Hangi Dizi Ne Zaman Bitecek? İşte 2018 de Final Yapacak Diziler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Hangi Dizi Ne Zaman Bitecek?

HANGİ DİZİ NE ZAMAN BİTECEK

Türk televizyonlarında yayınlanan birbirinden iddialı dizlerin final ya da sezon finali yapmasına az bir süre kaldı. 2017 – 2018 sezonunda yaz aylarına girdiğimiz bugünlerde malumu ile kış sezonunda başlayan diziler birbiri ardına final yapmaya başladı. Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinin final yapmasından sonra önümüzdeki günlerde de pek çok sevilen dizi ya final yapacak (bitecek) ya da 2018-2019 yeni sezonuna daha güçlü girebilmek için sezon finali yapacak. Peki, Hangi dizi ne zaman bitecek, hangi dizi yeni sezona devam edecek? İşte sizler için hazırladığımız 2018 de final yapacak diziler ve sezon finaline girip yeni sezonda da devam edecek dizilerinin bitiş tarihi.

FiNAL YAPACAK DİZİLER

ADINI SEN KOY

TRT1 ekranlarında başlayıp, gösterdiği başarı nedeniyle Star TV’ye transfer olan Adını Sen Koy dizisi büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, bölümleri yurtdışına da satılan dizinin en az 600 bölüm şekilde çekileceği belirtildi. Bu da demek oluyor ki Adını Sen Koy bitmeyip, 3. Sezonda da izleyicisiyle birlikte olacak. Buna göre, Adını Sen Koy 2. Sezon finalinin Haziran ayının ortalarında gerçekleşmesi bekleniyor. Adını Sen Koy 25 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 355. Bölümüyle 2. Sezon finalini yapacak.

AH KALBİM

Ah Kalbim Hint Dizisi Kaç Bölüm

Kanal 7’nin sevilen Hint Dizisi Ah Kalbim (Kumkum Bhagya) dizisi de final tarihi merak edilen diziler arasında yer alıyor. Ünlü rockstar Abhi ile orta sınıfta gelen Pragya’nın entrikalarla dolu aşk hikayesini konu alan Ah Kalbim dizisi, Kanal 7 tarafından yapılan açıklamaya göre final yapmayacak. 2014 yılından beri gösterildiği ülke Hindistan’da halen devam eden dizi Türkiye’de Ağustos ayı gibi sezon finaline girecek.

Ah Kalbim Ne Zaman Final Yapacak? ile ilgili detaylı bilgi için linki tıklayın

ARKA SOKAKLAR

Kanal D’nin en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar gösterildiği ilk günden bu yana büyük ilgi görüyor. İstanbul Emniyeti Organize Suçlar biriminde yaşanan olayları konu alan dizi tıpkı diğer sezonlarda olduğu gibi bu sezonda final yapmıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni sezonda da devam edeceği haberi çıkan Arka Sokaklar dizisi bu sezon Kanal D’nin final yapmayacak dizilerinden bir tanesi. Arka Sokaklar Sezon Finali Ne Zaman? Arka Sokaklar 8 Haziran’da yayınlanacak 484. Bölümüyle 2017 2018 sezonuna ara verecek.

ASLAN AİLEM

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Aslan ailem geçtiğimiz günlerde 31. Bölümü ile (20 Mayıs 2018 Pazar) akşamı final yaparak izleyicisine veda etti.

AŞK VE MAVİ

ATV’nin çekimleri Nevşehir’de yapılan dizisi Aşk ve Mavi 3. Sezonda da seyircisi ile birlikte olacak. Bu yıl ikinci sezonu yayınlanan dizinin bitmeyip devam kararı alması kısa bir süre önce açıklanmıştı. Aşk ve Mavi 8 Haziran Cuma günü yayınlanacak 69. Bölümüyle bu sezona veda edecek. Peki, Aşk ve Mavi ne zaman başlayacak?

AVLU

avlu ne zaman final yapacak

Yapımcılığı Limon film tarafından üstlenilen 25 seneden bu yana 140’dan fazla ülkede gösterilen Prisoner adlı yabancı diziden uyarlanan Avlu dizisi de yeni sezonda devam ediyor. Baş rollerinde; Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray, Kenan Ece,,Teoman Kumbaracıbaşı ve Rüçhan Çalışkur gibi oyuncular yer alıyor. Avlu Sezon Finali Tarihi; Avlu 7 Haziran perşembe akşamı yayınlanacak 11. Bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara veda edecek.

