House M.D Uyarlaması Hekimoğlu Dizisinin Konusu Ne Oyuncuları Kimler? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yakında Yeni Bir Uyarlama Doktor Dizisi Daha Geliyor!

House-M.D-Uyarlaması-Hekimoğlu-Dizisinin-Konusu

House M.D Uyarlaması Hekimoğlu Dizisinin Konusu

Dünyada izlenme rekorları kıran Amerikan dizilerinin uyarlaması furyası tam gaz devam ediyor. 2019 – 2020 yeni sezonunda çok revaçta olan uyarlama diziler tıpkı orijinalleri gibi büyük ilgi görüyor. Aşk Ağlatır (Japon – Love That Makes You Cry) ve Mucize Doktor (Kore Good Doctor – ABD The Good Doctor) dizilerinden sonra bir ABD uyarlaması olan ve dünyada çok sevilen medical türündeki Doktor House M.D. dizisi uyarlaması Hekimoğlu Aralık 2019’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Hekimoğlu adıyla ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin kısa bir süre önce yayınlanan tanıtım fragmanı büyük ilgi gördü. Peki, Doktor House M.D Uyarlaması Hekimoğlu Dizisinin Konusu Ne? Oyuncuları ve karakterleri kimler? Ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar.

Dr House M.D.Amerikan Dizisi Konusu

Orijinal adı House M.D. olan Amerikan (ABD) yapımı medical türündeki Doktor dizisi, 16 Kasım 2004 ile 21 Mayıs 2012 tarihleri arasında Amerikan Fox kanalında toplam 117 bölüm ve 8 sezon olarak yayınlanmıştır. ABD’nin New Jersey eyaletinde bir hastanede çalışan üstün yetenekleri olan Dr. Gregory House ve ekibinin hikayesini konu alır.

Doctor House M.D. Başrol Oyuncuları / Ana Karakterler

Doctor House OyuncularOynadığı Karakterler
Hugh Laurie Dr. Gregory House
Lisa Edelstein Dr. Lisa Cuddy
Omar Epps Dr. Eric Foreman
Robert Sean Leonard Dr. James Wilson
Jennifer Morrison Dr. Allison Cameron
Jesse Spencer Dr. Robert Chase
Peter Jacobson Dr. Chris Taub
Kal Penn Dr. Lawrence Kutner
Olivia Wilde Dr. Remy ‘Thirteen’ Hadley
Amber Tamblyn Martha M. Masters
Odette AnnableDr. Jessica Adams
Charlyne YiDr. Chi Park
Jennifer Crystal FoleyRachel Taub
Anne DudekDr. Amber Volakis
Stephanie VendittoHemşire Brenda Previn
Bobbin BergstromHemşire

Doctor House M.D. Genel Konusu

dr-house-dizisi-konusu-

Doctor Gregory House (Hugh Laurie) Amerikanın New Jersey eyaletinde bulunan Princeton-Plainsboro Hastanesi’nde bulaşıcı hastalıklar ve Nefroloji konusunda uzman ünlü bir doktordur. Zaman zaman ukala, takıntılı, kıvrak zekalı aynı zamanda da kimsenin denemeye cesaret edemeyeceği şeyleri yapmaya yatkın birisidir. Başkanlık yapmış olduğu Tıbbi Tanı Uzmanlığı Bölümünde 3 kişilik ekibiyle teşhisi konulamayan hastaları tedavi etmektedir. Dr. House’a bazı önemli vakalarda hastanenin onkoloji bölüm şefi aynı zamanda da en yakın arkadaşı olan Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard) yardım etmektedir. Pek çok hastalığı başarılı bir şekilde tedavi eden Dr. House’un 3 kişilik ekibinde; Allison Cameron (İmmünolog, Bağışıklık Sistemi Uzmanı), Dr. Eric Foreman (Nörolog, Sinir Sistemi Uzmanı) ve Dr. Robert Chase (Kardiyoloji ve Yoğun Bakım Uzmanı) bulunmaktadır.

