Netflix'e Temmuz 2019'da Yeni Sezonu Eklenecek Dizi ve Filmler Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Netflix’e Temmuz’da Birbirinden İddialı Diziler ve Filmler Geliyor!

Netflix'e-Temmuz-2019'da-Yeni-Sezonu-Eklenecek-Dizi-ve-Filmler

Netflix’e Temmuz 2019’da Yeni Sezonu Eklenecek Dizi ve Filmler

Yaz aylarının gelmesi ve televizyon dizilerinin tatile girmesiyle Netflix kullanıcıları platformda daha fazla vakit geçirmeye başladılar. Her ay kütüphanesine yeni dizi ve filmler ekleyen platform, her ay dizilerin yeni sezonlarını da ekliyor. Temmuz ayında Netflix’te Hangi Diziler Var? Temmuz’da Netflix’e hangi diziler eklenecek? İşte Netflix’e Temmuz 2019’da Yeni Sezonu Eklenecek Dizi ve Filmler listesi.

Netflix’de Temmuz Ayında Hangi Dizi ve Filmler Var? /All The Best Stuff Coming To Netflix In July 2019

Temmuz ayında Netflix’e eklenecek yapımlardan en fazla beklenen yapımlardan Stranger Things 3. Sezon olsa da izleyicilerin dört gözle bekledikleri birçok yapım daha bu ay seyircinin beğenisine sunulacak.Tarih meraklıları için Netflix’in yaklaşmakta olan The Last Czars dizisi tek seçenek olmayacak. Belgesel tarzı bilgi yoğunluğunu dramatik canlandırmalarla birleştirecek olan diziyi, Rusya’nın Son İmparatoru Çar Nikolas II’nin tarihi hikayesi takip edecek.

Ramanov Hanedanlığını Konu Alan Dizilere Hazır Olun!

Romanovlar, Şubat Devrimi ve Rasputin hakkındaki tek bilginiz Anastasia’yı çocukken izlemekten geliyorsa, O zaman Romanov hanedanını dizlerine taşıyan devrime ve yepyeni bir içgörü dünyasına hazır olun.

2019 Temmuz Ayında Netflix’te Yeni Başlayacak İddialı Dizi ve Filmler

  • The Last Czars
  • Stranger Things 3
  • Cities of Last Things
  • Point Blank
  • Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
  • Secret Obsession
  • La Casa de Papel: Part 3
  • Another Life
  • Orange Is the New Black: Season 7
  • The Red Sea Diving Resort
  • New movies

İşte Temmuz 2019’da Netflix’e Gelen En Güzel Şeyler!

Temmuz 2019’da Netflix’e Gelecek Tüm En İyi Şeyler hakkındaki videoyu izleymeyi Unutmayın!

Temmuz’da Netflix’e Eklenecek Diziler

Temmuz ayında Netflix’te yer alacak diziler ve yapımlar ile ilgili detaylar kısa bir süre önce netleşti. Buna göre, yeni sezonu başlayacak diziler ve filmler şu şekilde listelendi.

LA CASE DE PAPEL 3. SEZON

la-case-de-papel-3-ne-zaman

Yayınlandığı ilk günden bu yana dünyada büyük yankı uyandıran La Casa de Papel 3. Sezon 2019 Temmuz ayında yayınlanacak dizilerden bir tanesi. Ülkemizde de büyük hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni sezonun yayın tarihi çok merak ediliyordu. Her yeni bölümün yayınlanması için adeta gün sayan seyirciye müjdeli haber Netflix’den geldi. La Case De Papel’in başlayacağı tarih belli oldu. Ünlü dizi platformu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla La Case De Papel 3. Sezonun ilk bölümünün 19 Temmuz 2019 Cuma günü başlayacağını duyurdu.

La Case De Papel 3. Sezon Tanıtımı

STRANGER THİNGS 3. SEZON

stranger-things-3-sezon-ne-zaman

Temmuz ayında yayınlanacak diziler arasında yer alan Stranger Things’in 3. Sezonu milyonlarca kişi tarafından heyecanla bekleniyordu. Stranger Things’in başlayacağı tarih geçtiğimiz günlerde belli oldu. Buna göre, sevilen dizi Stranger Things 3. Sezon 1. Bölümünün yayınlanacağı tarih 4 Temmuz 2019 Perşembe olarak açıklandı.

