Demet Özdemir'in Yeni Dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Konusu Ne? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Demet Özdemir’in Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu!

demet-özdemirin-yeni-dizisi-doğduğun-ev-kaderindir

Demet Özdemir’in Yeni Dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Konusu Ne?

Geçtiğimiz aylarda final yapan Star TV’nin dizisi Erkenci Kuş’ta Sanem karakterini oynayan başarılı oyuncu Demet Özdemir’in yeni dizisi belli oldu. Erkenci Kuş dizisinin bitmesinden sonra kısa bir tatil yapan güzel oyuncu ekranlara uzun bir süre ara vermeden yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı bile. Demet Özdemir’in yeni dizisinin adı ne? Demet Özdemir’in Yeni Dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Konusu Ne? Adının Evim / Doğduğun Ev Kaderindir olduğu açıklanan dizinin cast çalışmaları devam ederken, Demet Özdemir’in yeni partneri ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol oldu.

Demet Özdemir’in Yeni Dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Ne Zaman Başlayacak

Cast çalışmalarına yeni başlanan ve yeni sezonda 2020 yılının ilk aylarında gösterilmesi beklenen Evim dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili detaylar geldikçe Film Dizi Haber da ve yazımızda olacak.

Evim Dizisinin Adı Değişerek Doğduğun Ev Kaderindir Oldu!

doğduğun-ev-kaderindir-konusu

Demet Özdemir’in 2020 yeni sezonda ekranlara geleceği belirtilen Evim dizisinin adı değişerek “Doğduğun Ev Kaderindir” oldu.

Demet Özdemir’in Dizisi Evim – Doğduğun Ev Kaderindir Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Evim dizisiyle ilgili haberler gelmeye başladı. Daha önce hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Evim dizisinin herhangi bir değişiklik olmazda TV8’de yayınlanacağı edinilen bilgiler arasında.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Doğduğun Ev Kaderindir Gerçek Hayat Hikayesini Anlatacak

“Doğduğun ev kaderinmiş.
Kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş”

Yapımcılığını OGM Pictures’in yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hikayeden esinlenerek yazdığı romanın Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı tarafından senaryosu yazılıyor. Yakında TV 8 ekranlarında yayınlanacak Doğduğun Ev Kaderindir “İnsan Kaderini Değiştirebilir mi?” Sorgusuyla başlıyor.

Evim / Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Konusu / Hikayesi Nasıl Olacak?

demet-özdemir-hangi-dizide-oynayacak

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesi belli oldu. 2019 2020 yeni sezonunda başlaması beklenen yeni dizilerden birisi olacak olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi daha önce açıklanan yeni dizilerden yazar Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Camdaki Kız” romanından televizyona uyarlanacak. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstleneceği dizi de Demet Özdemir Zeynep, İbrahim Çelikkol Mehdi karakterine hayat verecekler. Hayatın baştan kötü davrandığı iki yaralı yürek, birbirlerine ait olduklarını keşfederlerken bir o kadar da zorlu bir aşkın efsanesini yazacaklar.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Olacak?

Evim dizisinin oyuncuları yeni yeni netleşmeye başlarken, dizide başrolleri yani Zeynep ve Mehdi karakterlerine hayat verecek oyuncular belli oldu. Evim dizisinin yapım şirketi ile ilk anlaşan Demet Özdemir olurken İbrahim Çelikkol’da dizide oynayacak ikinci netleşen oyuncu oldu.

Demet Özdemir Evim / Doğduğun Ev Kaderindir Dizisindeki Partnerini İnstagram Hesabından Paylaştı!

Evim dizisinde Demet Özdemir’in partneri kimin olacağı tartışılırken ünlü oyuncu Demet Özdemir İnstagram hesabından paylaştığı “Hayırlı olsun hepimize ozaman ? @ibrahimcelikkol41 #Evim” mesajıyla tartışmalara son noktayı koydu. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile birlikte çekilmiş fotoğrafını da paylaşmayı unutmadı.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Nerede Çekilecek?

Evim dizisinin çekim yerlerinin neresi olacağı ile ilgili bir bilgi bulunmazken dizilerin genel çekim yerlerinin İstanbul olacağı tahmin ediliyor.

Evim / Doğduğun Ev Kaderindir Dizisine Uyarlanacak Camdaki Kız Romanının Konusu ne? Hikaye Neyi Anlatıyor?