Doctor House’nin Yasaları Umursamaz Tavrı Nedeniyle Başı Sürekli Derde Girer

house-md-dr

House mesleğinde çok başarılı bir doktor olmasına karşın, hastane kurallarını ve yasaları çok umursamaz. Bu nedenle de başı hiç dertten kurtulmaz. Umursamaz tavırları nedeniyle başına sürekli iş açan Dr. House bu sebepten ötürü birçok hastane değiştirmiştir. Son çalıştığı hastanenin yöneticisi olan Lisa Cuddy, onu işe almadan önce olumsuz tüm özelliklerinden haberdardır. Buna karşın House’ı bu konuda dengeleyebileceğini ve onu kontrol altında tutabileceğini düşünmektedir.

House MD’nin 3. Sezonunda Tüm Ekip Dağılır

hekimoğlu-uyarlama-house-md-hikayesi

Doctor House’un 3. Sezonunda tüm ekibi dağılır ve dördüncü sezonun başında Dr. Foreman bir hastanenin teşhis tanı departmanı sorumlusu olarak gider. Ancak tedavi sırasında gereğinden fazla risk aldığı için hastanın hayatı kurtulsa da başhekim tarafından işine son verilir. Foreman başka hastanelere başvursa da onun önceden Dr. House’ın ekibinden olmasından ve aldığı kararlarının ona benzetilmesinden dolayı işe alınmaz. Bunun üzerine mecburen eski hastanesine geri döner.

Dördüncü Sezonda Doktor House Yeni Ekibini Kurar

Ekibin diğer üyelerinden olan Dr. Chase, House tarafından kovulsa da cerrahi ve ameliyat bölümünün başına geçer. Dr. Cameron da ER yani Acil Servis departmanının başına geçer. Yeni bir ekip kurmak için kolları sıvayan House, yaklaşık 40 doktor adayının arasından üç yeni doktoru ekibine katar. Bunlar; Dr. Remy “13” Hadley (Dahiliye Uzmanı), Dr. Chris Taub (Plastik Cerrah), Dr. Lawrence Kutner’dır. (Spor Hastalıkları Uzmanı)

Beşinci Sezona İki Büyük Ölüm Damgasını Vurur

Doktor House’ın beşinci sezonunda yaşanan iki ölüm vakası sezona damgasını vurur. İlk ölüm Dr. James Wilson’la birliktelik yaşayan Amber’ın House’ı bir bardan almaya gittiğinde yaşanır. Otobüsün kaza yapması sonucunda yaşanan acı veren ölüm sonrasında House ve Wilson’un arası açılır. Bununla birlikte durumun en kötüsü House’ın uyanıkken Amber’in hayalini görmeye başlaması olur.

House Gördüğü Hayaller Sonrasında Özel Bir Hastanede Tedavi Olmaya Başlar

dr-house-özel-bir-klinikte-tedavi-görür

Gördüğü hayalleri sürekli kullandığı Vicodin (bir tür ağrı kesici) bağımlılığına bağlayan House, onu bırakmaya karar verir. Ancak Dr. Lawrance Kutner’ın evinde intihar etmiş olarak bulunması, House’ın bu çabalarını boşa çıkarır ve gördüğü halüsinasyonlar iyice hayatını etkiler hale gelir. Dr. Cuddy ile yaşadığını sandığı aşk gecesinin de bir hayalden ibaret olduğunu anladığı anda tedavi olmak için kendisini özel bir hastaneye kapatır.

House Kötü Bir Çocukluk Geçirmiştir

Karmaşık bir aile ilişkisine sahip olan House, anne ve babasına karşı hep mesafeli davranmıştır. Annesine koşulsuz bir sevgi besleyen House, babasına karşı büyük bir nefret duyar. Zira, kendisi ile diyalog kurmak isteyen tecavüz mağduru bir hastasına, emekli bir subay olan babasının aşırı disiplin tutkusu nedeniyle kendisini bahçede uyuttuğunu ve buz banyosu yaptırdığını anlatır.

