonlarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Kimsesiz Yaşar’ı Olgun Şimşek’in de önemli bir rol alacağı iddia ediliyor.,

Aşk Ağlatır Dizisi – Show TV
can-aktaş-yeni-dizisi aşk ağlatır

Yapımcılığını MF Yapımın üstlendiği 2019 – 2020 yeni sezonda Show TV’de başlayacak olan Aşk Ağlatır dizisi, aynı zamanda “Love That Makes You Cry” adlı bir Japon Gençlik dizinin uyarlaması olacak. Kırsal kesimde yaşayan daha sonra büyük şehirde yolları kesişen 3 gencin verdikleri yaşam mücadelesini konu alan Aşk Ağlatır dizisini erkek başrol oyuncularından birisi, Avlu dizisinde psikopat Alp karakterine hayat veren Can Aktaş olacağı öğrenildi.

Aşk Ağlatır Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı Yayınladı
Aşk ağlatır oyuncuları yusuf ve ada

Yeni sezonda Show’de başlayacak dizilerden birisi olan Aşk Ağlatır’ın yayınlanan ilk fragmanı sosyal medyada büyük ses getirdi. Taşra’dan İstanbul’a göz etmiş ve bu şehirde tek başına ayakta kalma mücadelesi veren gençlerin yaşadıkları zorlukları anlatan dizi, Yusuf (Deniz Can Aktaş) ve Ada’nın (Hafsanur Sancaktutan) duygu dolu hikayesini konu alıyor.

Maraşlı – Firuze Dizisi – Show TV
tuba büyüküstün yeni dizisi firuze

Yapımcılığı Ay Yapım tarafından üstlenilecek olan ve 2019 – 2020 yeni sezonunun bomba dizileri arasında olacağı belirtilen Firuze dizisinin başrol oyuncuları için Kenan İmirzalıoğlu ve Tuğba Büyükstün’ün adı geçiyor. Senaryosu efsane dizilerin yazarı ünlü senarist Sema Ergenekon tarafından yazılacak olan Firuze Dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak Tuba Büyüküstün ile anlaşıldığı edinilen bilgiler arasında.

Ramo Dizisi – Show TV
show-tv-dizileri-ramo

Senaryosu Yılmaz Şahin tarafından yazılacak, yapımcılığı BKM Yapımın üstlendiği Ramo Dizisi, Show TV’nin 2019 yeni sezonunun Eylül ayında ekranlara getirmeyi planladığı dizilerden birisi olacak. Konusunun BluTV’nin sevilen dizisi “Sıfır Bir” dizisine bezeyecek bir Adana dizisi olacağı belirtilen dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturacak. Ramo dizisinin konusu ve oyuncuları az çok netleşiyor. Ramo’nun başrol oyuncularının Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve Görkem Sevindik olacak.

Ramo Dizisi Oyuncu Kadrosuna Murat Yıldırım Dahil Oldu
murat-yıldırım-adanalı-ramazanı-oynayacak

Show TV’nin yeni dizisi Ramo’ya sürpriz iki isim daha katıldı. En son Gecenin Kraliçesi dizisinde rol alan Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç, Görkem Sevindik ile birlikte aynı karede olacaklar.

Ramo Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Gerçek bir karakterden kurgulanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın Adanalı Ramazan /Ramo) karakterine hayat vereceği Ramo dizisinin yayın tarihi belli oldu. Ramo ne zaman başlayacak? Ocak 2020’nin ikinci haftası seyirciyle buluşacak olan Ramo 14 Ocak Salı günü Show TV’de olacak. Bakalım dizi güçlü rakibi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin tahtını sallayabilecek mi?

Ramo 1. Bölüm Fragmanı /Ramo İlk Tanıtım Fragmanı Yayında!
Kuzey Yıldızı – Show TV
kuzey yıldızı dizisi oyuncuları

Geçtiğimiz sezon Star Tv’de yayınlanan Yeni Gelin dizisinin yönetmenliğini yapan Ersoy Güler’in yöneteceği Kuzey Yıldızı dizisi, Eylül 2019’da ekranlarda olacak. Eşinden ayrılan ve 3 kızıyla birlikte bir Karadeniz şehrine yerleşen bir adamın hikayesini konu alacak olan Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri Ordu’da yapılacak. Dizide kızların babası karakterini İsmail Demirci canlandıracak.

Kuzey ve Yıldız’ın Aşk Hikayesini Konu Alacak

Çekimlerine ay sonunda Ordu’da başlanacağı belirtilen Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin paylaşacağı dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Toygan Avanoğlu, Zeynep Kankonde, Aslıhan Kapanşahin, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan ve Uğur Demirpehlivan gibi usta isimler yer alacak. Kuzey Yıldızı; Kuzey ile Yıldız’ın romantik, komik ve bir o kadar da macera dolu aşk hikayesini konu alacak.

Yabancı Dizisi – Show TV
yabancı-dizisi-oyuncusu-ilker-kaleli

Yapımcılığını O3 Medyanın üstlendiği ünlü oyuncu İlker Kaleli’nin yeni dizisi Yabancı Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yabancı dizisinin Amerikan yapımı bir dizinin uyarlaması olacağı, dizinin orijinline sadık kalınarak yeni bir senaryo yazılacağı belirtiliyor. Yabancı dizisini İstanbullu gelin dizisinin yönetmeni Zeynep Tan çekerken senaryo yazarı da yine İstanbullu Gelin dizisinin senaryo yazarı Deniz Akçay yazacak. Yabancı dizisinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli (Ateş), Pınar Deniz (Ekin) yer alacak.

İlker Kaleli Yabancı Dizisi Oyuncu Kadrosundan Ayrıldı!

Yeni dizilerin haberleri ardı sıra gelirken Show TV’de yayınlanacak Yabancı dizisi henüz başlamadan diziden ayrılık haberi geldi. Daha önce başrol onayacağı duyurulan başarılı oyuncu İlker Kaleli’nin oyuncu kadrosunda ayrıldığı belirtildi. Yabancı dizisinden İlker Kaleli ayrılırken, oyuncu kadrosuna daha önce Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Ferit Aktuğ dahil oldu.

Star TV’de Başlayacak Diziler – Star’ın Yeni Dizileri 2019 -2020

Çocuk Dizisi – Star TV

çocuk-dizisi-star-tv

Star TV yeni sezonda başlayacak dizilerden birisi olan Çocuk dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Anneler ve çocuklarının hayat hikayesini anlatan Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunda Serhat Teoman, Merve Çağıran, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Nazan Kesal, Emre Kerem Ketmenci, Okday Korunan, Oktay Samurkaş ve Nimet İyigün gibi oyuncular yer alacak. Yapımcılığını 1441 Productions’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Serkan Birinci yapacak. Çocuk dizisi Eylül ayında Star TV ekranlarında olacak.

