9 Yeni Kore Dizisi Kasım 2018'de Başlıyor! İşte Konuları ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

9 Yeni Kore Dizisi Kasım 2018’de Başlıyor

9-Yeni-Kore-Dizisi-Kasım-2018'de-Başlıyor

9 YENİ KORE DİZİSİ KASIM 2018’DE BAŞLIYOR

Dünyada Kore dizisi izleyenlerin oranı her geçen gün hızla çoğalıyor. Dizilerin bölüm azlığı, hikayenin kısa sürede sonuca bağlaması seyirciyi yeni Kore dizilerinin arayışı içerisine sokuyor. Bir de bu diziler hayranı olunan oyunculardan geliyorsa izleme isteği iki kat artıyor. Güney Kore televizyon kanallarının her ay birbirinden iddialı gösterime aldığı diziler adeta peynir ekmek gibi kısa sürede tüketiliyor. Her ay olduğu gibi 9 Yeni Kore Dizisi Kasım 2018’de başlıyor. İşte izlemekten keyif alacağınız kaçırmamanız gereken Kasım ayının yeni Kore Dizileri

9 – ENCOUNTER / BOYFRİEND

Cha Soo Hyun (Song Hye Kyo), önde gelen bir politikacının kızıdır. Genç yaşta zengin bir holdingin varisi ile mutsuz bir evliliğe zorlanır. Sonunda boşanmaya karar verir. Soo Hyun’un hayatı, Cha Jin Hyuk (Park Bo Gum) ile tanıştığı zaman beklenmedik bir şekilde değişir. Cha Jin Hyuk, küçük şeylerde mutluluğu nasıl bulacağını bilen sıradan bir genç adamdır. Hiçbir ortak yönü olmayan ikilinin bir toplantıda rastlantı sonucu kesişen yolları yürek burkan bir romantizme yelken açar.

encounter-boyfriend

Boyfriend dizisinin konusu, dünyadaki her şeye sahipmiş gibi görünse de hiçbir zaman kendisi için yaşamamış genç bir kadınla onun tam tersi bir hayata sahip saf ve özgür bir ruha sahip bir adamın etrafında döner. İkisi de bir günlüğüne bile olsa birbirlerinin hayatını yaşamak isterler.

Encounter Oyuncular: Song Hye Kyo, Park Bo Gum,
Gösterildiği Kanal: tvN
Başlama Tarihi/ İlk Gösterim: 28 Kasım 2018
Yayın Günü ve Saati: Çarşamba ve Perşembe saat: 21:30 (Güney Kore Saati ile)
Bölüm Sayısı:
Türü: Dram – Romantik

ENCOUNTER – BOYFİREND TANITIM FRAGMANI

8 – DEATH SONG – He Hymn of Death – Praise of Death

  “Death Song” Kore’nin Japon işgali sırasında yaşanan trajik bir aşk hikayesini konu alır. Bir oyun yazarı olan Kim Woo Jin (Lee Jong Suk), Kore’nin ilk kadın sopranosu olan Yun Sim Deok (Shin Hye Sun)’a aşık olur. Yun Sim Deok, 1926 yılında ilk Kore popu olan “Praise of Death” adlı şarkısını yayınlar. Bu şarkı aynı zamanda halk tarafından az bilinen ve Kore’nin kuruluş yıllarını işaret eden bir şarkıdır.

Praise-of-Death  

Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan dizi daha önce filmi çekilmiş ve müzikal haline getirilmiştir.

Deat Song Oyuncular: Lee Jong Suk, Shin Hye Sun
Yayınlanacağı Kanal: SBS
Başlama Tarihi / İlk Gösterim: 27 Kasım 2018
Yayın Günü ve Saati: Pazartesi ve Salı saat: 22:00
Bölüm Sayısı : 3
Türü: Tarih – Dram – Romantik

DEAT SONG İLK TANITIM FRAGMANI

7- CLEAN WİTH PASSİON FOR NOW

Romatik Komedi türünde olan Clean With Passion For Now dizisi, Jang Sun Kyul’un zengin ve iyi bir görünüşe sahip olan popüler web kurgusuna dayanıyor. Mikrop korkusu (mysophobia ) olan bir adam (Yoon Kyun-Sang) ile kirliliğe aldırmayan bir kadının (Kim You-Jung) arkasında yaşanan bir aşk hikayesini konu alıyor. Şiddetli bir mysophobiadan olan Sun Kyul, sadece diğer insanlara dokunmayı reddederek değil, aynı zamanda çevrelerinde de tek bir toz lekesinin yaşayamamasına istiyor.

Clean-With-Passion-For-Now

Temizlik takıntılı Jang Sun Kyul, aynı zamanda temizlik şirketi sahibidir. Şirketine yeni bir çalışan olarak giren Gil Oh Sol (Kim Yoo Jung) adında kaygısız ve düzensiz bir kızla tanıştığında hayatı değişir ve ona aşık olurlar.