Dizi İlerledikçe Dr House İle İlgili Detaylar Ortaya Çıkmaya Başlar

Dizi ilerledikçe House ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıkmaya başlar. Bunlardan ilki babası John House’ın biyolojik babası olmadığıdır. 12’li yaşlarında vücudunda bulunan doğum lekesinin benzerini bir aile dostunda gören House, daha sonra babasının cenazesinden aldığı doku örneğiyle yaptırdığı DNA testinde onun gerçek babası olmadığını kanıtlar. John House ne kadar da biyolojik babası olmasa da mesleği uğruna yaptığı fedakarlıkların ve saplantılı karakterinin ondan geldiğinin farkına varır. İlişkileri anlamında iki farklı biçimde görülen House’un en zayıf yönleri seyircinin gözleri önüne serilir.

Zaman Zaman Sherlock Holmes’ü Aratmayan House ve Ekibinin Komik Yanları Hastaları Bolca Eğlendirir

Dr. Gregory House ve ekibi pek çok doktorun çözemediği hastalıkları teşhis etmek ve oldukça gizemli vakaları aydınlatmak konusunda uzmandırlar. Ekibin toplum kurallarına karşı gelen anti sosyal lideri House, azmi ve hafiyelik becerisiyle çoğu zaman Sherlock Holmes’i aratmayacak nitelikte başarı gösterir. Bu seçilmiş özel ekip, yasal olan ya da olmayan bir şekilde teşhis koyarak hastaların hayatlarını kurtarmak için ellerinden ne gelirse yaparlar. Yaşanan tüm dramatik olayların yanında doktorlar komik taraflarını hiç kaybetmemişlerdir. Ve en kötü anlarda bile hastalarını eğlendirmeyi ihmal etmezler.

Dr. House Toplam Kaç Bölüm / House MD Kaç Sezon Çekildi?

16 Kasım 2004 ile 21 Mayıs 2012 tarihleri arasında Amerikan televizyon kanalı Fox Broadcasting Company’de yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Dr. House (House MD) dizisi toplamda 177 bölümden oluşuyor. House MD (Dr House) şu ana kadar toplam 8 sezon çekilmiştir.

Doctor House 1. Sezon Tanıtım Fragmanı (Türkçe Altyazılı)

Dr House M.D Uyarlaması Hekimoğlu Dizisinin Konusu

Yeni sezonun uyarlama dizilerinden birisi olacak olan Hekimoğlu dizisi, 2019’un sonlarına doğru Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılığı MedYapım ve Karga Seven Pictures tarafından üstlenilen Hekimoğlu’nun senaryosunu Berkun Oya yazarken dizinin yönetmen koltuğunda Yağmur ve Durul Taylan oturacak.

Hekimoğlu Dizisi Konusu

Enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji (böbrek hastalıkları) konusunda nam salmış başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen) aynı zamanda huysuz, ukala, Asosyal ama zekasıyla hayranlık uyandıran bir doktordur. Hem otorite karşıtı hem de sorun çözen ve kurtarıcı bir üne sahip olan Hekimoğlu, bu özellikleri nedeniyle pek çok hastane yöneticisi ile büyük sorunlar yaşamıştır.

House M.D. Uyarlaması Hekimoğlu Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

hekimoglu-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Dünyada izlenme rekorları kıran Amerikan yapımı House M.D. dizisinin Türk Televizyonlarına Hekimoğlu adıyla uyarlanacak dizinin geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlandı. Büyük ilgi çeken fragman sonrasında izleyiciler dizinin başlama tarihini merak eder oldular. Dizinin çekimleri hızla devam ederken başlama zamanı ile ilgili açıklama kanaldan geldi. Merakla beklenen dizi Hekimoğlu 17 Aralık Salı günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında başlayacak.