Çocuk Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!
Sefirin Kızı Dizisi – Star TV
engin-akyürek-yeni-dizisi-sefirin-kızı-sancar

En son 2017 yılında baş rolünü Fahriye Evcen’le oynadığı Ölene Kadar ile ekranlarda olan Engin Akyürek 2020 sezonunda Star TV’de yayınlanacak “Sefirin Kızı” dizisi ile ekranlara dönüyor. Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterine hayat verecek olan Engin Akyürek’in partneri belli oldu.

Neslihan Atagül Sefirin Kızı Dizisinde Engin Akyürek’le Birlikte Rol Alacak
sefirin kızı dizisi oyuncuları

Oynadığı Kara Sevda dizisinden sonra ekranlara bir süre ara veren güzel oyuncu Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek’in Partneri olacak.

Sefirin Kızı Dizisinin Çekimleri Başladı!
sefirin-kızı-set

Yapımcılığını NG Medya ve Q3 Medya’nın üstlendiği Sefirin Kızı dizisinin çekimlerine 25 Ekim’de Muğla’da başladı. Yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak gösterilen Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosuna Tülin Yazkan, Gonca Cilasun, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat ve usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü gibi 5 oyuncu daha dahil oldu.

Sefirin Kızı’nın Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu!

Baş rollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün oynayacağı Sefirin Kızı dizisinin başlama tarihi belli oldu. Çekimlerinin Muğla’da yapıldığı Sefirin Kızı 16 Aralık 2019 saat 20.00’de Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Sefirin Kızı İle İlgili Detaylar

Sefirin Kızı Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

BeIn Connect’te Başlayacak Yeni Diziler

Babil – BeIN CONNECT

Star TV ekranlarında 2019 -2020 kış sezonunda başlayacak dizilerden birisi olan Babil Kulesi dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenecek. Konusunun muhteşem bir aşk dizisi olacağı belirtilen dizinin senaryosunu Özlem Yücel ve Nükhet Bıçakçı yazacak. Yönetmen koltuğunda ise, Karadayı ve İçeride dizilerinin yönetmeni Uluç Bayraktar oturacak. Babil dizisinin konusu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, dizinin başrol oyuncusu olarak uzun süredir ekranlardan uzak kalan Halit Ergençe teklif götürüldüğü edinilen bilgiler arasında.

babil-dizisi-oyuncuları
Babil Dizisnde Aslı Enver’de Oynayacak!

Star TV’de 3 sezon boyunca yayınlanan İstanbullu Gelin dizisindeki başarılı performansıyla ünü sınırları Aslı Enver’in yeni dizisi Babil oldu. Babil dizisinde oynayacağı geçtiğimiz günlerde belli oldu.

Babil Yeni Sezonun En İddialı Oyuncu Kadrosuna Sahip

Babil dizisinin hikayesi kadar oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Dizinin oyuncuları arasında başarılı oyuncu Halit Ergenç yanında Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay yer alıyor. MIPCOM 2019 fuarında “The Choice” adıyla yabancı televizyon kuruluşlarına tanıtılan Babil dizisinin ilk afişi de yayınladı.

Aslı Enver’in Yeni Dizisinin Oyuncuları ve Konusu Belli Oldu

Babil Dizisinin Yayınlanacağı Kanal Beli Oldu!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini, Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu ise, Özlem Yücel ile Nükhet Bıçakçı’nın kaleme alacağı belirtilen Babil dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, 2019 -2020 yeni sezonda başlayacak olan Babil dizisi Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Sevgili Geçmiş Dizisi – Star Tv
sevgili-geçmiş-oyuncuları-emre-kınay-ece-uslu

Yeni sezonda birbirinden iddialı yapımları ekranlara getirmeyi planlayan Star TV, 2019 2020 sezonunda yapımcılığı Süreç Film tarafından yapılacak yeni bir diziyi izleyiciyle buluşturacak. Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut’un oturacağı Sevgili Geçmiş ismindeki dizinin hazırlıkları tam gaz devam ederken başrol oyuncuları da Emre Kınay ve Ece Uslu oldu. Sevgili Geçmiş dizisi, birbirlerinden habersiz olan 3 kız kardeşin aldığı gizemli bir mektup sonrasında birbirlerini bulma hikayesini konu alıyor.

Sevgili Geçmiş İzleyiciyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor!
sevgili-geçmiş-dizisi-oyuncuları

Star TV’nin yeni başlayacak dizilerinden birisi de Sevgili Geçmiş dizisi. Tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinin oyuncu kadrosunda; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Ekinci, Melis Sezen, Seçin Özdemir, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Elifcan Ongurlar, Burak Çelik ve Melih Selçuk gibi oyuncular yer alıyor. Sevgili Geçmiş Dizisinin çekimleri İzmir’in Urla ilçesinde yapılıyor.

Sevgili Geçmiş Dizisi Tanıtım Fragmanı
Sevgili Geçmiş İlk Bölümüyle 25 Ekim’de Başlıyor!

Üç kız kardeş ve sakladıkları büyük sırın çevresinde gelişen olayları konu alan Sevgili Geçmiş dizisi 25 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV’de

Sevdim Seni Bir Kere – Star TV

Star TV’nin yeni sezonda ekranlara getireceği günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere, İzmir’den Ankara’ya üniversite eğitimi için gelen Aslım ile Ozan’ın ilk karşılaşmadan itibaren birbirleriyle sürtüşmeleriyle başlar. Asi ve öfkeli Ozan ile tecrübesiz ama bir o kadar da inatçı olan Aslım’ın aşk hikayesi de bir o kadar fırtınalı ve tutkulu olarak yaşanacaktır. Hikayede gençler sadece aşkları ile sınanmazlar.

Sevdim Seni Bir Kere Tanınım Fragmanı

Onların bu tesadüfi karşılaşmaları yıllar önce kapanan bir defterin sayfalarının da aralanmasına neden olacaktır. Çekimleri hızla devam eden Sevdim Seni Bir Kere Dizisi 9 Eylül Pazartesi ilk bölümüyle saat 17:00’de Star TV’de seyirciyle buluşacak.

Güvercin Dizisi – Star TV

Yeni sezonda yapımcılığı Pastel Film tarafından üstlenilecek yeni dizi Güvercin’in baş rollerinde Seçkin Özdemir ve Gizem Karaca’ya teklif görüldüğü iddia edilirken, oyuncuları arasında İbrahim Çelikkol’un da adı geçse de dizinin başrol oyuncuları Mehmet Ali Nuroğlu ve Almida Ada oldu. Güvercin’in yönetmen koltuğunda Altan Dönmez yapacak. Çekimlerine Ekim ayında başlanan Güvecin dizisi, farklı hayatlar yaşayan iki gencin imkansızlıklar içinde yaşadığı aşkı konu alıyor.

güvercin-dizisi-oyuncuları

Güvercin Dizisinin Çekimleri Başladı!

