Can Yaman'ın Yeni Dizi Projesi Ne Olacak? Sürpriz Gelişmeler Var! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Can Yaman’ın Yeni Bir Projesi Olacak!

Can-Yaman'ın-Yeni-Dizi-Projesi-Ne

Can Yaman’ın Yeni Dizi Projesi Ne Olacak?

Star TV’de yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş dizisinin geçtiğimiz günlerde final yapmasından sonra dizinin oyuncuları uzun süredir yapamadıkları tatile çıkmışlardı. Can Yaman’da bu fırsatı değerlendiren oyunculardan birisiydi. Daha önce İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik ve Dolunay adlı dizilerde belli bir çıkış yakalayan Can Yaman’ın, Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı Can Divit karakteri ile ünü kıtaları aşmıştı. Hal böyle olunca Can Yaman’ın hangi dizide oynayacağı da büyük merak konusu oldu. Acaba Can Yaman’ın yeni dizi projesi ne olacak? Can Yaman Seksenler de mi oynayacak ya da Can Yaman Diriliş Osman’da mı oynayacak? Başarılı oyuncu Can Yaman ile ilgili sürpriz gelişmelerin yaşandığı bu günlerde konuyla ilgili haberleri sizler için araştırdık.

Can Yaman’ın Yeni Dizisi “Can Dostum” Olabilir

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisinin final yapmasından sonra yeni dizisinin ne olacağı büyük merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde basında yayınlanan haberlere göre, Can Yaman yapımcılığını Gold Filmin üsteleneceği “Can Dostum” adlı dizide oynaması söz konusu.

Can Borcu Dizisinin Hikayesi Beyrut’ta geçecek!

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Can Yaman, Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu ile yapmış röportajda yeni dizisi ve hakkında merak edilenleri açıkladı. Yapımcı Faruk Turgut ile yeni bir diziye başladığını belirten Yaman, dizide holding sahibi bir iş adamını oynayacağını belirtti. Yaman, adının Can Borcu olacağını belirttiği dizinin Beyrut’ta geçeceğini söyledi.

Can Yaman’ın Yeni Dizisi Ertelendi!

can-yamanın-dizisi-iptal-edildi

Son dönemlerin en çok polemik yaratan oyuncularından birisi olan Can Yaman’ın oynayacağı yeni dizisinin çekimleri ertelendi. Yapımcılığını Gold Filmden Faruk Turgut’un üstlendiği Şubat 2020’de çekimlerinin başlaması planlanan başrolünde Can Yaman’ın oynayacağı “Can Borcu” dizisinin çekimlerinin ertelendiği belirtildi.

Can Yaman’ın Yeni Dizisi Neden Ertelendi! Tamamen İptal mi dildi?

Konuyla ilgili Kanal D’de yayınlanan “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” isimli televizyon programına katılan yapımcı Faruk Turgut, programın sunucusu Müge Dağıstanlı’ya açıklamada bulundu. Turgut; “Can Yaman Ocak’ta askere gidiyordu, Dizinin çekimleri Şubat’ta başlayacaktı ve Mart’ta da ekranlara gelecekti.” dedi. Can Borcu tamamen iptal mi edildi? Dizi sektörünün duayenlerinden birisi olan Faruk Turgut, Can Borcum dizisi ile ilgili bir takım aksaklıkların olduğunu ve nedenle de yapımcısı olarak diziyi Eylül’e kadar ertelediğini ifade etti. Senaryoda hoşuma gitmeyen birkaç şey olduğunu dile getiren Turgut, “Biraz Can özellikle İspanya’daki meseleden dolayı çizmeyi aştı. Talihsizdi açıklamaları. Ama bitti artık yok öyle şeyler. Ta ki Eylül’deki dizi çekimine kadar.”dedi.

Faruk Turgut’un Can Borcu Dizisi Müge ve Gülşen’e Yaptığı Açıklama

https://www.youtube.com/watch?v=RuPxN1AuV7w

Can Yaman Bebek’teki Evinden Taşınacak!