Hekimoğlu Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı

Hekimoğlu Dizisi Nerede / Hangi Hastanede Çekiliyor?

Çekimleri İstanbul’da devam eden Hekimoğlu dizisinin çekildiği hastane İstanbuldaki özel bir hastane olan Okan Üniversitesi hastanesinde devam etmektedir.

Hekimoğlu Dizisi Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Çekimlerine geçtiğimiz Ekim ayında başlanan Hekimoğlu dizisinin oyuncu kadrosunda netleşmeye başladı. İlk olarak dizinin Dr. House / Ateş Hekimoğlu karakterini canlandıracak oyuncu Timuçin Esen ile anlaşma sağlandı. Ateş Hekimoğlu için daha önce Halit Ergenç’e teklif götürülmüş olsa da oyuncu daha sonra BeinConnect’te yayınlanacak Aslı Enver ile anlaşmıştır. Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen’e eşlik edecek oyuncular ise, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay, Aytaç Şaşmaz ve Okan Yalabık olacak.

Hekimoğlu Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste)

hekimoğlu-dizisinin-ne-zaman-başlayacağı-belli-oldu

Timuçin Esen / Ateş Hekimoğlu

14 Ağustos 1973 tarihide doğan Timuçin Esen Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde gördüğü iki yıllık eğitimden sonra geçtiği İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İtalya ve ABD’de de tiyatro eğitimi alan Esen, Los Angeles’taki California Insitute of the Arts Üniversitesi’nde 7 yıl sinema – yönetmenlik üzerine master yapmıştır.

Hekimoğlu Dizisinde Dr. Ateş Hekimoğlu Kimdir / Gerçek Adı Ne?

hekimoğlu-dizisi-konusu-ne

Enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda uzmanlaşmış Ateş Hekimoğlu, kurduğu ekibi ile en imkansız hastaları tedavi etmektedir. Zeki bir doktor olmasına karşın kurallara uymayan davranışları ve uyguladığı tedaviler nedeniyle başı sık sık derde girmektedir. Ateş Hekimoğlu’nu başarışı oyuncu Timuçin Esen canlandırmaktadır.

Hekimoğlu Karakteri Başarılı, Karizmatik ve Asi’dir

Hastanede tıbbi tanı departmanının başkanı olan Ateş Hekimoğlu’nın ekibinde birçok farklı branştan doktor bulunmaktadır. Hekimoğlu çok başarılı bir doktor olsa da hastane kurallarına ve yasalara karşı olan asi tutumu nedeniyle görev yaptığı hastanelerde başına sürekli iş açar. Bu nedenle de hiçbir hastanede uzun süre görev yapamaz. Bununla birlikte karizmatik, başarılı ve risk almayı seven bir doktordur. Hekimoğlu’nu ukala ve asi tavırları nedeniyle hiçbir hastane işe almak istemez.

Ateş Hekimoğlu Hastaları ile Karşılaşmak İstemez ” Herkes Yalan Söyler”

Türkiye’nin en iyi kanser uzmanlarından birisi olan Ateş Hekimoğlu, hastalarına karşı, saygısız, açık sözlü ve hayata karşı vurdumduymazdır. Hastaları ile karşılaşmak istemeyen Ateş Hekimoğlu, bunun nedeni olarak da onların yalan söylediğini düşünür. Bu nedenden dolayı da çok az hasta baktığı için genellikle çalıştığı hastanelerden kovulmaktadır.