BENİ AFFET

Star TV’nin Focus Film tarafından ekranlara getirilen sevilen arkası yarın dizisi Beni Affet 7. Sezon sonunda 8 Haziran Cuma günü yayınlanacak 1402. Bölümüyle sezon final yapacağı açıklandı. 7 sezondan bu yana kesintisiz olarak yayınlanan Beni Affet dizisinin 1403. bölümüyle 2018 2019 yeni sezonda yani 8. Sezonuna seyircisine merhaba diyeceği belirtildi.

BENİ BIRAKMA

Beni Bırakma dizisi de kısa bir süre sonra sezon finaline gidecek olan dizilerden. Bu sezon 110. Bölümde final yapacak olan dizi yeni sezonda da devam edecek. ATV’nin yeni günlük dizisi Beni Bırakma, 8 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 110. Bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. Beni Bırakma ne zaman başlayacak? Türk televizyonlarında sezonun bitişi ve yeni sezonun başlaması okulların açılıp kapandığı tarihler temel alınarak belirlenmesinden dolayı dizilerin yeni sezona başlama zamanları da üç aşağı beş yukarı bu tarihlere denk geliyor. Bu yıl okullar 17 Eylül 2018 tarihinde açılacak. Buna göre, Beni Bırakma gibi çok dizinin başlama tarihlerinin bu tarihten önce ya da sonra olacağı tahmin ediliyor.

BİZİM HİKAYE

Sevilen dizi Bizim Hikaye de 7 Haziran Perşembe günü yayınlanacak 37. Bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara veda edecek.

CENNETİN GÖZYAŞLARI 

Yapımcılığını Ali Gündoğdu & Süreç Film’in üstlendiği Cennetin Gözyaşları dizisi de yaz sezonunda final yapacak diziler arasında. İlginç hikayesiyle izleyicinin ilgisini çeken Cennetin Gözyaşları, 10 Haziran 2018 de gösterilecek 36. Bölümüyle ekranlara veda edecek. Cennetin Gözyaşları oyuncu kadrosunda; Berk Atan, Almina Ada, Hazım Körmükçü, Yusuf Akgün, Esra Ronabar, Güler Ökten, Ali İpin, Süeda Çil, Çiçek Acar ve Ebru Destan gibi başarılı ve usta oyuncular yer alıyordu.

ÇOCUKLAR DUYMASIN

Sevilen dizi Çocuklar Duymasın yeni sezonda da ekranlarda olmaya devam edecek. 10 Haziran Pazar günü 44. Bölümüyle sezon finali yapacak.

ÇUKUR

çukur ne zaman final yapacak

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Burak Sergen, Ercan Kesal, Perihan Savaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi Çukur, İstanbul’un göbeğinde Vartolu ve Koçovalılar arasındaki uyuşturucu ile yapılan mücadeleyi konu alıyor. Yürek yakan hikayeleri, ihaneti, dostluğu ve sadakati en akıcı bir dille izleyiciye sunan dizinin bitmeyip, yeni sezonda da devam edeceği, hatta 2018-2019 sezonunda “Çukurdan Çıkış” adıyla yayınlanmaya devam edeceği konuşuluyor. Çukur ne zaman sezon finali yapacak? İzleyicisine kısa bir süreliğine veda edecek olan Çukur, 11 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlanacak 33. Bölümüyle sezon finaline girecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

TRT1’in izlenme rekorları kıran Osmanlı İmparatorluğunun kuruluş hikayesini anlatan Diriliş Ertuğrul dizisi de yeni sezonda bitmeyip devam edecek olan dizilerden. Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak sorusu da kısa bir süre önce belli oldu. Buna göre, Diriliş Ertuğrul 4. Sezon Final tarihi 14 Haziran olacak. Diriliş Ertuğrul’un Finali ile ilgili yapılan iddialara göre, final dizi olarak değil çekilecek film ile olacak.

Kanal 7’nin sevilen arkası yarın dizisi Elif dizisinin final yapmayarak 4. Sezonunda da devam edeceği açıklandı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

ATV’nin 3 Sezondan bu yana büyük bir ilgiyle izlediği dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman final yapacak? Herkes tarafından merak ediliyor. Bir kısım izleyici EDHO için her ne kadar Kurtlar Vadisi kadar devam etmeyeceği eleştirisi yapsa da dizinin yapımcısından açıklama geldi. EDHO yapımcısı Raci Şaşmaz’ın yaptığı açıklamaya göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 4. Sezonda da yani 2018-2019 yeni sezonunda da devam edecek.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI

Star TV’de yayınlanan Avşar Filmin yapımcılığını üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları dizisi de bu sezon final yapıyor. Dizinin final yapmasında düşen reytingler gösterilirken, Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yayınlanacak 50. Bölümünün yayınlandığı 9 Haziran’da final yapacak.