Clean With Passion For Now Oyuncular: Yoon Kyun Sang, Kim Yoo Jung, Song Jae Rim
Gösterecek Kanal: JTBC
Başlama Tarihi / İlk Gösterim: 26 Kasım 2018
Yayın Günü ve Saati: Pazartesi – Salı Saat 21:30
Bölüm Sayısı:
Türü: Romantik Komedi

CLEAN WİTH PASSİON FOR NOW TANITIM FRAGMANI

6 – EMPRESS’S DİGNİTY – THE LAST EMPRESS

Romantik Dram türünde olan “Empress’s Dignity” dizisi, 2018’de anayasal bir monarşinin var olduğu alternatif bir evrende (kurgusal bir ülkede) geçen yeni bir gerilim dizisidir. Dizi, annesinin imparatorla evlenmesiyle modern bir Cinderella haline dönüşen müzikal oyuncusu olan Oh Sunny’nin (Oh Ssu-Ni) (Jang Nara) öyküsünü anlatıyor.

Empress's-Dignity

Yeni Kore Dizisi “Empress’s Dignity” de Oh Sunny, Sarayda Emperyal ailenin koruması olan Na Wang Sik (Choi Jin Hyuk) ile tanışır ve aşık olur. Onun yardımıyla da monarşiyi yıkmaya çalışır. Kraliyet cinayeti saraydaki şeyleri sarstıktan sonra Oh Sunny, Na Wang Sik’in yardımıyla imparatorluk ailesini parçalar ve gerçek aşkı bulur.

Empress’s Dignity Oyuncuları: Choi Jin Hyuk, Jang Nara, Shin Sung Rok
Yayınlanacağı Kanal: SBS
Başlama Tarihi / İlk Gösterim: 21 Kasım 2018
Gösterim Günü ve Saati: Çarşamba – Perşembe saat 22:00 (Günde 2 Bölüm)
Bölüm Sayısı: 48
Bölüm Süresi: 35 Dakika

EMPRESS’S DİGNİTY  – LAST EMPRESS TANITIM FRAGMANI

5 – MAMA FAİRY AND THE WOODCUTTER – Tale of Gyeryong Fairy 

Sun Ok Nam, Joseon Hanedanlığı döneminde banyo yapmak için cennetten dünya’ya inen bir peridir. Geyeryong Dağındaki bir şelalede banyo yaparken bir oduncu onun elbiselerini çalar. Elbiseleri olmadan cennete geri dönemeyen Ok-Nam oduncuyla evlenmek zorunda kalır. Ve iki çocuk dünyaya getirir. Kıyafetlerinin nerede bulduğunu öğrenmeden önce oduncu bir kazada ölür. Peri elbiselerini ne kadar arasa da bir türlü bulamaz.

Mama-Fairy-And-The-Woodcuter yeni başlayacak kore dizileri

Yaklaşık 700 yıl sonra, Ok Nam bir kafede barmen olarak çalışır ve oduncu kocasının reenkarnasyon ile hayata yeniden dönmesini bekler. Jung Ji Hyun ve Kim Geum isminde iki adam bir gün kafeye gelir. Ok Nam, onlardan birinin reenkarne kocası olduğuna inanır. Ancak bir sorun vardır bu iki adamdan hangisi onun geçmişte ölmüş kocasıdır. Gerçek kişiyi bulmak için onları takip etmeye başlar.

Sonunda Ok Nam kayıp kıyafetlerini bulup, cennete geri dönebilecek mi?

Mama Fairy And The Woodcuter Oyuncuları: Moon Chae Won, Yoon Hyun Min, Seo Ji Hoon
Gösterileceği Kanal: tvN
Başlama Tarihi / İlk Gösterim: 5 Kasım 2018
Gösterim Günü ve Saati: Pazartesi – Salı Saat : 21:30
Bölüm Sayısı: 16
Türü: Fantastik – Romantik

MAMA FAİRY AND THE WOODCUTER TANITIM FRAGMANI

4 – HAPPY İF YOU DİED

“Happy İf You Died”, Kötü bir patron olan Daek Jin Sang ve yardımcı yöneticisi Lee Roo Da’nın, kendisini daha iyi bir insana dönüştürmeyi amaçlayan hikayesini konu alıyor. Baek Jin Sang, şirketin takım lideridir. Lee Roo Da dahil olmak üzere takım üyeleri onu hiç sevmezler. Çünkü o çalışanlar için huysuz ve kibirlidir. Her zaman haklı olduğuna inanır. Roo Da rüyasında 14 Nisan gecesi patronuna bir kamyonun çarptığını görür.

Uyandığında bunun sadece bir rüya olduğunu düşünen Roo Da, işe geldikten sonra günün tam olarak rüyasında olduğu gibi geçtiğini fark eder. Gün geçtikçe patronunun ölmesini engellemeye çalışmalıdır.