Ateş Hekimoğlu Neden Topallar ve Elinde Bir Bastonla Gezer?

hekimoğlu-dizisi-timuçin-esen-ateş-hekimoğlu

Ateş Hekimoğlu’nu ekranlarda sıklıkla hafif aksayan ve elinde bastonla gezerken göreceğiz. Zira o çocukluk döneminde yaşadığı kalbinin bacağına pıhtı atılması nedeniyle 40’lı yaşlarda topal bir doktor haline gelmiştir. Hastane içerisinde duygusuz tavırları ile tanıyacağımız Ateş Hekimoğlu aynı zamanda ağrı kesici bağımlısıdır. Dayanılmaz ağrılarını hafifletmek için herkesten gizli sürekli ağrı kesici kullanır. Sağ bacağındaki aksaklık sebebiyle de koltuk değneğiyle yürür. Karmaşık hasta vakalarını çözerken izleyeceğimiz Hekimoğlu, kendisini ekibindeki doktorların psikolojilerini allak bullak etmekten de alıkoymaz. Hekimoğlu iş hayatında pek çok başarılara imza atsa da özel hayatında çok başarısızdır.

Ebru Özkan Saban – Dr. İpek Tekin – Hastane Yöneticisi

Ebru-Özkan-hekimoğlu-dizisi-gaye

1978 Ankara doğumlu olan Ebru Özkan, kendisi gibi oyuncu olan Ertan Saban ile evlidir. Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Ebru Özkan ilk oyunculuk deneyimini 2006 yılında oynadığı Gözyaşı Çetesi dizisi ile yapmıştır. Birçok dizide oynayan Ebru Özkan’ın akıllarda kalan rollerinden birisi Star TV’de yayınlanan Paramparça dizisi ile olmuştur. Ebru Özkan son olarak Şahin Tepesi dizisinde Melek karakterine hayat vermiştir.

İpek Tekin Kimdir?

Ebru-Özkan-Saban---Hekimoğlı-İpek-Tekin

Hekimoğlu dizisinde Orhan (Okan Yalabık) ve Hekimoğlu’nun (Timuçin Esen) okuldan arkadaşı olan İpek, yalnız, güçlü bir kadındır. Aynı zamanda Tıp Fakültesinin Dekanı ve Hastane Yöneticisi olan İpek, Endokrinoloji uzmanıdır. Duygusal ve sosyal becerileri kuvvetlidir, hayatını hastalara ve hastaneye adamıştır.

İpek, Orhan’dan Sonra Ateş Hekimoğlu’na Tahammül Edebilen Tek Kişidir!

Huysuz ve ukala olan Ateş Hekimoğlu’na Orhan’dan sonra tahammül edebilen tek kişi İpek’tir. Ateş’in zorlu karakterini anlayan ve buna tahammül edebilen İpek, Hekimoğlu sadece bulmacalı vakaların peşinde koşarken o da Orhan gibi onun mümkün olduğu kadar çok hastaya şifa olması için uğraşır. Güzel, güçlü, hırslı ve tuttuğunu koparan bir kadın olan İpek, Ateş’in her zaman ilgi alanındadır. Bazen patron bazen dost bazen de karşı cins olarak ara sıra birbirleriyle yıllardır sürekli flörtleşseler de aralarında bir türlü gerçek bir ilişki başlayamaz.

Hekimoğlu Dizisinde Yönetici Dr. İpek Kimdir? Gerçek Adı Ne?

doktor gaye - hekimoğlu-dizisinde-kimler-oynuyor

Doktor İpek, Ateş Hekimoğlu’nun çalıştığı hastanenin yöneticisidir. Hastalarla konuşmaktan hoşlanmayan Ateş’i sürekli olarak poliklinikte çalışması için istekte bulunur. Bu ısrarlar aslında Dr. Ateş’i adeta çileden çıkaran bir durumdur. Zira Ateş’in, poliklinikte sürekli yalan söylediğini düşündüğü hastalarla karşılaşması onun için en büyük sorundur. İpek Dr. House dizisindeki Dr. Lisa Cuddy karakterine hayat verecek.