Camdaki-Kız-Dizisi

Evim / Doğduğun Ev Kaderindir dizisine uyarlanacak Camdaki Kız Romanının konusu ise şöyle; Türk Edebiyatının Psikiyatrist Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerinden esinlenerek kişileri açığa çıkarmadan değişiklikler ekleyerek yazdığı belirtilen Camdaki Kız romanı, hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış Nalan ile varoş bir hayat yaşayan bir gencin aşk hikayesini anlatır.

Uyarlama Kore Dizileri

Nalan Hayatının En Büyük Darbesini Yer

Küçük yaşlarda lüks bir hayat yaşayan Nalan, kendileri gibi zengin ve köklü bir aileye gelin gider. Nalan bir gün zorla bir psikiyatri kliniğine getirilir. Onu buraya getiren kişi ise, yedi yıldan beri birlikte yaşadığı sevgilisi Hayri’dir. Hayri, Nalan’a hayatında başka birisi olduğunu söylediğinde Nalan büyük bir şok yaşamıştır. Hiç ummadığı anda bu gerçekle karşılaşan Nalan’ın bütün dünyası yıkılmış, sinir krizleri geçirerek intihar edeceğini söylemeye başlamıştır. Psikiyatri seanslarına gitmeye başlayan Nalan’ın, bütün hayat hikayesi yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar.

Nalan’ın Hikayesi Asıl Şimdi Başlıyor!

demet-özdemirin-yeni-dizisi-evimin-konusu

Kitabın başında Nalan’ın Hayri ile olan ilişkisi ve Hayri’nin onu terk ettiğinde neler yaşadığı anlatılır. Nalan bir iç mimardır. Şirketinde çalıştığı zengin iş adamının oğlu Sedat ile evlenir. Kayınvalidesi ve Kayınpederi ona her zaman destek olsalar da kocası ona hiç bir zaman sevgi ve şefkat göstermez. Sedat’ın tek yaptığı şey şık kıyafetler giymek, lüks arabalar satın almak, arkadaşları ile takılmak, en güzel yerlerde gezmek ve hepsinden kötüsü babasından gizli kumar oynamaktır.

Bebeğini – Anne ve Babasını Aynı Anda Kaybeder!

Nalan, hamilelik sürecinde bebeğini kaybetmesiyle ağır bir depresyona girer. Bu sürede işten ayrılan Nalan’ı büyük bir acı daha bekler. Anne babasını kaybeden Nalan’ı kayın pederi destekleyerek yeniden işe dönmeye ikna eder. Şoförlüğünü ve korumalığını yapması için de şirkette çalışan Hayri görevlendirilir. Uzun zamandan beri Nalan’da gözü olan Hayri, onun ruh halinden yararlanarak onu elde etmek için büyük çaba sarf eder.

Kocasından Boşanıp Hayri İle Birlikte Yaşamaya Başlar

Hayri’nin yoğun ilgisi karşısında kocasından daha önce bu kadar ilgi görmeyen Nalan’ın aklı karışır. Ama namuslu bir genç kadın olduğu için evliyken yasak bir ilişki yaşamak istemez. Kocasından boşanır ve Hayri ile yedi yıl sürecek bir beraberliğe başlar.

Hayri Evli ve Üç Çocuk Babasıdır

Hayri evli ve üç çocuk babasıdır. Karısı Türkan köyden kuma kültürüne alışmış olmasından dolayı Nalan’ı yadırgamaz. Nalan’da çocuklara acıdığından Hayri’den boşanmasını istemez. Nalan’ı bir rol model olarak gören Türkan, onunla sık sık görüşür.

camdaki-kız-romanın-konusu

Nalan’ın En Büyük Korkusu Hayri’nin Onu Terk Etmesidir

Nalan’ın hayatında en çok değer verdiği; bebeği, annesi ve babası hep onu terk etmişlerdir. Bu nedenle hayatındaki tek kişi Hayri’yi de kaybetmekten çok korkar. Nalan’ın doktoru yaptığı seanslarda Hayri’nin kendisini terk etme korkusunun aslında çocukluğunda yaşadığı ağır travmalar olduğunu fark eder.

