Bir Garip Aşk'ın Uyarlaması Çekiliyor! İşte Konusu ve Oyuncu Kadrosu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bir Garip Aşk’ın Uyarlaması Çekiliyor!

Hint Dizisi Bir Garip Aşk'ın Uyarlaması

FENOMEN HİNT DİZİSİ BİR GARİP AŞK’IN UYARLAMASI ÇEKİLECEK!

Es Film Fenomen Hint Dizisi Bir Garip Aşk’ın Uyarlaması çekilecek. TRT1 televizyon kanalında yayınlanan Filinta ve Payitaht Abdülhamit dizilerinin yapımcısı Es Film şirketinin yeni bir uyarlama dizi hazırlığına girdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, yapım şirketinin Kanal 7 televizyonunda Türkçe dublajlı ismi Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Konusu  olarak yayınlanan Orijinal ismi İss Pyaar Ko Kya Naam Doon adlı Hint Dizisinin uyarlama hakkını aldığı belirtiliyor.

YAYINLANDIĞI DÖNEMDEKİ YÜKSEK İZLENME ORANLARI ETKİLİ OLDU

Es Filmin pek çok sevilen Hint Dizisi yanında uyarlama için Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisini seçmesinin en büyük nedeninin dizinin Kanal 7’de yayınlandığı dönemlerde çok yüksek izlenme oranının olduğu belirtiliyor. Dizinin yapım şirketi Star Media İndia’dan kısa bir süre önce uyarlama hakkını alan Es Filmin Bir Garip Aşk’ın Türk versiyonunu çekmek için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Bir Garip Aşk Düzenlemesi Ay ve Güneş Adıyla Seyirciyle Buluşacak!

Feraye Şahin ve Eda Tezcan tarafından dilimize uyarlanan Bir Garip Aşk (İPKKND) dizisinin uyarlamasında proje adının Ay ve Güneş olduğu belirtiliyor. Senaryo yazım aşamasının devam ettiği projenin oyuncularının kimler olacağı ve henüz hangi kanalda yayınlanacağının belli olmadığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Bir Garip Aşk’ın Uyarlaması Ay ve Güneş Konusu ve Oyuncuları için Tıklayın

barun sobti türkiye ye gelmişti

BİR GARİP AŞK’IN – İSS PYAAR’IN BAŞROL OYUNCUSU BARUN SOBTİ TÜRKİYE’YE GELMİŞTİ

Birbirine zıt karakterde iki farklı insanın tesadüfler sonucu oluşan tutkulu aşklarını konu alan, ve Hindistan’da 2011’de yayına girerek 398 bölüm yayınlanan serinin yıldızı Barun Sobti 2016’da ülkemizi ziyaret etmişti.

iss pyar ko kya uyarlaması çekilecek

BİR GARİP AŞK – İSS PYAAR KYE KO NAAM DOON KONUSU

Sevilen dizi Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Konusu “Bazen katlanamadığınız kişi aslında onsuz yaşayamadığınız kişidir.” Mottosu ile yola çıkar. Bir arada olamayan, ama ayrı ayrı da yaşayamayan Arnav ve Khushi’nin tutku dolu aşk hikayesini konu alır. Dünyada bir çok ülkede, birçok farklı dilde yayınlanan sevilen Hint dizinin başrol oyuncuları Barun Sobti ve Sanaya Irani’de geniş hayran kitlesine sahiptir.

Bazen katlanamadığımız kişi onsuz yaşayamayacağımız tek kişidir. Bir arada olamayan, fakat ayrı kalmayı da başaramayan Arnav ve Kushi’nin hikayesi… yayınlandığı ülkelerde farklı isimlerde yer alan Bir garip Aşk dünyada Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon, Mounam Sammatham, İdhu Kadhala gibi isimlerle izleyici karşısına çıkmaktadır.

Barun Sobti Baba Olacak!

Bir Garip Aşk Final Bölümü Heyecan Yarattı!

Bir Garip Aşk Yeni Sezonda Var mı?

Kanal 7 Hint Dizileri Yeni Sezon

  1. Aynur Burhan diyor ki:

    bence ayni sanatcilar olmadan yine rutulmaz insanlar sanatcilarin sevgisini hareketini beğendi ayni dızıyı başka hıntlı bıle cevırse tutulmaz ayri ayri dizi çektiler hepsininki rafa kalktı onların ikisini çok sevdiler başka filim ikisi cekse beraber yine onlarıseverler çok tutar kımse uğraşmasin tutulmaz

  2. Bir Garip Aşk 4 diyor ki:

    Bence Sanaya ve Barun gibi oyuncular zor bulunur Özellikle de Sanayam gibi bir oyuncu bulmak zor çünkü Bir Garip Aşk deyince akla Aastha Shlok yada Adni Chandni gelmiyor Arnav Ve Khushi geliyor bu algı değişmez Türkiyede uyarlamasının yapılacağı beni çok heyecanlandırdı ama ne kadar başarılı olunacağı tartışılır buralardan bir Arshi rüzgarı geçti bir daha geçmez herhalde….

Bir Cevap Yazın