Kill Me Heal Me Konusu / Sil Baştan Dizisi Oyuncuları Kimler? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Sil Baştan Sıradışı Konusuyla Dikkat Çekiyor!

KİLL ME HEAL ME KONUSU VE SİL BAŞTAN KONUSU VE OYUNCULARI

Kısa bir süre önce Kanal 7’de yayınlanacağı duyurulan Kore dizilerinden bir tanesi de orijinal ismiyle Kill Me Heal Me, Türkçe dublajlı ismiyle Sil Baştan dizisi. Geçtiğimiz yıllarda gösterilmeye başlayan Hint dizilerinin başarısını pekiştirmek adına Kanal tarafından yeni sezonda Kore dizilerinin de yayınlanacağı duyuruldu. Birbirinden ünlü Türk dizilerinin de ilham kaynağı olan Kore dizilerinin ilki gösterildiği yıllarda büyük beğeni toplayan Secret Love – Feda dizisi olacak. Feda dizisinin bitiminden sonra yine çok ilgi çekeceği düşünülen Sil Baştan dizisi ekranlara gelecek. 2014 -2015 yılları arasında yayınlanan ve toplam 20 bölümden oluşan dizinin konusu da bir hayli ilgi çekiyor. Peki, Kill Me Heal Me Konusu ile Sil Baştan dizisi konusu ve oyuncuları kimler? Hangi oyuncular hangi karakterleri canlandırıyor? İşte ayrıntılar…

SİL BAŞTAN YEDİ FARKLI KİŞİLİĞE SAHİP CHA DO HYUN’UN HİKAYESİ ANLATILIYOR

Kanal 7 2018 yeni sezonunda ekranlara geleceği açıklanan Kore dizisi Sil Baştan dizisinin konusu seyircilerin büyük ilgisini çekecek. 2015 yılında Güney Kore MBC kanalı tarafından yayınlanan Sil Baştan (Kill Me Heal Me) dizisi Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu hastası üçüncü kuşak bir milyarder Cha Do Hyun’un psikiyatri uzmanı olan ve onu gizlice tedavi eden Oh Ri Jin’in arasında yaşanan romantik komediyi anlatır. Cha Do Hyun zengin bir ailenin oğludur. Çocuk yaştayken geçirmiş olduğu bir travma sonucunda Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu adı verilen bir hastalık nedeniyle yedi farklı kişiliğe sahip olur. Her birisi birbirinden farklı bu kişilikler; Shin Se Gi,  Ahn Yo Na, Cha Do Hyun, Nana, Perry Park ve Bay X’tir. Cha Do Hyun ile doktor Oh Ri Jin ilgilenir.

kill me heal me oyuncuları

KİLL ME HEAL ME HİKAYESİNDE DOKTOR Rİ Jİ BU KİŞİLİKLERDEN BİRİNE AŞIK OLUNCA İŞLER KARIŞIR

Cha Do Hyun’un (Cadoyan) tedavisi sürecinde doktoru olan Ri Ji’nin onun yeni kişiliğinden birisine aşık olmasıyla işler iyice içinden çıkılamaz bir hal alır. Peki, Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu adı verilen kişilik hastalığı nedir? Tıpta çoklu kişilik bozukluğu hastalığı olarak da adlandırılan davranış bozukluğunda, bir kişide birden farklı 5’den fazla karaktere sahip olma şeklinde görülür. Genellikle görülen karakterlerden birisi diğerlerinden baskın olur ve görülen diğer kişilikleri kontrol etmek ister. Söz konusu kişilik sayısının 90 tane olabileceği yönünde. Bir kişilikten diğer kişiliğe geçme oldukça hızlıdır. Hastalığın tedavisinde hastalığa neden olan travmatik olay teşhis edilir ve kişiliklerin birleştirilmesi sağlanır.

SİL BAŞTAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin ne zaman ve hangi tarihte başlayacağı Kanal 7 geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. 18 Haziran 2018 Pazartesi gününden itibaren hafta içi hergün saat 19.00’da yayınlanmaya başlayan dizi 20 Haziran Çarşamba günü 3. Bölümüyle ekranlarda olacak. Daha önce Feda Konusu ve Oyuncuları dizisinin bitiminden hemen sonra başlayacağını varsayılan Sil Baştan’ın önce yayınlanması izleyiciyi biraz şaşırtsa da izleyici bu duruma kısa sürede adapte oldu.