Çekimlerine Ekim aynın başlarında başlanan Güvecin dizisinin senaryosunu Halil Özer kaleme alırken dizinin başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu, Almida Ada, Nursel Köse, Menderes Samancılar, Eslem Akar, Bülent Bilgiç, Devrim Saltoğlu ve Toprak Sağlam yapıyor.

Güvercin Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı ve Afişi Yayınlandı!
güvercin-dizisi-ilk-tanıtım

Star TV’ni yeni dizisi Güvercin’in ilk ve 2. Tanıtımı kısa bir süre önce yayınlandı. Mistik görüntülerin yer adlığı tanıtım hayli ilgi uyandırdı.

Güvercin Dizisinin Başlama Tarihi Belli Oldu!

Çekimlerine 12 Ekim’de Gaziantep’te başlanan Güvercin dizisinin yayınlanacağı tarih belli oldu. Umutsuz bir aşk hikayesini konu alacak olan Güvercin dizisi 24 Kasım Pazar günü 1. Bölümüyle Star TV’de saat 20.00’de seyirciyle buluşacak.

Star Tv 2021 Yeni Sezonda Başlayacak Dizilerin Tüm Detayları için Linki tıklayın

TRT 1’de Başlayacak Diziler – TRT’nin Yeni Dizileri 2019 – 2020 Kış Sezonu

Hay Sultan Dizisi – TRT 1
hay-sultan-dizisi-trt-1-de-2020-de-yeni-başlayacak-diziler

TRT 1 ekranlarında 2020’nin ilk aylarında başlaması beklenen yeni dizi Hay Sultan 25 yıl inzivasını tamamladıktan sonra Bağdat’a şeyh olarak dönen Hz. Geylani’nin hayatını konu alıyor. Dizinin detayları için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

2020 Yılında TRT1 de Yeni Başlayacak Diziler

Tutunamayanlar Dizisi – TRT 1

TRT 1’de Benim Adım Melek, Şampiyon ve İncir ağacı dizilerinden sonra bir dönem dizisi daha ekranlara geliyor. Komedi türünde olacak olan Tutunamayanlar dizisinin yapımcılığını İhtiyar Kurtlar sinema filmininde yapımcısı olan Ahmet Tarık Güven’in üstleneceği Tutunmayanlar dizisinin yönetmenliğini Osman Nail Doğan yapacak. Hayata dört elle sarılan ancak bir türlü istedikleri başarıyı sağlayamayan gençlerin hikayesini konu alıyor.

tutunamayanlar-dizisi-oyuncuları
Tutunamayanlar dizisi oyuncu kadrosunda;

Doğu Demirkol, Ece Çelmioğlu, Şinasi Yurtsever ve Zafer Açıkgöz gibi başarılı oyuncular rol alacak.

Tutunamayanlar 1. Bölüm Fragmanı
Tutunamayanlar Ne Zaman Başlayacak?

TRT 1’in yeni komedi dizilerinden birisi olacak olan Tutunamayanlar dizisi 7 Ocak Salı günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

İncir Ağacı Dizisi – TRT 1

İncir-Ağacı-Dizisi-trt1-yeni-dizileri

TRT 1’de yeni günlük bir dizi daha ekranlara gelmek için gün sayıyor. Adının İncir Ağacı olacağı açıklanan dizi bir dönem dizisi olacak. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk dönem günlük dizisi olma özelliğini taşıyan İncir Ağacı dizinin oyuncuları çok meşhur olmasalar da oldukça deneyimli tiyatro oyuncularından oluşuyor. İncir Ağacı dizisinin oyuncu kadrosunda; Aylin Kılınçarslan, Murat Demirkıranlardan, Ece Baliç ve Ezel Damla gibi oyuncular yer alıyor.

İncir Ağacı Dizisi 14 Ekim’den İtibaren Başlıyor!
İncir-Ağacı-dizisi-oyuncuları-

TRT1’in günlük dizi olarak ekranlara getirmeyi planladığı İncir Ağacı dizinin başlamasına az bir süre kaldı. Geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanı yayınlanan İncir Ağacı dizisi 14 Ekim 2019’dan itibaren hafta içi her gün saat 15.00’de TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

İncir Ağacı Dizisi Tanıtım Fragmanı
Arıza Dizisi – TRT 1
kenan-imirzalıoğlu-yeni-dizisi-arıza

2018 yılında Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden “Mehmet Bir Cihan Fatihi” dizisinin 6 bölüm yayınlandıktan sonra final yapmasından sonra ekranlarda göremediğimiz Kenan İmirzalıoğlu, 2019 -2020 sezonunda çok konuşulacak bir dizi ile ekranlara dönüyor. Yeni sezonda TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Arıza Dizisinin kadın oyuncunun kim olacağı henüz netleşmedi. Eylül 2019 da ekranlarda olması planlanan dizi hakkındaki bilgilerin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Seksenler Dizisi – TRT 1
seksenler-trt-1  de başlıyor

2012-2017 yılları arasında 6 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Türkiye’nin 1980’li yılları konu alan dizi yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Seksenler dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosunda kimler olacağı netlik kazanmazken, dizide anlatıcı ve başrolde oynayan Şoray Uzun’un kadroda olduğu edinilen bilgiler arasında.

Seksenler Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Olacağı Belli Oldu!
seksenler-yeni-oyuncu-kadrosu

Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği Seksenler dizisi Ekim 2019’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 3 yıl aradan sonra yeniden izleyici ile buluşacak fenomen dizinin çekimlerinin yapıldığı platoda dekor çalışmaları devam ediyor. TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşmak için gün sayan Seksenler dizisinin yeni oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Geçtiğiniz günlerde okuma provası için bir araya gelen hasret giderdiler. İşte yeni sezonda Seksenlerin oyuncu kadrosunda kimler yer alacak?

Seksenler’in Yeni Oyuncu Kadrosunda;

Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Hakan Bulut, Tolunay Donat, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Ali Fuat Pekzeren, Faruk Sofuoğlu, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alacak.

Seksenler Yeni Sezon Tanıtımı
Şampiyon Dizisi – TRT 1
şampiyon dizisi trt

Henüz 2019 yaz sonu bitmeden 2019-2020 Yeni sezonda başlayacak dizilerin haberleri gelmeye başladı. TRT 1’de geçtiğimiz sezon başlaması beklenen Şampiyon dizisinin çekimleri başladı ve ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Başrolünde Tolgahan Sayışman ve Gülperi dizisinin Can’ı Emir Özyakışır rol alıyor.