Stranger Things 3. Sezon Son Tanıtım Fragmanı

https://youtu.be/9eiE7kL_Chw

SUİTS 9. SEZON

suits-9-sezon-ne-zaman

Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında ilk sıralarda yer alan Suits dizisinin 9. Sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak konusu olurken, yeni sezonun çekimleri için onay Ocak ayında 8. Sezonun 2. Kısmında gelmişti. Her sezonunu yoğun ilgiyle izleyen seyirci için sevindirici haber Netflix’den geldi. Suits 9. Sezon yayın tarihi belli oldu. Buna göre, Suits 9. Sezon 1. Bölüm 12 Temmuz 2019 Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

Suits 9. Sezon / Final Sezon Fragmanı

QUEER EYE 4. SEZON

queer-eye-3-sezo-ne-zaman

Muhteşem Beşli, bu sefer de Kansas Ctiy’de karşımıza çıkıyor. İlham verici duygusal anlara tanıklık etmek için bu beşlinin peşine takılın.

İlk sezonu 7 Şubat 2018’de piyasaya sürülen Netflix dizisi Queer Eye 4. Sezonuyla seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin 3. Sezonunun izlenme oranlarında başarılı sonuçlar elde etmesinden sonra 4. Sezonun çekilmesi için karar alındı. Beklenen haber Netflix’den geldi. Queer Eye 4. Sezon 1. Bölümünün yayın tarihi belli oldu. Heyecanla beklenen Queer Eye 4. Sezon 19 Temmuz Cuma Netflix’de olacak.

Queer Eye 4. Sezon Fragmanı

WORKİN’ MOMS 2. SEZON

WorkinMoms-1.-sezon-ne-zaman-başlayacak

Netflix’in Temmuz ayında ilk defa izleyiciyle buluşacak yabancı dizilerden birisi olan Workin’ Moms doğum izninden sonra iş hayatına geri dönen annelerin hikayesini konu alıyor. Workin’ Moms 2. Sezon yayın tarihi olarak 25 Temmuz 2019 açıklandı.

Workin’ Moms Konusu

Workin’ Moms dizisinin konusu çalışama hayatında hem anneliği hem de iş yaşamını götürmeye çalışan kadınları anlatıyor. “Doğum izni sona ermiştir ve bu dört annenin günümüz Toronto’sunda çocuklar, sevgi ve yaşamda gezinirken işe dönme zamanıdır.”

Workin’ Moms 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

SUGAR RUSH: 2. SEZON

Sugar-Rush--2-Sezon-yayın-tarihi

Hem lezzet hem de görünüm olarak muhteşem tatlılar hazırlamak için zamana karşı yarışan pastacıların hikayesinin anlatıldığı dizide hız ve tempo ön plana çıkıyor. Sugar Rush: 2. Sezon yayın tarihi 26 Temmuz 2019 açıklandı.

Sugar Rush: 2. Sezon Tanıtım

COMEDİANS İN CARS GETTİNG COFFEE NEW 2019: FRESHLY BREWED

COMEDİANS-İN-CARS-GETTİNG-COFFEE-NEW-2019--netflix-de-ne-zaman-başlayacak

Ünlü Talk Show’cu Jerry Seinfeld’in gezi talk show’u birbirinden eğlenceli konuklarıyla kahve ve komedi eşliğinde klasik arabaların birleşimi bir maceraya dönüşüyor. Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019 yeni sezonu 19 Temmuz 2019‘da izleyiciyle buluşuyor.

Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019 Tanıtım Fragmanı

YUMMY MUMMİES 2. SEZON

yummy-mummies-hero-2-sezon-yayın-tarihi

Yummy Mummies, anneliğe alışırken, yeniden anne olmayı isteyip istemediklerini sorgulayan manken görünümüne sahip çekici kadınların hikayesini anlatıyor. Bu kadınların arasına bu sefer aralarına yeni bir üye katılıyor. Yummy Mummies: 2. Sezon yayın tarihi 3 Temmuz 2019 olarak açıklandı.

