2020'de Hamile Doğum Yapan Anne Baba Olan Türk Ünlüler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2020’nin İlk Günlerinden İtibaren Bebek Haberleri Gelmeye Başladı!

2020'de-Hamile-Doğum-Yapan--Anne-Baba-Olan-Türk-Ünlüler

2020’de Hamile, Doğum Yapan, Anne Baba Olan Türk Ünlüler

2019’da Anne Baba Olan Ünlüler gibi 2020 yılının ilk günlerinde hamile, doğum yapan ve anne baba olan Türk ünlüler ile ilgili haberler gelmeye başladı bile. Geçtiğimiz yıl ilk ya da ikinci çocuklarını kucaklarına alan sanatçılar ve ünlüler sevenlerini mutlu ederken, 2020 de hamile olan ünlüler kimler oldu? İşte 2020’de Hamile, Doğum Yapan, Anne Baba Olan Türk Ünlüler ile ilgili en güncel, en detaylı listeyi sizler için hazırladık.

2020’de Hamile Olan / Bebek Bekleyen Ünlüler

EZO SUNAL HAMİE

kemal-sunalın-kızı-ezo-sunal-hamile

Türk sinemasının usta oyuncusu merhum Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurdu. 2014 yılında beri birlikte olduğu müzisyen Ömer Öztüyen ile 2018 yılında evlenen Ezo Sunal, hamile olduğunu İnstagram takipçilerine duyurdu. Bebeğinin 30 haftalık olduğu öğrenilen Sunal, yayınlandığı fotoğrafın altına; Yeni yıla böyle giriyoruz. Enerjimiz, sağlığımız, neşemiz, sevdiklerimiz bizimle olsun… #2021 #30weekspregnant” notunu düştü.

ÖYKÜ KARAYEL HAMiLE

öykü-karayel-hamile

Pop müzik sanatçısı Can Bonomo ile 2018 yılında evlenen Öykü Karayel’in geçtiğimiz günlerde 5.5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Anne baba olmak için gün sayan çiftin mutluluk pozları sosyal medyada gündem oldu. Şu sıralar bebek heyecanı yaşayan çift, yeni yılının ilk saatlerinde yaptıkları paylaşımda bebeklerinin cinsiyetini ve ismini duyurdu. Karayel sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına “Alttaki küçüklük Roman Bonomo… Yeni yılda görüşürüz!” notunu düştü. Can Bonomo da eşi Öykü Karayel ile verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınlayarak yeni yılı kutladı.

ÖZGE ÖZDER HAMİLE

Geçtiğimiz sezon Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım 2021 sezonunda Kanal D de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Özge Özder hamile olduğunu açıkladı. 2018 yılında şarkıcı Sinan Güleryüz ile evlenen 42 yaşındaki Özge Özder’in şimdilerde annelik heyecanı yaşadığı duyuruldu.

özge-özder-hamile

Özge Özder 5 Aylık Hamile

Bebek haberini ünlü arkadaşlarının yer aldığı bir video ile kendi youtube kanalından duyuran Özder’in bir kız bebekleri olacağı ve 5 aylık hamile olduğu edinilen bilgiler arasında. İşte Özge Özder’in hamile olduğunu açıkladığı video.

MERVE ÖZBEY HAMİLE

Gel bakalım güzel kızım… Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir… Çok şükür

Geçtiğimiz Şubat ayında Kenan Koçak ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Merve Özbey yaklaşık dört aylık hamile olduğunu açıkladı. Merve Özbey sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Yaptığı paylaşımda karnı burnunda bir pozunu yayınlayan Özbey; ‘Gel bakalım güzel kızım… Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir… Çok şükür’ ifadelerini kullandı.

MERYEM UZERLİ HAMİLE

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile akıllarda yer eden ünlü oyuncu Meryem Uzerli ikinci bebeğine hamile. Ünlü oyuncu geçiğimiz günlerde İnstagram hesabından yapmış olduğu paylaşımla yeniden anne olacağını takipçileriyle paylaştı.

meryem-uzerli-hamile

Meryem Uzerli 2. Defa Anne Olacak!

Türkiye’de bulunduğu dönemde Can Ateş ile birlikteliği sonrasında 2014 yılında Lara isminde bir kız çocuk annesi olan Meryem Uzerli, şu an Berlin’de yaşıyor. Son olarak Berlin’de bir cafe açan Meryem Uzerli, sosyal medya hesabında 5 aylık hamile olduğunu açıkladı. Uzerli paylaşımında ‘Bebeğimiz 5 aylık… Ocak gibi kısmetse dünyaya gelecek. Cinsiyeti kız… Lara artık 7 yaşında… Zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. Kendi ailemizi kuruyoruz’ dedi.