Şampiyon Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı
Eski Bir Boksör ‘ün Yaşam Mücadelesini Konu Alıyor

Kafkas lakaplı eski bir boksör Fırat Bölükbaşı Tolgahan Sayışman ve oğlu Güneş’in (Emir Özyakışır) hikayesi konu alıyor. Şampiyon yaz sezonunda final yapacak olan Tek Yürek dizisinin yerine yayınlanacak.

Benim Adım Melek – Bir Doğu Masalı Dizisi – TRT 1
bir doğu masalı oyuncuları

Geçtiğimiz sezon ATV ekranlarında yayınlanan ve doğu kültürünü konu alan Hercainin büyük ilgi görmesi üzerine yeni sezonda kanallarda doğu dizi projelerini öne çıkarmaya başladı. Bu projelerden bir tanesi de 2019 Eylül ayında TRT 1 ekranlarında ekranlara gelmesi planlanan “Bir Doğu Masalı” / Benim Adım Melek dizisi. Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yapacağı belirtilen Benim Adım Melek dizisi Gaziantep’te çekilecek.

Kutsi’nin Yeni Dizisi Benim Adım Melek’in Konusu ve Karakterleri

Benim Adım Melek Tanıtım Fragmanı
Benim Adım Melek Oyuncuları Netleşti
benim adım melek oyuncuları

Dizinin baş kahramanı Melek karakteri için Nehir Erdoğan ile anlaşma sağlanırken, Halil karakterini Kutsi oynayacak. Çekimlerine 26 Temmuz’da başlanılan Benim Adım Melek’in oyuncu kadrosunda; Uğur Yücel, Şerif Sezer (Melek’in Halası, Kaan Çakır (Alpay), Rabia Soytürk (Melek’in Kızı) ve Ulvi Kahyaoğlu (Melek’in oğlu) yer alıyor.

FOX TV’de Başlayacak Diziler – Fox’ un Yeni Dizileri 2019 – 2020

Yeter Ali Dizisi – Fox TV
özgürcan-çevik-yater-ali-dizisinde-oynayacak

FOX TV’nin 2020 yılının ilk aylarında ekranlara getirmeyi planladığı dizilerden birisi olan Yeter Ali dizisi, Limon Film yapımcılığında ekranlara gelecek. Başrolünü son olarak İkizler Memo – Can ve Şevkat Yerimdar dizilerinden tanıdığımız Özgürcan Çevik’in (Şevkat) oynayacağı Yeter Ali dizisinin çekimlerine 2020 yılının Şubat ayında başlanacak. Dizide Ali ismindeki gencin başına gelen olaylar anlatılacak.

Zümrüdüanka Dizisi – FOX TV

Yeni sezon dizilerinden Zümrüdüanka dizisinin kanalı FOX TV oldu. 2019 – 20 sezonunda başlayan Kurşun ve Ferhat İle Şirin dizilerinin beklenen izlenme oranlarına erişememesi üzerine erken final kararı alan kanal Zümrüdüanka dizisi ile seyircinin ilgisini çekmeye çalışacak.

zümrüdü-anka-dizisi-oyuncuları
Zümrüdüanka’nın Oyuncu Kadrosu Netleşiyor

Yapımcılığını Pastel filmin üstlendiği yönetmenliğini Cemal Şan’ın yapacağı Zümrüdüanka dizisinin oyuncu kadrosunda daha önce Elimi Bırakma dizinde oynayan Alp Navruz ile Ceren Yılmaz yer alacak.

Zümrüdüanka Ne Zaman Başlayacak?

Çekimlerine önümüzdeki hafta Ürgüp’de başlanacak olan Zümrüdüanka dizisi, 2020 yılının ilk aylarında ekranlara gelmesi beklenirken kısa bir süre önce yayın tarihi belli oldu. Zümrüdüanka ne zaman başlayacak? FOX’nin yeni sezon dizilerinden birisi olan Zümrüdüanka 25 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 20.00′de seyirci karşısına çıkacak.

Zümrüdüanka ilk Tanıtım Fragmanı
Ferhat İle Şirin Dizisi – FOX TV
ferhat-ile-şirin-yeni-dizi

FOX TV 2010 yeni dizilerinden birisi de Ferhat ve Şirin dizisi olacak. Yapımcılığını ATV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelinin de yapımcılığını yapan Q3 Medya olacak. Ferhat ve Şirin dizisinin başrol oyuncuları ise, en son Söz dizisinde oynayan Tolga Sarıtaş (Ferhat) ile Leyla Tanlar (Şirin) ve ve Cansu Dere (Banu) olacak.

Ferhat İle Şirin Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!
ferhat-ile-şirin-konusu

“Ferhat, Şirin ve Banu… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkansız bir aşkın hikayesi.”

ferhat-ile-şirin-dizisinin-yayın-tarihi-belli-oldu

Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığına tanık olacağımız dizide Banu’nun tutkulu aşkı ikilinin arasında bir duvar olacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bu güçlü bağ Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engellerden birisi olacak.

Ferhat İle Şirin Dizisi Ne Zaman Başlayacak Belli Oldu!

Çekimleri tam gaz devam eden ve ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Ferhat ile Şirin dizisinin yayı tarihi henüz netlik kazanmadı.
Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ferhat ile Şirin” ilk bölümüyle 22 Kasım Cuma günü sat 20.00’de FOX TV’de olacak.

Ferhat İle Şirin Dizisi 1. Tanıtım Fragmanı
Kurşun Dizisi – Show TV
kurşun-dizisi-oyuncuları-belli-oldu

TRT 1 ekranlarında 5 sezon boyunca devam eden Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasından sonra yeni dizi hazırlıklarına başlayan Engin Altan Düzyatan, 2019 -2020 yeni sezonda baş rolünü Burçin Terzioğlu (Leyla) ile paylaşacakları Kurşun dizisinde oynayacak. FOX TV’nin yeni dizileri arasında yer alan Kurşun Dizisinin yapımcılığını Most Yapım üstlenirken, senaryosunu Kerem Deren, yönetmenliğini ise, Burak Arlıer ve Murat Can Oğuz yapacak. Kurşun dizisi oyuncu kadrosu için ünlü oyuncu Sarp Akkaya’ya teklif görüldüğü belirtiliyor.

Engin Altan Düzyatan Yeni Dizisinde Savcı Karakterini Canlandıracak

Kurşun Dizisinde Engin Altan Düzyatan, Orhan Kurşun adında bir savcıyı canlandırırken, Burçin Terzioğlu ise, Leyla Devrim ismindeki bir gazeteciyi canlandıracak.

Kurşun Dizisi 23 Ekim’de FOX TV’de Başlayacak!
kurşun-dizisi-oyuncuları

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı kurşun dizisinin ne zaman başlayacağı açıklandı. Kurşun başlama tarihi olarak 23 Ekim 2019 saat 20.00 belirtilirken dizinin yayınlanan fragmanları büyük merak uyandırdı.

