Ağlama Anne Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu - ATV Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Ağlama Anne Yakında Başlıyor!

ağlama-anne-dizisi-konusu

AĞLAMA ANNE DİZİSİ KONUSU

ATV’nin 2018-19 yeni sezonunda ekranlara getirmeyi planladığı dizilerden birisi olan Ağlama Anne dizisinin çekimleri geçtiğimiz Ağustos ayında başladı. Daha önce Yıllar Sonra olarak tanıtımı yapılan dizinin ismi kısa bir süre önce ‘Ağlama Anne’ olarak değişti. Yıllar sonra karşılaşan iki sevgilinin geçmişleriyle olan hesaplaşmasını konu alan ve ‘Bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer’ Sloganı ile ekranlara gelecek olan Ağlama Anne Oyuncu Kadrosu da geçtiğimiz ayarda şekillendi. Yeni Türk Dizileri arasında yer alacak Ağlama Anne Dizisi Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar…

GERÇEK BİR HİKAYEDEN ESİNLENİLDİ

Yapımcılığı Süreç filmin üstlendiği, senaryosu Ersin Gök tarafından yazılan Ağlama Anne dizisinin yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor. Gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilecek olan dizi, katı kuralları olan Fırıncıoğlu ailesinin iki kızının hikayesini konu alıyor.

YILLAR SONRA GEÇMİŞİN HESAPLAŞMASI BAŞLAR

2018 yılı yeni sezonda izleyici ile buluşması beklenen Ağlama Anne dizisinin ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Çocukluk aşkı olan Adnan ve Alev yıllar sonra karşılaşmalarıyla başlayan hikaye geçmişin anılarının yeniden hatırlandığı, ama kırgınlıkların hala geçmediği vuslatın oldukça güç olduğu bir öyküyü anlatır.

AĞLAMA ANNE DİZİSİ GENEL KONUSU

Lise yıllarında eğlence için tek gecelik bir aşk yaşayan Alev (Birce Akalay), yaptığı bu hatanın bedelini uzun yıllar ödeyecektir. Birlikte olduğu gece hamile kalan Alev, çocuğu doğurmak istemeyecektir. Adnan ve ailesinin kendisine sahip çıkmaması ile iyice yalnız kalan Alev bebeğini istemeyecektir. Bebeğinden kurtulmak isteyen Alev, çevresindeki insanların olayı duyması üzerine adı evlat katiline çıkacaktır. Alev ve Adnan’ın kızları olan Zeynep (Aslıhan Malbora), bu garip durumun içinde büyürken, ona anneliği gerçek annesi Alev değil, onun kız kardeşi Damla (Özlem Yılmaz) yapacaktır. Bu yaşananların içinde Zeynep ve Mert aşkı filizlenecektir.

AĞLAMA ANNE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? DİZİ SETİ NEREYE KURULUYOR?

Ağustos ayında İstanbul’da çekimlerine başlanan Ağlama Annem dizisinin çekim yerlerinin nereler olduğu ile ilgili net bir bilgi bulunmakla birlikte yerler beli olduğunda yazımızda olacak.

AĞLAMA ANNE SET GÖRÜNTÜLERİ 

AĞLAMA ANNE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz gün ilk tanıtımı yayınlanan Ağlama Annem dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Ağlama Anne ilk bölümüyle 7 Ekim Pazar günü ekranlarda olacak.

AĞLAMA ANNE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU  

ATV ekranlarında 2018-2019 kış sezonunda göstermesi planlanan “Bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer” sloganı ile ekranlara gelecek olan Ağlama Anne dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu. İşte Ağlama Anne dizisi oyuncuları ve canlandırdığı karakterler.

Ağlama Anne Adnan (Cansel Elçin)

Adnan, lise yıllarında yaşadığı tek gecelik ilişkiden bir kız çocuğu sahibi olmuştur. Kızı büyüyene kadar ondan habersiz olan Adnan’ın, yıllar sonra yaşadığı yeniden karşılaşmayla hayatında büyük bir değişim yaratacaktır. Özlem ile evli olan Adnan, Mert’in de eniştesidir. Adnan, Özlem’le olan evliliklerinde oldukça sorunlu dönemler yaşamaktadır.

