Diziler Ne Zaman Başlayacak? Kış Dizileri 2019 - 20 Yeni Sezon (Güncel) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kış Sezonu İçin Geri Sayım Başladı! Hangi Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Diziler-ne-zaman-başlayacak

Diziler Ne Zaman Başlayacak?

Yaz sezonun sonuna yaklaştığımız bu günlerde seyirciler tarafından kışın tutkunu olduğumuz 2019′ da Hangi Dizi Ne Zaman Bitecek? ile 2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Dizilerin ne zaman başlayacakları ve başlama tarihleri oldukça merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde uzun bir yaz tatilinin sonrasında yeni sezon çekimlerinin startını veren Türk dizileri genellikle Eylül ve Ekim aylarında sevenleriyle buluşuyor. Bu yıl yeni sezon tarihi 9 Eylül olacak. Bu tarihten itibaren yazın başlayan dizilerden bazıları yeni sezonda devam etmeyecek 2019 yılı yazın başlayacak yaz dizileri de bu dönemde final yapıyorlar. Peki, 2019’da diziler ne zaman başlayacak? İşte Kış dizileri başlama tarihleri ile 2019 – 20 Yeni sezon eski ve yeni dizilerinin başlama zamanları.

ARKA SOKAKLAR

Arka-Sokaklar-ne-zaman-başlayacak

Kanal D’nin her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar dizisi, 31 Mayıs 2019’da sezon finaline girmişti. Arka Sokaklar 2019 – 2020 ne zaman başlayacak? 2020 yeni sezonda da devam edecek olan Arka Sokaklar dizisinin Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Arka Sokaklar 14. Sezon Başlıyor!

Kanal D’nin yıllanmış fenomen dizisi Arka Sokaklar 13 Eylül Cuma günü 14. Sezonuyla izleyicisine merhaba diyecek. Yeni sezonun fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Fragmanda Rıza Baba’nın Mesut Komiserin fotoğrafının ekip panosundan kaldırılması akılarda Mesut komiserin yeni sezonda yok mu? Mesut Komiser öldü mü? Sorusunu akıllara getirdi. Fragmandaki köpeğiyle birlikte aksayarak yürüyen gizemli adam bir o kadar merak konusu oldu.

Arka Sokaklar 14. Sezon Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=fue8YTkg4Zk

ARIZA DİZİSİ

kenan-imirzalıoğlu-yeni-dizisi-arıza

TRT1’in yeni dizisi Arıza aynı zamanda ve ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun uzun bir zaman sonra ekranlara döneceği yeni dizisi olacak. Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi Arıza Dizisi Ne zaman başlayacak? Yaz aylarında çekimlerine başlanacak olan dizin başlama tarihi ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

AŞK AĞLATIR DİZİSİ

Aşk ağlatır oyuncuları yusuf ve ada

Show TV’nin yeni dizilerinden birisi olacak olan Aşk Ağlatır dizisi, bir Japon dizisi olan “Love That Makes You Cry”ın Türk televizyonlarına uyarlanması olarak karşımıza çıkacak. Aşk Ağlatır ne zaman başlayacak? Senaryosunu Tayfun Güneğer’in yazdığı Aşk Ağlatır dizisinin başlama tarihi olarak Eylül 2019 bekleniyor.

Aşk Ağlatır 8 Eylül Pazar Akşamı Başlıyor!

Show Tv’nin yeni dizilerinden Aşk Ağlatır’ın başlama tarihi kısa bir süre önce belli oldu. Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Aşk Ağlatır 8 Eylül 2019 Pazar akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 1. Bölümüyle seyircinin beğenisine sunulacak. Senaryosu, Love That Makes You Cry adlı Amerikan dizisinden uyarlanan Aşk Ağlatır dizisinin başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancakturan yer alıyor.

Aşk Ağlatır 1. Bölüm Fragmanı

AZİZE DİZİSİ

azize-dizisi-ne-zaman-başlayacak-

Yapımcılığını Süreç Filmin Üstleneceği Kanal D’nin yeni dizisi Azize’nin başrolünde kimlerin oynayacağı geçtiğimiz günlerde belli oldu. 2019 – 2020 yeni sezonunda yayınlanacak Azize Dizisinin oyuncu kadrosunda en son Halka dizisinde oynayan Hande Erçel ile TV8’de yayınlanan Kızım dizisinde oynayan Buğra Gülsoy yer alacak. Azize Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Çekimlerine Eylül ayının sonunda başlaması beklenen Azize’nin başlama tarihi olarak net bir tarih verilmedi.

BABİL KULESİ DİZİSİ – KOD ADI

Ay yapımın 2019 – 20 yeni sezonu için hazırladığı Star TV’de seyirciyle buluşacak olan Babil Kulesi dizisinin başrolünde geçtiğimiz sezon Vatanım Sensin dizisinde Cevdet karakterini canlandıran Halit Ergenç oynayacak. Babil Kulesi – Kod Adı dizisinin ne zaman başlayacağı ve başlama tarihi ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

BENİ BIRAKMA

beni-bırakma-dizisi-ne-zaman-başlayacak

ATV’nin geçtiğimiz sezon severek izlenen arkası yarın dizisi “Beni Bırakma” yeni sezonda da devam edecek dizilerden birisi. Beni Bırakma ne zaman başlayacak? 31 Mayıs’ta yayınlanan 280. Bölümüyle kısa bir ara veren Beni Bırakma dizisinin başlama tarihi olarak net bir tarih açıklanmasa da sevilen dizinin Eylül 2019’da başlayacağı tahmin ediliyor.

