ATV 2019 - 2020 Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınladı! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

ATV’nin Yeni Sezon Tanıtımı Büyük İlgi Topladı!

atv-yeni-sezon-tanıtım-filmi

ATV 2019 – 2020 Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınladı!

ATV 2019 – 2020 yeni sezon tanıtım filmi yayınladı! ! 2019 -2020 yeni sezonunda gösterilecek dizilerin çekimlerinin başlamasıyla yeni sezon tanıtım filmleri de yayınlanmaya başladı. Bu yıl ilk tanıtım filmini yayınlayan kanal ATV televizyon kanalı oldu. ATV yeni sezon tanıtımı 20 Ağustos akşamı “Aynı Ritim Paylaşıyoruz!” Sloganıyla Youtube ve ATV’nin İnternet sitesinden seyirciyle buluştu. 2019 – 20 Yeni sezonda yayınlanacak dizilerin renkli görüntülerinin yer aldığı tanıtım filmi izleyiciden büyük ilgi gördü.

ATV Yeni Sezon Tanıtım Filmi YouTube’da Yayınlandı

atv-yeni-sezon-tanıtım-filmi

Geçtiğimiz sezonda reyting rekorları kıran Hercai, Sen Anlat Karadeniz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Bir Zamanlar Çukurova gibi birçok televizyon dizisiyle adından çokça söz ettiren ATV, yeni sezona da bomba gibi girdi. İlk yeni sezon tanıtım filmiyle rakiplerinden bir adım önde olan ATV’nin yeni sezon tanıtım filmi de bir hayli ilgi çekici. ATV yeni sezon tanıtım filmi 20 Ağustos Salı akşamı ATV’nin resmi İnternet sitesi ve Youtube kanalından “Aynı ritmi paylaşıyoruz!” sloganıyla yayınlandı.

Popüler Dizilerinin Başrol Oyuncuları Mistik Müzik ve Görüntü Eşliğinde Karşımıza Çıkıyor

atv-2019-yeni-sezon-tanıtım-filmi

Bu yıl farklı bir projeyi hayata geçiren ATV, yeni sezon tanıtımda mistik görüntüler ve müzikle popüler dizilerinin başrol oyuncularını ve dizilerin çekilen mekanlarını bütünleştirdi. Tanıtım filminde ellerindeki deflerle ritm tutan başrol oyuncuları birbirinden güzel görseller eşliğinde yeni sezonun sloganı olan Aynı Ritmi Paylaşıyoruz’a atıfta bulundular.

Tanıtım Filminde Dizilerin Çekildiği Yerlerin Tarihi Güzellikleri Ön Plana Çıkıyor

atv-2019-yeni-sezon-tanım

ATV’nin yeni sezon tanıtımında öne çıkan önemli bir ayrıntı da dizilerin çekildikleri illerin tarihi güzelliklerinin de ön plana çıkarılması. Hem göze hem de kulağa hitap eden tanıtım filminde Hercai dizisi oyuncularının görüntüleri eşliğinde Mardin’in tarihi görüntüleri yer alırken, Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncularıyla Karadeniz bölgesinin eşsiz doğa güzellikleri birleşiyor.

İşte ATV 2019 – 2020 Yeni Sezon Tanıtım Filmi

ATV 2020 – 2021 Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı!

Bu yıl Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Beni Bırakma, Bir Zamanlar Çukurova, Hercai ve Kuruluş Osman gibi köklü dizilerinin yanında Maria ile Mustafa, Maraşlı, Gençliğim Eyvah ve Akıncı dizileriyle ekranlarda olmayı planlayan ATV 2020 – 21 Yeni Yayın dönemi için hazırladığı tanıtım filmini ATV Seninle Sloganıyla 4 Eylül 2020 Ana Haber bülteninde yayınladı.

İşte ATV 2020 – 21 Dizileri Tanıtım Fragmanı

Bu Yazılarımız İlgimizi Çekebilir

Yaz Sezonu Dizileri Bir Harika

2020 Yeni Dizileri Belli Oldu

2021’in En Çok Aranan Türk Dizileri

Savaşçı Dizisine Katılan Yeni Oyuncular

İşte Bu Sezon Bitecek Diziler

ATV’nin Yeni Sezon Tanıtımı Büyük İlgi Topladı!” te bir düşünce

  1. selin diyor ki:

    bi kere eylülün başında başlayan diziler seyrediliyor bu kesin . çok örnekleri var ekime ya da eylül sonu başlayan diziler hiç izlenmiyor diyelim de yazık olmasın. ne kadar ünlü olursa olsun ,biz sonra başlayan dizilere alışamıyoruz… 2 -bu sezonda en çok izlenecek dizi Engin AKYÜREK ve neslihan atagül dizisi olacak zaten ÇUKUR var gerisi boşa zahmet ayrıca, sevilmeyen oyuncuların dizileri de seyredilmiyor. boşuna masraf yapmasınlar ha bide patron dizisi var gerisine hiç şans vermiyoruz zaten ..biz seyirciler olarak böle düşünüyoruzzz.

Bir Cevap Yazın