ağlama anne adnan

Ağlama Anne Adnan,  Zeynep’in babası, Nedret ve Çetin’in oğlu Özlem’in eşi, Mert’in eniştesidir. On sekiz yıl önce Alev ile birlikte olan, bugün Alev’in hala unutamadığı tek aşkı. Damla’nın ise, aşık olacağı tek adam. Adnan başarılı ve geleceği parlak bir iş adamıdır. Diğer bir değişle adam gibi bir adamdır. Gençken tatil için gittiği Antalya’da yolu Alev’le kesişmiş, aynı gece Alev’le birlikte olmuştur. Sabah olduğunda Alev uyanmadan İstanbul’a dönmüştür. Oradan da eğitim için Fransa’ya gitmiştir. Alev’in hamile kaldığından haberi yoktur. Baylan Holdingin sahibi Nevzat Bayer’in kızı Özlem ile evlidir. Ve Alya isminde altı yaşında bir kızı vardır. Kızı Adnan’ın en hassas noktasıdır. Mutsuz bir evliliği vardır ve eşinden boşanmaya karar vermiştir.

Cansel Elçin (Ağlama Anne Adnan)

ağlama anne adnan - canssel elçin

Cansel Elçin, 1973 İzmir doğumludur. Babasının işi nedeniyle Fransa’ya giden Elçin, orada oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. Aynı zamanda da yönetmen olan Cansel Elçin, ilk olarak Kırık Kanatlar dizisi ile karşımıza çıkmıştır. Daha sonra Hatırla Sevgili dizisinde Ahmet karakterine hayat vermiş, Yalancı Bahar, Dayan Yüreğim, Eve Dönüş, Kötü Yol, Cennetin Çocukları ve Gönülçelen dizilerinde başarılı bir performans sergilemiştir.

Alev (Birce Akalay)

Alev, sırf eğlence olsun diye Adnan’la yaşadığı tek gecelik aşk kendisine pahalıya patlamış olup, yaptığı bu hareket bütün bir hayatı boyunca acı çekmesine neden olmuştur. Yaşadığı ilişkiden sonra hamile kalan Alev, bebekten kurtulmak istediği bir sırada çevresinin haberi olmasıyla adı evlat katiline çıkmıştır. Kızıyla hiçbir zaman anne kız ilişkisi içerisinde olmaz. Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle tedavi görmektedir.

ağlama anne alev

Ağlama Anne Alev, Zeynep’in öz annesi, Damla’nın ablası. Adnan’ın geçmişte tek gecelik ilişki yaşadığı kadın. Alev hırslı bir kadındır. Sarhoş olduğu bir gece yapmış olduğu tek hata ile bütün hayatı kararmıştır. Muhafazakar ailesine yaptığının hesabını veremeyeceği için, bebeğini aldırmaya karar vermiş, ancak bunu beceremeyince bebeğini kaldığı öğrenci yurdunda gizlice doğurmuş ve onu ölüme terk etmiştir. Bebek son anda kurtarılmış, Alev ise, hapse atılmıştır. O gün ailesi ile olan tüm bağları kopmuştur. Ancak aradan yıllar geçtikten sonra Alev çok pişman olmuş, aslında hayatta kızından başka hiç kimsesinin olmadığını anlamıştır. Şartlı tahliye olduğu gün kızına annelik yapan kız kardeşi Damla’nın karşısına çıkarak kızını geri ister.

Birce Akalay (Ağlama Anne Alev)

ağlama anne dizisi alev- birce akalay

Birce Akalay, 1984 İstanbul doğumludur. Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümünü kazanan Akalay, 2004 yılında Türkiye Güzellik yarışmasında 3. Olmuştur. Daha sonra TV8 kanalında spikerlik yapan Birce Akalay; Kader, Yer Gök Aşk, Küçük Ağa, Hayat Bazen Tatlıdır, Evli ve Öfkeli ve Siyah Beyaz Aşk gibi dizilerde başrol oynamıştır.

Damla (Özlem Yılmaz) 

Damla, çok zeki olduğu kadar aynı zamanda da özel bir insandır. Ablası Alev’in yaşadığı travma sonrasında psikolojisinin bozulması ve kızını ölüme terk etmek suçundan hapse girmesi nedeniyle kızı Zeynep’e bakmak durumunda kalır. Fedakar bir kız kardeşi olan Damla, yeğeninin iyi bir insan olması için elinden gelen her şeyi yapar.

ağlama anne damla

Ağlama Anne Damla, Zeynep’i doğuran değil büyüten annesidir. Tam da Adnan’ın aşık olacağı bir karaktere sahiptir. Tüm hayatını doğar doğmaz ölüme terk edilen bir bebeğe adamış fedakar bir kadındır. İyi niyeti ve saflığı yüzünden okunan örnek bir insandır Damla. Henüz 18 yaşında iken hapse düşen ablasının bebeğini evlat edinmiştir. Genç yaşta sırtladığı bu yük nedeniyle aşkı ve yuva kurmayı hayatına dahil edememiştir. 18 yaşında doğurmadan anne olmuştur. Dişinden tırnağından artırarak Zeynep’i hem okutmuş hem de babası belli olmayan bir çocuğu başından beri Zeynep’i benimsemeyen ailesinden korumuş ve bin bir fedakarlıkla onu bugünlere getirmiştir.