YASEMİN ERGENE ÖZİLHAN HAMİLE

Daha önce iki çocuk annesi olan Doktorlar dizisinin Ela’sı oyuncu Yasemin Ergene Özilhan’ın üçüncü çocuğuna hamile olduğu öğrenildi. 2012 yılında ilk kızı Emine’yi 2013 yılında ikinci kızı Ela’yı kucaklarına alan çiftin bu sefer gönüllerinden erkek bebek geçtiği söyleniyor.

yasemin-özilhan-hamile

‘Her Şeyden Önce Sağlıklı Olsun’

Henüz hamileliğinin başında olan Yasemin Özilhan, bebeğiyle ilgili ‘Her şeyden önce sağlıklı olsun’ temennisinde bulundu.

Güncelleme: Geçtiğimiz aylarda üçüncü bebeğine hamile olduğu haberleriyle gündeme gelen Yasemin Ergene Özilhan’ın aniden rahatsızlanması sonrasında bebeğini düşürdüğü öğrenildi.

BUSE VAROL TEKTAŞ

Ünlü Türkücü Alişan Tektaş ile 2018 yılında nikah masasına oturan 2019 yılında Burak adını verdikleri bir erkek bebek sahibi olmuşlardı. Geçtiğimiz günlerde basında çıkan haberlere göre, Buse Varol Tektaş ikinci kez anne olmaya çalışıyor. Ortalama 5 haftalık hamile olan Buse Varol’un doğum yapacağı tarih 2021 yılının ilk ayları olarak tahmin ediliyor.

Bence Kızımız Olacak!

Eşi Buse Varol’un hamile olduğunu doktora gitmeden önce hissettiğini belirten ünlü Türkücü Alişan; “Doktordan önce eşimin hamile olduğunu ben söyledim. Doktora gidip tescil ettirdik sadece. O yüzden ben çok şaşırmadım açıkçası. Şimdi yeni bir şey daha söylüyorum; bence kızımız olacak. Bana öyle geliyor.” dedi.

Buse Varol – Alişan Tektaş Çiftinin İkinci Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu!

buse-varol-alişan-bebeklerinin-cinsiyeti

Geniş bir aile sevdiğini her fırsatta dile getiren Buse Varol’un geçtiğimiz aylarda ikinci bebeklerine hamile olduğu belirtilmişti. Ünlü ikinci bebeklerinin cinsiyetini organize ettikleri partide öğrendi. Burak adında bir erkek bebekleri olan çiftin bir de kız bebekleri olacak. Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen çift ona Eliz ismini vereceklerini belirttiler.

AYŞECAN TATARİ

2017 Yılında kendisi gibi oyuncu Ömer Edip Tepeli ile dünya evine giren Ayşecan Tatari geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Bebek beklediklerini sevenleriyle paylaşan çift anne baba olmak için gün saymaya başladılar. Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu karakterine hayat veren Tatari, Amerika’da eğitim alması nedeniyle dizinin ilerleyen bölümlerinde yer almamıştı. Ömer Edip Tepeli şu sıralar Sefirin Kızı dizisinde Kavruk karakterine hayat veriyor.

Ayşe Tatari (Çocuklar Duymasın Duygu) 5,5 aylık Hamile!

Yaşamını bir süredir Bodrum’da devam ettiren çift müjdeli haberi instagram hesabından yaptıkları paylaşımla duyurdu. 5.5 Hamile olan Tatari hamilelik pozunu sevenleriyle paylaştı.

ayşecan-tatari-doğum-yaptı

Ayşecan Tatari Doğum Yaptı

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Duygu karakteri ile tanınan Ayşecan Tatari geçtiğimiz günlerde doğum yaprak anne oldu. İlk bebeklerini kucağına alan Tatari şimdilerde anne olmanın mutluluğunu yaşıyor. Bir kız bebek sahibi olan çift, kızlarına Ayşe Müjgan Tepeli ismini verdiler.

ELİF ECE UZUN

elif-ece-uzun-hamile-mi

Geçtiğimiz Ekim ayında iş adamı Mehmet Tuş ile dünya evine giren ünlü manken Ece Uzun hamile olduğunu açıkladı. İkiz bebek beklediği öğrenilen ünlü mankenin şu an 2,5 aylık hamile olduğu edinilen bilgiler arasında.