Kurşun Dizisi 1. Bölüm Fragmanı

The Good Doctor Uyarlaması – Mucize Doktor Dizisi – FOX TV

THE GOOD DOCTOR – MUCİZE DOKTOR – FOX

FOX TV’nin yeni sezonda başlayacak Türk Dizilerinden birisi olan ve The Good Doctor isimli ABD dizisinden uyarlanacak olan dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. Yapımcılığını MF Yapım tarafından üstlenilecek olan dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturacak.

The Good Doctor Uyarlaması Mucize Doctor’un Başrolünü Taner Ölmez Oynayacak!
Mucize-Doktor-başrol-oyuncusu-Taner-Ölmez-
Mucize Doktorun Yayınlanan İlk Tanıtımı Büyük İlgi Uyandırdı!

Güney Kore’de 2013 yılında yayınlanmasından sonra büyük beğeni toplayan Good Doctor Kore dizisinin 2017 yılında aynı adla ABD versiyonu çekildi. Şimdi de Türk televizyonlarına “Mucize Doktor” adıyla uyarlanan dizinin ilk tanıtımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. İzleyiciye duygu yüklü bir öykünün sinyallerini veren Mucize Doktor’un çekimlerine İstanbul’da devam ediyor.

Uyarlama Kore Dizileri

Mucize Doktor Babası Tarafından Evlatlıktan Reddedilen Ali’nin Büyük Başarısını Konu Alıyor
Mucize-Doktor-konusu-ve-tanıtım-fragmanı

Taşrada bir şehirde doğan ve Savant Sendromu olan Ali babası tarafından evlatlıktan reddedilmiştir. Yetimhanede büyüyen Ali, tıp fakültesini kazanıp ve okulu birincilikle bitirmesinden sonra bir özel hastanede asistan bir cerrah olarak işe başlar. Ancak Ali öyle herhangi bir cerrah değildir. Çok önemli ve riskli ameliyatlarda mucize denecek başarılara imza atar.

Mucize Doktor Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

FOX TV’nin yeni sezonun bomba dizilerinden birisi de Güney Kore dizisi uyarlaması Good Doctor yani Türkçe’ye uyarlanmış adıyla Mucize Doktor dizisi. Başrolünü genç yeteneklerden Taner Ölmez’in üstlendiği Mucize Doktor’un oyuncu kadrosuna; Yasak Elma’nın Alihan’ı Onur Tuna, Murat Ünsal, Özge Özder, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Korhan Herduran, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu ve Reha Özcan dahil oldu. İlk tanıtım fragmanı da yayınlan dizi, doktorlar dizisine rakip olacak cinsten.

Mucize Doktor İlk Tanıtım Fragmanı

Üç Kız Kardeş Dizisi – Kanal D
iclal-aydının-üç-kız-kardeş-romanı-dizi-oluyor

Oyuncu – Yazar İclal Aydın’ın büyük beğeni toplayan “Üç Kız Kardeş” romanı televizyona uyarlanacak. Yapımcılığını Ahmet Kayimtu ve Fırat Parlak’ın (Barakuda Film) yapacağı Üç Kız Kardeş dizisinin yayınlanacağı kanal geçtiğimiz günlerde belli oldu. Üç Kız Kardeş Dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Senaryosunu Mahinur Ergun’un yazacağı dizinin cast çalışmaları ve mekan hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, senaryosunu henüz yazım aşamasında olduğu belirtilen Üç Kız Kardeş dizisinin Ocak 2020’de Kanal D’de yayınlanması bekleniyor.

Hekimoğlu Dizisi – Kanal D
hekimoğlu-dizisi-oyuncuları

House M.D adlı Amerikan yapımı hastane dizisinden Türk Televizyonuna uyarlanacak olan Hekimoğlu Dizisi, Karga Seven Pictures’in yapımcılığında ekranlara gelecek. Yağmur ve Durul Taylan tarafından yönetilecek olan dizinin senaryosunu Berkun Oya yapacak. Başrolünde güzel oyuncu Cansu Dere’nin rol alacağı söylese de Dere, Ferhat İle Şirin dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Hekimoğlu Daha Başlamadan Kanalı Değişti!

Hekimoğlu dizisi ilk zamanlar TV8’de yayınlanacağı duyurulsa da maddi konularda anlaşılmaması nedeniyle Hekimoğlu dizisinin yeni kanalı Kanal D oldu.

Hekimoğlu Dizisinin Oyuncularının Kimler Olacağı Belli Oldu!
hekimoğlu-dizisi-oyuncusu-kimler

Çekimleri 27 Ekim Pazar günü başlayan Hekimoğlu dizisinde kimlerin oynayacağı da belli olmaya başladı. 2019 Kasım ayında Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Hekimoğlu dizisinin başrolünde geçtiğimiz sezon Gülperi dizisinin yakışıklı avukatı Kadir’i canlandıran başarılı oyuncu Timuçin Esen olacak. Amerikan versiyonunda Doktor House’u canlandıracak olan Esen, Pr. Doktor Ateş Hekimoğlu karakterine hayat verecek. Bulaşıcı hastalıklar yani enfeksiyon hastalıkları bölümünde uzman olan Ateş Hekimoğlu, aynı zamanda Nefroloji alanında da ihtisas yapmış olacak.

MD House Uyarlaması Hekimoğlu dizisi Konusu ve Oyuncuları ve Detaylar

Hekimoğlu Dizisinin Diğer Oyuncu Kadrosu

hekimoğlu-dizisi-oyuncuları

Hekimoğlu dizisinin diğer oyuncu kadrosunda Timuçin Esen’e Ebru Özkan, Damla Colbay, Aytaş Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Okan Yalabık eşlik edecek.

Hekimoğlu Dizisi Ne Zaman Başlayacak?
hekimoğlu-dizisi-timuçin-esen-ateş-hekimoğlu

Fox TV’nin Mucize Doktor dizisinden sonra yeni sezonun ikinci uyarlama doktor dizisi olarak ekranlara gelecek olan Hekimoğlu dizisinin afiş çekimleri geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yönetmenliğini Hülya Gezer’in yapacağı, senaryosunu Banu Kiramitçi’nin yazacağı Hekimoğlu dizisinin Kasım ayında başlayacağı yapılan iddialar arasında.

Azize Dizisi – Kanal D
azize-dizisi-oyuncuları-buğra-gülsoy-hande-erçel

Yeni sezonda yapımcılığı Süreç Film tarafından üstlenilen yeni dizi Azize Dizisi 2019 Ekim ayında ekranlara gelmesi planlanıyor. Başrolünde Buğra Gülsoy ve Hande Ercel’in rol alacağı Azize dizisinin yönetmenliğini Volkan Kocatürk yaparken dizinin senaryosunu Başar Başaran, Emre Özdur ve Meryem Gültabak yazacak. Sosyal medyada oldukça fazla konuşulan Azize dizisinin konusunun ne olduğu henüz belli olmasa da dizide Buğra Gülsoy, Kartal karakterine, Hande Erçel ise, Azize karakterine hayat verecek.