Nalan Çocukluğunda Yaşadığı Acıları ve Korkuları Anlatır

Nalan uzun bir aradan sonra yaşadığı korkularını ve çocukluk acılarını anlatır. Nalan’ın anne baba dediği kişiler aslında anneannesi ve dedesidir. Annesi daha ortaokul yıllarında iken yanlarına gelen küçük dayısı tarafından hamile bırakılmıştır. Ve Nalan’ı doğum yaparken ölmüştür. Anneannesi ve dedesi onu yanlarına almış, lüks içinde bir hayat yaşamasını sağlamış olsalar da yaşadıkları acı ve utanç yüzünden Nalan’ı hiç sevmemişlerdir. Nalan tüm gerçekleri ancak evlendikten ve babasının ölümünden sonra öğrenmiştir. Nalan’ın omuzları üstüne yaşadığı onca acıdan sonra bir de bu acı eklenmiştir.

Nalan Hayri’den De Gerçek Sevgiyi Göremez

Tüm yaşadığı acılardan sonra Nalan’ın hayatına giren fakir, cahil bir köylü çocuğu olan Hayri, ona ne ailesinden ne de kocasından görmediği sevgiyi gösterir. Hayri kendini bir aşk adamı olarak görür. Ona göre kalbinde birçok sevgiye yer vardır. Bir sürü kadını sevebilir. Nalan’la ilişki yaşadığı sırada meyhanede tanıştığı bir Laz kızına aşık olur. Bu kız zengin bir iş adamının kapatmasıdır. Genç kızlığında öz babası tarafından tecavüze uğramış, toplum ve ailesi tarafından dışlanmıştır. Hayri’nin onunla evlenerek bu hayattan kurtarmasını bekler. Ve bütün umudunu Hayri’ye bağlar.

Hayri Karısından Boşanmak İstemez

Hayri’nin resmi nikahlı olması ve karısı Türkan’dan boşanmak istememesi Laz kızının tehditleriyle karşı karşıya kalmasına neden olur. İşlerin içinden çıkamayan Hayri’yi Laz kızı bir gün kendi bahçesinde bıçaklayarak öldürür. Hayri’nin bu ani ölümü hem Nalan’ı hem de Türkan’ı perişan eder. Doktorunun yardımlarıyla eski hayatına dönmeyen ve hayatında yeni bir sayfa açan Nalan’ı gittiği resim atölyesinde büyük bir sürpriz beklemektedir.

Nalan Kaderine Artık Dur Der

demet-özdemirin-yeni-dizisi-evim-oyuncuları

Nalan hayatında yeni bir sayfa açmak için gittiği resim atölyesinde hayatının ikinci büyük süprizini yaşar. Zira atölyedeki hocası aslında hiç bilmediği babasıdır. Babası onun kızı olduğunu öğrendiğinde ondan af diler ve en değerli eserlerini Nalan’a bırakarak ortadan kaybolur. Nalan yaşadığı bu son olaydan sonra kaderine ve acılarına dur diyerek yeni bir hayata başlama kararı alır. Nalan artık kaderin onu götürdüğü yolun önüne bir set çekmiş ve kendisini bekleyen yeni bir hikayeye başlamıştır.

Camdaki Kız Romanın Yazarından Kitap Hakkında Kısa Bir Not

“Küçükken çekilen acıların ateşi kolay sönmüyor, kolay unutulmuyor ve izlerini hayatımız boyunca üstümüzde taşıyoruz.”

Aşk yakıyor
Ayrılık kavuruyor
Aldatılmaksa hep çok acıtıyor…
Bize çocukluk acılarını tekrar yaşatacak kişileri gözünden tanır, başkasına değil, ona âşık oluruz. Hayat onu kendi ellerimizle buldurur bize.

Kaderimiz aslında doğduğumuz evlerde yazılır. Yine o evlerde yaralanır, o yaralarla büyür, sonunda o yaraların bizi götürdüğü yere gideriz. Ancak mutluluk her zaman o yolda değildir…

“Bu kitapta her zamanki gibi gerçek bir yaşam hikâyesi anlatacağım sizlere. Hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış Camdaki Kız ile bir varoş çocuğunun aşk hikâyesi bu.”

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu-

d&r

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU’NUN KRAL KAYBEDERSE ROMANI DA DİZİ OLACAK!

Camdaki Kız Kitabının Konusu Ne?

Star TV’de Başlayacak Yeni Diziler

Hangi Dizi Hangi Gün Yayınlanıyor

Pantane 2021 Ödülleri Adayları

Diziler Nerede Çekiliyor

Bir Cevap Yazın