CEYDA ATEŞ

2018 yılında iş adamı Buğra Toplusoy ile evlendikten sonra Amerika Birleşik Devletlerinde hayatını sürdüren ünlü oyuncu Ceyda Ateş instagram hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. 3.5 aylık hamile olduğunu belirten Ceyda Ateş bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiğini söyledi. Yaşamını devam ettirdiği Miami kentinde düzenlediği partide bebeğinin cinsiyetini öğrenen Ateş, paylaşımında tebrik mesajı yazan takipçilerine teşekkür etti.

ceyda-ateş-hamile mi

Evet Anne Baba Oluyoruz!

Bebek haberini İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Ceyda Ateş, duygularını “İçimde büyüyen, minicik eller, minicik ayaklar ve minicik bir kalp var. Beklemediğimiz anda bize sürpriz yaptı fındık. Evet anne baba oluyoruz” sözcükleriyle yaptı.

Ceyda Ateş Mutluluğunu Paylaşan Takipçilerine;

“Bütün mesajlarınızı okudum. Güzel dilekleriniz için hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Tanımadığım ama kalpleri çok güzel insanlar biriktirmişim. Çok teşekkür ederim. Not; diğer yorumlar için de teşekkürler. Kalplerinizin sevgiyle dolmasını dilerim.” ifadeleriyle teşekkür etti.

CANSU TOSUN

2018 yılında kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evlenen oyuncu Cansu Tosun hamile. Nisan 2020 itibarıyla 8 aylık hamile olan Tosun, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Şu sıralar eşi Erkan Kolçak Köstendil ile Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde bulunuyor.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil’in Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Hamileliğinin 8. Ayında karnı burnundaki son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Cansu Tosun, anne olmak için gün sayıyor. Çiftin bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğu ve oğullarına Marsel adını verecekleri öğrenildi.

AMİNE GÜLŞE

amine-gülşe-hamile

Geçtiğimiz yıl ünlü futbolcu İNGİLTERE Premier Lig ekibi Arsenal takımında forma giyen Mesut Özil dünya evine giren 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe hamile. Şu sıralar bebek heyecanı yaşayan çift iş Mesut Özil’in işi nedeniyle Londra’da yaşıyorlar.

Amine Gülşe 8 Aylık Hamile

Güzel oyuncu Amine Gülşe’nin hamile olduğunu geçtiğimiz haftalarda ilk defa Alman basınını duyurmuştu. Çift tarafından konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmasa da haberde çiftin bebeklerinin kız olduğu ve Amine Gülşe’nin gebeliğinin 8. Ayında olduğu belirtildi. Çiftin bebeklerini Nisan 2020’de kucaklarına alması bekleniyor.

Amine Gülşe Doğum Yaptı

amine-gülşe-doğum-yaptı mesut özil baba oldu

Geçtiğimiz aylarda basında 8 aylık hamile olduğu haberi çıkan ünlü oyuncu Amine Gülşe doğum yaptı. Bir kız bebek sahibi olan ünlü oyuncunun anne olduğu haberini eşi Mesut Özil İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Amine Gülşe Mart 2020’de doğum yaparak anne oldu.

HİLAL ÖZDEMİR

volkan-babacan-hilal-ozdemir-bebek-bekliyorlar

ATV haber sunucusu Hilal Özdemir ikiz bebeklere hamile. İki yıl önce dünya evine girdiği ünlü kaleci Volkan Babacan’la büyük bir heyecan yaşayan çiftin ikiz bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğu belirtildi.

EYLÜL ÖZTÜRK

eylül-öztürk-kenan-özkan-bebek

Geçtiğimiz yıl (2019) Şubat ayında oğlu Alex’i dünyaya getiren Kenan Özkan’la evli ünlü sunucu Eylül Öztürk Özkan, ikinci bebeğine hamile. İkinci bebek haberini İnstagram hesabından takipçileriyle paylaşan Öztürk mesajında; “Kara kurbağa tatlısına kardeş geliyor abileri ablaları. Bir ömür birbirlerine destek olsunlar. Hoş babası da benim için bir çocuk sayılır şu hareketlere bak… Ama sen hep ilk aşkım olarak kalacaksın tabii ki.” İfadelerini kullandı.

iPEK TANRIYAR

ipek-tanrıyar-murat-evler-bebek---anne---baba

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Murat Evler ile evlenen ünlü oyuncu İpek Tanrıyar hamile pozunu İnstagram hesabından paylaştı. Anne olmak için gün sayan İpek Tanrıyar’ın karnı burnundaki pozu çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Bebeğinin cinsiyeti erkek ve isminin Aras olacağını paylaşımında belirten Tanrıyar mesajında “Kendime sehpa yaptım. 19 hafta hamile… Aras bebek büyürken…” dedi.