Beni Bırakma Yeni Sezon 9 Eylül Pazartesi Başlıyor!

ATV’nin sevilen günlük dizisi Beni Bırakma’nın yeni sezon tarihi açıklandı. Etkileyici sezon finali sonrası yeni sezonun başlamasını iple çeken seyirciler bakalım bu sezon gizli kalmış sırlar ortaya çıkacak mı? Ya da görmek istedikleri sahnelere şahit olabilecekler mi?

BENİM ADIM MELEK DİZİSİ

benim-adım-melek-dizisi-oyuncuları-kutsi---nehir-ergoğan

2019 Yaz sezonunda yeni dizi yayınlamayıp daha önce gösterdiği Kore dizilerini yayınlayan TRT 1 2019 -20 sezonunda adından çok söz ettirecek bir dizi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Benim Adım Melek dizisi, Gaziantep’te doğmuş büyümüş, orada aşık olup evlenmiş üç çocuklu bir annenin acılarla dolu öyküsünü konu alıyor.

Benim Adım Melek Dizisinin Çekimleri Başladı

benim-adım-melek-dizisi-oyuncuları-

Yapımcılığını Üs Yapımın üstlendiği Benim Adım Melek dizisinin cast çalışması tamamlanarak 26 Temmuz’da çekimlerine Gaziantep’te başlandı. Başrollerinde Nehir Erdoğan (Melek) ve Kutsi’nin (Halil) paylaşacağı Benim Adım Melek dizisi ne zaman başlayacak merak edilirken, Benim Adım Melek dizisinin başlama tarihi olarak 25 Eylül Çarşamba açıklandı.

Benim Adım Melek Bir Kadının Acı Dolu Yaşamını Konu Alıyor

Çekimleri Gaziantep’ye yapılacak benim adım Melek dizisi Benim Adım Melek dizisi; Gaziantep’de doğmuş büyümüş hatta aşık olup evlenmiş üç çocuklu bir annenin acı dolu hikayesi konu alıyor. Kendisini çocuklarının iyi bir hayat yaşamasına adayan vefakar bir anne olan Melek’in kalbi uzun yıllar sonra yeniden aşk için atacak. Çocukları için birlikte mücadele vereceği Halil (Kutsi) ile birlikte büyük aşk yaşayacak Melek’in (Nehir Erdoğan) acı dolu yaşamına tanık olacağız.

Benim Adım Melek Konusu ve Oyuncuları

Benim Adım Melek Dizisi Tanıtım Fragmanı

BİR AİLE HİKAYESİ

bir-aile-hikayesi-ne-zaman-başlayacak

Geçtiğimiz sezon FOX TV’nin ilgiyle izlenen dizilerinden birisi olan Bir Aile Hikayesi dizisi, 1 Haziran 2019’da 13. Bölümüyle sezon finaline girmiştir. 2019 – 2020 Yeni sezonunda da devam etmesi kararı alınan Bir Aile Hikayesinin ne zaman başlayacağı ile ilgili bir bilgi henüz paylaşılmadı. Bir Aile Hikayesi başlama tarihinin Eylül ayı olması bekleniyor.

Bir Aile Hikayesi Yeni Sezon 14 Eylül’de Başlıyor!

Yeni sezonun başlaması heyecanla beklenen dizi de geçtiğimiz sezon FOX TV’de yayınlanan Bir Aşk Hikayesi dizisi oldu. Farklı konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bir Aile Hikayesi 2. Sezon 14 Eylül 2019 Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX TV’de başlıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

bzç-bir-zamanlar-çukurova-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

Geçtiğimiz sezonun izlenme rekorları kıran bir diğer dizi de Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu. BZÇ, 30 Mayıs 2019’da 35. Bölümüyle heyecan yüklü bir sezon finali ile 1. Sezonunu tamamlamıştı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yılmaz ve Züleyha’nın imkansızlıklar içindeki aşk hikayesini konu alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başlanma zamanı olarak henüz açıklanmış bir tarih yok. Sevilen dizinin BZÇ 2. Sezonu 19 Eylül 2019‘da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova 2. Sezon İçin Geri Sayım Başladı!

Okulların açılmasıyla başlayan 2019 – 2020 yeni sezonunda ilgiyle takip edilen televizyon dizilerin ne zaman başlayacağı ile ilgili sorular cevap buluyor. Geçtiğimiz sezon ATV’de başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin her bölümü büyük bir ilgiyle izlendi. Yılmaz ve Zülayhan’ın yürek yakan aşk hikayesini konu alan dizinin sezon finalinde Züleyhan’ın acı dolu hikayesini öğrenen Yılmaz, bildiği her şeyin aslında bir yalandan ibaret olduğunu anladı. Yeni sezonda gerçekleri öğrenen ve Müjgan’la yeni bir hayat başlayan Yılmaz nasıl bir yol izleyecek? Sorusu akılları kurcalarken Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ikinci sezonun ilk fragmanı izleyici ile buluştu.

Ortalık Yangın Yerine Dönüyor!