Yummy Mummies: 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

YOU ME HER 4. SEZON

You-Me-Her-ne-zaman-başlayacak

Bağlılık töreniyle evlenen Emma, Jack ve Izzy’nin ebeveyn olmaya hazırlıklık sürecinde yaşadıkları olayları konu alan You Me Her 4. Sezon yayın tarihi 12 Temmuz 2019 olarak açıklandı.

You Me Her: 4. Sezon Tanıtımı

https://www.youtube.com/watch?v=O4NDiM6FWto

MY FİRST MY LOVE 2. SEZON

my-first-my-love-2-sezon-ne-zaman-başlayacak

Kore Dizileri sevenlerin izlemekten keyif aldığı MyFirst My Love isimli dizi, 2 Sezonuyla seyircisiyle buluşmya hazırlanıyor. İlk sezonu 18 Nisan 2019’da yayınlanan My First My Love: 2. Sezon yayın tarihi 26 Temmuz 2019 olarak açıklandı. Tae-o ve arkadaşlarının aşkın ve dostluğu inişli çıkışlı yollarında birbirleri ile ilişkilerini konu alan My First My Love’ın yeni sezonunda çiftler yeni zorluklarla karşı karşıya kalıyorlar.

My First First Love: 2. Sezon Tanıtımı

Netflix’de 2019 Temmuz’da 1. Sezonu Başlayacak Diziler

Netflix’de Temmuz 2019’da yeni başlayacak diziler ve filmler ise şöyle;

TYPEWRİTER 1. SEZON

typewriter-1-sezon-ne-zaman-başlayacak

Netflix, büyük ilgi gören Sacred Games ve Leila isimli Hint Dizilerinden sonra gerilim ve korku türünde yeni bir Hint Dizisi Typewriter’ı seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Typewriter 1. Sezon 1. Bölümün yayın tarihi 19 Temmuz 2019 Cuma olarak açıklandı. Gerilim ve korku türünde diziler seven izleyicilerin tutkunu olacağı

Typewriter’ın konusu;

Bardez Villası efsanesi canlanacak. Dizi perili olarak bilinen bir eve taşınan bir ailenin hikayesini anlatacak. Goa’da bulunan bu evin ününü duyan bir arkadaş grubu da burayı araştırmaya gelecek. Ondan sonra işler heyecan dolu bir hal alacak.

Typewriter 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

THE WİTCHER – 1. SEZON

the-witcher-1-sezon-ne-zaman-başlayacak

Netflix’in merakla beklenen bir diğer dizisi de The Witcher. Ünlü bilim kurgu hayranı ve oyuncu Yvette Nicole Brown’un moderatörlüğünde düzenlenecek olan The Witcher’ın oyuncu kadrosunda; Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra), ve Ciri’nin (Freya Allan) yer alacak. The Witcher 1. Sezon yayın tarihi 19 Temmuz Cuma olarak açıklandı.

Efsane Oyun Dizi Olarak Karşımıza Çıkıyor!

Oyun dünyasının en beğenilen ve bilinen efsane oyunlardan birisi olan The Witcher; Ciri, Geralt ve Yennefer ve tüm fantastik evreniyle Netflix’de dizi olarak karşımıza çıkacak.

The Witcher Konusu;

Fantastik türündeki dizilerden hoşlananların severek izleyeceği The Witcher dizisi, mutasyona uğramış canavarları avlamakla nam salmış Witcher Geralt adında acımasız suikastçı, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendisine yer edinmeye çalışmaktadır. Yüzyılı aşkın bir süredir bir arada yaşayan insanlar, elfler ve cüceler arasındaki barış sona ermiştir. Geralt of Rivia ise, bu savaşı bitirecek çocuğun doğumunu beklemektedir. Zira bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek bir güce sahiptir.

The Witcher 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

EXTREME ENGAGEMENT 1. SEZON

Extreme-Engagement-ne-zaman-başlayacak

Nişanlı bir çift, farklı kültürlerde evlilik geleneklerini keşfetmek için bir yıl boyunca dünyayı dolaşma kararı alırlar. Bir yıl boyunca sekiz farklı kültürün evlilik geleneklerini test eden çiftin bu kararı onları yakınlaştıracak mıdır? Yoksa ayıracak mıdır? Extreme Engagement 1. Sezon yayın tarihi 12 Temmuz 2019 olarak açıklandı.

