2019'da Hamile ve Doğum Yapan Anne Baba Olan Türk Ünlüler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2019’da Kimi Ünlü Anne Baba Oldu! Kimileri de Aday!

2019'da-Hamile---Doğum-Yapan-ve-Anne-Baba-Olan-Türk-Ünlüler

2019’da Hamile – Doğum Yapan ve Anne Baba Olan Türk Ünlüler

Anne baba olmak ünlü de olsanız herhangi biri de olsanız hemen herkes için mucizevi bir duygudur. Bununla birlikte hayranı olduğumuz ünlü çiftlerin bebek sahibi olma haberleri bizleri daha çok heyecanlandırır. Onların gebelik sürecini, bebeklerinin doğumunu, bebeklerinin cinsiyetlerinin ne olduğunu ve hepsinden önemlisi çocuklarına ne ad koyduklarını yakından takip ederiz. Son yıllarda bebek sahibi olan ünlülerde geçtiğimiz yıllara oranla gözle görünür bir artma yaşandı. Kimi ilk bebeğini beklerken kimi ikinci hatta üçüncü bebeklerine hamile oldular. Bu nedenle de 2019’da Hamile ve Doğum Yapan aynı zamanda Anne Baba Olan Türk Ünlüler kimler? Sorusu hemen herkesin merak ettiği konular arasında yer aldı. Film Dizi Haber olarak hepimizin merakını gidermek için en detaylı ve güncel listeyi sizler için hazırladık.

2019’da Hamile Olan Türk Ünlüler

Her yıl olduğu gibi 2019’da anne baba olacak ünlüler de herkes tarafından merak edilir. Bu yılın başlarında, ortalarında ya da sonlarına doğru henüz doğum yapmamış hamile ünlüler 2018 yılında da olduğu gibi oldukça fazla. Birçok haber sitesinde bu ünlülerin haberleri yer alırken maalesef güncel ve tam listeye rastlamak oldukça zor. Film Dizi Haber olarak bu eksikliği gidermek için Hamile Olan Ünlülerin Güncel Listesini sizler için hazırladık.

Amine Gülşe – Mesut Özil

amine-gülşe-hamile-mi

2019 yılında evlenen çiftin şu sıralar bebek beklediği iddia ediliyor. Ünlü oyuncu Amine Gülşe’nin hamile olduğuna dair çiftten henüz kesin bir açıklama gelmedi.

Bergüzar Korel – Halit Ergenç

bergüzar-korel-hamile

Dokuz yıl aradan sonra anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Türkiye doğum yapacağını belirti. Korel hamileliği ile ilgili olarak “Her aile gibi öğrenince tabii ki çok sevindik. Takdir edersiniz ki detayları özel, hepsini sizlerle paylaşamam. Bir oğlumuz var. Tabi bir kızımız olursa mutlu oluruz. Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. 9 yıl aradan sonra biraz kaygılarım var. Oğlumuz Ali bir kardeşi olacağını biliyor. ‘Saklıyorlar’ denildi ama öyle bir şey yok. Bebeğim dünyaya geldikten sonra uzun soluklu bir dizide çalışmam imkansız. Belki tiyatro olabilir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ece Vahapoğlu – Cihan Alpay

ece-vahapoğlu-hamile

Haziran 2018’de Cihan Alpay ile dünya evine giren televizyon sunucusu Ece Vahapoğlu, ilk bebeğini düşürdükten sonra ikinci defa hamile kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde Etilerdeki bir otelde Baby Shower partisi düzenleyen Vahapoğlu’nun şu sıralar 6.5 aylık hamile olduğu ve cinsiyeti erkek olan bebeğine Efe ismini vereceği öğrenildi. Ece Vahapoğlu’nun 2020 yılında doğum yapması bekleniyor.

ece-vahapoğlu-doğum-yaptı-ve-anne-oldu

Ece Vahapoğlu Doğum Yaptı / Anne Oldu!