Yeni sezon fragmanın yayınlanmasıyla dizide izleyeceğimiz sahneler bir bir gözler önüne dökülüyor. Züleyha ile ilgili gerçekleri öğrenen Yılmaz, tüm yaşananların hesabını sormak için Hünkar hanıma giderken, Demir yaptıkları yüzünden hapse giriyor.

Bir Zamanlar Çukurova 2. Sezon İlk Fragmanı Yayında!

ÇUKUR

çukur-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olan Çukur dizisi 2019 -2020 yeni sezonda 3. Sezonuyla devam edecek. 27 Mayıs 2019’da yayınlanan 61. Bölümüyle sezon finali yapan Çukur’da Dilan Çiçek Deniz (Sena)’dan Akşin’e kadar pek çok kemik oyuncu diziye veda etmişti. Peki, Çukur Ne Zaman Başlayacak? Çukur 3. Sezonun başlama tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmasa dizinin 2018 -2019 2. Sezonunun Eylül ayının ikinci haftasında başlaması nedeniyle yeni sezonunda bu tarihlere denk geleceği tahmin ediliyor.

Çukur’un Çekimleri Başladı!

Yeni sezonu heyecanla beklenen Çukur’un 3. Sezon çekimleri başladı. Dizinin Yamaç’ı Aras Bulut İvnemli sosyal medya hesabından paylaştığı “3. Sezon ?? / 3th Season ?? ???? #çukur” mesajı ve fotoğrafla “Çukur çekimleri başladı” dedi. İvnemli’nin bu paylaşımı seyircileri heyecanlandırırken, Çukur başlıyor mu? sorusunu akıllara getirdi.

Çukur-çekimleri-başladı

ÇukurÇukurÇukur

Çukur 3. Sezonu 16 Eylül’de Başlıyor!

Show TV’in sevilen dizisi Çukur’un heyecanla beklenen 3. Sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Yücel’in tuzağı sonrasında bir labirentin içerisinde sıkışıp kalan Yamaç’ın tek seçeneği olarak İdris Koçovalı’yı (babasını) vurduğunu görülen fragmanda Yamaç, geçirdiği şokla aklını kaybederken, Yamaç’ın yokluğundan yararlanan Akın Koçovalı Çukur’u ele geçirme icraatlarına başlıyor.

Çukur 3. Sezon İlk Tanıtım Fragmanı İzle

DİRİLİŞ OSMAN

diriliş-osman-dizisi-ne-zaman-başlayacak

TRT’nin 5 sezondan bu yana devam eden Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşunu anlatan tarihi türdeki dizisi Diriliş Ertuğrul’un final yapmasından sonra, dizi yeni oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Diriliş Osman olarak devam edecek. 2019 – 20 kış sezonunda yeni kanalı ATV’de ekranlara gelecek olan Diriliş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda; ünlü oyuncu Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Hazal Subaşı gibi başarılı oyuncular yer alacak. Çekimleri geçtiğimiz aylarda başlayan Diriliş Osman dizisinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Dizinin Diriliş Ertuğrul da olduğu gibi sezonun başlamasından bir süre sonra yani 2019 Ekim ayı gibi bekleniyor.

ELİMİ BIRAKMA

elimi-bırakma-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

TRT 1’de yayınlandığı ilk günlerde yoğun ilgi gören ancak daha sonra kısır bir döngüye giren Elimi Bırakma dizisi için geçtiğimiz sezon final yapması beklerken yeni sezonda da devam kararı alınmıştı. 2 Haziran’da sezon finali yapan Elimi Bırakma dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili bilgi TRT’den geldi.

Elimi Bırakma 2, Sezon 8 Eylül’de Başlıyor!

TRT YouTube kanalından yayınlanan yeni sezon tanıtımı yanında Elimi Bırakma başlama tarihi olarak 8 Eylül 2019 açıklandı.

Elimi Bırakma 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

edho--eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

ATV’nin 4 sezon boyunca devam eden ve yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 5. Sezonuyla seyircilerle buluşmaya devam edecek. 4. Sezonda diziden ayrılan oyuncuların yerine yeni oyuncuların katılacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak sorusuna henüz verilmiş bir cevap bulunmamaktadır. 2019 yeni sezonda EDHO başlama tarihi ile ilgili bilgi paylaşıldığında yazımızda olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. Sezonun İlk Fragmanı Yayınlandı

ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 5. Sezonun ilk fragmanı kısa bir süre önce yayınlandı. Masada yeni ortakların olduğu fıragmanda Hızır Reis’in “Ben İşim Savaşmak Ben Savaşı Başlattım, Ama Cepheler Henüz belli değil” sözleri bu sezonunda geçmiş sezonlarda olduğu gibi bol aksiyonlu geçeceğe benziyor. Fragmanda EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ OYUNCULARda boy gösteriyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ OYUNCULAR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Oyuncular

FİRUZE DİZİSİ

tuba büyüküstün yeni dizisi firuze

Ay Yapımın 2019 – 2020 yeni sezonu için hazırladığı bomba dizilerden birisi olacağı belirtilen Firuze dizisinin oyuncu kadrosu için Kenan İmirzalıoğlu ve Tuğba Büyüküstün’ün adı geçiyor. Senaryosu ünlü senarist Sema Ergenekon tarafından yazılacak olan Firuze Dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak Tuba Büyüküsütün ile anlaşıldığı edinilen bilgiler arasında. Firuze dizisi bir kadının zorlu yaşam öyküsünü seyirci karşısına çıkaracak olan Firuze dizisinin ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