Özlem Yılmaz (Ağlama Anne Damla)

ağlama anne özlem - damla -özlem yılmaz

Özlem Yılmaz, 1986 İstanbul doğumludur. Aslen Rizeli olan Yılmaz, usta oyuncu Müşfik Kenter’den oyunculuk dersleri almıştır. Oyunculuğa çok yeteneği olan güzel oyuncu babasının vefatı üzerine bir süre oyunculuğa ara vermiştir. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan Özlem Yılmaz; Dicle, Dantel, Servet Avcısı, Zoraki Koca, Unutulmaz, Dedektif Memoli, Emanet, Kaçak,ve Kara Ekmek dizilerinde başarılı bir performans sergilemiştir. Özlem Yılmaz’ın ilk filmi ise, Karaoğlan filmidir.

Zeynep (Aslıhan Malbora) 

Alev ve Adnan’ın kızları olan Zeynep, annesinin yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle teyzesi Damla ile anne kız ilişkisi içerisindedir.

ağlama anne zeynep

Ağlama Anne Zeynep, Damla’nın kızı, Alev’in gerçek kızı, Mert’in aşık olduğu kız, Adnan’ın ise, hiç bilmediği ve varlığından habersiz olduğu kızıdır. Damla’nın bin bir fedakarlıkla bugünlere getirdiği Zeynep, geçmişindeki tüm yaşananlardan habersizdir. Annesi sandığı Damla, aslında teyzesidir. Gerçek annesi Alev, onu doğar doğmaz elleri ile ölüme itmiştir. Hiç tanımadığı babasını ise, o doğmadan önce öldüğünü sanmaktadır. Büyük babası, yengesi ve kuzeni tarafından içten içe sevilmemektedir. Zeynep’in en büyük destekçisi, sığınağı, sırdaşı ve tüm varlığın adadığı Damla’dır.

Aslıhan Malbora (Ağlama Anne Zeynep), 

ağlama anne zeynep

Aslıhan Malbora, 1995 yılında Afyon’da doğmuştur, Şu an 23 yaşında olan Aslıhan Malbora, oyunculuk eğitimi almadan önce İstanbul Teknik Üniversitesinde Gıda Mühendisliği Bölümünü bitirmiştir. Öğrencilik yıllarında tiyatro ile ilgilenen güzel oyuncu, tiyatroya olan yeteneğini fark etmiş ve üniversite bittikten sonra İzmir’de Akademi 35.5 da oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra bir ajansa da kaydolan Malbora, ilk olarak Seven Ne Yapmaz dizisinde yardımcı başrollerden Zeynep karakterini oynamıştır. Oynadığı Hayat Sevince Güzel dizisi ile de oyunculuk kariyerinde iyi yere gelmiştir.

Nisa Sofiya Aksongur(Ağlama Anne Küçük Zeynep)

ağlama anne zeynep küçüklüğü

Zeynep’in çocukluk hallerini canlandıracak olan çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur, 2011 doğumludur. 7 yaşında şu an ilkokul 2. Sınıf öğrencisi olan Nisa Sofiya Aksongur, oyunculuğa daha 4 yaşında başlamış olup, daha önce Adını Sen Koy dizisinde Asya karakterini canlandırmıştır.