Ünlü sunucu 2019 yılının son aylarında annelik heyecanı yaşayan ünlülerden birisi oldu. 2 Aralık 2019 tarihinde doğum yaparak Efe ismini verdikleri oğullarını kucağına alan Vahapoğlu, mutluluğunu sosyal medyada paylaştığı mesajla sevenleri ile paylaştı.

“Birbirimize Kavuştuk!

Oğlumuz Efe dünyaya geldi. 2 Aralık’ta birbirimize kavuştuk. Uzun doğal doğum sürecimizde bize istediğimiz yönde her türlü desteği veren doktorumuza çok teşekkür ediyoruz. Kahramanım Efe ve babası canım kocam Cihan… Akışa inandık, şükürler olsun.”

Feride Çetin – Murat Özer

feride-çetin-hamile-mi

ATV’nin Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığı Güzide karakteri ile akıllarda yer eden şimdilerde izlenme rekorları kıran Hercai dizisinde Reyyan’ın annesi Zehra karakterine hayat veren ünlü oyuncu Feride Çetin, geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Bir süredir birlikte olduğu Murat Özer ile evlenen Çetin kısa bir süre sonra hamilelik müjdesi verdi.

Hercai’de de Hamile Oldu!

hercai-zehra-feride-çetin-hamile-

Halen Hercai dizisinde oynayan güzel oyuncu Feride Çetin rol gereği canlandırdığı karakter Zehra’da dizide hamile oldu. İşte Çetin’in hamilelik müjdesi verdiği sosyal medya paylaşımı;

Saadet Işıl Atasoy – Pamir Kıraner

saadet-ışıl-atasoy-hamile

2016 yılına Pamir Kraner ile evlenen ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 4 aylık hamile olduğunu takipçilerine ve sevenlerine duyurdu. Halen Amerika’nın Los Angeles şehrinde yaşayan ünlü oyuncunun doğumu Amerika’da yapacağı belirtildi. Saadet Işıl Atasoy’un 2020’nin ilk aylarında doğum yapması bekleniyor.

Mihre Çelikkol – İbrahim Çelikkol

mihre-çelikol-hamile

2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Çelikkol ve eşinin Aralık 2019’da Ali ismini verecekleri bir erkek bebekleri olacak.

Güncelleme:

İbrahim Çelikkol Baba Oldu!

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol baba oldu. İbrahim Çelikkol’un Eşi Mihre Mutlu Çelikkol 6 Aralık 2019 Cuma tarihinde doğum yaparak oğullarını kucaklarına aldılar. Ali ismini verdikleri oğullarının doğumuyla ilgili mutluluklarını sosyal medyadan duyuran çift ilk kez baba ve anne olmanın heyecanını yaşıyorlar.

Ali İçin Tüm Hazırlıklar Tamamlandı!

ibrahim-çelikkol-baba-oldu

TV8 ekranlarında 25 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan ünlü oyuncu İbraahim Çelikkol, baba olacağını “Ali için tüm hazırlıklar tamamlandı. Heyecan içinde bekliyoruz. Çok güzel bir duygu. Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın” sözleriyle duyurmuştu. Ünlü çiftin doktoru ise, Ali bebeğin dünyaya geldiği anları, çiftin doktoru sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Müge Boz – Caner Erdeniz

müge-boz-hamile

Sunucu Müge Boz, geçen Haziran ayında Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile dünya evine girmişti. Kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Müge Boz’un yaklaşık 6,5 aylık hamile olduğu belirtiliyor.

Müge Boz Anne Oldu!

Basketbolcu Caner Erdeniz ile evli olan ünlü oyuncu Müge Boz 24 Kasım 2019 tarihinde cinsiyetini doğumda öğreneceğiz dediği ve Vina ismini verdikleri bir kız bebek dünyaya getirdi. Hastane ziyaretlerini sevmediği için doğum yaptığını kimseye haber vermediğini belirten bir İnstagram mesajı yayınlayan Müge Boz’un mesajının altına birçok ünlü tarafından tebrik mesajları yağdı.

