Kanal 7 de 2018 Yaz Sezonunda Başlayacak Kore Dizileri Belli Oldu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7 de Yayınlanacak Kore Dizileri Belli Oldu

kanal-7-de-Yaz-Sezonunda-Başlayacak-Kore-Dizileri

KANAL 7 DE 2018 YAZ SEZONUNDA BAŞLAYACAK KORE DİZİLERİ BELLİ OLDU

Kanal 7 de 2018 yaz sezonunda başlayacak Kore dizileri belli oldu. Kore dizisi hayranlarına müjdeli haber Kanal 7’den geldi. Kısa bir süre önce çıkan habere göre, 2018 yaz sezonunda yayınlanacak Kanal 7 Kore Dizileri belli oldu. Bu dizilerden ilki yayınlandığı dönemde oldukça fazla ses getiren ve pek çok ödüle layık görülen “Kill Me Heal Me” dizisi Türkçe dublajlı adı ile “Sil Baştan” olacak. Sil Baştan dizisini takip edecek Kore dizileri ise; “Secret Love” – “Feda”,  “Moon Lovers Scarlet Heart” – “Aşka Yolculuk” ve “Weightlifting Fariy Kim Book Joo” – “Sev Beni” olacak. Peki, Hangi Kore dizisi ne zaman başlayacak? İşte Kanal ‘de Yaz Sezonunda Başlayacak Kore Dizileri.

SEV BENİ DİZİSİNDEN SONRA YENİ BAŞLAYACAK KORE DİZİLERİ BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Sev Beni adlı Kore dizisinin final yapmasından sonra Kore dizisi tutkunları, Kanal 7’nin dizileri yayınlamaya devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladılar. Kanal tarafından yapılan açıklamalarda Kore dizilerin yayınlanmaya devam edeceği, ancak henüz anlaşma aşamasında olan dizilerin isimlerini açıklanamayacağı belirtilmişti. Beklenen açıklama kısa bir süre önce geldi. Kanal 7’nin izle7 kanalında yayınlanan videoda yayınlanacak yeni dizilerin isimleri açıklandı. İşte Sev Beni dizisinden sonra Kanal 7’de başlayacak Kore dizilerinin isimleri;

  • Love İn The Moonlight
  • Queen for Seven Days
  • The King Loves

LOVE İN THE MOONLİGHT

İçinizi sıcacık yapan tatlı mı tatlı bir aşk hikayesini konu alan Love İn The Moonlight dizisi, maceranın hız kesmediği bu dizinin başrol oyuncusu, Sonsuza Dek Kore Dizisi Ne Zaman Bitecek? (Moon  That Emnraces The Sun) dizisinde Yeon Woo’nun çocukluk zamanını canlandıran Hong Ra-on. (Ha Ra-İn). Kanal 7 Yeni Kore Dizileri ile ilgili tüm detaylar için linki tıklayınız.

KANAL 7′ DE 2018 -2019 YENİ SEZONUNDA BAŞLAYACAK KORE DİZİLERİ

Dünyaca ünlü Hint Dizilerinden sonra izlenme rekorları kıran Kore Dizilerini ardı sıra ekranlara getiren Kanal 7 geçtiğimiz günlerde final yapan Sev Beni Kore dizisinden sonra 3 yeni Kore dizisini daha ekranlara getireceğini duyurdu. Yaz Sezonunda Başlayacak Kore Dizileri arasında yer alan diziler heyecanla bekleniyor. Kanal 7 İnstagram hesabında yapılan canlı yayında yayınlanacak Kore dizilerinin kesinleştiği duyurulurken, bunların hangi diziler olduğunu bu hafta Kanal 7 Dizileri Youtube Kanalından duyurulacağı belirtildi. Yeni Diziler İle İlgili Tahminde Bulunduk Yeni diziler izleyici tarafından heyecana beklenirken Film Dizi Haber olarak bu diziler hakkında tahminde bulunduk. Buna tahminlere göre yayınlanacak yeni diziler yayınlandığı dönem büyük ilgi gören; The Heirs, City Hunter, Secret Garden, Faith gibi diziler olacağı düşünülüyor.