Mert (Ekim Mert Daymaz)  

Zeynep’in sevdiği adam olan Mert, oldukça yakışıklıdır. Aynı zamanda da Özlem’in kardeşi, Adnan’ın karısının kardeşidir.

ağlama anne mert

Ağlama Anne Mert, Nevzat Bayer’in oğlu, Özlem’in erkek kardeşi, Adnan’ın kayınbiraderidir. Zeynep’in ilk ve tek aşkıdır. Mert’in, ilkokul yıllarında anne ve babası boşanmıştır. Boşandıktan sonra Nevzat, Mert’i annesine bir daha göstermemiştir. Babası Nevzat o günden sonra gerek Mert’in gerekse de diğer eşinden olan çocuğu Özlem’in biraz daha fazla düşmüştür. Mert, içinden çıktığı ailenin sosyal sınıfının dışında hareket etmeyi tercih eden bir genç adamdır. Zeynep’le aynı üniversitede okumaktadır. Zeynep’in etrafındaki diğer kızlardan farklı olması onun dikkatini çekmiştir. Kendi ruhunu Zeynep’te bulacak ve Zeynep’e sırılsıklam aşık olacak olan Mert, bu aşkı yüzünden babası Nevzat ile ters düşecektir.

Ekim Mert Daymaz (Ağlama Anne Mert)

ekim mert daymaz - ağlama anne mert

Ekin Mert Daymaz, 1990 yılında Hollanda’da doğmuştur. Aslen Sivaslıdır. Lise yıllarında Best Model Of Turkey yarışmasında 3. Olarak dereceye giren Daymaz, yapımcıların dikkatini çekmiş ve ilk olarak Not Defteri dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra Çilek Kokusu dizisinde yardımcı başrol oynayan yakışıklı oyuncu, son olarak Hayat Sevince Güzel, Kırlangıç Fırtınası dizilerinde başrol oynamıştır.

Özlem (Sezin Akbaşoğulları) 

Adnan’ın eşi olan Özlem, aynı zamanda Adnan’ın Alev’den olan kızı Zeynep’in erkek arkadaşı Mert’in de ablasıdır.

ağlama anne özlem

Ağlama Anne Özlem, Adnan’ın karısı, Alya’nın annesi, Nevzat’ın kızı, Mert’in de ablasıdır. Özlem, tüm hayatını, nefretini kocası Adnan’ın davranışlarına göre azaltıp çoğaltan bir kadındır. Zengin ailesi tarafından şımartılarak büyütülmüştür. Hayatta isteyip de elde edemediği hiçbir şey olamamıştır. (Anne sevgisi dışında) Adnan’la sekiz yıllık evlidir. Evliliği birkaç yıl önce sorunlar yaşamaya başlamıştır. Alya’yı doğurmak istemiş, fakat o doğduktan sonra çocuğun sorumluğu ona ağır gelmiştir. Adnan’ın kızına olan zaafını kullanarak onu elinde tutmaya çalışmaktadır.

Sezin Akbaşoğulları (Ağlama Anne Özlem)

ağlama anne özlem - sezin akbaşoğlları

Sezin Akbaşoğlulları, geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Elif karakterine hayat vermiştir. Başarılı oyuncu 1981 İzmir doğumludur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Akbaşoğulları’nın yıldızı Erkan Pektekkaya ile baş rolünü paylaştığı Beyaz Gelincik dizisiyle parlamıştır. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde de başarılı bir performans sergileyen Sezin Akbaşoğulları; Babamın Günahları, Cesur ve Güzel, Racon, Sen de Gitme, Küstüm Çiçeği, Sağlık Olsun, Ah Kalbim, Derdest, Sır Gibi, Eylül ve Bizim Evin halleri dizilerinde oynamıştır.

Ali Osman ( Selim Bayraktar)

Ali Osman, anne babasını çocuk yaşta kaybeden. Onu büyüten Kevser halasına minnet duymaktadır.

ağlama anne ali osman

Ağlama Anne Ali Osman, annesiz babasız büyüyen Ali Osman’ın halası Kevser büyütmüştür. Ailesini çocuk yaşta kaybetmek Ali Osman’ı erken yaşta büyümeye, sert yapıya bürünmesine, her işini tek başına halletmesine neden olmuştur. Bugün hatırı sayılır bir güce sahip olmasına karşın, prensiplerini hala terk etmemiştir. Gücünün yanında aynı zamanda da saygı görmesinin sırrı bu tutumudur. Herkese bir şekilde istediğini yaptıran Ali Osman’ın söz geçiremediği tek kişi Alev’dir. Çünkü Alev söz konusu olduğunda, Ali Osman kalbine hükmetmekte zorlanmaktadır.

Selim Bayraktar (Ağlama Anne Ali Osman)

Selim Bayraktar, 17 Haziran 1975 Irak doğumludur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sümbül Ağa karakteri ile tanınmıştır. Geçtiğimiz sezon Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Edip karakterini canlandıran başarılı oyuncu; Köprü, Bir Bulut Olsam, Coban Yıldızı dizilerinde rol almıştır.