Süreyya Yalçın – Ozan Bora

sureyya-yalcin-hamile-bebek-bekliyor

Sosyetenin ünlü isimlerinden Süreyya Yalçın, 2016 yılında evlendiği Ozan Bora ile Amerika’da yaşamaya başlamıştı. Çocuklara düşkünlüğü olduğu bilinen Süreyya Yalçın, hamile olduğu haberini sosyal medyada paylaştığı ultarason fotoğrafının altına düştüğü “bir tane daha” notuyla duyurmuştu.

Güncelleme;

Sürreyya Yalçın basında çıkan bebek haberlerine yapmış olduğu açıklamada; “Hamile değilim, bebek de yok. Söylentiler doğru değil” dedi.

Kardelen Acar – Erdal Acar

kardelen-erdal-acar-ikinci-hamileliğini-yaşıyor

Sosyetenin bilinen yüzlerinden 4 çocuk babası Erdal Acar şimdi de ikiz bebek babası olacak. İlk evliliği Aynil Acar’dan 1 ve ikinci evliliği Emel Yıldırım’dan 2 ve üçüncü evliliği Kardelen Ergin’den 1 çocuk sahibi olan Erdal Acar’ın eşi Kardelen Acar’ın ikiz bebeklere hamile olduğu belirtildi. Aralık 2017’de kızları Derin’i kucaklarına alan çiftin arayı çok fazla aşmadan yeni bir bebeğe sahip olmak istediği yapılan iddialar arasında.

Eski – Yeni Doğum Yapan Ünlüler 2019 (Türkiye)

Her geçen gün anne ve baba olan ünlülerin haberini aldığımız bugünlerde 2019 yılında eski – yeni kimler anne baba olmuş, bebeklerinin cinsiyeti ne, çocuklarına ne isim vermişler sizler için araştırdık.

Sezin Erbil – Evren Yazgan

Ünlü showmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil özel bir hastanede gerçekleştirdiği doğum sonrasında Elisa adını verdikleri bir kız bebek annesi oldu. 2009 yılında çocukluk arkadaşı Evren Yazgan ile hayatını birleştiren Sezin Erbil 18 Aralık 2019 tarihinde doğum yaptı.

Mehmet Ali Erbil Dede Olacağını Sosyal Medyadan Duyurmuştu

sezin-erbil-anne-oldu

İlk torununu kucağına alacak olmanın heyecanını yaşayan Mehmet Ali Erbil’in, Muhsine Kamiloğlu’undan olan kızı Sezin Erbil’in anne olacağını sosyal medya hesabından “Boşuna dememişler kız evlat hayırlı evlattır diye. Hastane süreci boyunca başımdan ayrılmayan kızım Sezin, kız bebek bekliyor.”Sözleriyle duyurmuştu.

Hazal Kaya – Ali Atay

hazal-kaya-hamile

Geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu, yönetmen ve yapımcı Ali Atay ile evlenen oyuncu Hazal Kaya kısa bir süre önce hamile Türk ünlüler arasında idi. Hazal Kaya ve Ali Atay çifti cinsiyetinin erkek olduğu belirtilen ve Fikret Ali ismini verecekleri bebeklerini 19 Kasım 2019 akşamında kucaklarına aldılar.

Tülin Şahin – Pedro de Noronha

tulin-sahin-hamile

2017 yılında yemek şefi, televizyoncu eşi Mehmet Özer’den boşanan manken Tülin Şahin, 2019 yılında Portekiz asıllı Londra’lı yatırımcı ve ekonomist Pedro de Noronha ile Lisbon’da evlenmişti. Uzun yıllar bebek özlemi çeken Tülin Şahin, doğum yaptı. 4 Kasım 2019’da anne olan Şahin, bir kız bebek dünyaya getirdi.