KANAL 7 DE 2018 YILINDA HANGİ KORE DİZİLERİ BAŞLAYACAK

Yayınladığı Hint Dizileri ile Türk televizyon kanallarına farklı bir bakış açısı getiren Kanal 7 şimdi de dünyada izlenme rekorları kıran Kore dizilerini seyirciyle buluşturuyor. Türk halkının Hint dizilerini çok sevmesi ve sürekli yeni dizi ve filmleri talep etmeleri üzerine Kanal 7 yönetimi kolları sıvamış ve gösterildiği ülkelerde çok fazla beğenilen Kore dizilerini yayınlama kararı almıştı. Daha önceleri TRT1 ekranlarında yayınlanan Kore dizilerinin çok ilgi görmesi ve düşük maliyetli uzun soluklu diziler arasında yer alması Kanal 7’nin Kore dizilerini yayınlama kararı almasında da etkili olduğu biliniyor. Kanal 7’nin 2018 yılında yayınlayacağı Kore dizileri geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu açıklamaya göre, Sil Baştan, Sev Beni, Feda ve Aşka Yolculuk Türkçe dublaj isimli diziler birbiri ardı sıra izleyici ile buluşacak.

SİL BAŞTAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK
Yaz-Sezonunda-Başlayacak-Kore-Dizileri-sil-baştan

Kanal 7’nin yayınlanması büyük bir heyecanla beklenen Kore dizilerinden ilki olan Sil Baştan dizisi 18 Haziran 2018 Pazartesi gününde itibaren her gün akşam saat 19.00 da ekranlarda olacak. Sil Baştan Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın…  

SİL BAŞTAN KANAL 7 TANITIM FRAGMANI

FEDA NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Kanal 7’nin yayınlayacağı Kore dizileri arasında ilk sıra tanıtılan Feda dizisinin yayın zamanı Sil Baştan dizisinin öne alınmasıyla geride kalmış durumda, merakla beklenen dizinin ne zaman yayınlanacağı geçtiğimiz gün belli oldu. Uzun zamandır tanıtım fragmanları dönen Feda dizisinin başlayacağı tarih belli oldu.

Feda-kanal-7-yeni-sezon-başlayacak-diziler

Buna göre, Secret Love yani Feda Kore dizisi 27 Ağustos Pazartesi akşamı saat 19.00’dan itibaren her gün yayınlanacak. Dizinin tekrar bölümleri de diğer Kore dizilerinde olduğu gibi sabah 09:15 sıralarında izleyiciyle buluşacak. Feda Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

SECRET LOVE – FEDA KANAL 7 TANITIM FRAGMANI

AŞKA YOLCULUK NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Kanal 7 yaz sezonunda yayınlanacağı duyurulan Kore dizilerinden birisi de Moon Lovers Scarlet Heart Orijinal adıyla yayınlanan Türkçe dublajlı adıyla Aşka Yolculuk dizisinin başlama zamanı ne zaman olacak merak ediliyor. Çin’nin en iyi dizileri arasında yer alan ve aynı adı taşıyan romanın bir uyarlaması olan Moon Lovers Scarlet Heart Ryeo (Aşka Yolculuk), zamanda yolculuk yapan bir kadının (IU) hikayesini konu alıyor.

kore-dizileri-aşka-yolculuk

Tam olarak güneş tutulmasının gerçekleştiği gece IU (Hae – Soo), Goryeo zamanına yolculuk yapar ve o dönemde insanların görünce korktukları Lee Joon-Gi (Wang So) ya aşık olacaktır. Toplam 20 bölümden oluşan dizi, 2016 yılında Güney Kore’nin SBS kanalında yayınlanmıştır.

AŞK YOLCULUK 16 TEMMUZ PAZARTESİ BAŞLIYOR

Kore dizisi severlerin büyük bir heyecanla bekledikleri Aşka Yolculuk dizisi 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü Sil Baştan dizisinin final yapması üzerine onun yerine yayınlanmaya başlayacak. Aşka Yolculuk Konusu ve Oyuncuları ile Kim Kimdir? Detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.

AŞKA YOLCULUK – MOON LOVERS SCARLET HEART TANITIM FRAGMANI

 

SONSUZA DEK – MOON EMBRACİNG SUN NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Kanal 7’de yayınlanacak Kore dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez tarihi ve saray yaşantısı ile diğer dizilerden konu olarak farklı olan ‘Moon Embracing Sun – Sonsuza Dek’, Geleneksel kıyafetleri, saray hayatı ve şaman inancının ilginç yanlarını içinde barındıran dönem dizisi ‘The Moon That Embraces The Sun – Sonsuza Dek’ Kanal 7’de izleyiciyle buluşacak… Kral Lee Hwon’un veliaht prensken kaybettiği sev gilisi, Heo Woo ile arasında geçen güçlü bir aşk öyküsü… Soylu bir aileden gelen Heo Woo, kendisi gibi veliaht gösterilen Prens Lee Hwon ile saray koridorlarında karşılaşır. Kader onları ufak yaşta bir araya getirse de güç savaşları birlikte olmalarına engel olacaktır.  

