Bir Garip Aşk Uyarlaması Ay ve Güneş'in Konusu ve Oyuncuları Netleşiyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bir Garip Aşk Uyarlaması Ay ve Güneş’in Oyuncuları Netleşiyor!

Bir-Garip-Aşk-Uyarlaması-Ay-ve-Güneş'in-Konusu ve oyyuncuları

Bir Garip Aşk Uyarlaması Ay ve Güneş’in Konusu ve Oyuncuları Netleşiyor!

Bir Garip Aşk Uyarlaması Ay ve Güneş’in konusu ve oyuncuları netleşiyor haberi herkesi heyecanlandırdı. Türk televizyonlarında yabancı dizilerin uyarlamaları sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi. Dünyada izlenme rekorları kıran Uzakdoğu (Kore – Japon – Çin) ya da Amerikan dizilerinin hikayeleri başarı ile Türk Dizilerine uyarlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Türkçe dublajlı adı Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Konusu‘ta bu dizilerden birisi olacak. Orijinali dünyaca ünlü Bir Garip Aşk 3. Sezon Hint Dizisinin yapım şirketi Star Media İndia’dan kısa bir süre önce uyarlama hakkını alan Es Film Bir Garip Aşk’ın Türk versiyonunu çekecek. Peki, Bir Garip Aşk Uyarlaması Ay ve Güneş hangi kanalda yayınlanacak?

Kore Dizilerinden Sonra Hint Dizisinin de Uyarlaması Çekilecek

Televizyonda izlediğimiz ve tutkunu olduğumuz dizilerden bir çoğunun Kore dizilerinden uyarlama olduğunu biliyor muydunuz? Uyarlama diziler sadece Türkiye’de değil tüm dünyada oldukça yaydın bir uygulama. Birçok ülke dünyada izlenme rekorları kıran dizileri kendi ülkelerinin oyuncuları ile uyarlamasını çekiyor. Dizi dünyasında Kore dizileri uyarlama yapılan dizilerin başında yer alıyor. Uyarlaması çekilen Kore Dizilerini de Hint dizileri takip ediyor.

Uyarlama Kore Dizileri

Ay ve Güneş’i Payitaht Abdülhamid ve Halka Dizilerinin Yapımcısı Çekecek!

Hint dizisi uyarlaması olacak Ay ve Güneş’in yapımcılığını, TRT 1’de uzun yıllardır devam eden Payitaht Abdülhamid ile geçtiğimiz sezon final yapan Halka dizilerinin de yapımcısı olan Es Film yapacak.

Ay ve Güneş Dizisi İle İlgili Genel Bilgiler

Orijinali Hindistan’da çekilen Iss Pyaar Ko Kye Naam Doon (Bu Aşka Ne İsim Vermeli) adlı Hint dizisi olan Ay ve Güneş dizisinin senaryosunu Feraye Şahin ve Eda Tezcan yazacak. Uyarlama yapılacak pek çok Hint dizisi olmasına karşın yapım şirketinin Bir Garip Aşk’ı (Ipkknd) seçmesinin en büyük nedeni dizinin Kanal 7’de yayınlandığı dönemde çok büyük izlenme oranına sahip olması.

Iss Pyaar Ko Kye Naam Doon Günümüzde Hala Etkisini Sürdürüyor

bir-garip-aşk-oyuncuları

Ayrıca İspkknd (Iss Pyaar Ko Kye Naam Doon) çekimi üzerinden uzun yıllar geçse de hala yoğun ilgi duyulan ender dizilerden birisi. Dizinin dünyadaki tüm hayranları Iss Pyaar Ko Kye Naam Doon’un Barun Sobti ve Sanaya Irani ile birlikte çekilecek yeni sezonunu dört gözle bekliyorlar.

İSPKKND 1. Sezondan Sonra 3. Sezonu da Çekildi!

Bir-Garip-Aşk---İss-Pyaar-Ko-Kya-Naam-Doon-geri-dönüyor

İspkknd dizisinin çok sevilmesi üzerine yapımcı şirket dizinin farklı oyuncu ve konularla 2 sezonunu daha çekti. 2. Sezon yine Kanal 7 de yayınlanan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela) (Iss Pyaar Ko Kye Naam Doon Ek Baar Phir) olurken, İspkknd 3. Sezonu BARUN SOBTİ’NİN YENİ DİZİSİ BİR GARİP AŞK 3. SEZON olarak yayınlandı. Ancak Barun Sobti’nin yanında Sanaya İrani’yi görmek isteyen seyircilerin tepkisi üzerine dizi kısa bir süre sonra final yaptı.