GÜVERCİN

güvercin-dizisi-oyuncuları

Star TV’nin 2019-2020 kış sezonunda ekranlara getireceği açıklanan Güvercin dizisi, konusu ve oyuncu kadrosu şekilleniyor. Farklı yaşam tarzı olan iki gencin imkansızlıklar içinde yeşeren aşkını konu alan dizinin başrolleri için Seçkin Özdemir ve Gizem Karaca’nın adı geçerken, ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’a da teklif görüldüğü iddia ediliyor. Güvercin dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili bilgilerin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

HEKİMOĞLU

hekimoglu-dizisi-cansu-dere-

Dünyayı kasıp kavuran medikal drama türündeki House MD dizisinin Türk televizyonlarına uyarlaması olacak olan Hekimoğlu dizisinin çekimleri İstanbul Anadolu yakasında bulunan kullanılmayan bir hastanede yapılacak. Baş rollünde Cansu Dere’nin yer alacağı Hekimoğlu dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili bir açılama yapılmazken, Hekimoğlu başlama tarihi olarak Eylül ya da Ekim 2019 tahmin ediliyor.

HERCAİ

hercai-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

ATV’nin Kış sezonunun bitimine doğru başlayan ve yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran dizisi Hercai 31 Mayıs’ta 12. Bölümüyle sezon finaline girmişti. Hercai Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yeni sezonda 2. Sezonuyla devam edecek olan Hercai’nin başlama tarihi açıklandı. Yapım şirketinin kısa bir süre önce yaptığı açıklamaya göre Hercai 2. Sezon 20 Eylül 2019 Cuma akşamı başlayacak.

Hercai 20 Eylül Cuma Akşamı Başlıyor!

Hercai dizisinin 2.Sezonu için geri sayım devam ederken müjdeli haber yapımcı şirketten geldi. Kısa bir süre önce yayınlanan 2. Sezonun 2. Tanıtımıyla Hercai’nin başlama tarihi olarak 20 Eylül 2019 Cuma saat 20.00 olarak açıklandı.

Hercai 2. Sezon 2. Tanıtım

Hercai 2. Sezon İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

iKİZLER MEMO CAN

ikizler-memo-can-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

Kanal D’nin sevilen dizisi İkizler Memo Can, 8 Mayıs 2019’da 1. Sezonu tamamlayarak sezon finali yapmıştı. 2019 -20 yeni sezonda 2. Sezonuyla devam etmesi kararı alınan İkizler Memo Can dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili bir tarih henüz bir haber yok. Bununla birlikte dizinin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan’ın yeni dizi projesi Benim Adım Melek’de rol alması dizinin akıbetinin ne olacağı konusunda belirsizlik yaratıyor.

Güncelleme: Geçtiğimiz sezon Kanal D’de yayınlanan İkizler Memocan dizisinin devam edeceği konusunda haberler çıksa da bu sezon dizinin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan’ın TRT1’in yeni dizisi Benim Adım Melek dizisinde oynamaya başlaması nedeniyle. İkizler Memocan’ın yeni sezonu rafa kalkmış oldu.

KADIN

kadın-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

FOX TV’nin 2 sezondur büyük ilgi gören dizisi Kadın, 2019 -20 sezonunda 3. Sezonuyla ekranlarda olacak. Çarpıcı bir o kadar da etkileyici konusuyla seyirciden tam not alan Kadın dizisinin ne zaman başlayacağı konusunda net bir açıklama yapılmazken Kadın başlama tarihi olarak Eylül ayının sonları açıklanması bekleniyor.

Kadın Ocak 2020’de Final Yapacak

Yapımcılığını Medyapımın üstlendiği başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Feyyaz Duman’ın paylaştığı Kadın dizisinin Ocak ayında final yapacağı iddia ediliyor. Yapılan iddialarda Caner Cindoruk’un bir süre sonra diziden ayrılacağı yönünde. 3. Sezonu ile başlamaya hazırlanan Kadın dizisiyle ilgili bu iddia doğru ise, dizi yeni sezonda 14 – 15 bölüm yayınlandıktan sonra final yapacak.

Kadın 1 Ekim 2019 Salı Günü Başladı!

Son dönemlerin reyting rekortmenlerinden birisi olan Kadın dizisinin yeni sezonu 1 Ekim 2019 Salı akşamı seyirciyle buluştu. Sezon finalinde Arif’in kullandığı araç kaza yapmıştı. Bahar ve Hatice’nin de içinde bulunduğu araçta bir kişi hayatımı kaybediyor. Ölen Harice mi? Bahar mı? Sorusu yeni sezonun ilk bölümünde netleşiyor.

Kadın Dizisi 65. Bölüm / Yeni Sezon Fragmanı

KALK GİDELİM

kalk-gidelim-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

TRT’nin sevilen komedi dizisi Kalk Gidelim, 1 Haziran 2019’da eğlenceli bir bölümle sezon finaline girmişti. Kalk Gidelim ne zaman başlayacak soruları daha sorulmamışken dizinin yapımcı ekibi 3. Sezonun tanıtım fragmanı yayınlandı. Kalk Gidelim başlama tarihi ile ilgili net bir zaman verilmezken, dizinin 74. Bölümüyle 17 Ağustos 2019’da seyirciyle buluşacağı açıklandı.