Extreme Engagement 1. Sezon Tanıtımı

https://www.youtube.com/watch?v=ojWYrjcXaYI

BLOWN AWAY 1. SEZON

blown-away-1-sezon-ne-zaman-başlayacak

Büyük bir para ödülü ve hayatlarını değiştirecek bir kariyer teklifi. Cam üfleme sanatı ve heykel yapımında ender rastlanan bir ustalığa sahip 10 sanatçı kendilerini yaratıcılığın en uç noktalarına itmek için Kuzey Amerika’nın en büyük sıcak dükkanına davet edilir. Bu on sanatçı 60 bin dolarlık ödülü almak ve şampiyon olmak için kıyasıya rekabet ederler. Cam üfleyiciler her bölümde yarışmayı kaybetme riskini ortadan kaldırmak için uzmanlar panelini etkilemek zorundadırlar. Blown Away 1. Sezon 12 Temmuz 2019’da Blue Ant’in Kanada’daki Makeful’unda ve dünya çapında Netflix’de seyirciyle buluşacak.

ANOTHER LİFE 1. SEZON

another-life-netflixte-ne-zaman-başlayacak

Yeni Netflix dizisi Another Life, dünyada olmayan bir nesnenin kökenini araştırmak için çok riskli bir göreve giden Astronot Niko Breckenridge ve ekibinin karşılaştığı akıl almaz tehlikeleri konu alır. Bilim Kurgu sevenlerin izlemekten keyfi alacağı Another Life 1. Sezon yayın tarihi 25 Temmuz 2019 olarak açıklandı.

THE LAST CZARS 1. SEZON

THE-LAST-CZARS-1-SEZON-netflix-yayın-tarihi

Yüzyılın başlarında başlayan sosyal ayaklanmanın Rusya’yı sarması üzerine Çar II. Nikolay’ın değişime direnmesi yeni bir devrim başlatır. Nikolay’ın bu direnişi bir hanedanlığın sonunu hazırlayan olayları da peşinde getirir. Tarihi türde dizi sevenlerin izlemekten hoşlanacağı The Last Czars 1. Sezon 3 Temmuz 2019 da yayınlanacak.

The Last Czars 1. Sezon Tanıtım

https://youtu.be/5wUmTjgxTKE

2019 Temmuz’da Netflix’e Eklenecek Sinema Flimleri  / Netflix Filmleri

TJE RED SEA DİVİNG RESORT

The-Red-Sea-Diving-Resort-ne-zaman-başlayacak

Aksiyon filmi sevenlerin kaçırmaması gereken filmlerden birisi olan film, Mossad ajanları, Yahudi-Etiyopyalıları 1981’de Sudan’dan kurtarmaya ve tahliye etmeye çalışmalarını konu alıyor. Etiyopyalı mültecileri gizlice İsrail’e götürmek üzere Mossad ajanı (Chris Evans) liderliğinde tehlikeli bir görev üstlenen ekip, gerçek turistler için paravan bir otel açar. Netflix The Red Sea Diving Resort yayın tarihi olarak 31 Temmuz 2019 açıklandı.

The Red Sea Diving Resort Tanıtım Fragmanı

KİNDNAPPİNG STELLA

kidnapping-stella-netflixte-ne-zaman-başlayacak

Varlıklı biri olan Stella aynı zamanda fidyeciler için de hedeftir. Sıradan bir kamyonetle kaçırılan Stella ses geçirmeyen bir odaya konulur. Fidyeciler bu kaçırma olayında her şeyi hesaplasalar da hesaba katmadıkları birşye vardır. O da Stella’nın hayatta kalma içgüdüsüdür. Maskeli fidyecelerin planını bozacak tek kişi, Stella’dan başkası değildir. Kindnapping Stella’nın Netflix’de yayın tarihi olarak 12 Temmuz 2019 açıklandı.