Tülin Şahin Anne Oldu!

tülin-şahin-doğum-yaptı-anne-oldu

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tülin Şahin, doğum yaptıktan kısa bir süre sonra Instagram hesabından bebeğiyle ilk fotoğraflarını paylaştı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Şahin, mutluluğunu “4 Kasim 2019, 12.08 Siena Leyla. Allah’ım kelimeler Nyetersiz.” Notuyla paylaştı.

Almeda Abazi Sayışman – Tolgahan Sayışman

almeda-abazi---tolgahan-sayışman-bebekleri

Şubat 2017’de nikah masasına oturan ünlü oyuncular Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman Efehan adını verdikleri ilk erkek bebeklerini 5 Mayıs 2019’da kucaklarına aldılar. Doğumu gerçekleştiren Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu çiftin bebekleri ile ilgili yaptığı açıklamada; “Tolgahan ile Almeda Sayışman çiftinin bebeği, 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.” İfadelerine yer vermişti.

Berfu Yıldız Yenenler – Eser Yenenler

berfu-eser-yenenler-bebek

Ünlü oyuncu, komedyen ve program sunucusu Eser Yenenler 9 Haziran 2019 yılında Berfu Yıldız ile nikah masasına oturmuştu. Çiften bebek haberi kısa süre sonra geldi. Nikah gününden önce bebek haberini veren çiftin Kuzey ismini verdikleri oğulları 6 Ekim 2019’da dünyaya geldi.

Bengü Erden – Selim Selimoğlu

bengünün-bebeği

Ağustos 2018’de Selim Selimoğlu ile dünya evine giren ünlü pop şarkıcısı Bengü’de 2019’da çocuk sahibi olan Türk ünlülerden birisi. 5 Ağustos 2019 tarihinde anne olan Bengü’nün bebeğinin cinsiyeti kız olurken, çift bebeğin ismini Zeynep koydu.

Bikem Övünç – Burak Demir

Bikem-övğünç-burak-demir-bebek

Geçtiğimiz yıl gastronomi uzmanı Bikem Övünç ile evlenen oyuncu Burak Demir, baba olacağı haberini İnstagram hesabından paylaştığı bebeklerinin ultrason fotoğrafı ile yapmıştı. Burak Demir paylaştığı fotoğrafın altına “‘Hayat işte. Hep geçip gidiyor her şey… Hızlıca… Acılar, kayıplar… Hep yeniden başlıyor mutluluklar, yeni canlar… Hoş geldin canım kızım Mavi” notunu paylaşmıştı. İkinci defa baba olacak olan Burak Demir, ilk evliliğinden bir erkek çocuğa sahip.

Burak Demir Baba Oldu!

burak-demir--baba-oldu

Ünlü oyuncu Burak Demir Mayıs 2019 tarihinde ikinci defa baba oldu. aha önce 7 yaşında bir erkek bebek babası olan önlü oyuncu şimdi de Mavi adını verdikleri bir kız bebek babası oldu.

Buse Varol – Alişan Tektaş

alişan-buse-varol-anne-baba---bebekleri

Mayıs 2018’de görkemli bir düğünle dünya evine giren oyuncu Buse Varol ile Türkücü Alişan’da 2019’da anne baba olan ünlülerden oldular. 13 Şubat 2019’da gerçekleşen doğum sonrasında Alişan Buse Tektaş çifti Burak ismini verdikleri bir erkek bebek sahibi oldular.

Dilara Gönder Yalın – Selim Yalın

dila-gönder-anne-oldu

2016 yılında Selim Yalın ile evlenen ünlü spiker Dilara Gönder Yalın, bebeğinin doğum haberini Twitter hesabında paylaştığı hamilelik dönemine ait bir fotoğrafla verdi. Ünlü sunucu fotoğrafın altına; “14 Şubat 2019… Bebeğimizi, aşkımızı bu günde kucağımıza aldık. Ömrümün en güzel hediyesi, aşk bebeğimiz… İsteyen herkese nasip olur inşallah.” Notunu düştü. Ünlü sunucu Dilara Gönder Yalın bir erkek bebek annesi oldu.

Fahriye Evcen – Burak Öçivit

fahriye-evcen-burak-özçivit-bebekleri

Kanal D’de yayınlanan Çalıkuşu dizisinde tanışıp 29 Haziran 2017’de evlenen çiftin Karan adını verdikleri erkek bebekleri 14 Nisan 2019 tarihinde doğdu. Fahriye Evcen anne, Burak Özçivit baba olma heyecanı yaşarken, 20 Nisan’da dünyaya gelmesi beklenen Karan bebeğin bir hafta erken gelmesi anne ve babasının duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Fatoş Kabasakal – Erkan Kayhan

fatoş-kabasakal---erkan-kayhan-bebekleri

Geçtiğimiz sene Erkan Kayhan ile nikah masasına oturan Fatoş Kabasakal anne oldu. Şubat 2019’da bir kız bebek sahibi olan ünlü sunucu ve oyuncu Fatoş Kabasakal kız bebeğine Mila ismini verdi.

Gülhan Şen – Alper Mestçi

gülhan-şen---2019-anne-olan-türk-ünlüler

2017 yılında yönetmen Alper Mestçi ile evlenen gezi programlarının akılda yer eden sunucusu Gülhan Şen 5 defa tüp bebek denemesi sonrasında normal yolla hamile kaldığını ifade etmişti. Gülhan Şen – Alper Mestçi çifti kızını 2019 yılının ilk aylarında kucağına aldı. Kızının adını ve hamilelik sürecini instgramdan paylaşan Şen duygularını; “Pamuk şekeri biricik kızımın adı Kiana. Çünkü o benim havam, suyum, toprağım, ateşim, her şeyim!” Şeklindeki sözlerle ifade etti.

Emily Mahringer – Gürgen Öz

Emily-Mahringer---Gürgen-Öz-bebekleri

Geçtiğimiz yıl Almanya ve Türkiye’de sinema, belgesel ve yayın haberleri için uzun yıllar görsel işitsel bir tasarımcı olarak çalışan Emily Maringer ile Danimarka’da evlenen ünlü oyuncu Gürgen Öz, Nisan 2019’da bir kız bebek babası oldu. Kızına İda ismini veren ünlü oyuncu bebeğinin doğumu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından; “Hoşgeldin İda…Ve ikinci adında Su…Hoş geldin küçük kız. Mutlu ve güzel bir hayatın olsun, güzellikler kat etrafına…” notunu paylaştı.

Pelin Akil – Anıl Altan

pelin-akil---anıl-altan-anne-baba

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile 2016 yılında evlenen ünlü oyuncu Pelin Akil anne oldu. Akil, 20 Nisan 2019’da Alin ve Lina adını verdikleri ikiz kız bebekleri dünyaya getirdi.

Özlem Ada Şahin – Berkay

berkay-ve-esi-ozlem-ada-sahin-ikinci-bebekleri

Ünlü pop müziği sanatçısı Berkay ile manken olan eşi Özlem Ada Şahin 2016 yılında evlenmişlerdi. 2017 yılında Arya adında bir kız bebek sahibi olan çift Popçu Berkay, Ağustos 2016’da manken Özlem Ada Şahin ile nikah masasına oturmuş, Ağustos 2017’de kızı Arya’yı kucağına almıştı. Ünlü çift çok geçmeden ikinci çocuklarına sahip oldular. Temmuz 2019’da yine bir kız bebekleri olan çift, bebeklerine Zeynep Mira ismini koydular.