KORE DİZİSİ HAYRANLARINA MÜJDELİ HABER “SİL BAŞTAN” PAZARTESİ BAŞLADI!

Kanal 7’nin Kore dizilerini yayınlayacağı haberinin çıkmasından sonra Kore dizi hayranlarını büyük bir heyecan kaplamıştı. Heyecanla beklenen dizilerden birisi de orijinal ismi “Kill Me Heal Me” Türkçe dublajlı ismi “Sil Baştan” idi. Sil Baştan, Kanal 7’nin programında yine bir Kore dizisi olan Feda dizisinin ardından başlayacaktı. Fakat Kanal 7’den kısa bir süre önce yapılan açıklamaya göre, Sil Baştan, 18 Haziran Pazartesi gününden itibaren izleyiciyle buluştu. 2018 yaz sezonunda Kanal 7’de yayınlanmaya başlayacak olan Sil Baştan, hafta için her gün akşam saat 19.00 da (akşam 7’de) ekranlarda olacak.

AŞKIN 7 HALİNİ KONU ALIYOR

Farklı olay örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken “Sil Baştan” çoklu kişilik bozukluğu olan Cha Do-Hyun ve doktorluğunun ilk yıllarındaki Oh Ri Jin arasında yaşanan zorlu aşk ilişkisini konu alıyor. Varlıklı bir ailede büyüyen Cha Do-Hyun (Ji Sung), çocukluğunda geçirmiş olduğu bir travma sonucunda, çoklu kişilik bozukluğu yaşamaya başlar. Yedi farklı kişiliğe sahip olan Cha Do-Hyun’un hayatı, Oh Ri Jin ile tanışmasıyla tamamen değişir. Oh Ri Jin, Cha Do-Hyun’ın sahip olduğu yedi kişiliğine birden hükmetmeye kararlı olan psikiyatri doktorudur. Mesleğinin ilk yıllarında olan Oh Ri Jin, hastaneden kaçan hastasını bulmak için gittiği kulüpte Cha Do-Hyun ile tanışır. Anında farklı kişilikler arasında geçişler yapan Cha Do-Hyun, Se Gi karakterine büründüğü sırada Oh Ri Ji’ye ilk görüşte âşık olur.  Yedi farklı karaktere hayat veren Cha Do-Hyun; ruhu parçalara bölünen Shin Se Gi, özgürlüğüne düşkün Perry Park ve intihara yatkın kişiliği ile Ahn Yo Seob gibi kişilikleri ile izleyicileri ekrana kitliyor.

SİL BAŞTAN NE ZAMAN BİTECEK

Sıradışı hikayesi ile Türk seyircisi tarafından çok beğenilen Sil Baştan adlı Kore Dizisi, 12 Temmuz Perşembe günü yayınlanan 20. Bölümüyle final yaptı. Sil Baştan dizisinin bölümlerini kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler, Türkçe’ye çevrilmiş tüm bölümleri Kanal 7’nin İnternet dizi sitesi İzle 7’den kesintisiz olarak izleyebilirler. (Ya da aşağıdaki linki tıklayarak)

SİL BAŞTAN 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kore Dizisi Sevenlere Müjde! Yeniden Yayınlanacaklar…

Sil Baştan ve Kanal 7 de başlayacak tüm Kore dizileri yeniden yayınlanacak. Müjdeli haber Kanal 7 den geldi. Bu habere göre, Kanal 7 Kore dizileri sevenler için yeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyor. Hint dizilerinden sonra daha geniş kitlelere ulaşmak isteyen Kanal 7 yaz sezonunda dünyada izlenme rekorları kıran Kore dizilerini seyirciyle buluşturmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde orijinal adı Kill me Heal Me, Türkçe dublajlı adı Sil Baştan dizisi yayınlanmaya başlandı. Hafta içi saat 19.00 da yayınlanan Sil Baştan’ın sabah saat 09.15’de de özet /tekrar bölümleri yayınlanıyor.

