Ganga İkimizin Yerine' den Neden Ayrıldı? Sriti Jha Öldü mü? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Sriti Jha İkimizin Yerine’den Ayrılıyor!

Ganga-İkimizin-Yerineden-Neden-Ayrıldı

Ganga İkimizin Yerine’ den Neden Ayrıldı?

Kanal 7 ekranlarında Eylül 2018’den bu yana gösterilmeye başlayan İkimizin Yerine Hint Dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Bollywood’un en uzun soluklu dizilerinden birisi olan İkimizin Yerine Kanal 7’de yaklaşık 1 buçuk yıl sürecek ve her gün yayınlanacak. Çocuk gelinlerin acı dolu hikayesinin anlatıldığı dizinin orijinalinin tam sekiz yıl sürmesi nedeniyle oyuncu kadrosunda pek çok ayrılıklar yaşandı. Ganga karakterini oynayan Sriti Jha da İkimizin Yerine’ den ayrılan oyunculardan birisi oldu. Peki, Ganga İkimizin Yerine’ den Neden Ayrıldı? Sriti Jha öldü mü? Başka bir diziye mi geçti? İşte detaylar.

Jagdish ve Anandi’nin Büyüdükçe Yaşam Felsefesi Değişir

İkimizin Yerine dizisinin baş karakterleri olan Anandi ve Jagdish çocukluklarından gençliklerine kadar pek çok sorunla başa çıktılar. Bu sorunlar gençliklerinde de artarak devam etti. Çocuk yaşta evlendirilen Anandi ve Jagdish’in büyüdükçe duyguları ve yaşam felsefeleri değişti. Jagdish ilk başlarda köyde Anandi ile mutlu bir hayat yaşayacak ve ailesinin işlerini yapacakken, daha sonra doktor olmak istediğini söyledi.

Jagdish Anandi ile Boşanarak Gauri İle Evlenir

Jagdish’in bu kararı aynı zamanda Anandi ve Jagdish’in yollarını ayırır. Şehirde kendisi gibi doktor olan Gauri’ye aşık olan Jagdish, Anandi’den boşanarak Gauri ile evlendi. Çok geçmeden Gauri ile de mutlu olamayan Jagdish, doktorluk yaptığı köyde tıpkı Anandi gibi çocuk gelin olan ve Anandi’nin hayatı gibi acı bir hayat yaşayan Ganga’ya aşık olur.

Jagdish Ganga ile Evlenir

İkimizin-Yerine-Jagdiş-Ganga

Jadish’in Ganga’ya olan aşkı ilk başlarda onu etkilemese de Anandi’nin ikinci eşinin kız kardeşi Sanchi ile nişanlanınca bu aşkı daha çok ön plana çıkar. Ganga’nın da kendisini sevdiğini öğrenen Jagdish, Sanchi ile olan nişanı bozar ve ailesinin tüm karşı çıkmalarına rağmen Jagdish Ganga ile üçüncü evliliğini yapar.

Ganga Karakterini Canlandıran Sriti Jha Diziden Ayrılır

ganga-ikimizin-yerineden-neden-ayrıldı

İkimizin Yerine dizisi süresince karakterleri canlandıran bir çok oyuncu diziden ayrılır. Diziden ayrılış nedenleri olarak bazı oyuncular yeni dizi projelerini sebep gösterirken, bazıları da yoğun süren çekimler nedeniyle yorulduklarını gerekçe gösterirler. Anandi’nin gençlik karakterini canlandıran Pratyusha Benarjee’nin diziden ayrılış nedenini gösterdiği gibi. Ganga karakterini canlandıran Pragya’nın Biyografisi ve Oynadığı Diziler‘da bu gibi nedeni göstererek diziden ayrılma kararı almıştır.

Sriti Jha’nın İkimizin Yerine’den / Balika Vahdu’dan Ayrılmaya Daha Önce Karar Vermiş

sriti-jha-ikimizin-yerinden-ayrıldı

İkimizin Yerine’ nin 356. Bölümde diziden ayrılacak olan Ganga’ nın / Sriti Jha’nın Balika Vahdu’dan ayrılışıyla ilgili Entertainment Times sitesi bir haber yaptı. Habere göre, Balika Vadhu’ nun Ganga karakteriyle popüler olan Sriti Jha’ nın diziyi bırakmaya uzun bir zaman önce karar verdiğini söylediğini ancak bunun kaçıncı bölümde olacağına karar veremediğini belirtiyor.

Ganga Karakteri Hayal Ettiği Bir Karakter Değilmiş

Sriti Jha’nın Balika Vahdu’ dan ayrılışı ile ilgili kaynaklardan alınan bilgilere göre, Sriti Jha’ nın Ganga karakterinin hayal ettiği gibi olmadığını hissetmesi olmuş.

Yeni Ganga Karakterini Tanımaya Başlayacaklar

İkimizin Yerine dizisinden ayrılan Sriti Jha, diziden ayrılışıyla ilgili olarak Entertainment Times sitesinde şunları söyledi.

Balika Vadhu başıma geldi çünkü daha önceki programlarımda çok çalıştım. Yani, bir şekilde kimliğimi oluşturmaktan sorumludurlar. Çok çalışmamıza ve harcadığımız saat sayısına rağmen, içeriği her şovun kahramanıdır. Endişelendiğim kadarıyla, benimle ilgili değil ve insanlar çok yakında Sargun Mehta’yı Ganga karakteri ile tanımlamaya başlayacaklar.