Nazlı Kurbanzade – Ali Sunal

ali-sunal-nazlı-kurbanzade-bebekleri

2018 yılında Avukat Nazlı Kurbanzade ile dünya evine giren usta oyuncu Kemal Sunal’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal’da baba oldu. Çift ilk bebekleri Ağustos 2019’da kucaklarına aldılar. Nazlı Kurbanzade Sunal – Ali Sunal çiftinin bebeklerinin cinsiyeti kız olurken, bebeğe “ince, zarif yapılı ve nazik” anlamına gelen Narin ismini verdiler.

Nilüfer Gürbüz Gülsoy – Buğra Gülsoy

buğra-gülsoy-baba-oldu

Oyuncu Buğra Gülsoy ile uzun zamandır birliktelik yaşayan Nilüfer Gürbüz geçtiğimiz yıl Şile’de aile arasında düzenlenen kır düğünü ile dünya evine girmişlerdi. Kısa bir süre sonra gelen bebek haberinden sonra Buğra Gülsoy baba olurken, ünlü çiftin erkek bebekleri 12 Nisan 2019 tarihinde dünyaya geldi.

Seda Bakan – Ali Erel

seda-bakan-ali-er-bebekleri

Ocak 2014’te müzisyen Ali Erel ile evlenen oyuncu Seda Bakan anne oldu. Seda Bakan ilk bebeğini 16 Ağustos 2019’da dünyaya getirdi. Seda Bakan – Ali Erel çiftinin bebeklerinin cinsiyeti kız olurken, çift kızlarına Leyla adını verdiler.

Sinem Öztürk – Mustafa Uslu

sinem-öztürk-ustafa-uslu-bebekleri

Kiralık Aşk ve Huzur Sokağı dizileriyle aklımızda yer eden, ilk görüşte aşık olup evlendiğini dile getiren ünlü oyuncu Sinem Öztürk, yapımcı Mustafa Uslu ile 2016 yılında evlenmişti. İkiz erkek bebeğe sahip olan çift, bebeklerinin ismini Mustafa ve Kemal koydular. Sinem Özyürt 12 Mart 2019’da doğum yaparak ikiz bebek annesi oldu.

Sevilay Oğuz – Umut Oğuz

2019'da Hamile - Doğum Yapan ve Anne Baba umut---sevilay-oğuz-bebekleri-doğdu

Hamile ve Doğum Yapan ünlü isimler arasında ünlü oyuncu Umut Oğuz’un eşi de var. Ünlü oyuncu Umut Oğuz geçtiğiniz yıl evlendiği Sevilay Oğuz ile ilk bebeklerini kucaklarına aldılar. 2 Nisan 2019’da bebek sahibi olan çiftin bebeklerinin cinsiyeti erkek olurken, bebeğe Dora ismini verdiler. Baba olduktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Umut Kurt doğum anındaki duygularını; “Ben çok korkuyorum. Sürekli videolar gönderiyorlar. İnşallah bayılmam” şeklindeki sözleriyle ifade etmişti.

2019’da Anne Olan / Doğum Yapan Türk Ünlüler ile Çocuklarına Verdikleri İsimler (Güncel Tam Liste)

Anne Olan Ünlünün İsmiEşinin AdıBebeğin / Çocuğun CinsiyetiBebeklerine Verdikleri İsimler
Almeda Abazi SayışmanTolgahan SayışmanErkekEfehan
Bengü (Pop Müzik)Selim SelimoğluKız Zeynep
Buse Varol Alişan Erkek Burak
Dilara GönderSelim YalınErkek
Ece VahapoğluCihan AlpayErkekEfe
Fahriye Evcen Burak ÖzçivitErkekKaran
Fatoş KabasakalErkan KayhanKız Mila
Gülhan Şen Alper Mestçi Kız Kiana
Hazal KayaAli AtayErkek Fikret Ali
Müge BozCaner ErdenizKız Vina
Seda Bakan Ali ErelKız Leyla
Sezin Erbil Evren YazganKız Elisa
Sinem ÖztürkMustafa Uslu İkiz Erkek BebeklerMustafa – Kemal
Özlem Ada Şahin Berkay Şahin KızMira
Pelin Akil Anıl Altan İkiz Kız BebekAlin ve Lina
Tülin Şahin Pedro de NoronhaKızSiena Leyla