Okan Yalabık / Dr. Orhan Yavuz

Okan-Yalabık-Hekimoğlu-dizisi-doktor-orhan-oyuncusu

Okan Yalabık 1978 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. ATV’de yayınlanan Hatırla Sevgili dizisiyle akıllara yer eden Okan Yalabık, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin ve Av Mevsimi gibi birçok dizi ve filmde başarılı roller üstlenen Yalabık, son olarak ünlü dizi platformu Netflix’den Ücretsiz Dizi Nasıl İzlenir? yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde oynamıştır.

Hekimoğlu Dizisinde Oynayan Doktor Orhan Kimdir? Gerçek Adı Ne?

hekimoğlu-dizisi-dr-orhan-yavuz-kimdir-gerçek-adı-ne

Hekimoğlu dizisinde doktor Orhan’ı oynayacak oyuncu Okan Yalabık’tır. Onkolog doktor olan Doktor Orhan Yavuz, 40’lı yaşlarda alanında oldukça başarılı birisidir. Dr. Orhan, House M.D. dizisinde Dr. James karakterini yani House’ın en iyi arkadaşı rolünde olacak. Ateş Hekimoğlu’nun lise ve üniversite arkadaşıdır. Hatta onun tek arkadaşıdır. Ateş ile tamamen zıt bir karaktere sahip olsalar da Orhan her zaman onun iç sesi ve vicdanı olur. Hastalara biri sağ duyusuyla yaklaşırken diğeri zekasıyla yaklaşır. Ateşi çıkarsız olarak seven tek arkadaşı olan Orhan, yüzlerce hayat kurtarmasından dolayı ona büyük saygı duyar.

Damla Colbay / Doctor Zeynep Can

damla-colbay-hekimoğlu-dizisi-doktor--esin

İzmir 1993 doğumlu olan Damla Colbay, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezundur. Oyunculuğa ilk adımını tiyatro oyunları ile atan Colbay, Hayat Mucizelere Gebe, Kara Para Aşk dizilerinde almıştır. Colbay’ın asıl tanınmasını sağlayan dizi ise, İçeride dizisidir. Damla Colbay son olarak Zengin ve Yoksul dizisinde Aysel karakterine hayat vermiştir.

Hekimoğlu Dizisinde Doktor Zeynep Can Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Hekimoğlu dizisinde Doktor Zeynep Can karakterine hayata veren oyuncunun gerçek adı Damla Colbay oldu. Güzel ve başarılı bir doktor olan Zeynep, güzelliği sayesinde çok zengin birisi ile evlenip hiç çalışmadan iyi bir hayat yaşayabilecekken, o doktor olmayı ve insanlara fayda sağlayacağı bir hayatı seçmiştir. Güzelliği yanında oldukça zeki birisi de olan Dr. Zeynep, Ateş Hekimoğlu’nun tanı ekibinde yer almaktadır.

Zeynep, Ateş’in Ekibindeki Tek Kadın Doktordur!

hekimoğlu-dizisinde-zeynep-can-kimdir

Ateş Hekimoğlu’nun ekibinde yer alan tek kadın doktor olan Zeynep, bağışıklık sistemi uzmanıdır. Oldukça güzel ve dikkat çekici olmasına karşın takındığı ciddi tavırla kadınlığını gizlemeye çalışır. Hastalara şefkatle yaklaşıp onlarla gereğinden fazla bağ kuran doktor Zeynep’in en büyük merakı insanlardır. Her şeyi ile Ateş’in tam zıttı olan Zeynep’in Ateş’le çalışmaya başlamasıyla içinde bir sertlik oluşmuştur. Zeynep, Ateş’i anlayabilmenin tek yolunun ona benzemek olduğunu düşünür.

