Aşka Yolculuk Ne Zaman Bitecek - Finalde Ne Olacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Aşka Yolculuk Bitiyor! Finalde Neler Olacak?

Aşka-Yolculuk-Wang-So-Gerçek-Adı

AŞKA YOLCULUK NE ZAMAN BİTECEK?

Kanal 7 ekranlarında Aşka Yolculuk adıyla yayınlanan Kore dizisinin final tarihi seyirciler tarafından merak ediliyor. 2018 yaz sezonunda Kanal 7’de Kore dizilerinin yayınlanacağı haberinden sonra birbiri ardına yayınlanan Kore Dizileri izleyici tarafından çok beğenildi. İlk olarak Haziran ayında Sil Baştan adıyla yayınlanan Güney Kore dizisinin final yapmasından sonra 18 Temmuz Pazartesi günü gösterilmeye başlayan Aşka Yolculuk dizisinde de sona yaklaşılıyor. Peki, Aşka Yolculuk ne zaman bitecek? Aşka Yolculuk Kore dizisinin finalinde ne olacak , yerine hangi dizi başlayacak? İşte Aşka Yolculuk son bölümü ile ilgili detaylar…

AĞUSTOS AYININ BAŞINDA FİNAL YAPIYOR

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün akşam kuşağında yayınlanan Aşka Yolculuk isimli Kore dizisi final yapmak için gün sayıyor. Peki, Aşka Yolculuk Ne Zaman Bitecek? Toplam 20 bölümden oluşan ve 27 Temmuz Cuma akşamı 12. Bölümü yayınlanacak olan dizi, bu tarihten itibaren 8 bölüm sonra bitiyor. Bu tarihin tahminen 4 ya da 6 Ağustos 2018 Pazartesi akşamı olacağı biliniyor.

FANLARIN İSTEĞİ ÜZERİNE 2 ÖZEL BÖLÜM DAHA ÇEKİLDİ

Moon Lovers Scarlet Ryeo yani Türkçe adı ile Aşka Yolculuk dizisi yayınlandığı yıllarda izleyici tarafından çok sevildiği biliniyor. Dizinin finalinde Wang So ile Hae Soo’nun kavuşamaması fanları oldukça üzmüştü. Bu efsane çiftin sonunun bu şekilde olmasını içlerine sindiremeyen fanlar dizinin yapım şirketine yeni bölümlerinin çekilmesi için yoğun talepte bulunmuşlardı. Yapım şirketi gelen bu istek üzerine 2 özel bölüm daha çekerek fanların görmek istedikleri kareleri 21. Yüzyılda gösterdiler. Çekilen bu özel bölümde finalde Hae Soo’nun geldiği yıla geri dönmesi ve yaşadıklarının bir rüya değil gerçek olduğunu öğrenmesinden yola çıkılarak, bu sefer de Wang So ile diğerleri Ha Jin (Hae Soo)’nun yaşadığı yüzyıla geliyorlar.

AŞKA YOLCULUK FİNALDE NE OLACAK?

Tarihi fantastik türünde çekilen ve her bölümü büyük bir heyecanla beklenen Aşka Yolculuk Konusu ve Oyuncuları ile Kim Kimdir (Moon Lovers Scarlet Ryeo) dizisinin finalinde neler olacağı eminiz hemen herkesin büyük merak konusu olmuştur. Final bölümünü de en az diğer bölümler gibi tekrar tekrar izleyeceğinizi tahmin ederken, bölümün sihrini bozmadan küçük ayrıntılara değinmemiz de çok sakınca olmadığını düşünüyoruz.

aşka yolculuk finalde ne olacak

WANG SO VE HAE SOO İMKANSIZ AŞKI DOYASIYA YAŞARLAR

Kendinden önceki veliaht prenslerin kısa hükümranlığından sonra tahta geçen 4. Prens Wang So, tahttaki ismiyle Gwangjong ve Hae Soo nihayet birbirlerine olan tutkulu aşlarını kabul ederek birlikte olurlar ve imkanız aşklarını doyasıya yaşamaya başlar. Fakat Wang So’nun tahta geçmek için kardeşi Prenses Yeon Hwa (Kraliçe Daemok) ile evlenmek zorunda kalması Hae Soo’u hiçbir mevkiye getirememesine neden olur. Bu durum onu bazı çevreler tarafından Kral’ın kapatması olarak anılmasına neden olur. Wang So, Hae Soo’nun bu tanımlamadan kurtulup daha saygın bir mevkiye gelmesi için onu sarayın cariyesi yapmayı ve bebeği olduğunda Kraliçe gibi değer görmesini sağlamayacağını söylerse de Hae Soo buna karşı çıkar.

