Özlem Yılmaz'ın Yeni Dizisi Yılar Sonra Oldu! İşte Detaylar... Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Unutulmaz’ın Eda’sı Yıllar Sonra Dizisi İle Ekranlara Dönüyor!

ÖZLEM YILMAZ’IN YENİ DİZİSİ YILLAR SONRA OLDU!

ATV’nin Unutulmaz adlı dizisinde başta Türkiye olmak üzere dünyada da geniş bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Özlem Yılmaz’ın yeni dizisi Ağlama Anne (Yıllar Sonra) dizisi oldu. En son yine ATV’nin Kara Ekmek dizisinde oynayan Özlem Yılmaz’ın yeni dizi projesi, yaşanmış bir hikayeden esinlenerek çekilecek olan Yıllar Sonra dizinde başarılı oyuncular Cansel Elçin ve Birce Akalay ile birlikte kadroda yer alacak.

yıllar sonra dizisi oyuncuları

YILLAR SONRA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI

ATV ekranlarında 2018-2019 kış sezonunda göstermesi planlanan ”Bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer” sloganı ile ekranlara gelecek olan Yıllar Sonra dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye  başladı. Cast çalışmaları devam eden dizide oynayacak olan oyuncuların kesinleşenleri şöyle;

  • Cansel Elçin (Adnan)
  • Birce Akalay (Alev)
  • Özlem Yılmaz (Damla)
  • Aslıhan Malbora (Alev ve Adnan’ın kızları Zeynep)
  • Ekin Mert Daymaz (Zeynep’in erkek arkadaşı)

AĞLAMA ANNE /YILLAR SONRA DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığı Süreç Film tarafından yapılan, senaryosunun Esin Gök tarafından yapıldığı ve yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğı Ağlama Anne dizisi, gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilecek. 2018 Eylül ayında izleyiciyle buluşması beklenen dizi, birbirinin çocukluk aşkı olan Yıllar Sonra ve Birce Akalay’ın yıllar sonra karşılaşmalarıyla başlar. Geçmişin, anıların yeniden hatırlandığı buna karşın kırgınlıklarının hala geçmediği, barışmanın oldukça güç olduğu bir hikayeyi anlatıyor.

Ağlama Anne Dizisi Konusu ve Oyuncuları İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ…

ÖZLEM YILMAZ AĞLAMA ANNE DİZİSİNDE ALEV’İN KIZ KARDEŞİ DAMLA’YI CANLANDIRACAK

Özlem Yılmaz, ATV’nin 2018-19 yeni sezon dizileri arasında yer alan Yıllar Sonra dizisinde Alev’in kız kardeşi Damla karakterine hayat verecek.

Ağlama Anne Damla Kimdir?

ağlama anne damla

Çok zeki hem de özel bir insan olan Damla, ablası Alev’in psikolojisinin bozulması üzerine kızı Zeynep’e bakmak durumunda kalır. Fedakar bir kız kardeşi olan Damla, yeğeninin iyi bir insan olması için elinden gelen her şeyi yapar.

Ağlama Anne Damla, Zeynep’i doğuran değil büyüten annesidir. Tam da Adnan’ın aşık olacağı bir karaktere sahiptir. Tüm hayatını doğar doğmaz ölüme terk edilen bir bebeğe adamış fedakar bir kadındır. İyi niyeti ve saflığı yüzünden okunan örnek bir insandır Damla. Henüz 18 yaşında iken hapse düşen ablasının bebeğini evlat edinmiştir. Genç yaşta sırtladığı bu yük nedeniyle aşkı ve yuva kurmayı hayatına dahil edememiştir. 18 yaşında doğurmadan anne olmuştur. Dişinden tırnağından artırarak Zeynep’i hem okutmuş hem de babası  belli olmayan bir çocuğu başından beri Zeynep’i benimsemeyen ailesinden korumuş ve bin bir fedakarlıkla onu bugünlere getirmiştir.

 

özlem yılmaz yeni dizi projesi

ÖZLEM YILMAZ KİMDİR?

Özlem Yılmaz; 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Rizeli olan ünlü oyuncu Müjdat Gezen Sanat Okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. Usta oyuncu Müşfik Kenter’den de özel oyunculuk eğitimi alan Yılmaz, babasının vefatı üzerine oyunculuk kariyerine bir süre ara vermiştir. İlk dizisi Karagümrük Yanıyor dizisiyle oyunculuk hayatına adım atan Özlem Yılmaz, Dicle, Zoraki Koca, Dantel dizilerinde rol almıştır. ATV’nin bir yaz dizisi olarak yayınladığı Unutulmaz dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu; Dedektif Memoli, Emanet, Kaçak ve Kara Ekmek gibi dizilerde de başarılı yükselişini sürdürmüştür. Özlem Yılmaz’ın oynadığı ilk filmi Karaoğlan’dır.

 

 

Bir Cevap Yazın