İSTANBULLU GELİN

Star TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi İstanbullu Gelin yeni sezonda da devam edecek. 8 Haziran akşamı yayınlanacak 53. Bölümüyle sezon finaline girecek olan İstanbullu Gelin dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yaklaşık olarak 2 ay tatil yapacak olan İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonun başlangıcı olan Eylül ayının ikinci haftası olması bekleniyor.

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı – Boranlar’a Göz Altı Şoku! (SEZON FİNALİ)

KADIN

FOX TV’nin yeni sezonda da devam etmesi kararı aldığı Kadın Dizisi sezon finali yaptıktan sonra 11 Eylül 2018 de yayınlanacak 34. Bölümüyle yeni sezona başlayacak. FOX TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kadın, 12 Haziran Salı akşamı yayınlanan 33. Bölümüyle günü ilk sezonunu kapatacak.

KALK GİDELİM

Kalak Gidelim dizisi 2 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak son bölümüyle sezon finali yapacak. Ancak, Kalk Gidelim’in yeni sezonda Eylül ayında değil, Temmuz ayında başlayacak.

KANATSIZ KUŞLAR

ATV ekranlarının sevilen ve entrikaların ardı arkası kesilmediği dizisi Kanatsız Kuşlar da bu sezon final yapma kararı aldı. Kanatsız Kuşlar dizisi geçtiğimiz günlerde yayınlanan 47. Bölümü ile (17 Mayıs Perşembe) final yaparak ekranlara veda etti.

İNSANLIK SUÇU

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpekova, Serkan Tütüncü, Laçin Ceylan, Deniz Uğur, Cansu Dağdelen ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın rol aldığı Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisi de düşük reytingleri nedeniyle bitme kararı alan dizilerden. İnsanlık Suçu dizisi 19 Mayıs Cumartesi günü yayınlanan 8. Bölümüyle final yaptı.

KÖRDÜĞÜM

kördüğüm

Kanal 7’nin sevilen en uzun soluklu Hint dizilerinden birisi olan Kördüğüm, yaz aylarında final yapacak. Kanal 7 tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre, Kördüğüm 387. Bölümde final yapacak. Kördüğüm ne zaman başlayacak? Orjianal adı Uttaran olan dizi Hindistan’da 2008-2015 yılları arasında gösterilmiş ve bitmiş bir dizi bu nedenle yeni bölümlerinin gösterilmesi söz konusu değil. Ancak Kanal 7 daha ilerideki tarihlerde tekrarını yeniden yayınlayabilir.

Kördüğüm Ne Zaman Bitecek? Detaylar için tıklayın…

MASUM DEĞİLİZ

masun değiliz bitti mi

ATV ekranlarında yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük ilgi çeken fakat daha sonra izleyici tarafından beklenen ilgiyi göremediği için final yapma kararı alan Masum Değiliz dizisinin oyuncu kadrosunda; Güllerin Savaşı dizisinden tanıdığımız Damla Sönmez ve Sercan Batur ile Ushan Çakır, Uraz Kaygılaroğlu ve Aras Aydın rol alıyordu.

MEHMETÇİK KUT-UL AMARE

TRT1 dizilerinden Mehmetçik Kut-ul Amare de yeni sezonda da devam edecek dizilerden. Sevilerek izlenen dizi, 7 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak 19. Bölümüyle izleyicisine az bir süreliğine veda edecek.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT

TRT1’nin dizisi Payitaht Abdülhamit dizisi de yeni sezonda devam ediyor. Osmanlı Sultanı Abdülhamit Han’ın hayatı ve icraatlarını konu alan dizi 8 Haziran Cuma günü yayınlanan 54. Bölümüyle sezon finaline giriyor.

SAVAŞÇI

FOX TV’nin sevilen dizisi Savaşçı da 10 Haziran Pazar akşamı yayınlanacak 48.Bölümüyle sezon finali yapacak.

SEN ANLAT KARADENİZ

sen anlat karadeniz ne zaman final yapacak

Hangi dizi ne zaman bitecek? Araştırılırken Türk Televizyon tarihinindi son dönemlerde yayınlanan en çok izlenen ve en kaliteli yapımlar arasında gösterilen Sen Anlat Karadeniz dizisi 2018-2019 yeni sezonunda da bitmeyip devam edecek. (SAK) Sen Anlat Karadeniz yayınlanacak 22. Bölümüyle 13 Haziran Çarşamba günü sezon finali yaparak izleyicisine kısa bir süreliğine veda edecek. Peki, Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak? Yeni sezonda da seyircisiyle birlikte olacak olan SAK, (Sen Anlat Karadeniz’in Eylül ayının ikinci haftasında başlaması bekleniyor.

