Murat Yıldırım'ın Yeni Dizisi Ramo Oldu! İşte Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Murat Yıldırım Ramo Dizisiyle İle Ekranlara Dönüyor!

Murat-Yıldırım'ın-Yeni-Dizisi-Ramo

Murat Yıldırım’ın Yeni Dizisi Ramo Oldu

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım uzun bir aradan sonra 2019 – 2020 yeni sezonunda Show TV’de yayınlanacak Ramo dizisi ile ekranlara dönüyor. En son 2016 yılında Meryem Uzerli ile birlikte oynadığı Gecenin Kraliçesi dizisi ile ekranlarda olan başarılı oyuncu Murat Yıldırım, son dönemlerde ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? Yarışma programının sunuculuğunu yapıyordu. Peki, Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Ramo nasıl bir dizi? İşte Ramo’nun konusu ve oyuncuları.

Murat Yıldırım İlk Defa Bir Kabadayı’yı Oynayacak!

murat-yıldırım'ın oynayacağı dizi ramo- ramazan

2003 yılında Hayat Bilgisi, 2004 yılında Bütün Çocuklarım, 2006 yılında Fırtına dizilerinde gördüğümüz ama en büyük çıkışını 2007 yılında Kanal D’de yayınlanan Asi dizi ile yapan Murat Yıldırım, rol aldığı birçok dizide farklı karakterleri canlandırsa da ilk defa bir kabadayı rolünde oynayacak. Ekranlarda yakışıklı zengin iş adamını görmeye alışık olan seyircinin oyucunun canlandırdığı bu karakteri de çok seveceğini, yakışıklı oyuncunun da bu karakteri başarılı bir şekilde oynayacağını düşünüyoruz.

Murat Yıldırım’ın Oynayacağı Ramo Dizisinin Genel Bilgileri

Murat-yıldırımın-yeni-dizisi-ramo

Yapımcılığını BKM Yapım tarafından üstlenilen Ramo dizisinin senaryosunu daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaryo ekibinde yer alan Yılmaz Şahin yazarken, dizinin yönetmenliğini Kurtlar Vadisi dizisinin de yönetmenliğini yapmış ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan yapacak. Ramo dizisinin müziklerini ise, son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin müziklerini yapan Aytekin Aktaş hazırlayacak.

Ramo Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın uzun bir zaman sonra kamera karşına geçeği Ramo dizisi Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Ramo Dizisi Nerede Çekilecek?

Çekimlerine 23 Eylül’de İstanbul’da başlanan Ramo Dizisinin birkaç bölüm çekildikten sonra setin Adana’ya taşınacağı ve çekim yeri olarak Adana’nın kalıcı olacağı edinilen bilgiler arasında.

Eski Yeni Show TV dizileri

Murat Yıldırım’ın Yeni Dizisi Ramo Ne Zaman Başlıyor?

ramo-ne-zaman-başlayacak

Oyuncu kadrosu yeni yeni şekillenmeye başlayan Ramo’nun çekimlerine 23 Eylül’de başlanan ve ilk bölümünün yeniden çekileceği belirtilen Ramo’nun başlama tarihi olarak Aralık 2019 bekleniyor. Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Ramo’nun başlama tarihi belli oldu. Gerçek bir karakterin hikayesini konu alacak olan Ramo dizisi 1. Bölümüyle 14 Ocak Salı günü izleyiciyle buluşacak.

Ramo Dizisi Konusu

ramo-dizisi-oyuncuları

2019 Yaz sezonunun tamamlanmasına az bir süre kala 2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Dizilernda başlayacak yeni dizilerin haberleri de birer birer gelmeye başladı. Yapımcılığını BKM Yapımın üstlendiği Show TV’nin yeni dizisi Ramo da bunlardan birisi. Henüz konusu netleşmeyen Ramo dizisinin bir Adana dizisi olacağı ve Adanalı Ramazan’ın (Ramo) hikayesini anlatacağı tahmin ediliyor. Ramo’nun konusu ile ilgili çıkan haberlerde konusunun Blu TV’de yayınlanan ve çok sevilen “Sıfır Bir” dizisine benzer bir hikaye olacağı yönünde.

Ramo 1. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=fyaG8Zk5OOk

Ramo Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Ramo Dizisi Oyuncuları

show-tv-dizileri-ramo

Yeni yayın döneminde izleyicinin karşına çıkmaya hazırlanan Ramo dizisinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde sürpriz bir isim katıldı. Son dönemlerde sinema filmlerinde rol alan ve ATV’de bir yarışma programı sunan başarılı oyuncu Murat Yıldırım Ramo dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Murat Yıldırım’ın dizide Ramo (Ramazan) karakterini canlandıracağı belirtiliyor.

Ramo Dizisi Oyuncuları Karakterleri ve Kadrosu

Show TV’nin yeni sezonda iddialı olduğu dizilerden birisi de Ramo. Çekimleri Adana’da yapılacağı belirtilen dizide olaylar Kabadayı Ramo’nun (Murat Yıldırım) etrafında dönecek. Cast çalışmaları tüm hızıyla devam eden dizinin karakterini oynayacak oyuncular da belli olmaya başladı. İşte Ramo dizisinin oyuncuları ve canlandıracakları karakterler;

Murat Yıldırım (Ramo – Ramazan)

murat-yıldırım-adanalı-ramazanı-oynayacak

13 Nisan 1979 Konya doğumlu olan Murat Yıldırım aslen Mardinlidir. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliğinden mezun olan Yıldırım, oyunculuk kariyerine üniversite yıllarında aldığı tiyatro eğitimiyle başlamıştır. İlk rol oynadığı dizi 2003 yılında yayınlanan Ölümsüz Aşk dizisidir. 2007 yılında Asi dizisi ile Türkiye’de ve dünyada geniş hayran kitlesine kavuşan Yıldırım, son olarak Meryem Uzerli ile Gecenin Kraliçesi adlı dizide kamera karşısına geçmişti. Murat Yıldırım son yıllarda; Kocan Kadar Konuş, Ayla, İlk Öpücük gibi Türk Filmlerinde oynamıştı.

