Serhan Yavaş Kimdir? Biyografisi - Özel Hayatı - Dizileri - Filmleri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Serhan Yavaş Kimdir? Hayatı Biyografisi ve Oynadığı Dizi ve Filmler

serhan-yavaş-kimdir-biyografisi-ve-özel-hayatı

SERHAN YAVAŞ KİMDİR?

ATV’de yayınlanan Unutulmaz dizisinden sonra ünü sınırları aşan Serhan Yavaş kimdir? Sorusunun cevabı her geçen gün merak edilmeye devam ediyor. Serhan Yavaş, 27 Mart 1972 İstanbul doğumludur. İlk, orta ve lise eğitiminden sonra Marmara Üniversitesi Spor Akademisine girmiştir. Eğitimi sırasında özel bir fotomodel ajansına kaydolan ünlü oyuncu pek çok reklam filmi oyunculuğu ve fotomodellik yapmıştır. 1995 yılında Fransız televizyonunda yayınlanan Ester ve Sarah isimli ile dizide küçük bir rol alan Yavaş, bu şekilde ilk oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 1999 yılında evlenen Yavaş’ın Elif Gamze isminde bir kızı vardır.

İLK TELEVİZYON DİZİSİ OYUNCULUK DENEYİMİ ÖRÜMCEK DİZİSİ

serhan-yavaşın-ilk-dizisi-örümcek

Serhan Yavaş, 1995 yılında rol aldığı küçük diziden sonra Türkiye’de ilk televizyon dizisi oyunculuk deneyimini 1998 yılında Show TV’de yayınlanan Örümcek adlı dizide edinmiştir. Burada Şekip Komiser karakterine hayat veren oynayan başarılı oyuncu, 16 bölüm oynadığı diziden askerlik görevi nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştır. 1999 yılında evlenip bir kız çocuk babası olan Serhan Yavaş, 2005 yılında rol aldığı; Denizbank, Tofaş, Bosch, Papia ve Nestle Kit Kat reklamlarından sonra Yemin dizisinden başrol teklifi almıştır.

1999 YILINDA EVLENEREK TİCARETLE UĞRAŞMAYA BAŞLADI

serhan-yavaş-özel-hayatı

2009 yılında Süreç Filmin yapımcılığını yaptığı Unutulmaz dizisi, oyunculuk hayatında dönüm noktası olmuş, burada canlandırdığı Harun Arslanlı karakteri ile sadece Türkiye’de değil dizinin gösterildiği pek çok ülkede geniş hayran kitlesine kavuşmasına neden olmuştur. 1996 yılında Türk Sanat Müziği Sanatçısı Muazzez Ersoy’un Nostalji 2 adlı albümünün çıkış parçası İntizar’ın video klibinde oynayan Yavaş, 1999 yılında evlenerek aile işlerini devralmasından dolayı 2005 yılına kadar mankenlik ve oyunculuk hayatına ana vererek tekstil ve ticaretle uğraşmaya başlamıştır.

Serhan Yavaş’ın da Oynadığı Muazzez Ersoy’un İntizar Klibi

2007 OYUNCULUK HAYATINDA DÖNÜM NOKTASI OLMUŞTUR

serhan-yavaş-yemin-dizisi

Evlenip mankenlik ve oyunculuk dünyasına bir süre ara veren Serhan Yavaş, 2005 yılında yeniden sektöre dönüş, 2007 yılında oynadığı bir çikolata reklamını seyreden aynı zamanda da Burak Sağyaşar’ın yapımcı annesi Nilgün Sağyaşar ‘ın “İşte Yemin dizisindeki Menderes” demesi üzerine dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur

Yemin Dizisi 1. Bölüm İzle

2008 DE İLK FİLM DENEYİMİ YAĞMURDAN SONRA OLDU

serhan-yavaş-ilk-filmi-yağmurdan-sonra

Yavaş, Yemin dizisindeki Menderes karakteriyle izleyiciden tam not almasıyla ilk film deneyimini de yapmış oldu. 2008 yılında başrolü güzel oyuncu Pelin Batu ile paylaştığı Yağmurdan Sonra filmi kariyerinde önemli adım atmasını sağladı.

2013 ATV’NİN UNUTULMAZ DİZİSİ İLE ÜNE KAVUŞTU

unutulmaz-dizisi

Oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Serhan Yavaş, 2012 yılında ATV’nin önce bir yaz dizisi olarak hayata geçirdiği, dizinin çok sevilmesinden dolayı iki sezon boyunca devam ettirdiği özel yapımlardan Unutulmaz dizisi onu geniş kitlelerin tanımasına neden oldu. Ün’ü sınırları aşan Serhan Yavaş’ın Unutulmaz dizisindeki Harun Aslanlı karakteri ile dünya çapında tanınan bir aktör olmayı başardı.

Serhan Yavaş – Harun Aslanlı Unutulmaz Dizisi Fragmanı

Unutulmaz Fragman

ATV Unutulmaz Dizisi Tüm Bölümleri İzlemek İçin Tıklayın

Adını Kalbime Yazdım

ilk-dizisi-örümcek

Mardin’in köklü bir ailesinden gelen Ömer (Serhan Yavaş) ile İstanbul’da doğup büyümüş Doktor Leyla’nın imkansız aşk hikayesinin konu aldığı Adını Kalbime Yazdım dizisi, Güneydoğu’da geçen bir töre dizisidir.