SONSUZA DEK – MOON EMBRACİNG SUN TANITIM FRAGMANI

SEV BENİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK

2018 Yaz Sezonunda Başlayacak Kore Dizileri dizilerinden birisi de orijinal adı Weightlifting Fariy Kim Book Joo olan Sev Beni dizisi. Orijinal adı, “Weightlifting Fairy Kim Bok-joo” olan Türkçe dublajlı adıyla “Sev Beni” olarak Kanal 7 de yayınlanacak. Tüm dünyada en çok sevilen Kore Dizilerinden birisidir. Halterci bir genç kızın hiç ummadığı bir anda aşkla tanışmasıyla başlayan hayatında yaşadığı değişimi konu alır. Weightlifting Fairy Kim Bok-joo (Sev Beni) ülkesinde olduğu kadar gösterildiği tüm ülkelerde büyük beğeni kazanmıştır.

weightlifting-fairy-kim-book-joo-kore-sev-beni-dizisi-kanal-7

Dizinin başrolünde Halter Peri Kim Bok-Joo’yu Koreli oyuncu Lee Sung-kyung oynuyor. Güney Kore yapımı bir televizyon dizisi olan Sev Beni, Olimpiyatlarda altın madalya sahibi olan Jang Mi-ran’ın hayatından esinlenerek çekilmiştir. Romantik komedi türünde olan dizinin toplam bölüm sayısı 16. Sev Beni dizisinin yayınlanma tarihi ile ilgili Kanal 7 tarafından kesin bir tarih açıklanmasa  da dizi 2018 yaz sezonunda izleyiciyle buluşacak.  Sev Beni ile detaylı bilgi için tıklayın…

SEV BENİ TANITIM FRAGMANI

 

KORE DİZİLERİ YAZ BOYUNCA KANAL 7’DE…

Dünyayı kasıp kavuran Kore dizileri Türk televizyonlarına misafir oluyor. Kahraman savaşçıları, hayallerdeki aşkları, dostluğu ve ihaneti, romantizmi ve ihaneti Kanal 7’de izleyeceksiniz. En gerçek duygular ve en özgün hikayelerle Kore dizileri yaz boyunca Kanal 7 de olacak.

 

KANAL 7 YAZ SEZONUNDA BAŞLAYACAK KORE DİZİLERİNİN LİSTESİ

Kanal 7 de yaz sezonunda başlayacak Kore dizilerinin listesi zaman içerisinde açıklanıyor. Haber kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre, Kanal 7 yaz sezonunda başlaması beklenen Kore dizileri listesi şöyle;

  • Jang Ok Jung,
  • Live for Love Temperature of Love,
  • A Love To Kill / Ölümüne Aşk,
  • Six Flying Dragons,
  • While You Were Sleeping,
  • Can Love Become Money,
  • Age of Youth,
  • Witch’s Court,
  • Bride of the Century

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kore Dizisi Sevenler Buraya Yeniden Yayınlanacaklar

İşte Sev Beni Final Tarihi

Aşka Yolculuk Son Bölümde Neler Olacak?

Türkçe Olarak İzleyebileceğiniz Kore Dizileri

  1. Sema diyor ki:

    Kanal 7 yi tebrik ediyorum. Biz kore fanları için hayaldi gerçek oldu ve saati saatine kaçırmadan izlemiş dahi olsa tekrar ve özet olmak üzere izliyorum bize böyle bi fırsat sunduğu için kanal 7 saranghaeo

  2. Şeyma diyor ki:

    Kore dizlerinin devamimi kesinlikle bekliyorum harikalar artik türk filmi izlemez oldum. Gerçekten hem oyuncular harika hem diziler gerçekten muhteşem iş cikartiyorlar başarıların devamını dilerim..

  3. Ftm diyor ki:

    KANAL 7 YE SONSUZ TEŞEKKÜRLER BÖYLE GÜZEL KORE DİZİLERİ YAYINLADIGINIZ İÇİN VE EMEĞİNİZE TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER

Bir Cevap Yazın