Adanalı Ramazan (Ramo) Kimdir?

ramo-dizisi-murat-yıldırım

Murat Yıldırım, Ramo dizisinde Adanalı Kabadayı Ramazan (Ramo) karakterine hayat verecek. Ramazan (Murat Yıldırım) ile Sibel’in (Esra Bilgiç) aileleri yıllar önce bir yaşanmış bir kavga sonrasında birbirlerine küsmüşler ve aralarında büyük bir çekişme başlamıştır. Ramazan düşmanı olan ailenin kızı Sibel’e amansızca aşık olmuş bu nedenle de ilerleyen yaşına rağmen hiç evlenmemiştir. Tam bir Çukurovalı olan Ramo, kabadayı gibi giyinir, kabadayı gibi yürür, kabadayı gibi konuşur. Buna karşın çok merhametli güzel ve yufka bir yüreği vardır.

Görken Sevindik (Ramo’nun Can Dostu Boz)

görkem-sevindik-ramo-dizisi-boz

17 Ekim 1986 Adana doğumlu olan Görkem Sevindik’i Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Çakır’ın oğlu Pusat olarak tanıdık. Daha sonra Star TV ‘de yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Söz dizisinde canlandırdığı Keşanlı Mücahit rolüyle hafızalarda yer eden Görkem Sevindik, şimdi de Ramo dizi ile karşımıza çıkacak.

Ramo’nun Can Dostu Boz Kimdir?

Görkem Sevindik, Ramo dizisinde Ramo’nun can dostu Boz olarak karşımıza çıkacak.

Esra Bilgiç / Ramo Dizisi Sibel

Esra-bilgiç-ramo-dizisi-oyuncusu

Ramo oyuncuları arasına yeni katılan Esra Bilgiç, daha önce TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterine hayat vermişti.

Ramazan’ın İmkansız Aşkı Ramo Sibel Kimdir?

Ramazan’ın (Ramo) sevdiği kadın olan Sibel, güzel olmasının yanı sıra zeki ve başarılı bir avukattır. Aileleri düşman olsa da Sibel’de tıpkı Ramo gibi ona deli gibi aşıktır.

Cemre Baysel ( Ramo’nun Kız Kardeşi Fatoş)

cemre-baysel-ramo-dizisi oyuncusu-fatoş

5 Şubat 1999 İzmir doğumlu olan Cemre Baysel, Ege Üniversitesi Resim Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine 2014 yılında Yeşil Deniz dizisiyle başlayan Cemre Baysel, İsimsizler ve Payitaht Abdülhamit dizilerinde de oynamıştır. Son olarak TRT 1 ‘de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde oynayan Baysel, Ramo dizisinde oynayacak.

Ramo’nun Kız Kardeşi Fatoş Kimdir?

Cemre Baysel, Ramo dizinde Ramo’nun kız kardeşi Fatoş’u canlandıracak.

Sacice Taşaner Ramo’nun Annesi Sabahat

sacide-taşener---ramonun-annesi-sabahat

Ramo’nun annesi olan Sabahat aynı zamanda gözü pek, korkusuz ve çocukları için her şeyi göze alacak kadar yürekli vefakar bir kadındır.

Ramo Dizisinin Tüm Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

ramo-dizisinin-oyuncuları-belli-oldu

BKM yapımın yeni dizisi Ramo’nun oyuncu kadrosu belli oldu. Show TV’nin yeni dizilerinden birisi olacak olan Ramo dizisinin tüm oyuncu kadrosunda;

  • Murat Yıldırım,
  • Esra Bilgiç,
  • Görkem Sevindik,
  • Cemre Baysel,
  • İlker Aksum,
  • Yiğit Özşener,
  • Berk Hakman,
  • İlhan Şen,
  • İdil Fırat,
  • Yıldırım Gücük,
  • Nilüfer Açıkalın,
  • Sacide Taşaner,
  • İlkay Kalku,
  • Efsane Odağ,
  • Hakan Salınmış,
  • Rüzgar Aksoy,
  • Hakan Cömert,
  • Leyla Kader İlhan,
  • Burcu Cavrar,
  • Burak Tamdoğan,
  • Deniz Gürzümar
  • Nebil Sayın

2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler

Ramo Oyuncu Kadrosu İçin Daha Önce Teklif Götürülen Oyuncular

Ayça Ayşin Turan

ramo-dizisi-oyuncuları-ayça-ayşin-turan

25 Ekim 1992 Sinop doğumlu olan Ayça Ayşin Turan’ın, küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa olan ilgisi pek çok dizide oynamasına olanak sağlamıştır. En son Netflix’in dizisi Hakan Muhafız’da Leyla Sancak karakterine hayat veren Turan, Karagül, Meryem ve Şefkat Tepe dizilerinde de oynamıştır. Ayça Ayşin Turan’a Ramo dizisi için teklif gitse de başarılı oyuncu yeni başlayacak Zemheri dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Ayça Ayşin Turan Zemheri dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Bu Yazılarımız İlginizi Çekebilir

Show TV’de Hangi Diziler Başlayacak?

Hangi Kanalda Hangi Dizi Yayınlanıyor?

Altın Kelebek Adayları Açıklandı

Film ve Dizilerin Çekimleri Ertelendi!

2021 Altın Kelebek Adayları

Bir Cevap Yazın