Faruk Turgut’un bir süre ortada dolaşan söylentilerden uzaklaşması için Can Yaman’ı Kıbrıs’a tatile gönderdiği, Kıbrıs sonrası yurt dışına uzun bir tatile göndereceği, sanatçının uzun yıllardan beri oturduğu Bebek’teki evinden ayrılıp gözlerden uzak bir semtte taşınmasını istediği belirtiliyor.

Can Yaman İtalya’da Survivor Sunuculuğu Yapacak

Programda Can Yaman’ın tatil dönüşü İtalya’dan gelen sunuculuk teklifini kabul ettiği belirtildi.

Can Yaman’ın Cengiz Semercioğlu İle Yapmış Olduğu Röportajdan kısa alıntı.

Yeni dizimin adı Can Borcu, Beyrut’ta geçecek…

C.S. Yeni bir diziye mi başlıyorsun?

C.Y. Evet, Faruk (Turgut) abiyle yeni bir dizi yapıyoruz.

C. S. Orada neyi oynayacaksın?

C.Y. Holding sahibi bir işadamını oynayacağım. Canlandırdığım karakter, düğüne 2 gün kala Beyrut’tan bir telefon alacak. Yıllar önce hayatını kurtaran eski şoförü ondan kızını kurtarması için yardım isteyecek. O da can borcunu ödemek için Beyrut’a gidecek. Dizinin adı da “Can Borcu” zaten. Çokça aksiyon sahnelerimiz olacak.

Cengiz Semercioğlu Can Yaman Röportajının Tamamı

Can Yaman’ın Yeni Sezonda Hangi Yapımda Olacağı Merak Konusu Olmuştu!

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın yeni sezonda herhangi bir televizyon yapımında olup olmayacağı merak edilirken, geçtiğimiz aylarda yaşanan bir gelişme hemen herkesi heyecanlandırmıştı. MinT Yapımının sahibi yapımcı Birol Güven’in İnstagram hesabından paylaştığı Can Yaman’la birlikte çekilmiş selfiesinin altına “Neler Olacak Neler” notunu düşmesinden sonra Can Yaman’ın da insta hikayeden Birol Güven ile bir kare paylaşması Can Yaman’ın yeni proje görüşmelerinde oldu iddiasını ortaya attarken, Can Yaman Seksenler de mi oynayacak sorusunu da akıllara getirmişti.

Can Yaman ‘ın Yeni Dizisi Seksenler mi Olacak?

Başarılı oyuncu Can Yaman’ın yapımcı Birol Güven ile buluşması, Yaman’ın hayranları tarafından Birol Güven’in yapımcılığını yaptığı kısa bir süre sonra da TRT 1’de başlayacak Seksenler dizisinde oynayabileceği yönünde algılandı.

Konuyla İlgili Açıklama Birol Güvenden Geldi!

Birol Güven’in Can Yaman’la yaptığı paylaşımının Seksenler diziyle bağlantısının olabileceği ile ilgili haberlerin çıkması üzerine detaylı açıklama ünlü yapımcıdan geldi. Birol Güven, 6 Eylül Cuma akşamı MinT YouTube kanalından Seksenler dizisiyle ilgili yaptığı canlı yayında konuyla ilgili açıklamada bulundu. Birol Güven izleyicilerden gelen Can Yaman Seksenler de oynayacak mı? Sorusuna cevap verdi.

Can Yaman’la Başka Projemiz Var!

birol-güven-can-yaman-açıklaması

Birol Güven, canlı yayında Seksenler oyuncu kadrosuna yeni oyuncuların katılacağını ancak “Can Yaman, Brad Pitt, Tom Cruse bizim dizimizde yok! Can’da sizin gibi Seksenleri çok seviyor ve seyrediyor ama öyle bir projemiz yok. Onunla başka şeyler konuştuk. Başka projelerimiz var. İnşallah yakında açıklarız.” Şeklinde yaptığı esprili bir cevapla konuya açıklık getirdi.

Can Yaman Bir Sinema Filminde Karşımıza Çıkabilir

Can Yaman’ın Birol Güven ile görüşme nedeni olarak yapılan bir diğer iddia da Can Yaman ve Birol Güven’in yeni bir sinema filmi konusunda anlaşmaya varıldığı yönünde.