BİRCAN BALİ

Geçtiğimiz yıl avukat Ömer Gezenle dünya evine giren Söylesem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali hamile olduğunu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu. Bali paylaşım sonrasında çıktığı Söylemezsem Olmaz programınında canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

bircan-bali-hamile

“Hamileyim Evet”
Bircan Bali, gebeliğiyle ilgili Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Hamileyim, evet. Uzun süredir herkesin sorduğu, yüzümden, gözümden, elimi, ayağımı nereye koyacağımı bilemediğimden de anladığınız gibi… Daha çok küçük olan bir mucizeyle beraberim artık… Mesafe uzun, zaman çok… Daha çok yeni ama sizin dualarınıza olan inancımdan paylaşıyorum. Allah’ın izniyle bir bebeğimiz olacak. Hissi bile içime düştüğü andan itibaren bana bambaşka bir duygu yaratan en önemli şeyim… Bizi seçtiğin için sana şimdiden minnettarım…”demişti. İşte ünlü sunucunun bebek haberi paylaşımı.

PINAR TEVETOĞLU

Yılın ilk hamilelik haberi Pınar – Tarkan Tevetoğlu çiftinden geldi. 2018 yılında Liya isminde bir kız bebek babası olan Megastar Tarkan ikinci defa baba olacak. 29 Nisan 2016’da nikah masasına oturan çiftin, Pınar Tevetoğlu’nun ikinci defa hamile olduğunu yakın çevreleriyle paylaştıkları belirtiliyor.

tarkan---pınar-tevetoğlu-ikinci-bebek-geliyor

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nun İkinci Bebeklerinin Cinsiyeti Ne?

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Tarkan Pınar Tevetoğlu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Haberde ikinci defa anne baba olacak daha önce de Liya isminde bir kız çocuğa sahip olan çiftin bebeklerinin cinsiyeti erkek.

tarkan-ikinci-kez-baba-oluyor

İkinci Çocuğu Tarkan İstemiş

Basında çıkan haberlere göre, arkadaşı Gülnur Güneş’in düğününe katılan Tarkan, törende karşılaşıp sohbet ettiği sanatçı dostlarına “Çocukları çok seviyorum, ikinci kez baba olma fikri artık uzak değil” dediği belirtiliyor.

ÖZGE ÇORUH

Özge Turna ike mutlu bir evlilik sürdüren Arka Sokaklarda “Mesut Komiseri” karakteriyle tanıdığımız oyuncu Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla ikinci defa baba olacağını açıkladı. Çoruh, dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi Özge Turna ile 2018 yılında dünyaya girmişti.

şevket-çoruh---özge-çoruh-bebek-sahibi-olacak

Özge Çoruh’un Hamile Haberi Yeni Yılda Geldi!

Borçları nedeniyle düğün yapamayan çiftten yılın ilk hamilelik haberi ünlü çiftten geldi. Özge Çoruh’un hamile olduğu haberini sosyal medya hesabından paylaşan Şevket Çoruh, hamile eşinin karnını tuttuğu pozunu paylaşarak “Gel Turna’m, şen bağım… 2020 Turna karşılaması…” notunu düştü.

Şevket Çoruh’un Çocuğunun Cinsiyeti ve Adı Ne?

Şevket Çoruh henüz bebeğinin cinsiyetinin ne olduğunu açıklamasa da yaptığı paylaşımdan Turna adını vereceği bir kız çocuğa sahip olacakları yönünde.

Şevket Çoruh İkinci Defa Baba Oldu

Borçları nedeniyle düğün yapamayan çiften yılın ilk aylarında müjdeli haber geldi. Şevket Çoruh, Twitter hesabından yaptığı ‘Hoş geldin’ paylaşımıyla ikinci kez baba olduğunu sevenlerine duyurdu.

2020’de Doğum Yapacak Ünlüler

Geçtiğimiz yıldan hamile olup henüz doğum yapmamış olan ünlüler 2020 yılının ilk aylarında bebeklerini kucaklarına alacaklar. 2019’da Anne Baba Olan Ünlüler yazımızda açıkladığımız bu ünlülerin listesi ise şöyle;

Bergüzer Korel

Oyuncu Halit Ergenç ile ikinci bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlanan çiftin 2020 yılının Mart ayında anne baba olmaları bekleniyor.

berguzar-korel-hamile

Bergüzar Korel 6.5 Aylık Hamile

O Ses Türkiye’nin Yılbaşı Özel Programına katılan ve güzelliğiyle gözleri kamaştıran Korel 6.5 aylık hamile olduğunu dile getirdi.