Entertainment Times
sargun-mehta-yeni-ganga--

Yeni Ganga İkimizin Yerine’nin 356. Bölümünde Karşımıza Çıkacak

Jagdish’in Sanchi’nin iftirası yüzünden mahkemeye verilmesinden sonra Ganga asıl gerçeği ortaya çıkarır. Daha önce Sanchi ile yaptığı konuşmayı mahkeme delil olarak sunan Ganga, her şeyi Sanchi’ nin planladığını ortaya çıkarır. Alok ailesi kızlarının yaptığı bu durumdan dolayı büyük utanç yaşarken Jagdish hakkındaki suçlamalardan kurtulur ve serbest kalır. Ganga’ nın Jagdish’ i kurtarması Sing ailesinin ona karşı tutumunu değiştirmesine neden olur. Aileye gelin olarak kabul edilen Ganga, Divali Bayramının yaşandığı anda değişir. Dizinin bu bölümlerinde Ganga karakterini artık yeni oyuncu Sargun Mehta canlandırıyor olacak.

Ganga’ya Düş Ritüeli Yapılır!

Her bölümü heyecan dolu olan İkimizin Yerine’nin 12 Eylül’de yayınlanan 370. Bölümde Ganga’nın hamileliği 7 aya girmiştir. Bu nedenle duş ritüeli yapılacaktır. Duş ritüeline Sançi’de katılır. Herkes artık değiştiğini ve yaptıklarından dolayı herkesin onu affetmesini ister. Dadisa ve Sumitra Sanchi’nin yaptıklarının çok kötü olduğunu hatırlasalar da Sançi’yi affederler.

İkimizin Yerine’nin 13 Eylül’de yayınlanacak 371. Bölümünde Neler Yaşanacak?

ganga-ölecek-mi

Duş Ritüeli sonrasında Ganga’nın odasına gitmesine yardım eden Sançi, bir an herkesin odadan ayrılmasıyla gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Ve Ganga’ ya hakaret etmeye başlar. Sançi’nin hakaretlerine maruz kalan Ganga bir anda nefes alamamaya başlar. Ganga’nın bu halini gören Sanci ona, ölmezsen görüşürüz der ve onu o halde bırakır gider. Ailesine Ganga’nın iyi olduğunu söyler. Gamga son bir hamle ile Jagdish’i arar. Ganga’nın yanına koşan Jagdish, Ganga’nın hamileliği henüz 7 aylık olsa onu doğum için hemen hastaneye götürür. Durumu oldukça kritik olan

Ganga Bebek Doğururken Ölecek mi?

ganga--doğum-yaparken-ölecek-mi

Ganga’nın bu ani rahatsızlığını Gehna, Anandi ve ailesine haber verir. Herkes hastanede toplanır ve Ganga için dua ederlerken, Sançi bu yaşananlardan çok mutludur. Sonunda beklenen haber gelir. Ganga bir erkek bebek dünya getirmiştir. Ganga ilk anda zorlu doğum sürecinden yorgun düşse de durumu oldukça iyidir. Mutlu haber kısa zamanda yayılar. Herkes çok mutludur. Jagdish’in bebeğini kucaklarına almak için sabırsızlanırlar.

İkimizin Yerine’de Ganga Karakteri Yine Değişti

İkimizin Yerine dizisinin uzun yıllar sürmesi nedeniyle zaman zaman oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşanmıştır. Dizide oynayan oyuncular ya karakterlerin ölümüyle ya da yerine başka bir oyuncunun geçmesiyle diziden ayrılmışlardır. Ganga karakterini ilk önce Sriti Jha oynamış daha sonra Sriti Jha’nın sözleşmesinin sona ermesi ve Jha’nın Ganga karakterini hayal ettiği gibi görmemesi üzerine yeni Ganga Sargun Mehta diziye dahil olmuştu. Eski Ganga’ya alışan bizleri 439. Bölümde karşımızda yeni bir Ganga olarak Aasiya Kazi bekler.

Ganga 3. Kez Neden Değişti? Sargun Mehra Baliku Vahdu’dan Neden Ayrıldı?

Balika Vadhu’nun Sriti Jha’dan sonra yeni Ganga’sı Sargun Mehta olmuştu. Bir yıla yakın dizide rol alan Mehta’nın, Kasım 2014 yılında diziyi bıraktığı açıklandı. Mehta’nın diziden neden ayrıldığı açıklamazken, yakın kaynaklar, kararın karşılıklı alındığını, Mahta’nın dizide olumlu durum yaratamadığını bu nedenle de diziye devam etmediğini belirtti. Sargun ise, konu ile ilgili herhangi bir yorum yapmadı.

İkimizin Yerine’nin 3. Ganga’sı Aasiya Kazi Kimdir?

ikimizin-yerine-yeni-ganga-kim

İkimizin Yerine dizisine 439. Bölümde dahil olan yeni Ganga Asiya Kazi, 12 Aralık 1991 yılında Hindistan’ın Mumbai şehrinde doğmuştur. Bhavan Kolejinden mezun olan Kazi ilk oyunculuk deneyimini 2009 -2011 yılları arasında yayınlanan Bandini dizisi ile yapmıştır. 2014 -2016 yılları arasında Balika Vahdu (İkimizin Yerine) dizisinde oynamıştır.

BU YAZILARINIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İkimizin Yerine Finalde Neler Yaşanacak?

Anandi Karakterini Canlandıran Pratyusha Benerjee Diziden Neden Ayrıldı?

İkimizin Yerine’nin Yakışıklı Kaymakamı Shiv Özel Hayatında Nasıl Biri?

İkimizin Yerine’nin Shiv’i Hayatını Kaybetti!

Bir Cevap Yazın