Happy İf You Died Oyuncuları: Kang Ji Hwan, Baek Jin Hee
Gösterileceği Kanal: KBS2
Başlama Tarihi / İlk Gösterim: 7 Kasım 2018
Yayın Günü ve Saati: Çarşamba – Perşembe Saat: 22:00

HAPPY İF YOU DİED TANITIM FRAGMANI

3 – PRİEST

Fantastik Aksiyon türünde olan Yeni Kore Dizisi Priest, Güney Kataolik Hastanesinde meydana gelen doğa üstü güçlerden sevdiklerini korumak için mücadele eden bir doktorla (Ham Eun Ho) bir rahibin (Oh Soo Min) hikayesini konu almaktadır.

Katolik adı Michael olarak bilinen Oh Soo Min, gayri resmi şeytan çıkarma örgütü olan 634 Regia’ya liderlik ediyordur. Diğer bir ifadeyle insanların bedenlerinden şeytan çıkartan “643 Regia” adlı gayri resmi bir grubun üyesidir. Geçmişte annesinin bedeni bir şeytani ruh tarafından ele geçirilmiştir. Bu şeytani ruh çıkarılmadığı için annesi bir süre sonra hayatını kaybetmiştir. Oh Soo Min’in yaşadığı bu olay sonrasında şeytan çıkarma yöntemini öğrenmesine neden olmuştur.

Priest

Ham Eun Ho’nun Hayatı Oh So Min İle Tanıştıktan Sonra Değişir

Yeni Kore Dizisi, Ham Eun Ho (Jung Yoo Mi), hastanenin acil servisinde çalışan bir doktordur. İnsanları seven bir Tanrı olmadığına inanmaktadır. Ailesinin talihsiz bir kaza geçirmesi sonucu doktor olmaya karar vermiştir. Güney Katolik Hastanesinde karşılaştığı doğaüstü olaylarla karşılaştıktan ve inançları ve hayatları farklı olan Oh Soo Min ile tanıştıktan sonra hayatı değişiyor.

Priest Oyuncuları: Yeon Woo Jin, Jung Yoo Mi, Park Yong Woo
Yayınlanacağı Kanal: OCN
Başlama Tarihi / İlk Gösterim: 24 Kasım 2018
Gösterileceği Gün ve Saat: Cumartesi – Pazar Saat: 22:20
Bölüm Sayısı: 16
Türü: Aksiyon – Fantastik

En İyi Kore Yapımı Doktor Dizileri

PRİEST TANITIM FRAGMANI

2 – I PİCKED UP A CELEBRİTY ON THE STREET

Dizi, bir caddede kazara şöhreti yakalayan sıradan bir kadın olan Lee Yeon Seo’nun (Kim Ga Eun) hikayesini konu almaktadır. Kang Jun Hyun (Sung Hoon) ünlüdür. Ünü tüm Asya’yı kaplamıştır. Çocukluğundan bu yana oyunculuk yapmış ve üst sıradaki yerini hep korumuştur. Bu nedenle kendine güvenmektedir. Ancak, Yeon Seo’nun evinde gizemli bir şekilde kilitlenip kalması ve komik kaçışı herkes tarafından merak konusu olur.

I Picked Up A Celebrity On The Street Oyuncuları: Sung Hoon, Kim Ga Eun.

Yayınlanacağı Kanal: Oksusu

Başlama Tarihi: 1 Kasım 2018

Yayınlanma Günü ve Saati: Perşembe saat: 10:00

I PİCKED UP A CLEBRİTY ON THE STREET TANITIM FRAGMANI

 1 – GOD’S QUİZ 5

Kasım ayında seyircilerle buluşacak Popüler Yeni Kore Dizisi “God’s Quiz” suç dizisi yeni sezonda  “God’s Quiz 5” ismiyle dönüyor. Elit doktorlarla, adli bilimcilerin gizemli ölümler ve nadir hastalıklarla ilgili sırları çözmelerini konu alır. Han Jin Woo ( Ryu Duk Hwan ) beklenmedik durum ile devreye girer ve o 4 yıl sonra tıp doktoru ofisine döner.

“God’s Quiz 5” Han Jin Woo’nun hikayesini ve onun yaşadığı olayları, ekip üyelerini, çeşitli davaları araştırmasını anlatır.

God’s Quiz 5 Oyuncuları: Ryu Duk Hwan, Yoon Joo Hee, Kim Jae Won

Yayınlanacağı Kanal: OCN

Başlama Tarihi / İlk Gösterim: 14 Kasım 2018

Yayınlanma Günü ve Saati: Çarşamba – Perşembe Saat: 23:00

Bölüm Sayısı: 16

Türü: Tıbbi – Suç – Gizem

God’s Quiz Fragman

Bu Yazılarımız da İlginizi Çekebilir

2019’da Baba Olan Ünlüler

Kanal 7’de Yeni Sezon Başladı

Netflix’te Bu Ay Hangi Diziler Var?

Amazon Prime Yeni Dizileri Nefes Kesiyor

Bridgerton 2. Sezon Yayında!

9 Yeni Kore Dizisi Kasım 2018’de Başlıyor” te bir düşünce

Bir Cevap Yazın