2019’da Baba Olan Türk Ünlüler Çocuklarına Ne İsim Verdi? (Güncel Tam Liste)

Baba Olan Ünlünün İsmi
Eşinin AdıÇocuğunun CinsiyetiÇocuğuna Verdiği Ad
Ali Atay Hazal Kaya Erkek Fikret Ali
Ali Sunal Nazlı Kurbanzade Kız Narin
Alişan Tektaş (Türkücü)Buse Varol Erkek Burak
Berkay Şahin Özlem Ada Şahin Kız Mira
Buğra Gülsoy Nilüfer Gürbüz Erkek
Burak Demir Bikem ÖvüçKız Mavi
Burak Özçivit Fahriye Evcen Erkek Karan
Caner Erdeniz Mige Boz Kız Vina
Eser YenenlerBerfu YenenlerErkek Kuzey
Gürgen ÖzEmily Mahringer Kızİda
İbrahim ÇelikkolMihre MutluErkek Ali
Tolgahan SayışmanAlmeda AbaziErkek Efehan
Umut OğuzSevilay OğuzEekek Dora

2018’de Anne Olan Türk Ünlüler ve Bebeklerine Verdikleri Adlar (Güncel Tam Liste)

Anne Olan Ünlünün İsmiEşinin / Kocasının AdıBebeğin / Çocuğun CinsiyetiBebeğe Verilen Ad
Aslı OrcanYetkin DikincilerKızLâl
Aslıhan Doğan Arda TuranErkekHamza Arda
Aylin KontenteAlper Kul Erkek Leo
Azra AkınAtakan KoruErkekDemir
Buse Terim Volkan BahçekapılıKızNaz
Beyza ŞekerciEngin HepileriErkekCan
Canan ErgüderKenan EceErkekDemir
Doğa RutkayKerimcan Kamalİkiz / Kız ve ErkekPiraye / Rutkay Kerim
Gizem HatipoğluHakan HatipoğluKızLila
Nadide Sultan Hakan YonatErkekKaan
Neslişah AlkoçlarEngin Altan DüzyatanKızAlara
Şükran OvalıCaner ErkinKızMihran Ela
Zahide Yetiş Cem ArısoyErkekAras

2018’de Baba Olan Türk Ünlüler ve Çocuklarının İsimleri (Güncel Tam Liste)

Baba Olan Ünlünün İsmiEşinin / Karısının AdıBebeğin / Çocuğun CinsiyetiVerilen İsim
Alper KulAylin KontenteErkekLeo
Arda Turan Aslıhan DoğanErkekHamza Arda
Çağan Atakan Arslan (Avatar Atakan)Serap KorkmazErkekLeon Aslan
Caner Erkin Şükran OvalıKız Mihran Ela
Engin Altan DüzyatanNeslişah AlkoçlarKızAlara
Engin HepileriBeyza ŞekerciErkekCan
Ferman ToprakHilal ToprakKızAdel Su
Hakan HatipoğluGizem HatipoğluKızLila
Kenan EceCanan ErgüderErkekDemir
Kerimcan KamalDoğa Rutkay İkiz Bebek / Kız ve ErkekPiraye / Rutkay Kerim
Peker AçıkalınÇiğdem KoçErkekEnver
Özcan DenizFeyza AktanErkekKuzey
TarkanPınar DilekKızLiya
Ümit Erdim Seda ÇınarKız Ses
Yetkin DikincilerAslı OrcanKızLâl

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Yılında Hamile Olan Ünlüler Kimler?

2021’de Hangi Ünlüler Doğum Yaptı

2022’de Hamile Kalan Ünlüler

Bu Yıl Kimler Anne Oldu

2021’de Baba Olan Ünlüler

Bir Cevap Yazın