Adını Kalbime Yazdım Tüm Bölümleri İzlemek için tıklayın!

Seni Kimler Aldı

seni-kimler-aldı-dizisi

İstanbul’un köklü ailelerinden Çamay Ailesinin yanında hizmetçi olarak çalışan Zehra’nın ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı Seni Kimler Aldı dizisi beklenen reyting başarısını gösteremediği için erken final yapmak zorunda kalmıştı.

Seni Kimler Aldı Tüm Bölümleri İzlemek İçin Tıklayın!

SERHAN YAVAŞ ŞU AN NE YAPIYOR?

serhan-yavaş-şu-an-ne-yapıyor

Serhan en son rol aldığı ATV’nin Seni Kimler Aldı dizisinin erken final yapmasından sonra dizi sektöründe yer almadı. Basında çok göz önünde olmayı sevmeyen sanatçı, bazı özel davet ve projelerde yer alıyor. 2017 yılında ülkemize gelen Dallas dizisinin Lucy’si ile bir arada görüntülenen başarılı sanatçı özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor. Serhan Yavaş ile ilgili İnternette yayınlanan bilgilere göre, şu an kendisine ait bir spor salonunun işletmeciliğini yapıyor.

Serhan Yavaş’ın Son Hali

serhan-yavaşın son-hali

Ünlü oyuncu Serhan Yavaş, özel hayatını çok fazla gözönünde yaşayan birisi değil. Bu nedenle son hali ile İnternette ilgili güncel fotoğraflar bulmak oldukça zor. Geçtiğimiz yıllarda İnstagram, Facebook ve Twitter hesapları bulunan ünlü oyuncu son yıllara bu hesaplarını kapattı. Oyuncunun 2018 yılının Ekim ayında yayınlanan son halinin fotoğrafını yukarıda görebilirsiniz. 

Serhan Yavaş Son Hali Tüm Fotoğrafları

SERHAN YAVAŞ BİYOGRAFİSİ – ÖZEL HAYATI

serhan-yavaş-mankenlik

Serhan Yavaş kimdir? Ünlü oyuncu Serhan yavaş, 27 Mart 1972 İstanbul doğumludur. Aslen Karadeniz‘lidir. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan Yavaş, öğrencilik yıllarına tenis hocalığı yapmıştır. Serhan Yavaş, üniversite yıllarında tenis dersleri de vermiştir.  

Asıl Adı: Serhan Yavaş

Doğum tarihi: 27 Mart 1972 (Serhan Yavaş 2019 yılı itibarıyla şu an 47 yaşında)

Mesleği: Dizi oyuncusu, model

Yaşı: 46

Boyu: 1.83 m ya da 183 cm

Göz Rengi: Kahverengi

Doğal Saç Rengi: Koyu Kahve

Medeni Durumu: Bekar / Evlenip Ayrılmış

Çocuğu – Kızının İsmi: Elif Gamze

Burcu: Koç

Sevgilisi – Eşi Var mı?: Serhan Yavaş özel hayatını basın önünde yaşamadığından sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor. 1999 yılında evlenip boşanan Yavaş’ın medeni durumu bekar.

Serhan Yavaş Resmi İnternet Sitesi: www.serhanyavas.com / halen aktif değil

Resmi Facebook Sayfası: Yok 

SERHAN YAVAŞ FİLMOGRAFİSİ

serhan-yavaşın oynadığı-dizi-ve-filmler

Oynadığı Diziler ve Canlandırdığı Karakterler

2017 – Seni Kimler Aldı (Talat Çamay) ( Show TV – TV Dizisi)
2013-2014 Adını Kalbime Yazdım (Ömer) (ATV – TV Dizisi)
2009-2011 – Unutulmaz (Harun Hakkı) (ATV – TV Dizisi)
2007-2008 – Yemin (Menderes) ( FOX TV _ TV Dizisi)
1997-2001 – Örümcek (Şekip Komiser) (Show TV – TV Dizisi)
1995 – Ester ve Sarah (Fransız dizisi)

Oynadığı Filmler

2008 – Yağmurdan Sonra (Nuri)

ALDIĞI ÖDÜLLER

2010 – Televizyon Dizisi En İyiler Ödülleri– En İyi Erkek Oyuncu (Unutulmaz)
2009 – Kadir Has Üniversitesi 2009 Yılın En Has Erkek Oyuncusu
Televizyon Dizisi 2010 yılı ekranın en ideal çifti : Serhan Yavaş-Özlem Yılmaz
Televizyon Dizisi 2010 yılı en iyi erkek oyuncu : Serhan Yavaş.
Siyaset Dergisinin Geleneksel ‘Siyasetin Ödülleri: Yılın Erkek TV Oyuncusu: Serhan Yavaş

 * Not: Serhan Yavaş ile ilgili bilgiler vikipedi de bulunan biyografisinden alıntılanarak hazırlanmıştır.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Serhan Yavaş Yeni Dizi Seni Kimler Aldı da

Unutulmaz Dizisi Yeniden Ekranlarda

Serhan Yavaş Yasak Elma da!

Bir Cevap Yazın