Bergüzar Korel Anne Oldu!

bergüzar-korel-doğum-yaptı

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel dün gece doğum yaptı. 10 yıl aradan sonra yeniden anne olan ünlü oyuncu bir erkek bebek dünyaya getirdi. Halit Ergenç – Bergüzar Korel çiftinin Ali isminde 10 yaşında bir oğulları daha vardı.

Bergüzar Korel – Halit Ergenç Bebeklerine Han Adını Verdiler

Anne bebeğin sağlığının iyi olduğu öğrenilirken, ünlü çiftin 3.5 kg 51 cm boyundaki bebeklerine “Han” adını verdikleri öğrenildi.

Feride Çetin

feride-çetin-hamile

ATV’nin Hercai dizisinde Zehra karakterine hayat veren başarılı oyuncu Feride Çetin 2020 yılında anne olacak ünlüler arasında. Çetin’in yılın ilk aylarında doğum yapması bekleniyor.

Feride Çetin Doğum Yaparak Anne Oldu!

Feride-Çetin-doğum-yaparak-anne-oldu

ATV’nin Hercai dizisinden hamile olduğu için ayrılan ünlü oyuncu Feride Çetin, 21 Mart 2020’de yapmış olduğu İnstagram paylaşımında kızı Hayatîn dünyaya geldiğini sevenlerine “Zor zamanlarda ‘Hayat’a sımsıkı tutunmayacaksın da ne yapacaksın?” Sözleriyle paylaştı.

Kardelen Acar

kardelen-acar-ikiz-bebeklere-hamile

Sosyetenin bilinen yüzlerinden Erdal Acar ile ikinci bebeklerine hamile olan Kardelen Acar 2020 yılında ikiz bebek annesi olacak ünlüler arasında.

2020’de Anne Olan Ünlüler

CEYDA ATEŞ

unlu-oyuncu-ceyda-ates-doğum-yaptı

İki sene önce İş insanı Buğra Toplusoy ile dünya evine giren ünlü oyuncu Cansu Ateş ilk bebeğini kucağına aldı. 19 Kasım 2020’de Amerika Birleşik Devletlerinde doğum yaparak bir kız bebek dünyaya getiren Ceyda Ateş kızına Talia adını verdi.

Ayşecan Tatari

ayşecan-tatari-anne-olan-ünlüler

Oyuncu Aliye Uzunatağan’ın kızı olan Ayşecan Tatari, geçtiğimiz günlerde suda doğum yaparak anne oldu. 2017 yılında nikah masasına oturduğu eşi Edip Tepeli’le ilk bebeklerini kucaklarına alan çift Bodrum’a yerleşti. 29 Ekim’de bir kız bebek sahibi olan çift bebeklerine Ayşe Müjgan ismini verdiler.

Cansu Tosun

Cansu Tosun anne oldu. Geçtiğimiz yıllarda kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil (Çukur Vartolu Saadettin) ile dünya evine giren oyuncu Cansu Tosun anne oldu. Bir erkek bebek sahibi olan çift oğullarına Marsel adını verdiler.

Sinem Kobal

Sinem Kobal Doğum Yaptı

sinem-kobal-doğum-yaptı

Hamilelik süreciyle herkesin ilgi odağı olan ve anne olmak için gün sayan Sinem Kobal’ın, geçtiğimiz gün Taksim’de bulunan özel bir hastanede suda doğum yaptı. Bir kız bebek annesi olan Kobal, kızına Lalin adını verdi.

Bircan Bali

bircan-bali-anne-oldu

Bircan Bali Doğum Yaptı!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, sağlıklı bir gebeliğin ardından 23 Ağustos 2020’de bir kızı bebek dünyaya getirdi. Hamilelinde bebeğinin ismini açıklamak istemeyen Bali, kızına Saygı Karen adını verdi.

İpek Tanrıyar

İpek Tanrıyar Anne Oldu!

ipek-tanrıyar-anne-oldu

Eski manken ve oyunculardan İpek Tanrıyar, eşi Murat Evler ile 23 Haziran 2020’de oğulları Aras’ı kucaklarına aldılar. İlk defa anne olmanın heyecanını yaşayan Tanrıyar mutluluğunu “Sağlık durumumuz gayet iyi. Görmek isterseniz biz misafir severiz, bekleriz” şeklindeki sözleriyle ifade etti.

Eylül Öztürk

Eylül Öztürk İkinci Defa Anne Oldu

Sosyal medya fenomeni oyuncu Eylül Öztürk, ikinci defa anne olduğunu sosyal medya hesabında paylaştığı mesajla duyurdu. Öztürk, anne olduğunu duyurmak için şu ifadeleri kullandı;

eylül-öztürk-anne-oldu

Bu Sefer Babaya Benzetmeyi Başardık!