Azize Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!
azize-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Kanal D’nin yeni dizilerinden Azize’nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Gizem dolu fragmanda İntikama adanmış bir Azize görüyoruz.

Azize “Aşk Konuşunca İntikam Susar!” sloganı ile yakında ekranlarda olacak.

Azize Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden birisi olan Azize dizisinin 1. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde belli oldu. 19 Kasım 2019 Salı günü ekranlarda olacak olan dizi bir intikamın gölgesinde yaşanan aşkı konu alacak.

Sol Yanım Dizisi – Kanal D

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Sol Yanım dizinin yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan oturuyor. Çekimlerinin hazırlığına çok yakında başlanacağı belirtilen Sol Yanım dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

ATV’de Başlayacak Yeni Diziler – ATV Dizileri 2019 -2020

Gel Dese Aşk Dizisi – ATV
atv-de-yeni-başlayacak-diziler-Gel-Dese-Aşk

Osman Sınav’ın yeni sezonda ATV’de yayınlanacak olan yeni dizisi Gel Dese Aşk dizisinin baş rollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve Öykü Gürman gibi çok sayıda ünlü oyuncu rol alacak. Detaylar için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

ATV’de Yeni Başlaycak Diziler 2020

Kral Dizisi – ATV

Ünlü oyuncu Özcan Deniz’in İstanbullu Gelin dizisinin final yapmasından sonra oynayacağı yeni projenin 2020 sezonunda ATV’de başlayacak olan Kral dizisi olacağı iddia edildi. Deniz’in senaryosunu dayısının gerçek hikayesinden yola çıkarak yazmaya başladığı belirtilirken, Birsen Altuntaş’ın haberine göre adı Kral olacak olan dizinin oyuncuları için Barış Arduç ve Burak Deniz’e teklif götürüldüğü belirtiliyor. Barış Arduç’un teklifi reddettiği edibilen bilirler arasında.

ATV’den Yeni Bir Kabadayı Dizisi Daha Geliyor
Özcan-Deniz'in-yeni-dizisi-kral

Yeni sezonda Şubat ayında ATV’de yayınlacağı duyurulan Kral dizisi bir kabadayının hikayesini konu alacak. Hikayede üst kabadayılardan birisi Özcan Deniz olurken diğer erkek oyuncu ise, daha önce Show TV’de başlaması planlanan ve sonradan vazgeçilen Patron dizisinde başrolü oynayacak olan Burak Deniz olacak. Dizinin kadın başrol oyuncusunun kim olacağı ile ilgili henüz bir anlaşmaya varılmadı.

Kral Dizisinin Hikayesi Belli Oldu!

Başarılı oyuncu Özcan Deniz’in dayısının gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak hazırlanan senaristliğini Deniz’in üstleneceği Kral dizisi, Ağrı’dan İstanbul’a göç eden Kadir’in (Burak Deniz) umudun ve adaletin simgesi olan Kral lakaplı bir kabadayıya dönüşme hikayesini konu alacak.

kral-dizisi-oyuncuları belli oldu atvde yeni başlayacak diziler

Kral dizisi oyuncu kadrosunda; Özcan Deniz, Burak Deniz, Pınar Deniz, Neslihan Yeldan ve Nilperi Şahinkaya gibi isimler yer alacak.

Ah Şu Çılgın Türkler Dizisi – ATV
ah-şu-çılgın-türkler-dizisi - 2020 Yeni sezonda başlayacak diziler

2019 -20 yeni sezonda ekranlara geleceği belirtilen yapımcılığını Tims&B yapımın üstlendiği Ah Şu Çılgın Türkler dizisi Turgut Özakman’ın romanı Şu Çılgın Türklerden uyarlanacakelimi-bırakma-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili henüz net bir bilgi verilmese de yapım şirketinin Star TV için hazırladığı Söz dizisinin final yapması üzerine oyuncuların bazılarının Söz dizisi oyuncuları olabileceği belirtiliyor. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş tarihini anlatacak olan dizi, yapım şirketinin en iddialı projeleri arasında yer alıyor.

Diriliş Osman – Kuruluş Osman Dizisi – ATV
ATV'de Başlayacak Yeni Dizile dirliş osman burak özçivit

TRT 1’in 5 sezonudur devam eden fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, Ertuğrul Gazinin yaşlanması üzerine Diriliş Ertuğrul dizisi biterek. Diriliş Osman olarak devam edecek. Ertuğrul Gazi’nin oğlu Osman’ın büyümesi üzerine yeni sezonda Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşu ve Osman Gazi’nin devrini anlatılmaya başlanacak. Bu nedenle de Diriliş Ertuğrul adı değişerek Kuruluş Osman olarak devam edecek.

Diriliş Osman’ın Adı Değişti, Kuruluş Osman Oldu!
kurtuluş-osman-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Osmanlı İmparatorluğunun kuruluş hikayesini konu alacak olan Diriliş Osman Dizisinin adı değişerek Kuruluş Osman oldu.

Kuruluş Osman Ne Zaman Başlayacak?

Çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlanan Kuruluş Osman dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Yakında sloganı ile yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin başlama tarihi kısa bir süre önce belli oldu. ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in final yapmasından sonra Çarşamba günününde yayınlanacak olan Kuruluş Osman 1. Bölümü ile 20 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Kuruluş Osman Dizisi 1. Tanıtım Fragmanı

Engin Altan Düzyatan Yeni Sezonda Olmayacak!

Savaş sahnelerinin ön planda olacağı dizide, Engin Altan Düzyatan yer almayacak. Onun yerine Ertuğrul Gazinin yaşlılığını oynayacak yeni bir oyuncu kadroya girecek.

Osman Gaziyi Burak Özçivit Canlandıracak

Geçtiğimiz aylarda çıkan haberlere göre, ünlü oyuncu Burak Özçivit Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi karakterine hayat verecek. Edinilen bilgilere göre, Burak Özçivit, Osman Gazi karakteri için yapımcı şirketle en az 5 bölüm için anlaşma imzalamış.

Diriliş Osman’ın Kanalı Değişti! Yeni Kanalı ATV Oldu.
diriliş osman yeni kanalı

5 Sezondan beri TRT 1 ekranlarında “Diriliş Ertuğrul” adıyla yayınlanan dizi, 2019 -2020 yeni sezonunda Diriliş Osman ismiyle ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Diriliş Osman’ın yeni kanalı kısa bir süre önce Diriliş Ertuğrul’un senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın sosyal medya hesabından yayınlandı.