PRENS WANG JUNG HAE SOO İLE EVLENMEK İÇİN İZİN İSTER

8. Prens Wook’un kardeşi tarafından iftiraya uğrayarak sürgün edilmesinden sonra Wang Jung, Hae Soo’nun kendisiyle evlenmesine izni verdiği belgeyi Wang So ya göstermesiyle olaylar farklı bir boyut kazanır. Wang Jung, Kral’a Hae Soo ile evlenmek istediğini ve buna izin vermesini ister. Kral Wang So bunu asla kabul etmez ve Hae Soo’yu kimseye vermeyeceğini söyler. Fakat bu karşı geliş Wang So’nun tahta çıkış şaibesini tetikleyeceği ihtimalini ortaya çıkarır.

aşka yolculuk 20. Bölüm

HAE SOO WANG JUNG İLE EVLENİR

Hae Soo, kendisi yüzünden Wang So’nun zarar görmesini istemez ve Wang Jung ile evleneceğini söyler. Bu evlilik sadece formalite olacaktır. Ve Hae Soo sonsuza kadar Kral Wang So’ya sadık kalacaktır. Wang Jung’da hep onu kollayacak en yakın dostu olacaktır. Wang So, Hae Soo’nun evlenmesine izin vermek zorunda kalsa da onu ve Wang Jung’u adım adım takip ettirir. Çiftin çevreye karşı evlilik rolü oynaması Wang So’yu kıskançlık krizine sokar. Hae Soo ona defalarca özlem dolu mektuplar yazsa da hiçbirisini okumaz.

aşka yolculuk final

GÖZYAŞLARINIZI TUTAMAYACAKSINIZ

Aşka Yolculuk final bölümde adeta gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. Aşka Yolculuk son bölümde birbirbirlerine delicesine aşık iki sevgilinin yaptığı büyük fedakarlığı, birbirine duyduğu özlemi en derinden hissederken, Kral Wang So’nun yanlış anlaşılmalar nedeniyle yaşadığı  büyük pişmanlığa şahit olacaksınız.

aşka yolculuk son bölüm

BU SEFER WANG SO, HAE SOO’YU BULMAK İÇİN ZAMAN YOLCULUĞU YAPAR

Aşka Yolculuk son bölüm (20. Final) bölümünde sonra çekilen özel bölümde bu sefer Wang So, Wang Jung diğer tüm karakterler gelecekte de karşımıza çıkarlar. Moon Lovers Wang So Moves Moder Times olarak adlandırılan yeni bölümler dizinin mistik havasından biraz uzak olsa da izleyicinin seveceği hoş görüntülere sahne olur. 21 yy da Hae Soo (Ha Jin) ve wang So farklı kimliklerde yeniden karşılaşırlar. Çekilen bu özel bölümler Kanal 7’de yayınlanır mı bilinmez ama Aşka Yolculuk özel bölüm tanıtım fragmanlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

YENİDEN YAYINLANACAK MI

Kore dizisi severler izlemeye doyamadıkları ya da tekrar izlemek istedikleri dizilerin yeniden yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ederler. Kanal 7 daha önce yayınlamış olduğu Hint dizilerini daha sonraki günlerde yeniden yayınlamıştı. Aynı durum Kore dizileri içinde geçerli olacak mı şu an için kesinleşmiş bir bilgi yok. İlk Kore dizisi Sil Baştan dizisi şu ana kadar yeniden yayınlanması ile ilgili bir haber yok. Bu  konunun ilerleyen zamanlarda netlik kazanması bekleniyor.

YERİNE HANGİ DİZİ YAYINLANACAK

Sevilen Kore dizisi Aşka Yolculuk bitince yerine Kanal 7’de yakında gösterileceği belirtilen Sonsuza Dek, orijinal ismiyle “Moon Embracing Sun” dizisinin olacağını düşünüyoruz. Sonsuzda Dek, tarihi ve saray yaşantısını diğer dizilerden farklı bir biçimde işlemenin yanında sonsuza dek sürecek bir aşkın hikayesini anlatıyor.

Aşka Yolculuk Bitiyor! Finalde Neler Olacak?” te bir düşünce

Bir Cevap Yazın