‘Ve dünyalar ikinci kez bizim oldu. Bu sefer babaya benzetmeyi başardık sanırım. Beyaz tenli, uzun ve kumral saçları var ve tahminimce ilerde renkli gözlü olacak gibi sanki.. Bir de köfte gibi dudakları. Ha bir de, abisinin izinden gidip gelmemekte ısrar edince, kendisini Ağustos ayında beklerken bir sürpriz yapıp 41 hafta sonunda Eylül ayını tercih etti. O zaman senin adın “Eylül Alice Özkan” olsun kuzum, baban abin ve ben seni çok seviyoruz.’ dedi.

Hilal Özdemir

Hilal Özdemir İkiz Bebek Annesi Oldu!

hilal-özdemir-anne-oldu-işte-bebekleri

Hilal Özdemir anne oldu. Başakşehir futbol Takımın kalecisi Volkan Babacan ile Spiker Hilal Özdemir’in ikiz bebekleri dünyaya geldi. İkiz kız bebek sahibi olan çift, kızlarına Ayşe ve Bade adını verdiler.

Özge Sezince

Özge-sezince-ikinci-kez-anne-oldu

Suskunlar dizisinde Sibel karakteriyle tabıdığımız Öze Sezince (Valey)ikinci defa anne oldu. 2006 yılındab bu yana birçok rpjede yer alan sezince 2017 yılında Rüya dizinde Gülendem karakteriyle ekranlara dönmüştü.
İngiliz Mühendis Adam Valey ile evki olan Sezince, 1,5 yıl önce Ela isminde bir kız bebek sahini olmuştu. Çiftin ikinci çocukları 21 Ağustos 2020 tarihinde 3 kilo 600 gram olarak dünyaya geldi. Çift cinsiyeti erkek olan bebeğe Aren ismini verdiler.

aren_varley-özge-sezincenin-oğlu

Ünlü oyuncu Özge Sezince Varley ikinci kez anne olmayla ilgili düşüncelerini ” Artık kocaman bir aile olduk. Kızımız ‘Ela’dan sonra oğlumuz ‘Aren’ dünyaya geldi. Çok mutluyum” dedi.

Aslıhan Doğan

aslıhan-doğan-anne-oldu

Ünlü futbolcu Arda Turan ile geçtiğimiz yıllarda nikah masasına oturan Aslıhan Doğan Haziran 2020’de ikinci kez anne oldu. Aslıhan Doğan ve eşi Arda Turan çiftinin daha önceden de Hamza Arda adında bir erkek bebekleri bulunuyor. Şimdi de bir erkek bebek sahibi oldular. Sağlıklı bir doğum gerçekleştirdiğini belirten Aslıhan Doğan, “Çok şükür her şey yolunda. 3 kilo 200 gram doğdu. Boyu ise 52 cm. Ağabeyinden biraz daha boylu ve kilolu çıktı.” Dedi. Çift bebeklerine Asil Aslan adını verdiler.

Pınar Aydın

pınar-aydın-anne-oldu

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklarda Rıza Babanın kızı Pınar’a hayat veren Pınar Aydın 31 Mart 2020’de ikinci defa anne oldu. Giresunspor’un eski kalecisi Harun Ovalıoğlu ile 2015 yılında evlenen ünlü oyuncunun 4 yaşında Ayaz isminde bir erkek çocuğu daha var.

Pınar Aydın’ın İkinci Çocuğu da Erkek

Mart 2020’de ikinci defa anne olan Pınar Aydın’ın bebeğinin cinsiyeti erkek. Bebek haberini sosyal medyadan paylaşan ünlü çift çocuklarına Uğur Berk adını verdiler.

Amine Gülşe

amine-gülşe-özil-anne-oldu

Geçtiğimiz yıl ünlü Futbolcu Mesut Özil ile görkemli bir düğünle dünya evine giren 2014 Türkiye Güzeli ve oyuncu Amine Gülşe, 2020 Mart ayında Eda adını verdikleri bir kız bebek dünyaya getirdi.

Feride Çetin

feride-çetin-anne-oldu

Hercai dizisinde Zehra karakteri ile gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Feride Çetin 2020 yılında anne olan ünlülerden birisi oldu. 21 Mart 2020’de Hayat adını verdikleri bir kız bebek sahibi olan Çetin mutluluğunu İnstagram hesabında paylaştı.