Kalk Gidelim 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

KARDEŞ ÇOCUKLARI

kardes-cocuklari-2-sezon-ne-zaman-başlayacak

Star TV’nin geçtiğimiz sezonun yeni dizilerinden birisi olan Kardeş Çocukları dizisi, 26 Mayıs’ta yayınlanan 17. Bölümüyle sezon finaline girmişti. Peki, Kardeş Çocukları dizisi ne zaman başlayacak? Yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni kazanan Kardeş Çocukları dizisinin yeni sezona başlama tarihi olarak 17 Eylül Salı açıklandı.

Kardeş Çocukları 17 Eylül’de Başlıyor! İşte İnternet Özel İlk Fragman

KURŞUN DİZİSİ

kurşun-dizisi-oyuncuları-belli-oldu

2019’da Show TV yeni dizilerinden birisi olacak olan Kurşun dizisi, bir savcı ile bir gazetecinin tutkulu aşk hikayesini konu alacak. Yapımcılığı Most Production’ın yaptığı senaryosunu Kerem Deren’in yazdığı Kurşun dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli değilken, dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye devam ediyor.

Kurşun Dizisi Oyuncuları Belli Oldu

Başrolünü Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Bey’i canlandıran Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu’nun başrolünü paylaştığı Kurşun Dizisi, Fox TV’de yayınlanacak. Senaryosu, Ezel ve 20 Dakika gibi akıllara kazınan dizilerin senaristliğini yapan Kerem Deren tarafından yazılacak olan Kurşun dizisinin ne zaman başlayacağı açıklanmazken, dizinin başlama tarihinin 2019 Ekim ya da Kasım ayı olması bekleniyor.

Kurşun Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Proje ve tasarımının Gül Oğuz’un üstlendiği FOX TV’nin iddialı dizisi Kurşun Dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Çekimlerinin son hız devam ettiği Kurşun dizisinin tanıtım fragmanında 1970’li yılların kıyafet, saç ve aksesuarları dikkat çekiyor. Konusu; 1970’lerin İstanbul’unda adalet arayan savcı Orhan (Engin Altan Düzyatan) ve kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrimin (Burçin Terzioğlu) yer altı dünyasındaki haksızlıklara karşı birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Kurşun Dizisi Tanıtım Fragmanı

KUZGUN

kuzgun-2-sezon-ne-zaman-başlayacak

Star TV’nin geçtiğimiz sezon yeni dizilerinden Kuzgun, farklı hikayesi ile tabiri caizse fırtınalar estirmişti. 29 Mayıs’ta yayınlanan 16. Bölümünde büyük hesaplaşma gerçekleşmişti. 2. Sezonu heyecanla beklenen Kuzgun dizisinin ne zaman başlayacağı ve başlama tarihi ile ilgili haber geldi.

Kuzgun 18 Eylül Çarşamba Başlıyor!

Geçen sezonun en merak edilen dizisi Kuzgun’un 2. Sezon tarihi de belli oldu. Kuzgun heyecan yüklü bölümüyle 18 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de Star TV’de başlayacak.

Kuzgun 2. Sezon İlk Bölüm Fragmanı

Kuzgun 2. Sezon Fragmanı

KUZEY YILDIZI İLK AŞK

kuzey-yıldızı-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği çok yakında Show TV’de başlayacak olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi komedi içerikli bir Karadeniz dizisi olacak. Başrolünde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi iki inatçı insanın ihanet ve hayal kırıklığının gölgesinde yaşanan aşkı konur. Kuzey Yıldızı ne zaman başlayacak? İlk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başlama tarihi olarak net bir açıklama henüz yapılmadı.

kuzey yıldızı dizisi oyuncuları

Yapımcılığını Süreç Filmim üstelendiği ir Karadeniz dizisi olan Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri Temmuz ayında Ordu’da başlamıştı. Show TV’nin yeni sezonda iddialı dizileri arasında gösterilen dizi, romantik, komik ve bir o kadar macera dolu bir aşk hikayesini konu alıyor. Kuzey Yıldızı dizisi ne zaman başlayacak? Baş rollerini İsmail Demirci ile Aslıhan Güner’in paylaşacağı Kuzey Yıldızı dizisini başlama tarihi ile ilgili kesin bir bilgi olmamakla birlikte, kanal tarafından çok yakında ibaresinin kullanılması dizinin Eylül başlarında izleyiciyle buluşabileceğini tahmin ettiriyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

SEN ANLAT KARADENİZ

sen-anlat-karadeniz-ne-zaman-başlayacak

ATV’nin 2 Sezondan bu yana izlenme rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 3. Sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz sezonda Tahir ve Nefes’in baş düşmanı Vedat’ın ölümünden sonra farklı bir hikaye bürünen dizinin yeni hikayesinde ve diziye yeni oyuncular dahil olacak. Peki, Sen Anlat Karadeniz 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak? 29 Mayıs 2019’da yayınlanan 53. Bölümüyle sezon finali yapan SAK / Sen Anlat Karadeniz yeni sezonunun başlama tarihi olarak 4 Eylül 2019 Çarşamba olarak açıklandı.