SERVET

Show TV’de yayınlanan başrolünde Yufus Çim, Bahar Şahin ve Ali Sürmeli gibi oyuncuların oynadığı Servet dizisi pek çok dizide olduğu gibi reyting yarışında yenik düştü. Kanal tarafından yayınlandıktan kısa bir süre sonra final yapma kararı alınan Servet, 3 Mayıs 2018’de final yaptı.

SİYAH BEYAZ AŞK

Kanal D’nin sevilen aşk dizilerinden birisi olan Siyah Beyaz Aşk bu sezon bitme kararı aldı. Siyah Beyaz Aşk 28 Mayıs Pazar günü yayınlanan bölümüyle sevenlerine veda etti. Dizinin başrolünü Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol paylaşıyordu.

SÖZ

Star TV’nin sevilen dizisi Söz de yeni sezonda devam edecek dizilerden. Tims B Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Söz 11 Haziran’da yayınlanacak 50. Bölümüyle (2 Bölüm sonra) sezon finaline girecek.

UFAK TEFEK CİNAYETLER

ufak tefek cinayetler ne zaman bitecek

Star TV de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi seyirciden gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni sezonda da devam etme kararı aldı. Ufak Tefek Cinayetler ne zaman bitecek? Ufak Tefek Cinayetler, 5 Haziran Salı günü yayınlanacak 32. Bölümü ile sezon finali yapacak.

Ufak Tefek Cinayetler 32. Bölüm Fragmanı (SEZON FİNALİ)

VATANIM SENSİN

Kanal D ekranlarında 2 sezondur yayınlanan Kurtuluş Savaşını konu alan Vatanım Sensin dizisi de bu sezon final yapacak diziler arasında yer alıyor. Vatanım Sensin dizisi Haziran ayının ortalarında final yapacak.

YENİ GELİN

Show TV’nin sevilen komedi dizisi Yeni Gelin yeni sezonda da devam edecek dizilerden birisi oldu. Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre, bu sezon sezon finali yapacak olan dizi 2018-2019 sezonunda da izleyicisi ile birlikte olacak. Peki, Yeni Gelin ne zaman final yapacak? Yeni Gelin 9 Haziran akşamı 53. Bölümüyle sezon finaline girecek. Yeni Gelin dizisi 2018-2019 yeni sezonunda istenilen reytingleri alamayınca Show TV tarafından final kararı alındı. Yeni Gelin Dizisi 24 Kasım Cumartesi günü 63. Bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

YASAK ELMA

yasak elma ne zaman bitecek

FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma da gelecek sezonda devam etmesi planlanan dizilerden. Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi oyuncuların paylaştığı dizi farklı konusuyla dikkat çekiyor. Yasak Elma sezon finali tarihi; Yasak Elma 4 Haziran’da yayınlanacak 12. Bölümüyle 1. Sezona nokta koyacak. Peki, ne zaman başlayacak? Sevilen dizinin Eylül ayında ikinci sezona başlaması bekleniyor.

8. GÜN

ATV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Burcu Biricik, Buğra Gülsoy, Musa Uzunlar gibi başarılı oyuncuların rol aldığı 8. Gün dizisi de final kararı alan diziler arasında yer alıyor.

2017- 2018 SEZON BİTMEDEN FİNAL YAPAN DİZİLER

Hangi dizi ne zaman bitecek? Sorusu yanıt ararken 2017-2018 sezonunda sezon finali gelmeden izlenme oranları düşüp erken final kararı alan diziler de mevcut. İşte başladıktan sonra beklenen ilgiyi göremeyip yayından kaldırılan diziler ve erken final kararı alan diziler…

  • Babamın Günahları
  • Bahtiyar Ölmez
  • Gülizar
  • Hayat Sırları
  • Hıçkırık
  • Kalbimdeki Deniz
  • Kalp Atışı
  • Kırgın Çiçekler
  • Kızlarım İçin
  • Siyah İnci
  • Meryem
  • Yalaza

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019’da Final Yapan Diziler

Yeni Sezon Olmayacak Diziler Olmayacak

Erken Sezon Finali Yapacak Diziler

2021 – 22 Sezonunda Biten Diziler

Yılın Sonu Gelmeden Biten Diziler

2020 -21 Bitecek Türk Dizileri

Vatanım Sensin Şiiri Yürekleri Dağladı

Bir Cevap Yazın