Saadet Işıl Aksoy

saadet-isil-aksoyun-bebegi

2026 yılında Pamir Kramer ile evlenerek Amerika’da yaşamaya başlayan oyuncu Saadet Işıl Aksoy yılın ortalarına doğru doğum yapacak ünlüler arasında. Aksoy’un doğumunu Amerika’da yapacağı edinilen bilgiler arasında.

Saadet Işıl Aksoy Doğum Yaptı / 1 Kız Bebek Annesi Oldu!

saadet-ışıl-aksoy-doğum-yaptı

2014 yılında Pamir Kıraner’la dünya evine giren ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy geçtiğimiz hafta Melisa Gülcan ismini verdiği 1 kız bebek annesi oldu. Halen Amerika’da yaşayan ve bebeğini Amerika’da dünyaya getiren Aksoy, anne olduğunu sosyal medya hesabından “Hayat ne kadar harika, şimdi dünyadasın Melisa Gülcan Kıraner 22-02-2020” notuyla duyurdu.

Sadet Işıl Aksoy’un Bebek Haberini Verdiği Sosyal Medya Paylaşımı

Ezgi Sertel

ezgi-sertel-ozan-çobaoğlu-anne-baba-oldu

Sunduğu yemek programlarıyla hafızalarımızda yer eden oyuncu ve sunucu Ezgi Sertel ile Arka Sokaklar dizisinde Hakan Komiser olarak tanıdığımız Ozan Çobanoğlu 22 Ocak 2020 tarihinde ikiz bebeklerini kucaklarına aldılar. 2018 yılında dünya evine giren çift ikiz erkek bebeklerine Mert ve Tibet isimlerini verdiler.

ezgi-serter-ikiz-bebek-annesi-oldu

2020 yılında anne baba olan ünlüler ile ilgili bilgiler geldikçe yazımızda olacak.

2020’de Baba Olan Ünlüler

Kenan İmirzalıoğlu

Kendisi gibi oyuncu Sinem Kobal ile 2016 yılında Ayvalık’ın Cunda Adasında dünya evine giren Kenan İmirzalıoğlu baba oldu. Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

kenan-imirzalıoğlu-baba-oldu

Kenan İmirzalıoğlu’nın Kızı Oldu!

Bir kız bebek babası olan İmirzalıoğlu duygularını, ‘Hepinizi daha bir farklı görüyorum, çok daha tatlı geliyorsunuz. Buraya kadar zahmet ettiniz. Çok mutluyuz. Çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin.’ dedi. Doğuma girdiğini söyleyen, İmirzalıoğlu, ‘Her anında Sinem’in yanındaydım.’ sözleriyle ifade etti. Sinem Kobal ise, ‘Dün öğlen saatlerinde doğdu. Heyecanlıyız biz de. Çok teşekkür ediyorum. Yeni hayatımıza başlıyoruz’ dedi. Çift kızlarına Lalin ismini verdiler.

Yunus Emre Yıldırımer

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alparslan karakterine hayat veren oyuncu Yunus Emre Yıldırımer baba oldu. Kendisi gibi oyuncu Melisa Yıldırımer ile 8 yıllık evliliklerini geride bırakan çiftin Doğu adını verdikleri bir erkek çocukları oldu.

yunus-emre-yıldırmer-baba-oldu

Bebek Haberini İlyas Verdi!

EDHO dizisinde İlyas karakterini canlandıran Ozan Akbaba İnstagram hesabında yaptığı videolu paylaşımla ‘Yunus Emre Yıldırımer’in oğlu Doğu dünyaya geldi ‘Geldi yeğenimiz bitti heyecanlı bekleyişimiz’ diyerek bebek haberini duyurdu.

yunus-emre-yıldırımer-oğlunun-ismi

Yunus Emre Yıldırmer’in Oğlu’nun Adını Hızır Reis Koydu!

Doğumdan sonra kariyer hayatına ara vermek istemediğini belirten Yunus Emre Yıldırımer’in eşi Melissa Yıldırımer’in ve oğlu Doğu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bebeğin ismini Hızır Reis yani Oktay Kaynarca’nın koyduğu belirtildi.

Arda Turan

arda-turan-baba-oldu

İkindi defa babalık sevinci yaşayan ünlü futbolcu Arda Turan, Maslak’ta bulunan özel bir hastaneden çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Turan yeniden baba olmasıyla ilgili düşüncelerini; “Çok mutluyum, Aslıhan’a teşekkür ettim ama sizlerin aracılığıyla da teşekkür etmiş olayım. Bana tarif edilmez duygular yaşattı, artık 4 kişilik bir aileyiz. Çift forvete döndük”. Şeklindeki sözleriyle paylaştı. Daha önce Hamza Arda isminde bir oğlu olan Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan ikinci oğullarına Asil Aslan ismini verdiler.