Can Yaman Diriliş Osman Dizisinde mi Oynayacak?

Erkenci Kuş dizisinin final yapmasından sonra ünlü oyuncu Can Yaman’ın yeni bir dizide oynamasını muhtemel görenler Yaman’ın oynayacağı dizi ile ilgili Flash bir iddiada bulundular. Yapılan bu son iddiaya göre, geçtiğimiz aylarda Can Yaman’ın Diriliş Osman dizisinde oynayacağı iddiası yeniden gündeme geldi. Can Yaman’ın Diriliş Ertuğrul dizisinde oynama iddiasının ortaya çıkmasında oyuncunun Erkenci Kuş bitmesine karşın görüntüsünde herhangi bir değişikliğe gitmemesi ileri sürülüyor.

Can Yaman’ın Yeni Dizisi Bay Yanlış Oldu!

Can Yaman, FOX TV’nin yeni yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak olan yapımcılığını Gold Filmin üstlendiği Bay Yanlış dizisinin baş rol oyuncusu oldu. Haberle ünlü oyuncu Can Yaman’ın bir süredir merak edilen yeni dizisinin ne olacağı sorusuna cevap bulurken Bay Yanlış’ın çekimlerine kısa bir süre sonra başlayacağı öğrenildi.

Can Yaman’ın Bay Yanlış’ta Partneri Özge Gürel Oldu

can yaman yeni dizisi bay yanlışta başrolü özge gürelle oynayacak

Romantik komedi türünde bir yaz dizisi olacak olan Bay Yanlış dizisinde başrol oynayacak olan Can Yaman’ın rol arkadaşı ünlü oyuncu Özge Gürel oldu. İkili daha öncede Star TVde yayınlanan Dolunay dizisinde bir araya gelmişlerdi. Bay Yanlış dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Feri Baycu, Suat Sungur, Lale Başar, Fatma Toptaş ve Gürgen Öz’ün yer alacağı kesinleşti.

Bay Yanlış Dizisinin Konusu

Çekimlerine Mayıs ayının sonlarında İstanbul’da başlayıp, Bodrum ve Köyceğiz’de devam edilecek olan Bay Yanlış dizisinin konusu ise şöyle;

Zengin bir aileden gelmesine karşın salaş bir hayat yaşayan Özgür (Can Yaman), aynı zamanda aşka inanmayan bir adamdır. Hayatını barmenlikle sürdüren Özgür’ün yolu Ezgi (Özge Gürel) ile kesişir. Ezgi ise, yaşadığı yanlış ilişkilerden yorulmuş, artık düzgün bir hayat yaşayıp evlenmek istemektedir. Özgür, ilişkiler konusunda Ezgi’ye öğretmenlik yaparken ikilinin arasındaki ilişki zamanla farklı bir boyuta taşınır.

Can Yaman Kimdir?

can-yaman-kimdir

8 Kasım 1989 İstanbul doğumlu olan Can Yaman, İtalyan Lisesinden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. Aynı zamanda futbolcu teknik direktör Fuat Yaman’ın da yeğeni olan Can Yaman, ilk oyunculuk deneyimini 2014 -2015 yılları arasında yayınlanan Gönül İşleri dizisi ile kazanmıştır. Geçtiğimiz sezon bir yaz dizisi olarak başlayan daha sonra tüm sezon boyunca devam eden Erkenci Kuş dizisi ile ünü sınırları aşan Can Yaman’ın yeni dizisinin ne olacağı büyük merak konusu.

Can Yaman’ın Oynadığı Diziler ve Yılları

YılıDizi AdıOynadığı KarakterRolü
2014 – 2015Gönül İşleri BedirYardımcı Karakter
2015 – 2016İnadına AşkYalın ArasBaşrol
2016 – 2017 Hangimiz Sevmedik Tarık ÇamBaşrol
2017Dolunay Ferit Aslan Başrol
2018 – 2019Erkenci KuşCan DivitBaşrol

Bir Cevap Yazın