Ay ve Güneş Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Çekimlerine 2020 Mart ayında Kapadokya’da başlanacağı haberi çıkan Ay ve Güneş dizisinin cast çalışmalarına devam ediliyor. Oyuncu kadrosunun oluşturulmaya başlandığı öğrenilen Ay ve Güneş dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz bir tarih verilmedi. Dizinin muhtemelen 2020 yılının ilk aylarında ekranlarda olması tahmin ediliyor.

Ay ve Güneş Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Ay ve Güneş dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz kesinleşmedi. Bununla birlikte dizinin yapımcılığını Es yapımın üsleneceği için ve bu yapım şirketinin projeleri olan Payitaht Abdülhamit ve Halka dizilerinin TRT1 de yayınlanmasından dolayı Ay ve Güneş dizisinin de TRT 1 de yayınlanabileceği tahmin edilirken, açıklama yapımcıdan geldi.

Ay ve Güneş Kanal D’de Yayınlanacak!

Özellikle Bir Garip Aşk izleyicisi tarafından büyük bir merakla beklenen Ay ve Güneş dizisiyle ilgili bilgiler netleşmeye başlıyor. Daha önce hangi kanalda yayınlanacağı bilinmeyen dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanacağı dizinin yapımcısı tarafından sosyal medya hesabında duyuruldu.

Ay ve Güneş’in Konusu Nasıl Olacak?

Orijinali Hindistan yapımı ISPKKND (Iss Pyar Ko Kye Naam Doon) dizisi olan ve Kanal 7 ekranlarında Türkçe Dublajlı adıyla Bir Garip Aşk dizisinin uyarlaması olacak Ay ve Güneş dizisinin konusu da tıpkı orijinalinde olduğu gibi aynı olacak. Tek değişiklik dizinin Türkçe’ye uyarlanmış senaryosu ile Türk oyuncular olacak.

Arnav ve Khushi Belli Oldu!

ay-ve-güneş-arnav-ve-khushi

Kısa bir süre sonra Kanal D’de başlayacak Bir Garip Aşk’İn Arnav ve Khushi’yi oynayacak Türk oyuncular belli oldu. Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre, dizide Arnav karakterini Kadir Doğulu, Khushi karakterini ise, Nilay Deniz canlandıracak.

Ay ve Güneş Dizisi Oyuncuları Kimler Olacak?

Ay ve Güneş Dizisinin oyuncu kadrosu ile ilgili gelişmeler hızla devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu olurken, Nur Erkul, Pelin Orhuner ve Goncagül Sunar da kısa bir süre önce Ay ve Güneş Oyuncu kadrosuna katıldı.

Ay ve Güneş Oyuncu Kadrosu

Kadir Doğulu / Ay ve Güneş Yağız Ali Beyoğlu

Kanal D’nin heyecanla beklenen dizisi Ay ve Güneş’in başrol oyuncusu belli oldu. Dizinin orijinalinde Arnav karakterine karşılık gelen Yağız Ali Beyoğlu karakterini son olarak Vuslat dizisinde rol alan ünlü oyuncu Kadir Doğulu canlandıracak. Başarılı oyuncu Vuslat dizisinin final yapmasından sonra Ay ve Güneş’in çekimlerine katılacak.

ay-ve-güneş-yağız-ali-kadir-doğulu

Kadir Doğulu Kimdir? Ay ve Güneş Yağız Ali Beyoğlu’nun Gerçek Adı!

Son olarak TRT 1’in Vuslat dizisinde oynayan Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 Mersin doğumludur. İlk tanınması Pis Yedili dizisi ile olan Kadir Doğulu, Fatih Harbiye dizisindeki Macit karakteri ile hafızalarda yer edinmiştir. 2016 yılında Fatih Harbiye dizisinde başrol oynadığı Neslihan Atagül ile 2016 yılında evlenen Doğulu ilk evliliğini ünlü şarkıcı Hande Yener ile yapmıştır. Moda ve İmaj danışmanlığı yapan Kemal Doğulu’nun kardeşi olan Kadir Doğulu, Muhteşem Yüzyıl, Küçük Sırlar, Bana Sevmeyi Anlat, dizileriyle ekran karşısına çıkmıştır.