Sen Anlat Karadeniz 3. Sezon İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

PATRON DİZİSİ

patron-dizisi-oyuncuları-burak-deniz---dilan-çiçek-deniz

Yapımcılığı TİMs&B yapım tarafından üstlenilecek FOX TV’nin yeni sezon dizilerinden birisi olan Patron dizisinin başrollerini Bizim Hikaye dizisinin Barış’ı Burak Deniz (Fatih) ile Çukur dizisinin Sena’sı Dilan Çiçek Deniz’in (Ela) paylaşacak. Patron Dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz bir tarih belirtilmedi.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT

TRT 1’de 2017 yılından bu yana 3 sezondur yayınlanan dönem dizisi Payitaht Abdülhamit, 2019 – 20 sezonunda da yayınlanmaya devam edecek. Payitaht Abdülhamit 4. Sezon ne zaman başlayacak? Geçtiğimiz Mayıs ayında 88. Bölümüyle sezon finaline giren Payitaht Abdülhamit dizinin yeni sezon başlama tarihi ile ilgili henüz net bir tarih belirtilmezken, televizyon kanalların yeni sezon başlama tarihleri göz önünde bulundurularak dizinin Eylül 2019’da başlaması bekleniyor.

payitaht-abdülhamit-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

Payitaht Abdülamit 4. Sezonuyla 25 Eylül Cuma Akşamı Başladı!

Yapımcılığını Es Filmin üstlendiği TRT1’in sevlen dizisi Payitaht Abdülhamit dizisi 4. Sezonuyla seyircisini hasretine son verdi. Entrikanın, ihanetin hız kesmediği Osmanlı İmparatorluğunun tarihi anlatan dizi her Cuma akşamı saat 20.00 de yayınlanıyor.

Payitaht Abdülhamit 4. Sezon 89. Bölüm Fragmanı

RAMO DİZİSİ

show-tv-dizileri-ramo

2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Dizilernden birisi olan Ramo Dizisi, yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılığı BKM yapım tarafından üstlenilen Ramo dizisinin cast çalışmaları devam ederken Ramo’nun oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve Görkem Sevindik katıldı. Ramo Dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncu kadrosunun kimler olacağıyla ilgili büyük merak uyandıran Ramo Dizisinin çekimleri 23 Eylül’de İstanbul’da başlarken, dizinin başlama tarihi ile ilgili bir bilgi daha açıklanmadı.

SAVAŞÇI

savaşçı-dizisi-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

FOX TV’nin aksiyon macera türündeki dizisi Savaşçı 3 sezondan bu yana ekranlarda devam ediyor. Savaşçı 4. Sezon ne zaman başlayacak? 26 Mayıs’ta yayınlanan 76. Bölümüyle sezona final yapan Savaşçının başlama tarihi ile ilgili bet bir bilgi bulunmamaktadır.

Savaşçı 4. Sezon 13 Ekim Pazar günü Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Filmin üstlendiği başrollerinde; Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Metin Serezli gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Savaşçı dizisi, vatan aşkıyla yanan ve vatan için gözlerini bile kırpmadan canlarını feda eden Bordo berelilerin hikayesini konu alıyor. Yeni sezonda da heyecan dolu yepyeni bir hikaye ile başlayacak olan Savaşçı’ya yeni oyuncularda dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 4. yeni sezon fragmanlarıyla büyük ilgi çeken Savaşçı kendi gününde 13 Ekim Pazar 2019 saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Savaşçı 4. Sezon Tanıtım Fragmanı (77. Bölüm)

SEFİRİN KIZI DİZİSİ

sefirin kızı dizisi oyuncuları

Yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi olarak görülen Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncuları uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Engin Akyürek ile Neslihan Atagül oldu. Sefirin Kızı, Sancar ve Nare adında iki karakterin aşk hikayesi konu alacak. Star TV’de 2019-2020 sezonunda yayınlanacak olan Sefirin Kızı ne zaman başlayacak daha bir açıklama yapılmadı.

SEKSENLER

TRT 1’in fenomen dizisi Seksenler 2019 – 2020 yeni yayın döneminde 3 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. 1980 yılında yaşanan olaylardan yola çıkarak Türkiye’nin geçmiş tarihini konu alan Seksenler dönem dizisi üç yıl önce final yapmıştı. Halen 360 TV kanalında her gün tekrar bölümleri yayınlanan dizi oldukça fazla ilgi görüyor.

Seksenler Hafta İçi Her Gün Yayınlanacak

Seksenler dizisinin yapımcısı ve sebaryo yazarı Birol Güven ve dizinin yeni sezon oyuncuları geçtiğiniz günlerde okuma provalarında bir araya geldiler. Provalarda Seksenler dizisi ile ilgili bilgiler veren yapımcı Birol Güven hem dizinin oyuncularına hem de seyircilerine müjdeyi verdi. Birol Güven, dizinin uzunluğunun 50 dakika gibi bir süre ile yayınlanacağını belirtirken, asıl güzel haberin Seksenler’in hafta içi her gün saat 18.00’de haberlerden önce akşam kuşağında günlük dizi olarak yayınlanacağını belitti.

