Kanal 7'nin Yeni Kore Dizileri Belli Oldu! İşte Konuları ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7’nin Yeni Kore Dizileri Belli Oldu!

Kanal 7'nin Yeni Kore Dizileri

KANAL 7’NİN YENİ KORE DİZİLERİ BELLİ OLDU

Arkası yayın kuşağında Hint Dizilerinden sonra Kore Dizilerini de yayınlamaya başlayan Kanal 7’nin yeni Kore Dizileri belli oldu. Feda Konusu ve Oyuncuları, Aşka Yolculuk Konusu ve Oyuncuları ile Kim Kimdir, Sonsuza Dek ve Sev Beni dizilerinin bitmesinden sonra Kore Dizilerini göstermeye devam kararı alan kanal yeni dizilerin adlarını geçtiğimiz günlerde açıkladı. Orijinal isimleri; Love İn The Moonlight, Queen for Seven Days, The King Loves olan diziler Türkçe dublajlı olarak; Sevda Masalı (The King Love), Bir Tutam Aşk (Love in The Moonlight) ve Ömre Bedel (Queen For Seven Days) isimleri ile yayınlanacak. İşte izlemeye doyamayacağınız dizilerin konuları ve oyuncu kadroları ile ilgili detaylı bilgiler.

HAFTA İÇİ HER GÜN SAAT 14:30’da YAYINLANACAK 

Kanal 7 de yeni başlayacak Kore Dizileri hafta içi gündüz kuşağında saat 14.30 da yayınlanacak.

LOVE İN THE MOONLİGHT – BİR TUTAM AŞK

Güney Kore KBS2 televizyon kanalında 2016 yılında yayınlanan Love in the Moonlight dizisi, toplam 18 bölümden oluşuyor. Tutkulu bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizide şımarık bir prensin herkes tarafından örnek gösterilen bir yöneticiye dönüşme hikayesini anlatıyor. Tekrar tekrar izleyeceğiniz Love İn The Moonlight Kore dizisinin genel konusu ise şöyle, Hong Ra On, erkeklere aşk / meşk konularında tavsiyeler veren erkek kılığına girmiş genç bir kızdır. Hong Ra On, günün birinde bir müşterisi için bir aşk mektubu yazarken yolu Veliaht Prens Lee Young/Hyomyeong’la kesişir.

love in the moonlight

Ra On Saraya Harem Ağası Olarak Girer 

Ra On, Veliaht Prens’ten, Veliaht Prens de Ra On’un kız olduğundan haberdar değildir. Saraya harem ağası olarak giren Ra On, Veliaht Prensin emrine verilir. Dizi ilerledikçe yaşanan olaylar veliaht prensin Ra On’un kız olduğunu anlamasını sağlar. Dizi asıl bu andan sonra başlar. Ra On’a aşık olan Prens, Ra On’un gerçekte kim olduğunu nasıl ortaya çıkaracaktır.

Bir Tutam Aşk Ne Zaman Başlayacak?

Bir Tutam Aşk 26 Kasım 2018 Pazartesi gününden itibaren Kanal 7’de yayınlanmaya başladı.

LOVE İN THE MOONLİGHT FRAGMANI

QUEEN FOR SEVEN DAYS  – ÖMRE BEDEL

Tahta sadece 7 gün oturabilmiş olan Kraliçe Dangyeong (Park Min Young) ile Kral Joongjong (Yeon Woo-Jin) arasında yaşanan tutkulu dolu aşk hikayesini konu alan Queen For Seven Days dizisinin oyuncu kadrosunda; Park Min-young, Lee Dong-gun, Yeon Woo-jin, Hwang Chan Sung ve Son Eun-seo yer alıyor.

Mutlaka İzlenmesi Tavsiye Edilen ve Tarihi Türde Kore Dizileri arasında yer alan Queen For Seven Days Kore Dizisi, gerçekte yaşanmış tarihi bir olaydan esinlenerek televizyona uyarlanmış. Dizi hikayesiyle bol entrika, aşk, komedi ve hüznü sevenler için biçilmiş kaftan. Tahta çıkan Kral’ın ilk yıllarında daha on günlük kraliçe olan kadının ailesinin katliamı gösterilerek başlayan dizide, başrolde oynayan kız hem başbakanın kızı hem de kraliçenin yeğenidir.

queen for seven days

Kader Ağlarını Kendi İstediği Şekilde Örer

Doğduğunda sarayda büyük bir kargaşaya neden olacak bir kehanete sahiptir. Bu nedenle başbakan kızını doğduğu zaman gözlerden uzak bir yerde yetiştirir. Ama ne yaparsa yapsın kader olayları istediği şekilde yönlendirir.

Ömre Bedel Kore Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Heyecan dolu hikayesiyle sizleri ekran başına kilitleyecek olan dizinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bilgiler netleşince yazımızda olacak.

QUEEN FOR SEVEN DAYS ORİJİNAL TANITIM FRAGMANI

THE KİNG LOVES – SEVDA MASALI

Kanal 7 de Sevda Masalı Türkçe Dublajlı adıyla yayınlanacak olan The King Loves Kore dizisi toplam 40 bölümden oluşuyor. Alışılagelmiş kısa bölümlü Kore dizilerinden biraz daha uzun olan dizinin ilk bölümü 19 Temmuz 2017 yılında Güney Kore’nin MBC televizyon kanalında yayınlandı. Romantik -Melodram türünde tarihsel bir drama olan The King Loves, aynı adı taşıyan romandan esinlenerek televizyona uyarlanmış.

the king loves

Goryeo hanedanı, genç ve hırslı Won’un öyküsünün anlatıldığı dizide, Im Si-wan, Goryeo Krallığının Veliaht Prensi Wang Won karakterini canlandırıyor. Karakteri sevimli bir görünüme sahip olsa da Wang Won, Goryeo Krallığının topraklarını genişletmek gibi büyük bir arzuya sahip. Im Yoon-ah ise, dizide zengin bir asilzadenin kızı genç ve güzel San karakterini canlandırıyor (Eun San).

San, ailevi nedenlerden dolayı farklı bir hayat yaşıyor. Hong Jong-hyun (Wan Rin) ise, Veliaht Prens Wang Won’un koruması ve aynı zamanda yakın arkadaşıdır ve aralarında kardeşçe bir bağ vardır. Bu üçlünün arasında yaşanacak maceralara tanık olurken belki de kendinizi bir aşk üçgeninin içerisinde bulacaksınız.

İki Yakın Arkadaş Aynı Kıza Aşık Olur

Wang Won, Eun San ve Wan Rin arasında başlayan dostluk Veliaht Prens Wang Won ile Wan Rin’in San’a aşık olmasıyla içinden çıkılmaz bir durum haline gelir.

Sevda Masalı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Sevda Masalı dizisinin de diğer dizilerde olduğu gibi ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Detaylar geldikçe yazımızda olacak.

THE KİNG LOVES DİZİSİ  TÜRKÇE ALTYAZILI ORİJİNAL TANITIM FRAGMANI

KANAL 7 YENİ KORE DİZİLERİ TANITIMI

  1. Fikirdeyim diyor ki:

    Daha güzel heyecanlı bir dizi bulmalısınız Kore dizisi olarak bulduklarınız ilgi çekici değil daha güzel Kore dizileri olmalı hem yayın saati de uygun değil o saate herkesin çıkış saati 4:30 oldun

Bir Cevap Yazın