2019 – 2020 Sezonunda Beyaz TV’de Başlayacak Yeni Diziler

Baharı Beklerken Dizisi – Beyaz TV
baharı-beklerken-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Beyaz TV yeni dizilerinden birisi olacak olan Baharı Beklerken dizisi hafta içi her gün günlük dizi olarak yayınlanacak. Yapımcılığını Green Yapımın üstlendiği dizinin başrolünde Kanal 7’de yayınlanan Elif dizisinde adından sıkça söz ettiren İsabella Damla Güvenilir (Elif) yer alıyor. Baharı Beklerken dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Fatih Ayhan, Esin Civangil, Halil Kumova, Alev Oraloğlu, Elif Tığlı, Ayhan Kızılsu, Polen Ocakoğlu, Hande Arısoy, Can Karakoç, Furkan karaca, Ali Yağız Durmuş, İlayda Şahin, Şerif Bozkurt, Merve Yıldız ve Hüseyin Taş gibi başarılı oyuncular yer alacak.

Baharı Beklerken Dizisinin Konusu Ne?

Baharı Beklerken dizisi, bir anne, bir baba ve bir çocuğun tüm engelleri aşarak birbirlerini bulma ve yeniden bir aile olması çabalarını anlatacak.

Baharı Beklerken Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Çekimlerine başlanan Baharı Beklerken dizisi 18 Kasım Pazartesi’de itibaren hafta içi her gün saat 19.45’de Beyaz TV ekranlarında olacak.

TV8′ Başlayacak Yeni Diziler

Camdaki Kız – Evim – Doğduğum Ev Kaderimdir Dizisi – TV 8
Camdaki-Kız-Dizisi

2019 -20 Yeni sezonda başlayacak diziler merak edile dursun, Netflix’in 2019’un sonlarına doğru izleyiciyle buluşturmayı planladığı yeni Türk dizilerinden birisi olacak olan Camdaki Kız, yine ünlü yazar Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adı taşıyan romanından uyarlama olacak.

Camdaki Kız – Evim Adıyla TV8’de Yayınlanacak

Romanlardan uyarlanan dizilerden birisi olacak olan Evim dizisi, 2020 yılının başlarında yayınlanması bekleniyor. Oyuncu kadrosunun yeni yeni şekillenmeye başladığı Evim dizisinin başrol oyuncuları Erkenci Kuş dizisinin Sanemi, Demet Özdemir ile Muhteşem İkili dizisinin Barca’ sı İbrahim Çelikkol oldu.

Evim Dizisi ve Camdaki Kız Romanı Konusu ile ilgili detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

Netflix’ te Başlayacak Türk Dizileri – Netflix Dizileri 2019 – 2020

Aşk Dizisi – Elif Şafak’ın Romanı – Netflix

Online dizi izleme platformu Netflix, Hakan Muhafız, Atiye ve Aşk 101 dizisinden sonra ünlü yazar Elif Şafak’ın satış rekorları kıran Aşk Romanını dizi yapma kararı aldı. Aşk Kitabının yapım haklarını satın aldığı belirtilen Netflix’in dizinin çekimlerine ne zaman başlayacağı henüz netleşmedi.

Aşk Romanı Bilgelik ve Tevazünün İç İçe Yaşandığı Bir Yolculuğu Konu Alıyor
elif-şafakın-aşk-kitabı-netflix-dizisi-oluyor

Dünyaca ünlü yazar Elif Şafak’ın yaklaşık 850 bin satan ünlü romanı Aşk, bilinenin aksine o hepimizin bildiği iki kişi arasında yaşanan duygusal durumları anlatmıyor. Bilgelik ve tevazunun iç içe geçtiği bir yolculuğu konu alan Aşk Romanında; Elle Rubinstein adlı bir kadının 13. Yüzyılın en önemli şair, yazar ve tasavvuf düşünürü Hz. Mevlana ile onun kader yoldaşı Şems’i Tebrizi ile tesadüfler eseri tanışması anlatılıyor.

Aşkın ve Hayatın 40 Kuralı El Yazması Ella’ yı Felsefi Yolculuğa Çıkarır

Elle Rubinstein’in Şems ve Mevlana ile tanışması günümüze kadar uzanan bir el yazması sayesinde olur. Ella’nın macerası “Aşkın ve Hayatın 40 Kuralı” adlı yazıyı okuduktan sonra çıktığı felsefi yolculukla devam eder.

Atiye Dizisi – Netflix
netflix-yeni-dizisi-atiye

Hakan Muhafız / The Protector’dan sonra ikinci Türk dizisi olma özelliğini taşıyan Atiye dizisinin türü drama ve gizem türünde olacak. Başta Göbeklitepe olmak üzere Güneydoğu Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Atiye dizisinin İstanbul’daki çekimlerine başlandı.

Atiye Dizisinin Konusu

İstanbul’dan Göbeklitepe ve Nemrut’a uzanan bir hikayeyi anlatan dizide ruhsal olanla gerçek olan, geçmişle gelecek, dönüşümle keşif iç içe işlenecek.

Beren Saat’in Yeni Dizisi Atiye Konusu ve Detaylar

Atiye Dizisi Oyuncu Kadrosu

Atiye dizisinin başrolünde ünlü oyuncu Beren Saat rol alacak. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun, Civan Canova, Başak Köklükaya, Metin Akdülger ve Tim Seyfi yer alıyor.

Atiye Dizisinin Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu!

Dünyaca ünlü dizi izleme platformu Netflix’in Hakan Muhafız’dan sonra 2. Türk dizisi olma özelliği taşıyan Atiye’nin ne zaman başlayacağı belli oldu. İlk tanıtım fragmanı geçtiğimiz gün yayınlanan Atiye 27 Aralık 2019’da seyirci ile buluşacak.

Atiye ilk Tanıtım Fragmanı
Atiye Dizisinin İlk Fragmanı Yayınladı

İlgi çekici reklam kampanyası sonrasında geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan Atiye dizisinin yayınlanan ilk tanıtım fragmanı büyük ses getirdi. Çocukluğundan itibaren hep aynı şekli çizen ressam Atiye’ nin çizimlerinin eski mısır tarihe dayandığını keşfetmesiyle başlayan gizemli hikaye gizemli dünyaların kapılarını aralayacak.

Love 101 Dizisi – Netflix

LOVE 101 DİZİSİ – NETFLİX

yeni sezonda başlayacak diziler - owe-101-netflix-dizisi-ne-zaman

Netflix’in üçüncü Türk dizisi olacak Love 101 dizisinin çekimleri İstanbul’da başladı. 1990’lı yıllarda 5 gencin hayatla olan mücadelesini konu alacak olan Love 101 dizisi 130’u aşkın ülkede yayınlanacak.