Seksenler’in Ekim Ayının İlk Haftasında Yayınlanması Bekleniyor

Seksenler dizisinin uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara gelecek olması dizinin tutkunlarını çok heyecanlandırdı. İzleyiciler Seksenler’in ne zaman başlayacağı ile ilgili sık sorular sorması üzerine dizinin yapımcısı Birol Güven MinT YouTube kanalından yaptığı açıklamada dizinin başlama tarihi ile ilgili Ekim ayının ilk haftası olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Seksenler Yeni Sezon Oyuncuları da Belli Oldu!

seksenler-yeni-oyuncu-kadrosu

Seksenler dizisinin yeni sezonunda kimlerin olacağı da oldu. Seksenler yeni sezonda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Ali Fuat Pekzeren, Faruk Sofuoğlu, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alacak.

Seksenler Yeni Sezon ilk Tanıtım Fragmanı

Seksenler 11 Ekim Cuma Günü Başlıyor!

Sevilen Seksenler dizisinin yayın tarihi belli oldu. Uzun bir aradan sonra ekrana dönen Seksenler artık günlük dizi olarak yayınlanacak. Çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlayan Seksenler 11 Ekim 2019 Cuma günü saat 20.00’de / 8’de Milli Maçtan hemen önce eski ve yeni oyuncularıyla yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelecek. 14 Ekim’de de Milli Maçtan önce saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin, daha sonraki bölümleri hafta içi her gün saat 18.00 de / akşam 6’da Ana Haber öncesinde ekranlara gelecek.

Seksenler’in Yep Yeni Bölümleri TRT1 de

SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİ

sevgili-geçmiş-oyuncuları-emre-kınay-ece-uslu

Yeni sezonda başlayacak dizilerden birisi olan Sevgili Geçmiş dizisinin baş rollerini başarılı oyuncular Emre Kınay ile Ece Uslu paylaşacak. Süreç filmin yapımcılığını üstlendiği 2019 – 2020 kış sezonunda Star TV’de yayınlanacak olan dizi, birbirlerinden hiç haberi olmayan 3 Kız kardeşin aldıkları gizemli bir mektup sonrasında birbirlerini bulma hikayesini konu alacak. Sevgili Geçmiş dizisinin çekimlerinin İzmir’de Ağustos ayında başlaması planlanıyor. Sevgili Geçmiş ne zaman başlayacak? Çekimleri başlamayan ve oyuncu kadrosu netleşmeyen dizinin başlama tarihi henüz bilinmiyor.

SEVDİM SENİ BİR KERE

Yeni yayın döneminde Star TV’de yayınlanacak arkası yarın (günlük) dizilerinden birisi olan Sevdim Seni Bir Kere’nin çekimleri Ankara’da yapılacak. Yapımcılığını Focus Filmin üstlendiği Sevdim Seni Bir Kere’nin ne zaman başlayacağı belli değilken, Temmuz ayında çekimleri başlayan dizinin Eylül 2019’da gündüz kuşağında Star TV’de olması bekleniyor.

sevdim-sen-bir-kere-dizisi-ne-zaman-yayınlanacak

Sevdim Seni Bir Kere Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star TV’nin yeni sezonda başlayacak günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere’nin başlama tarihi kısa bir süre önce belli oldu. Oyuncu kadrosunda; Berk Bakioğlu, Yağmur Çokgenç, Şifanur Gül, Çağdaş Serter, Pervin Balcı, Şirin Çetinel, Sevgi Temel, Önder Atakanlı ve Eneshan Nalbant’ın yer aldığı gibi isimler yer aldığı Sevdim Seni Bir Kere dizisi ilk bölümüyle 9 Eylül Pazartesi saat 17:00’de Star TV’de izleyicinin karşına çıkacak.

Sevdim Seni Bir Kere Tanıtım Fragmanı

ŞAMPİYON DİZİSİ

TRT 1’in yeni dizilerinden birisi olan Şampiyon dizisinin çekimleri Haziran ayında başlamış hatta ilk fragmanı da yayınlanmıştır. Kafkas adında bir boksörün hayatını konu alan Şampiyon’un yapımcılığını BSK Yapım üstleniyor. Başrolünü yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın paylaşacağı Şampiyon dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Tolgahan sayışmanın yeni dizisi şampiyon

Şampiyon Dizisinin Başlama Tarihi Belli Oldu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın başrolünde oynadığı ve eski bir boksörün oğlu için tekrar ringlere dönme hikayesii konu alan Şampiyon dizisinin başlama tarihi kısa bir süre önce belli oldu. Yönetmenliğini Ketche ve Devrim Yalçının üstlendiği, oyuncu kadrosunda; Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Bahar Süer, Erkan Avcı, Emir Özyakışır, Şahin Kendirci, Berk Yaygın, Mehmet Bozdoğan, Halit Özgür Sarı, İlayda Alişan, Vedat Erincin ve Meltem Savcı’nın yer aldığı Şampiyon Dizisi TRT 1’de 12 Eylül Perşembe akşamı yayınlanmaya başlayacak.

TRT 1’in merakla beklenen ‘Şampiyon’ dizisi ne zaman yayınlanacak?

Şampiyon Dizisi Tanıtım Fragmanı

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ

Mucize-Doktor-konusu-ve-tanıtım-fragmanı

Fox TV’de yayınlacak iddialı dizilerden birisi olarak gösterilen Mucize Doktor dizisi, aynı zamanda Güney Kore yapımı Good Doctor dizisinin uyarlaması olacak. Orijinalinin başarısından sonra aynı isimle ABD uyarlaması da bulunan Mucize Doktor dizisinin ne zaman başlayacağı kısa bir süre önce açıklanan dizi otistik bir doktorun mucize yaratan başarılarını konu alacak. Mucize Doktorun başrolünü son dönemlerin başarılı oyuncusu Taner Ölmez oynayacak.

