Sensiz Olmaz - Rang Rasiya Kanal 7'de Başlıyor! İşte Konusu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Sensiz Olmaz – Rang Rasiya Kanal 7’de Başlıyor

https://filmdizihaber.com/sensiz-olmaz-rangrasiya-kanal-7de-basliyor/

SENSİZ OLMAZ – RANG RASİYA KANAL 7’DE BAŞLIYOR

Sensiz Olmaz – Rang Rasiya Kanal 7’de başlıyor. Hint dizilerinin kanalı olarak tanımlanan Kanal 7 daha önce yayınladığı sevilen Hint Dizisi Sensiz Olmaz’ı (Rangrasiya) yeniden yayınlıyor. Hindistan’ın ünlü arkası yarın dizilerinden olan Rangrasiya, Türkçe dublajlı adı ile Sensiz Olmaz gösterildiği ülkelerde büyük beğeni almış. Genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ile Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük bir aşkın hikayesini konu alan Sensiz Olmaz dizisi Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip.

Yoğun İstek Üzerine Yeniden Kanal 7 de!

Birbirinden ünlü Hint dizilerini Türk izleyicisi ile buluşturan Kanal 7, Rang Rasiya’yı daha önce arkası yarın gündüz kuşağında izleyicisi ile buluşturmuştu. Büyük bir beğeni ile izlenen dizinin final yapmasından sonra izleyicinin yoğun isteği üzerine Sensiz Olamaz yeniden Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Benimsin dizisinin final yapmasından sonra 18 Eylül Pazartesi günü saat 21.30’da yeniden tekrar bölümleri ile yayınlanacak olan dizinin baş rolünde Bir Garip Aşk’ın güzeller güzeli Khushi’si Sanaya Irani’nin oynuyor olması dizinin yayınlanmasının sabırsızlıkla beklenmesine neden oluyor.

sensiz olmaz başlıyor

SENSİZ OLMAZ 18 EYLÜL’DE TEKRAR BÖLÜMLERİ İLE YAYINLANACAK

Daha önce yayınladığı Hint Dizilerini izleyiciden yoğun istek gelmesi üzerine yeniden yayınlama kararı alan Kanal 7 Bir Garip Aşk ve Yalancı Bahar dizilerinden sonra şimdi de Sensiz Olmaz dizisini yeniden yayınlamaya hazırlanıyor. Konusu ve baş rol oyuncuları ile seyircilerin büyük beğenisini kazanan Bollywood’un ünlü Hint Dizisi Rang Rasiya (Sensiz Olmaz) dünyada da gösterildiği ülkelerde büyük bir izlenme payına sahip. 18 Eylül Pazartesi günü hafta içi arkası yarın kuşağında yayınlanacağı duyurulan dizinin halen saat 21.30’da yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinin final yapmasından sonra yerine yayınlanacağı alınan bilgiler arasında.

sensiz olmaz rangrasia kanal 7 de başlıyor

SENSİZ OLMAZ PARO VE RUDRA’NIN TUTKU DOLU AŞK HİKAYESİNİ KONU ALIR

Farklı hikayesi ile izleyiciyi cezbeden Sensiz Olmaz güzel ve yetim köylü kızı Paro ile hayatta çok acılar çekmiş bu nedenle kimseye güvenmeyen Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı Rudra’nın talihsiz olaylar sonrasında karşılaşmaları ve büyük bir aşk yaşamalarını konu alır. Paro ve Rudra’nın nefretle başlayıp tutku dolu bir aşka dönüşen nefes kesici hikayesi izleyenleri yeniden ekran başına kilitleyecek.

sensiz olmaz rudra ve parvati

Bir yanda tek tutkusu işi olan amansız bir asker Rudra (Ashihs Sharma), diğer bir yanda yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen hayata karşı inancını kaybetmeyen ve bir gün kendisini gerçekten sevecek birisini arayan güzel bir kız Paro (Sanaya İrani). Sensiz Olmaz 18 Eylül’den itibaren hafta içi her gün Kanal 7’de olacak.

SENSİZ OLMAZ (RANG RASİYA) KANAL 7 TANITIM FRAGMANI

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sensiz Olmaz Yeniden Kanal ‘de

2021’de Yeni Hint Dizileri Başlıyor

Kanal 7 2023 Sezonu Yeni Hint Dizileri

Sensiz Olmaz – Rang Rasiya Kanal 7’de Başlıyor” te bir düşünce

Bir Cevap Yazın