Aytaç Şaşmaz – Doktor Emre Acar

Aytaç-Şaşmaz--Hekimoğlu-dizisi

Geçtiğimiz sezon final yapan Söz dizisinde Çaylak yani Feyzullah karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz, 5 Ağustos İstanbul doğumludur. Abisi Ege Şaşmaz ile birlikte oyunculuk yapan Aytaç Saşmaz, ilk oyunculuk deneyimini Kötü Çocuk dizisi ile yapmıştır. Aytaç Şaşmaz son olarak Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde oynamıştır. Başarılı oyuncunun Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu’nun ekibinden hangi doktoru canlandıracak?

Hekimoğlu Dizisinde Doktor Emre Kimdir? Gerçek Adı ne?

hekimoğlu-dizisinde-emre-acar-kimdir

Ateş Hekimoğlu’nun ekibinde kardiyoloji ve yoğun bakım uzmanı olarak görev yapan doktor Emre Acar’ı Aytaç Şaşmaz canlandıracak. Hem zengin hem de yakışıklı bir adam olan Emre’nın hayatı öyle dışarıdan göründüğü gibi öyle güllük gülistanlık değildir. Henüz 15 yaşında iken babası tarafından terk edilen Emre, alkolik olan annesine tek başına bakmak zorunda kalmıştır.

Kaan Yıldırım – Doktor Mehmet Ali Çağlar

kaan-yıldırım-hekimoğlu-dizisi-oyuncusu

İstanbul 1986 doğumlu olan Kaan Yıldırım, Ulan İstanbul dizisinde oynadığı rolle adını duyurmuştur. Adı Mutluluk dizisi ile ilk başrol deneyimi yaşayan başarılı oyuncu, İnsanlık Suçu, Klavye Delikanlıları, Kalbim Yangın Yeri gibi dizilerde başrol oynamıştır. Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisi ile ekranlarda olan Yıldırım, dizinin final yapmasından sonra Hekimoğlu dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Kaan Yıldırım’ın hangi karakteri canlandıracak?

Hekimoğlu Dizisinde Doktor Mehmet Ali Kimdir?

Ateş Hekimoğlu’nun ekibindeki uzman nörolog olan doktor Mehmet Ali diğer ekip arkadaşlarına nazaran her zaman Ateş’i en fazla eleştiren kişidir. Ne kadar inkar etse de aslında ekipte Ateş’e en çok benzeyen odur. Mehmet Ali, İstanbul’un fakir mahallelerinden birinde, zor şartlarda büyümüş, sınıf atlamak ve bir daha eski hayatına dönmemek için her zaman büyük çaba sarf etmektedir.

Doktor Mehmet Ali Ekibin En Hırslı Kişisidir

hekimoğlu-mehmet-ali-çağlar-kimdir

Dış görünüşüne ekipteki herkesten daha çok özen gösteren Mehmet Ali, aynı zamanda ekibin en hırslı kişisidir. Yetenekleri bazen hırsının gerisinde kalır. Oldukça sabırsız olan Mehmet Ali, Ateş’den hoşlanmasa da gizliden gizliye ona hayranlık duyar ve farkında olmadan onu taklit eder. Onun geçmişiyle arasına mesafe koymaya çalıştığının farkında olan Ateş, onu maniple etmek için bu hassas noktasını zaman zaman kullanır.

Emre, Ateş Hekimoğlu’na Hayrandır

Emre, yeteneklerine hayran olduğu patronu Ateş Hekimoğlu’na kendisini beğendirmek için büyük bir çaba içerisindedir. Bu yüzden onun en büyük destekçisidir. Bir yandan da bir kukla olmadığını ispat etmeye çalışan Emre, çoğunlukla sinsi ve umursamaz görünse de aslında çok insancıl ve duygulu birisidir. Bu yönünü daha çok hastaları ile olan ilişkilerinde ortaya çıkmaktadır.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kore Uyarlaması Doktor Dizisi Kasaba Doktoru Başlıyor

Yeni Sezon Dizilerinde Neler Var?

Kasaba Doktoru Dizisinde Kimler Oynuyor?

Pantene Altın Kelebek Ödülleri Adayları

Bir Cevap Yazın