Love 101 Netflix Dizisi Konusu

Gençlik dizisi türünde olacak olan Love 101’in konusu; 1990’lı yıllarda hayatın zorluklarına karşı savaş veren beş liseli gencin hikayesini anlatacak.

Love 101 Oyuncu Kadrosu

Gençler tarafından ilgi çekmesi beklenen dizinin oyuncuları arasında; Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, KubilayAka, Kaan Urgancıoğlu, İpek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz, Selahattin Paşalı ve Bade İşçil rol alıyor.

Kral Kaybederse – Netflix
kral-kaybederse-dizisi

Netflix’in yeni başlayacak dizilerinden birisi olacağı belirtilen dizi Kral Kaybederse ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından web dizisi olarak uyarlanacak. Hakan Muhafız dizisi ile Türk dizi sektörüne damga vuran Netflix, Kral Kaybederse dizisi ile de büyük başarı elde etmeyi bekliyor.

Kral Kaybederse Kitabı Konusu

Aynı zamanda İstanbullu Gelin dizisinin kitabının da yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse romanı, kendini hep yükseklerde gören ve pek çok kadının gönlüne taht kurmuş bir kralın düşünü konu alıyor. Okuyucu tarafından çok beğenilen romanın dizisinin nasıl olacağı merakla bekleniyor.

FOXPlay’de Başlayacak Türk Dizileri

FoxPlay, ülkemizde faaliyet gösteren televizyon kanalı FOX TV’nin online dizi izleme platformu olarak hizmet vermektedir. Eski yeni diziler unutulmayan Türk dizileri ile vizyondan kalkmış beğenilen Türk Filmlerini HD kalitede ücretsiz imkanı sunmaktadır.

Gorbi Dizisi – FOX Play
turk-fantastik-dizisi-gorbi -2019 -20 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler Listesi

İnternet üzerinden dizi izlettiren platformların kendi dizilerini yapmaları son dönemde sıklıkla görülüyor. FOX TV’nin online dizi izletme platformu FoxPlay’de bunlardan birisi. Eski – Yeni dizilerin televizyonda yayınlanan bölümlerini ücretsiz izleme imkanı sunan platform Gorbi adında fantastik bir dizityi seyircilerine sunmayı planlıyor. Yaklaşın bir yıldır hazırlıkları süren Gorbi dizisinin çekimlerine İstanbul’da başlanırken Türk yapımı fantastik web dizinin kısa bir süre sonra seyirciyle buluşması bekleniyor.

FoxPlay Gorbi Dizisi Konusu

BluTV’de Başlayacak Türk Dizileri

Netflix gibi dijital dizi izletme platformlarından birisi olan BluTV’de 2019 – 2020 yeni sezonunda iddialı Türk Dizilerine imza atıyor. İşte yeni sezonda BluTV’de başlayacak yeni Türk dizileri.

Alef Dizisi – BLU TV
blutv-yeni-dizisi-alef

Yeni sezonda BluTV’de yayınlanması planlanan Alef dizisinin yönetmenliğini Emin Alper yaparken, başrolünde uzun zamandır ekranlarda olmayan Kenan İmirzalıoğlu yapacak. Geçtiğimiz günlerde Murat Yıldırım’ın dizi projesi için Kim Milyoner Olmak İster yarışma programından ayrılması üzerine yerine geçen Kenan İmirzalıoğlu şimdi de Alef dizisinde oynayacak.

Alef Esrarengiz Bir Cinayeti Konu Alıyor!

Konusunun esrarengiz bir cinayetin aydınlatılmaya çalışıldığı ve 1. Sezonu toplam 8 bölümden oluşacak olan Alef dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’na Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen eşlik edecek. Alef dizisinin diğer oyuncu kadrosunda Osman Alkaş, Kıvanç Baran Aslan ve Erdem Kaynarca yer alacak.

SADECE BLUTV’DEN İZLEYEBİLECEĞİNİZ DİZİLER

Behzat Ç. BluTV’den Nasıl Seyrederiz?

Yeni Başlayacak Diziler Listesi

  • Akıncı
  • Arıza
  • Annelik Suçu
  • Ay ve Güneş
  • Baraj
  • Barbaros
  • Call My Agent / Menajerimi Ara
  • Doctor Foster
  • Erşan Kuneri
  • Gel Dese Aşk
  • Hay Sultan
  • Hayaller ve Hayatlar
  • Hizmetçiler
  • İyi Günde Kötü Günde
  • Kef
  • Kral
  • Üç Kız Kardeş
  • Maraşlı
  • Maria ve Mustafa
  • Mevlana
  • Nizam-ı Alem
  • Öğretmen
  • Seni Çok Bekleyeceğim
  • Sol Yanım
  • Sokağın Çocukları
  • Tövbeler Olsun
  • Yabancı
  • Ya İstiklal Ya Ölüm
  • Yeni Hayat
  • Yeter Ali
  • Yüksek Topuklar

2020 yılında başlayacak yeni Türk dizileri ve yayımlanacakları kanallar ile ilgili tüm detaylar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

2020 Yaz Sezonda Yeni Başlayacak Diziler

  • Babam ile Sosyal Mesafe
  • Bay Yanlış
  • Çatı Katı Aşk
  • Emanet
  • Gençliğim Eyvah
  • Keşke / İf Only
  • Sen Çal Kapımı
  • Masumiyet Müzesi

Önemli Not: 2019 – 2020 kış sezonunda başlayacak dizilerin pek çoğunun oyuncu kadrosu ve isimleri netleşmediği için zaman zaman dizi adları ve başrol oyuncularında değişiklik olabilmektedir. Bu nedenle yazımız yeni bilgiler geldikçe güncellenecektir.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020’de Yeni Başlayacak Diziler Kanal D Star TV, FOX TV, Show TV, TRT 1 Tam Liste

2021 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler ile ilgili tüm detaylar için linki tıklayınız.

Yeni Diziler Ne Zaman Başlayacak? 2020 – 21 Yayın Dönemi

Televizyonda Hangi Gün Hangi Dizi Var? Haftalık Yayın Akışı

2019 – 2020 Yeni Sezonu Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

Netflix Temmuz 2019’da Eklenecek Dizilerin ListesiNetflix Temmuz 2019’da Eklenecek Dizilerin ListesiNetflix Temmuz 2019’da Eklenecek Dizilerin Listesi

2029 Yeni Yaz Dizileri

İnternetten Dizi ve Film İzleyenlere Yasal – Güvenli ve Ücretsiz 9 Platform

2019 Yeni Sezonda Finali Kesinleşen ve Erken Final Yapacak Diziler

2020 – 21 Yeni Başlayacak Diziler

Dizilerin Başlama Tarihleri 2020 -21

Yeni Diziler Ardı Sıra Geliyor

2023′ de Başlayan Diziler

2024 Sezonu Yeni Dizileri

Bir Cevap Yazın