Bekir Aksoy

bekir-aksoy-baba-oldu

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy ikindi defa baba oldu. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında kendisi gibi oyuncu Nazife Oğlakçıoğlu ile dünya evine giren Aksoy çifti ilk bebeklerini kucaklarına aldılar. Asil adını verdikleri erkek bebekle ilgili mutluluklarını sosyal medya hesabından paylaşan Bekir Aksoy, “Yaşadığımız şu karamsar günlerde hem bizim için hem ülkemiz, hem de dünyamız için bir umut yeni doğan çocuklarımız. İnşallah Asil de varlığı ile bizi onurlandırır her zaman.” ifadelerini kullandı.

Erkan Çelik

erhan-çelik-baba-oldu

Ünlü sanatçı Gülben Ergen ile olaylı boşanma sonrasında akıllarda yer eden ünlü sunucu Erhan Çelik ikinci defa baba oldu. Geçtiğimiz yıl Kadın Doğum Uzmanı Özlem Gülyekin ile evlenen Çelik, dünyaya gelen erkek bebeklerine Ali Boran adını verdi. Bebekleri olduktan sonra ilk fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Çelik duygularını; “İçinden geçtiğimiz kabus dolu günlere inat güzel bir rüyaya uyandık. Ali Boran dünyaya geldi. Ve bizlere şu sıralar özlemini fazlasıyla duyduğumuz güzelliklerden getirdi. Bugünleri ileride, sağlıklı günlerde masal gibi anlatacağız ona. Ve sizler duamıza destek verirseniz, oğlumuz, bu masalın umut saçan kahramanlarından biri olarak ülkesine, milletine, insanlığa hayırlı, faydalı bir evlat olacak. İnşallah ve amin!” sözleriyle ifade etti.

Necip Memilli

çukurun-cumalisi-baba-oldu

Çukur dizinde Cumali Koçovalı karakterine hayat veren Necip Memilli baba oldu. Didem Dayıcıoğlu ile veli olan Memilli, Tenmuz 2020’de ilk defa baba oldu. Asya adını verdikleri kız bebek babası olan Necip Memilli, doğumdan iki gün önce ‘Kız babasıyım. Kız olacak inşallah, heyecan var’ diyerek mutluluğunu paylaşmıştı.

Halit Ergenç

halit-ergenç-ikinci-defa-baba-oldu

Kendisi gibi oyuncu olan Bergüzar Korel ile evli olan Halit Ergenç ikinci defa baba oldu. Çiftin 2010 yılında ilk çocukları Ali doğmuştu. Şimdi de Han adını verdikleri bir erkek cocukları daha oldu.

Mesut Özil

mesut-özil-baba-oldu

Ünlü futbolcu Mesut Özil baba oldu. Kızının ilk fotoğrafını İnstagram ve Twitter hesabından paylaşan Özil, mutluluğunu “Şükürler olsun ki kızımız Eda sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Rabbim bize, çevresine ve bütün insanlığa hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah, amin” notuyla paylaştı.

Ozan Çobanoğlu

ozan-çobanoğlu-baba-oldu

Sunucu Öykü Serter ile evli olan Arka Sokaklar dizisinin Hakan Komiseri Ozan Çobanoğlu, 22 Ocak 2020 tarihinde ikiz bebek babası oldu. İki erkek bebek sahibi olan çift, çocuklarına Mert ve Tibet ismini verdiler.

Erkan Kolçak Köstendil

erkan-kolçak-köstendil-baba-oldu

Bu yıl anne baba olan ünlüler arasında ünlü oyuncu Erkan Köstendil de yer alıypr. Kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile 2018 yılında dünya evine giren Çukur dizisinde Vartolu Sadettin olarak tanıdığımız Erkan Kolçak Köstendil bir erkek bebek babası oldu. Bebeklerine Marsel adını veren çift mutlu haberini, Erkan Kolçak Köstendil’in dayısı Bülent Şakrak, Cansu Tosun ile fotoğrafını “Ailemin güzel annesi, aslan gelinim benim! Marsel’imin anası, gözümüzün bebeği…Maaşallah sana” notu ile Instagram’da paylaştı.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021’de Doğan Ünlü Bebekler

2022’de Hamile Kalan Ünlüler

2022’de Anne Olan Ünlüler

2019 Yılında Boşanan Ünlüler

2021’de Anne Baba Olan Ünlüler

2020’de Yayınlanan Türk Dizileri

Bir Cevap Yazın