Kindnapping Stella Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=OIWdZvd3oGU

CİTİES OF THE THİNGS

Cities-Last-Things-netlifx-yayın-tarihi

Ho Wi Ding’in yönetmenliğini yaptığı Cities Of The Things filmi 2018 yılında vizyona giren bir dram türünde bir filmdir. Hikaye tersine kronolojiyle gelişen bir hayali toplumunda geçer. Zhang Dong Cities of Last Things geçmişi olan bir adamın yıllar önce kendisine kötülük yapan kişilerden intikam almaya başlar. Cities Of The Things yayın tarihi olarak 11 Temmuz 2019 açıklandı.

Cities Of The Things Tanıtım Fragmanı

POİNT BLANK

Point-Blank-Netflix--yayın-tarihi

Adam G. Simon’un senaryosuna dayanan Joe Lynch’in yönettiği bir aksiyon filmi olan Point Blank, Acil serviste hemşirelik yapan bir adamın hamile karısını kurtarabilmek için yaralı bir cinayet zanlısıyla işbirliği yaprak; rakip suçlulara, zamanave hain polislere karşı mücadelesini konu alır. Point Blank Netflix filminin yayın tarihi olarak 12 Temmuz 2019 açıklandı.

Point Blank Filmi Tanıtım Fragmanı

4 LATAS

4-Latas-netflix-yayın-tarihi

4 latas, eski bir Renault marka araba ile Sahra Çölünü geçen iki arkadaşın macera dolu hikayesini konu alır. Söz konusu iki arkadaş 30 yıl önce aynı yolculuğu yaptıkları bir arkadaşlarıyla buluşmak için Mali’ye doğru yola çıkarlar. Kara Komedi türünde olan 4 latas yayın tarihi olarak 12 Temmuz 2019 açıklandı.

4 Latas Netflix Filmi Tanıtım Fragmanı

https://youtu.be/YrOog6w8uQc

SECRET OBSESSİON

secret-obsession-netflix-filmi-tanıtım

Korkunç bir saldırıya uğrayan bir kadın uyandığında kısmi bir hafıza kaybı yaşamaktadır. Hafızasını yeniden kazanmaya çalışırken en yakınında bulunanlara gerçekten güvenebilecek midir? Jennifer yaşadığı travmatik bir saldırıdan sonra amnezi (hafıza kaybı) ile uyandığında, ona düşkün olan kocası onun bu durumunu çok önemser. Ancak Jennifer hala tehlikenin sona ermediğinin farkındadır. Gerilim türünde olan Secret Obsession Netflix filminin yayın tarihi olarak 18 Temmuz 2019 açıklandı.

BOİ

BOİ-netflix-yayın-tarihi

Genç bir Katalan şoförü, Barselona’nın etrafında iki Çinli iş adamını çalıştırırken, bir anda kendisini aldatıcı bir maceranın içerisinde bulur. Boi Netflix filminin yayın tarihi olarak 26 Temmuz 2019 açıklandı.

Boi Netflix Filmi Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=gICVkNjhBYQ

GİRLS WİTH BALLS

girls-with-balls-netflix-yayın-tarihi

Ormanda mahsur kalan bir kadın voleybol takımı kendilerini bir anda hayatlarının en tehlikeli oyunun içerisinde bulurlar. Zire sapkın avcılar onları avlamak için iş başındadırlar. Girls Whit Balls Netflix filmi yayın tarihi olarak 26 Temmuz 2019 açıklandı.

Girs Whit Balls Netflix Filmi Tanıtım Fragmanı

Temmuz Atında Netflix’e Yayınlanacak Filmler – Orijinal Komediler – Show Programları

KATHERİNE RYAN: Glitter Room

KATHERİNE-RYAN--Glitter-Room

Amerika’nın Los Angeles şehrinde çekilen bu stand up gösterisinde erkekler : Kraliyet Ailesi, Kek Satışları, DNA testleri ve daha birçok şey hakkında fikirlerini paylaşıyorlar. Katherine Ryan: Glitter Room yayın tarihi 1 Temmuz 2019.