Sil Baştan Tekrar Bölümleri Yayınlanacak detaylar için linki tıklayın…

SİL BAŞTAN KORE DİZİSİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLEN DETAYLAR

18 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan Sil Baştan Kore dizisi ile ilgili pek çok ayrıntı merak ediliyor. Bunlar daha çok; ‘Kill me heal me’ dizisinin konusu nedir? Kill me heal me dizisini neden izlemeli? Kill me heal me dizisinin başrol oyuncuları kimlerdir? Soruları oluyor. Merak edilen bu soruların cevabını yazımızda ve aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

SİL BAŞTAN DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU HANGİ KARAKTER?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Kore dizlerinden birisi olan Kill Me Heal Me (Sil Baştan) dizisinde hangi oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı da büyük merak konusu oldu. İşte Sil baştan dizisinde kim kimdir?

Cha Do Hyun – Cadoyan (Ji Sung)

sil baştan cha do hyun

Cha Do Hyun, dizinin yakışıklı jönü, namı diğer baş kahramanıdır. Zengin bir ailenin oğludur ve çocuk yaşta geçirdiği travma sonrasında dissosiyatif kimlik bozukluğu adı verilen bir hastalığa yakalanmıştır. Bu nedenle yedi farklı kişiliğe sahiptir. Her biri birbirinden farklı olan bu kişilikler; Cha Do Hyun ( Ruhu parçalanmış olan karakter), Perry Park (Özgür kişilik, küfürbaz), Ahn Yo Seob (İntihara meyilli kişilik), Shin Se Gi (Psikopat kişilik), Ahn Yo Na (Ergen kız), Bay X(Beklenmedik), Nana (7 yaşında bir kız kişiliği) birbirinden tamamen zıt bu zorlu kişilik yapılarını Secret Love dizisinden (Feda) tanıdığımız başarı oyuncu Ji Sung mükemmel bir biçimde canlandırmaktadır.

Ji Sung (Jo Min Hyuk) Detayları linki tıklayarak öğrenebilirsiniz…

Oh Ri Jin (Hwang Jung Eum)

sil baştan oh ri ji

Henüz yeni bir doktor olan Oh Ri Jin, mesleğinde psikiyatri konusunda uzmanlaşmak istemektedir. Diğer bir taraftan manik depresyon hastası olan Oh Ri Ji, hastası olan Cha Do Hyun’un kişiklik karakterlerinden birisine aşık olur. Duygularını hastalığından dolayı hep üst düzeyde yaşayan Oh Ri Ji, bir anda mod değiştirebilmektedir. Tesadüfen karşılaştığı Se Gi karakteri bir anda Oh Ri Ji’ye aşık olur.

Oh Ri On (Park Seo Joon)

Psikiyatri doktoru olan Oh Ri Jin’in ikiz kardeşidir. Roman yazmayla ilgilenen Oh Ri On gizem romanları yazmayı tercih etmektedir. Omega mahlasıyla romanlarını yazmaktadır.

Han Chae Yeon (Kim Yoo Ri)

Ji Sung’un canlandırdığı Cha Do Hyun’un ilk kez aşık olduğu kızdır. Mizaç olarak soğuk bir karaktere sahiptir. Cha Do Hyun’la nişanlanır.

Oh Min Seok (Cha Ki Joon)

Cha Do Hyun’un kuzeni. Zengin bir aileden kalacak olan mirasın varisi olmak için Cha Do Hyun’u aradan çıkarıp tek varis olmak için çabalayan biri.

SİL BAŞTAN / KİLL ME HEAL ME OYUNCU KADROSU – KİM KİMDİR?

Ji Sung –  ChA dO hYAN

Lee Do-Hyun – Cha Do Hyun’un küçüklüğü

Hwang Jung- eum – Oh Ri Jin

Kim Amy – Oh Ri Jin’in küçüklüğü

Oh Min-suk – Cha Ki Joon

Kim Yoo-ri – Han Chae -yeon

DİĞER OYUNCULAR

  • Oh Min-Seok / Cha Ki-Joon
  • Kim Young-Ae / Lee Tae-Im (Do-Hyun’un büyük annesi)
  • Ko Chang-Seok / Psikiyatrist Seok Ho-Pil
  • Park Jun Gyu / Oh Dae-O (Ri-Jin’in babası)
  • Choi Won-Young / An Gook (Do-Hyun’un sekreteri)
  • Lee Si-Un / Doktor Park
  • Kim Hee-Jung / Ji Soon-Young (Ri-Jin’in annesi)
  • Kim Hyun-Joo / Baek Jin-Sook (Chae-Yeon’un annesi)
  • Kim Na-Woon / Yoon Ja-Kyoung (Ki-Joon’un annesi)
  • Kan Mi-Youn / gizemli güzel
  • Kim Il-Woo / Cha Young-Pyo (Ki-Joon’un babası)
  • Baek Chul-Min / Alex
  • Kim Seul-Gi / Heo Sook-Hee
  • Goo Joon-Yup / DJ
  • Kim Hyung-Bum / Bölüm Şefi Choi
  • Choi Hyo-eun / Hemşire Joo Mi-Ro
  • Kang Bong-seong / Doktor Shin Seon-Jo
  • Jo Chang-Geun / Doktor Kang In-Gyu
  • Jung Eun-Pyo / Do-Hyun’dan korkan ABD’li psikiyatr (konuk oyuncu – 1. Bölüm)
  • Heo Ji-woong / Omega’nın editörü
  • Kan Mi-Youn / Shin Se-Gi’nin kız arkadaşı (konuk oyuncu – 1. Bölüm)
  • Woo Hyun / Alkol-bağımlısı olan akıl hastası (konuk oyuncu – 1. Bölüm)Koo
  • Jun-Yup/ Club Paradise DJ (konuk oyuncu – 1. Bölüm)
  • Kim Seul-Gie/ Heo Sook-Hee (konuk oyuncu – 1. ve 4. Bölüm)
  • Jo Yun-Ho / Deri ceketli bisikletçi (konuk oyuncu – 1.-3. Bölüm)
  • Seo Yi-An / Hong Ji-Sun (konuk oyuncu – 7. Bölüm)
  • LU:KUS / İdol Rock Grubu (konuk oyuncu – 8. Bölüm)
  • Park Seul-Gi / MC (konuk oyuncu – 8. Bölüm)
  • J.One (LU:KUS) / J.I. (rockçı) (konuk oyuncu – 11. ve 12. Bölüm)
  • Ahn Young-Mi / Tarot Kart Falcısı (konuk oyuncu – 13. Bölüm)
  • Kwon Yuri / Ahn Yo-Na (konuk oyuncu – 14. Bölüm)

KİLL ME HEAL ME – SİL BAŞTAN KÜNYE 

Adı : Kill me , Heal Me

Yapım Yılı – 2015

Yayınlandığı Kanal – MBC

Senaristi – Jin Soo-wan

Yönetmen– Kim jin-man, Kim Dae-jin

Başrol Oyuncuları; Ji Sung, Hwang Jung-eum, Park Seo-joon, Oh Min-suk, Kim Yoo-ri

Açılış Müziği – Kill me by VariousArtists

Bitiş Müziği – Auditory Hallucinations by Jang Jae-in

Ülke – Güney Kore,

Orijinal Dili – Korece

Sezon Sayısı – 1

Bölüm Sayısı – 20

Yönetici Yapımcı – Han Hee

Gösterim Süresi – 60 dakika

Yayın Tarihi – 7 Ocak 2015 – 12 Mart 2015

KİLL ME HEAL ME / SİL BAŞTAN ALDIĞI ÖDÜLLER

2015 MBC Drama Ödülleri: En İyi Dizi Ödülü
2015 8. Kore Drama Ödülleri: En İyi Dizi Müziği Ödülü (Jang Jae-In – Auditory Hallucination)
2015 10. Seul Uluslararası Drama Ödülleri: Hallyu Drama Büyük Ödül

SİL BAŞTAN TANITIM FRAGMANI 

Bir Cevap Yazın