Ağlama Anne Dizisi Diğer Oyuncu Kadrosu ve Canlandırdıkları Karakterler

Nihal Koldaş – Necmiye Fırıncıoğlu 

Necmiye Alev ve Damla’nın annesidir. Sessiz sedasız bir kadındır. Tam bir annedir. Kızı Alev’i de hemen affetmeye hazırdır.

Turgay Kantürk – Çetin Alan

Çetin Adnan’ın babasıdır. Şirketi sıkıntıda olan bir iş adamıdır. Şirketi zor durumdadır. Özlem’in babası Nevzat’tan para alabilmek için Özlem ve Adnan’ın evliliklerinin devam etmesi için her türlü entrikayı çevirmeye hazırdır.

Burcu Gönder – Aydan Fırıncıoğlu

Aydan yengedir. Bir kızı vardır. Zeynep’in dayısının karısı, Damla ve Alev’in kardeşinin hanımıdır. Zeynep’den nefret etmektedir.

Hüseyin Soysalan – Hasan Fırıncıoğlu

Alev ve Damla’nın babasıdır. Alev’in gari meşru çocuk doğurması nedeniyle onu evlatlıktan reddetmiştir. Zeynep’i de reddetmesine karşın Damla’nın onu sahiplenmesi ve tüm masraflarını karşılaması nedeniyle aynı evde yaşamalarına ses çıkarmamaktadır.

Lila Gürmen – Nedret Alan 

Adnan’ın annesidir.Çetin’in 30 yıllık eşidir. Özlem’den çok hoşlanmasa da kocası nedeniyle bir şey yapamamaktadır.

Semra Dinçer – Kevser Hala

Ali Osman’ı büyüten halasıdır. Aynı zamanda da Alev’le hapishanede aynı kovuşta kalmaktadır. İlk bölümde konuk oyuncu olarak yer alan Dinçer, Alev’e ablalık yapmış hapishanede ezilmesine izin vermemiştir.

Osman Wöber – Nevzat Bayer

Özlem ve Mert’in babasıdır. Güçlü bir adamdır. Kızına ve oğluna çok düşkündür. Özlem’in Adnan’dan ayrılıp cemiyette rezil olması için, Adnan’ın babası Çetin’e maddi açıdan baskı yapar.

Mine Kılıç – Cansu

Alev’in hapishaneden arkadaşıdır. Aynı zamanda Adnan’ın babası Çetin’le aşk yaşamaktadır. Alev ile hapishanede güzel günleri geçmiş olsa da şimdi onu görmek istemez.

Gurur Aydoğan – Özgür

Özgür, Adnan’ın kardeşi ve Damla’nın çalıştığı şirketin sahibidir. Her ne kadar Damla ve Adnan’ı birbirlerine yakıştırsa da abisinin evli olması nedeniyle onların bir arada olmaları fikrine sıcak bakmaz.

Oktay Gürsoy – Avukat Tolga

Adnan’ın güvendiği yakın arkadaşıdır.

Pelin Su Çileli – Pınar

Alev ve Damla’nın erkek kardeşinin kızı, Zeynep’le kuzendir. Aklı bir karış havadadır.

Rahmi Narin – Salih

Salih, Zeynep’e aşık üniversiteli bir gençtir. Zeynep’in kuzeni Pınar Salih’e aşık olur. Ancak Salih, Zeynep’e yaklaşmak için Pınar’ı kullanır. Üniversitenin playboyu olarak görülen Salih’in şimdiye kadar isteyip de elde edemediği hiçbir kız olmamıştır. (Zeynep dışında)

Ali Ersan Çebişli (Sabit)

Sıla Türkoğlu –

Erkan Bilgütay  

Deniz Gündoğdu

AĞLAMA ANNE DİZİSİ TANITIM FRAGMANI

Ağlama Anne Yakında Başlıyor!” te bir düşünce

  1. Aysegül diyor ki:

    Severek izlediğim bir diziydi bugüne kadar bu bölümde iğrendim filmden flimide olsa bir evlat bir babanın yakasına yapışıp hesap soramaz öyle sokak ortasında sonra ne oldu Türk aile birliği niye bozuluyor bundan sonra kimse evlatlarından hayır beklemesin ne saygı ne sevgi var gençlerde artık varsa yoksa gösteriş

Bir Cevap Yazın