Katherine Ryan : Glitter Room Tanıtım

FRANKENSTEİN’S MONSTER’S MONSTER FRANKENSTEİN

frankensteins-monsters-monster-frankenstein

Ünlü bir eserin çok kötü televizyon uyarlamasında rol alan oyuncu babasına ait kayıtları bulan David Harbour, kendisini aile sırlarını araştırmaya başlarken bulur. Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein yayın tarihi 16 Temmuz 2019 olarak açıklandı.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein Netflix Tanıtımı

WHİTNEY CUMMİNGS: CAN I TOUCCH IT?

Whitney-Cummings-Can-I-Touch---netflix-temmuz-2019

Whitney Cumming’in dördüncü stand-up gösterisi “Dokunabilir miyim? adını vediği programda doğup büyüdüğü şehir Washington D.C.’ye geri dönüyor. Modern feminizm ve teknoloji gibi birçok konuya değindiği programda fiziksel temas gibi hassas konulara da değiniyor. Whitney Cummings: Can I Touch It? Yayın tarihi olarak 30 Temmuz 2019 açıklandı.

Temmuz Ayında Netflix’de Yayınlanacak Belgeseller

PARCHİS: EL DOCUMENTAL

PARCHİS-EL-DOCUMENTAL-netflix-yayın-tarihi

Parchís: El documental 1980 yıllarda popüler olan İspanyol çocuk müzik grubu Parchís’in, pek çok kaynaktan yararlanılarak eski grup üyeleriyle ve gruba yakın kişilerle yapılan röportajları, konser görüntülerini konu alıyor. Parchís: El documental yayın tarihi olarak 10 Temmuz 2019 açıklandı.

TACO CHRONİCLES

TACO-CHRONİCLES-netflix-yayın-tarihi

Taco Chronicles, Meksika’nın ünlü yiyeceği Taco’nun tarihçesini anlatan belgeselde, Tako’nın küresl cazibesine, Meksida’ki önemine ve asada, guisados canasta, barbacoa, pastor ve carnitas çeşitlerine farklı bir açıdan değiniyor. Netflix, Taco Chronicles yayın tarihini 12 Temmuz 2019 olarak açıkladı.

LAST CHANGE U: İNDY: 2. KISIM

LAST-CHANGE-U-İNDY--2-yayın-tarihi

Yayınlandığı günden bu yana adeta çığır açan bir belgesel dizisi olan Last Change U: INDY’in ikinci sezonu geliyor. İkinci sezonda ilki gibi yine koç Jason Brown ve Kansas’taki Independence Yüksekokulunun futbol programını konu alıyor. Change U: INDY: 2 yayın tarihi olarak 19 Temmuz 2019 olarak açıklandı.

THE GREAT HACK

the-Great-Hack-netflix-yayın-tarihi

The Great Hack, Cambridge Analytica adlı bir veri şirketinin, 2016 yılında ABD yapılan bir başkanlık seçimi sonrasında, sosyal medyanın karanlık tarafını gün yüzüne çıkarıyor. Belgeselde politik ve psikolojik manipülasyon yoluyla dünya genelindeki seçimlere müdahale ettiği iddia edilen Cambridge Analytica şirketi mercek altına alınıyor. The Great Hack netflix yayın tarihi olarak 24 Temmuz 2019 açıklandı.

Netflix’e Temmuz Ayında Gösterilecek Aile Dizi ve Filmler

FREE REİN: 3. SEZON

free-rein-sezon-3-netflix-

Vicki Lutas ve Anna tarafından yaratılan ve yazılmış bir İngiliz televizyon dizisi Free Rein , 3. Sezon’da İngiltere Küçükler Takımı’na seçilecek tek bir üye için yapılan seçmeler nedeniyle arkadaşlar birbirine düşer. Free Rein: 3. Sezon yayın tarihi olarak 6 Temmuz 2019 açıklandı.

FAMİLY REUNİON

Family-Reunion-netflix-yayın-tarihi

Family Reunion, Seattle’dan Amerika’nın güneyindeki muhafazakar bir kasaba olan Georgia’ya taşınan McKellan ailesinin buradaki geleneksel yaşama alışma hikayesini konu alır. Family Reunion yayın tarihi 10 Temmuz 2019 olarak açıklandı.