Nilay Deniz /

Ay ve Deniz dizisinde Khushi karakterini kimin oynayacağı büyük merak konusu olurken, genç oyuncu Nilay Deniz’in dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıklandı.

Nilay Deniz Kimdir?

nilay-deniz-ay-ve-güneş-dizisi

3 Mayıs 1993 Aydın doğumlu olan Nilay Deniz, oyunculuğun yanında mankenlik be fotomodellik yağmıştır. İlk defa Behzat Ç. dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan Nilay Deniz, Güneşi Beklerken ve 20 Dakika dizilerinde rol almıştır. Nilay Deniz’in tanınması Aşk Yeniden ve Ateş Böceği dizilerinde olmuştur. Deniz son olarak TRT 1 de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde Nehir karakterini canlandırmıştır.

Tansel Öngel / Ay ve Güneş Murat

İss Pyar Ko Kya Naam Doon (Br Garip Aşk) Hint dizisi uyarlaması Ay ve Güneş dizisinde Arnav karakterini kimin oynayacağı merak konusu olurken, Benim İçin Üzülme dizisinde Niyazi karakteri ile tanınan ünlü oyuncu Tansel Öngel ile anlaşma sağlandığı açıklandı. Daha önce TRT1’de TBMM’nin kuruluş yıl dönümü için çekilecek 6 bölümlük Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde rol alacak Öngel daha sonra Ay ve Güneş dizisinin çekimlerine katılacak. Tansel Öngel, geçmişinde yaşadıkları yüzünden kadınlardan nefret eden, duygusuz bir adam olan Murat karakterine hayat verecek.

Tansel Öngel Kimdir? Ay ve Güneş’teki Murat’ın Gerçek

tansel-öngel--dizisinde-oynayacak

Gaziantep 1976 doğumlu olan Tansel Öngel, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezundur. İlk oyuncu deneyimini 2004 yılında Uy Başuma Gelenler dizisi ile yapan başarılı oyuncu, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Alvise Gritti dikkatleri üzerine çekmiştir. Asıl ününe Mahsun Kırmızıgül’ün dizisi Benim İçin Üzülme’de canlandırdığı Niyazi karakteriyle yapmıştır. Öngel, son olarak Kanıt Ateşin Üstünde dizisinde Kaan karakterine hayat vermiştir.

Nur Erkul / Ay ve Güneş Sinem Kimdir?

Karakter ile ilgili detaylar yayınlandığında yazımızda olacak.

Nur Erkul Kimdir? Ay ve Güneş Sinem’in Gerçek Adı

nur-erkul-sinem

17 Nisan 1985 Bursa doğumlu olan Nur Erkul, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Kasaba dizisi ile yapan Nur Erkul, Kılıç Günü ve Ay Tutulması dizileriyle tanınmıştır. Son olarak Acil Servis dizisinde Zeynep Hemşire karakterini canladıran Erkul, dizinin adının ve formatının değişmesi üzerine diziden ayrılmıştır.

Pelin Orhuner – Ay ve Güneş Mihriban Kimdir?

Karakterle ilgili detaylar açıklanınca yazımızda olacak.

Pelin Orhuner Kimdir- Ay ve Güneş Mihriban’ın Gerçek Adı

ay-ve-güneş---mihriban---pelin-orhuner

28 Ocak 1988 İstanbul doğumlu olan Pelin Orhuner aslen Manisalıdır. Doğuş Üniversitesi İletişim bölünü tamamlayan Orhuner, ilk ekran deneyimini Dream TV’de yaptığı sunuculukla yaşamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında Kavak Yelleri dizisi ile yapan oyuncunun asıl tanınması 2017 yılında ekranlara gelen Şevkat Yerimdar dizisinde canlandırdığı “Tezene” karakteriyle olmuştur.

Goncagül Sunar / Ay ve Güneş Günseli Kimdir?

Goncagül Sunar Kimdir? Ay ve Güneş Günseli’nin Gerçek Adı

günseli-gerçek-ası-goncagül-sunar

17 Eylül 1970 İstanbul doğumlu olan Goncagül 1991 yılında Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğuyla sanat hayatına başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Mahallenin Muhtarları dizisinde canlandırdığı Fadime’nin arkadaşı Goncagül’ü canlandıran başarılı oyuncu, Asmalı Konak, Muhteşem Yüzyıl, Çemberimde Gül Oya, Leyla İle Mecnun, Umutsuz Ev Kadınları ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi pek çok dizi ve filmde rol almıştır.

Serkan Çayoğlu’na Teklif Götürülmüştü

bir-garip-aşk-uyarlaması-ay-ve-güneş-oyuncusu

Geçtiğimiz aylarda çıkan haberlere göre, Ay ve Güneş dizisinin oyuncu kadrosu için çalışmalar başladı. Henüz dizinin masa üstü çalışmaları devam ederken, Ay ve Güneş’in başrolü için yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu’na teklif götürülmüştü. Çayoğlu’nun Yeni Hayat dizisinde oynayacağının kesinleşmesi üzerine yeni başrol oyuncusu arayışına gidilmişti.

Ay ve Güneş Dizisinin Başrol Oyuncusu Olarak Telif Götürülen Serkan Çayoğlu Kimdir?

Hint Dizisi Uyarlaması Ay ve Güneş dizisinin başrolü için teklif götürülen Serkan Çayoğlu’nun kim olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 Almanya doğumludur. Üniversite eğitimini Erlangen Üniversitesi’nin Ekonomi bölümünde Almanya’da tamamlayan Çayoğlu, ilk zamanlar modellik yapmayı düşünse de daha sonra oyunculuğa yönelmiş olup, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi profesyonel oyunculardan ders alarak oyunculuğa Kuzey ve Güney dizisi ile atmıştır.

ay-ve-güneş-dizisi-oyuncusu-serkan-çayolu-kimdir

Bir Kore Dizisi Uyarlaması İle Tanındı

Hande Yener’in Ya Ya klibinde de rol alan Serkan Çayoğlu’nun tanınmasını sağlayan dizi A Gentleman’s Dignity isimli Kore Dizisinin uyarlaması olan Kiraz Mevsimi dizisi ile olmuştur. Serkan Çayoğlu, Zeytin Tepesi, Hayatımın Aşkı, Börü ve Halka dizilerinde oynamıştır.

Iss Pyaar Kye Ko Naam Doon – Bir Garip Aşk Konusu

khushi-and-arnav-iss-pyar-ko-kya-naam-doon-konusu

Babasının annesini aldatması üzerine annesi intihar eden Arnav, çocukluğundan itibaren kadınlardan hep nefret etmiştir. Onun için hayatındaki iki kadın büyükannesi ve kız kardeşi Anjeli’den başka hiçbir kadının önemi yoktur. Arnav’ın hayatında öfke ve kin ön plandadır. Yaşı kemale ermesine karşın evlenmeyi hiç düşünmemiştir. Tek aşkı kurmuş olduğu imparatorluktur. Çocukken hem annesini hem de babasını kaybeden Arnav, amcasının babasının mal varlığını üzerine geçirmesi ile kız kardeşiyle birlikte beş parasız kalmıştır. Şimdi dünyanın önde gelen iş adamlarından olan Arnav, tüm mal varlığını adeta tırnakları ile kazıyarak yapmıştır.

ay-ve-güneş-ıss-pyaar-ko-kye-naam-doon-konusu

Arnav’ın Kaderi Khushi’yle Tanışınca Değişir!

Khushi’de küçük yaşlarda bir trafik kazasında anne ve babasını kaybetmiş ve aile dostları tarafından evlatlık olarak büyütülmüştür. Khushi çocukken büyük acılar yaşamasına karşın, hayata hep olumlu yönden bakıp mutlu bir çocukluk geçirmiş, şen şakrak halleri ile etrafındakileri de neşelendirmiştir. Bununla birlikte Khushi’nin de kalbinde derinlerde bir yerde bir gün anne babasına kavuşacağı ümidi vardır. Arnav’la olan tesadüfi karşılaşmaları büyük bir çatışma ile başlasa da Arnav’ın hayatına dahil olan Khushi, zamanla onu bambaşka bir adama çevirecektir.

Bir Garip Aşk Tanıtım

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İSPKKND 4. Sezonun Çekileceği İddia Edildi

Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Uyarlaması Çekilecek

Kanal 7 Yeni Sezonda Neler Var?

Bir Garip Aşk Yeniden Kanal 7’de

Bir Garip Aşk’ın Konusu Neyi Anlatıyor

Bir Cevap Yazın