Mucize Doktor 12 Eylül Perşembe Günü Başlıyor!

Dünyada büyük ilgi gören The Good Doctor Dizisinin uyarlaması olacak olan Mucize Doktor dizisinin yayın tarihi açıklandı. Buna göre, Mucize Doktor 12 Eylül 2019 Perşembe günü 1. Bölümüyle ekranlarda olacak.

Mucize Doktor

Mucize Doktor İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

2008 yılından bu yana ekranlarda 11 yıldır devam eden reality Show programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 2019 – 2020 yeni sezonunda yayınlanacağı tarih belli oldu. Müge Anlı İle Tatlı Sert ne zaman başlayacak? 26 Haziran 2019’da sezon finali yapan programın başlama tarihi olarak 3 Eylül 2019 Pazartesi belirtildi. Başarılı program yapımcısı Müge Anlı yeni sezonda da ekibiyle birlikte yine bulunamayan kayıpları bulacak, çözülemeyen cinayetleri çözecek.

Müge Anlı 2 Eylül Pazartesi Ekranlarda!

VUSLAT DİZİSİ

vuslat-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

Geçtiğimiz sezon konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan TRT 1’in Vuslat dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacağı ile ilgili bir tarih henüz açıklanmadı. Yeni sezon çekimleri 5 Ağustos 2019’da başlayan Vuslat dizisinin 2. Sezonun başlama tarihi 16 Eylül 2019 Pazartesi olarak açıklandı.

Vuslat 2. Sezon 16 Eylül Pazartesi Başlıyor!

Başrollerinde Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar ve Gamze Süner Atay’ın yer aldığı TRT 1’in sevilen dizisi Vuslat 2. Sezon 16 Eylül’de başlıyor. Entrikanın ve heyecanın hız kesmediği yeni bölüm için geri sayım başladı.

Vuslat 2. Sezon 21. Bölüm ilk Fragmanı

YASAK ELMA

Fox TV’nin entrikaların hız kesmediği dizisi Yasak Elma 3. Sezonda izleyenlerin karşısında olacak. Başrollerinde; Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yasak Elma yeni sezonda ne zaman başlayacak herkes tarafından merak ediliyor. 21 Ağustos’ta çekimleri başlayan Yasak Elma’nın 3. Sezon başlama tarihi olarak kanal tarafından da açıklama geldi.

Yasak Elma 3. Sezon 9 Eylül Pazartesi Başlıyor!

Daha önce dizinin başrol oyuncusu Eda Ece İnstagram hesabından yaptığı açıklamada; çekimleri Ağustos ayında başlaması planlanan Yasak Elma başlama tarihi olarak 9 Eylül 2019 olabileceğini belirtmişti. Fox TV’de bu tarihi doğruladı. Buna göre, Yasak Elma 9 Eylül Pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak.

Yasak Elma 3. Sezon Fragmanı

YEMİN

yemin_dizisi-ne-zaman-başlayacak

Kanal 7’nin yeni sezonda devam edecek dizilerinden bir tanesi olan Yemin dizisi geçtiğimiz sezon başlamıştı. 2019 – 2020 kış sezonunda 2. Sezonuyla ekranlara gelecek olan Yemin dizisinin yeni sezon bölümleri heyecanla bekleniyor. Yemin 2. Sezon ne zaman başlayacak? Çekimleri 2 Ağustos’ta başlayan ve Türk arkası yarın dizileri arasında yerini alan Yemin dizisinin başlama tarihi olarak Eylül ayının ilk haftası yani 2019 yeni sezonun başlama tarihi olan 9 Eylül 2019 olarak açıklandı.

Yemin 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

ZALİM İSTANBUL

Kanal D’de 2018 -2019 sezonuna geç başlamasına karşın büyük bir başarı elde eden dizisi Zalim İstanbul heyecan dolu bölümleriyle 2. Sezonuyla seyirci karşısında olacak. Yeni sezon çekimleri 29 Temmuz’da başlayan Zalim İstanbul dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili bir açıklama gelmedi. Zalim İstanbul yeni sezon başlama tarihi 9 Eylül 2019 olarak açıklandı.

Zalim İstanbul 2. Sezon Fragmanı Yayında!

https://www.youtube.com/watch?v=AziFdk-Xkv0

ZÜMRÜDÜ ANKA

Yeni sezonda Kanal D’de yayınlanması beklenen Pastel Filmin yapımcılığını üstlendiği Zümrüdü Anla dizisi ne zaman başlayacak merak konusu olurken dizinin yayın tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Çekimlerine henüz başlanmayan Zümrüdü Anka dizisinin yeni yayın döneminde Ekim 2019 ya da 2020 yılının ilk aylarında ekranlara geleceği tahmin ediliyor.

Dizilerin başlama tarihleri netleştikçe yazımızda yer alacak ve düzenli olarak güncellenecektir.

2020 – 21 Eylül Yeni Sezonda Başlayacak Dizilerin Başlama Tarihleri İçin TIKLAYINIZ

2019′ da Hangi Dizi Ne Zaman Bitecek?

2020 Ocak Ayında Diziler Ne Zaman Başlayacak?

Bir Cevap Yazın