Family Reunion Tanıtım Fragmanı

3 BELOW: TALES OF ARCADİA: 2. Kısım

3-Below-Tales-of-Arcadia-2-Kısım-netflix-yayın-tarihi

Arcadia’da hâlâ mahsur olan soylu uzaylı kardeşler Aja ve Krel, eve dönmenin yolunu aramaya devam ederken General Morando, Dünya’yı istila etmek için bir plan yapar. 3 Below: Tales of Arcadia: 2. Kısım yayın tarihi olarak 12 Temmuz 2019 açıklandı.

3 Below: Tales of Arcadia: 2. Kısım Tanıtım

TRUE TUNES: SONGS

True-Tunes-Songs-yayın-tarihi

True Tunes: Songs, kısa, neşeli müzik videolarından oluşan bu eğlenceli seri, klasik çocuk şarkılarına modern bir yorum getiriyor. True ve arkadaşlarıyla birlikte şarkı söyleyin! Netflix True Tunes: Songs’un yayın tarihi olarak 12 Temmuz 2019 açıkladı.


PİNKY MALİNKY: 3. KISIM

pinky-malinky-3-kısım-netflix-yayın-tarihi.

Pinky Malinky: 3. Kısım, insanların dünyasında yaşayan sosis çocuk Pinky Malinky, en iyi arkadaşları Babs ve JJ ile birlikte küçük şeylerin tadını çıkarmayı öğreniyor. Pinky Malinky: 3. Kısım yayın tarihi olarak 17 Temmuz 2019 açıklandı.

Pinky Malinky: 3. Kısım Tanıtım

THE EPİC TALES OF CAPTAİN UNDERPANTS: 3. SEZON

The-Epic-Tales-of-Captain-Underpants-3-Sezon

The Epic Tales of Captain Underpants, 3. Sezonda şakacı dördüncü sınıf öğrencileri George ve Harold, yaz kampının bekledikleri kadar eğlenceli olmadığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşarlar. The Epic Tales of Captain Underpants: 3. Sezon yayın tarihi olarak 19 Temmuz 2019 açıklandı.

The Epic Tales of Captain Underpants: 3. Sezon Tanıtım

THE WORST WİTCH: 3. SEZON

The-Worst-Witch-3-Sezon--netflix-yayın-tarihi

The Worst Witch 3. Sezonda, özgüveni tavan yapan Mildred, Cackle Akademi’ye geri dönerken annesi de okulun ilk cadı olmayan öğretmeni olarak işe başlar. The Worst Witch 3. Sezon yayın tarihi 26 Temmuz 2019 olarak açıklandı.

The Worst Witch 3. Sezon Tanıtım

Temmuz’da Netflix’de Başlayacak Animeler

SAINT SEIYA: KNİGHTS OF THE ZODİAC

SAINT-SEIYA-Knights-of-the-Zodiac-netflix-yayın-tarihi

SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac, Seiya ve Zodyak Şövalyeleri, yeniden doğan Yunan Tanrıçası Athena’yı insanlığı yok etmeyi amaçlayan uğursuz güçlere karşı verdiği savaşta korumaya ant içer. SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac yayın tarihi olarak 19 Temmuz 2019 açıklandı.

SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac Tanıtım

KENGAN ASHURA: 1. KISIM

Kengan-Ashura-l-Kısım-netflix-yayın-tarihi

Kengan Ashura, Yasa dışı gladyatörlük yapan Tokita Ohma, muazzam iş anlaşmaları için bu acımasız müsabakalarda bahse tutuşan büyük şirket patronu Nogi Hideki adına dövüşmektedir. Kengan Ashura yayın tarihi olarak 31 Temmuz 2019 açıklandı.

Kengan Ashura Tanıtım

Mart 2021 Netflix Takvimi

Dizi ve Filmler Netflix’ten Kalkıyor!

Yeni Kore Dizisi Kanal 7’de Başlıyor!

Blu TV Dizileri Behzat Ç

Nefes Kesen Yaz Dizileri Geliyor

Netflix’ten Ücretsiz Dizi ve Film İzleme

Eylül 2019’da Netflix’te Yayınlanan Yabancı Diziler ve Sezonları

Netflix’de yayınlanan tüm dizi ve filmleri Türkçe dublajlı, Türkçe altyazılı ya da orijinal dilinde izleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın