Sev Beni Kaç Bölüm Ne Zaman Bitecek? Yerine Hangi Dizi Başlayacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Sev Beni Ne Zaman Bitecek?

sev-beni-kaç-bölüm-ne-zaman-bitecek

SEV BENİ KAÇ BÖLÜM NE ZAMAN BİTECEK?

Kanal  7’de geçtiğimiz günlerde başlayan Kore dizisi Sev Beni kaç bölüm ne zaman bitecek? Sorularına daha önce hafta içi yayınlanan dizinin yeni sezonun başlamasıyla sadece hafta sonları yayınlanması hız kazandırdı. Zaten kısa olan Kore dizilerinin bir de hafta sonuna alınması dizi tutkunlarını biraz hayal kırıklığına uğratmış olsa da sevindirici haber Kanal 7’den geldi. Kanalın instagram canlı yayınında yaptığı açıklamaya göre, toplam 16 Bölümden oluşan 2016 yılı yapımı Sev Beni Kore Dizisinin final yapmasından hemen sonra da Kore dizileri gösterilmeye devam edecek. Sev Beni’nin bitmesinden sonra 3 yeni Kore dizisinin daha ekranlara geleceği müjdesini veren kanal yetkilileri, Sev Beni yerine hangi dizinin başlayacağının sürpriz olduğunu söyleyerek şu an bilgi vermekten kaçındılar.

SEV BENİ 8 BÖLÜM SONRA FİNAL YAPACAK

sev-ben-final-da-ne-olacak

Eylül ayında ilk bölümü ile ekranlara gelen Sev Beni dizisinin, 29 Eylül Cumartesi günü 8. Bölümü yayınlanacak. Dizinin yarısı olan bu bölümden 8 bölüm sonra yani, 16 Ekim Çarşamba günü 16. Bölümü ile sona erecek.

SEV BENİ BİTİNCE  YERİNE 3 YENİ KORE DİZİSİ DAHA BAŞLAYACAK

Geçtiğimiz günlerde Kanal 7 instagram hesabından yapılan canlı yayında izleyicilerin sorularına cevap verildi. Kanal 7’nin izlenme rekorları kıran Kore dizilerinin de izleyicilerinin de yer aldığı canlı yayında, sunucuya Sev Beni dizisinin final yapmasından sonra yeni Kore dizilerinin devam edip etmeyeceği soruldu. Sunucu, Kore dizilerine olan ilginin Kanal 7 tarafından olumlu karşılandığını ve bu nedenle de 3 yeni  Kore dizisinin daha Kanal 7 ekranlarında olacağı müjdesini verdi.

YENİ KORE DİZİLERİNİN NE OLDUĞU VE İSİMLERİ BELLİ DEĞİL

İnstagram canlı yayınında yayınlanacak yeni Kore dizileri hakkında bilgi vermekten kaçınan sunucu, bu dizilerin yine izleyicinin seveceği dizilerden oluşacağı bilgisini verdi.

sev beni finalde ne olacak

SEV BENİ FİNALDE NELER YAŞANACAK?

Dizinin ilk 10 bölümünde kızımızın ilk aşkı Jae Yi olduğunu düşünmesiyle geçse de asıl konu 10. Bölümden sonra başlıyor diyebiliriz. Bu bölümden sonra hemen herkesin beklediği aşk gerçekleşiyor. Bu andan itibaren dizi size ayrı bir keyif vermeye başlıyor. Bu bölümden sonra çiftimiz o kucak dolusu aşklarını yaşamaya başlıyorlar. Dizinin 16. Final bölümü ise, zaman zaman sizi hüngür hüngür ağlatacakken, zaman zamanda kahkahalarla gülmenize neden olacak.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİMİZİ ÇEKEBİLİR

Kanal 7’de Bu Sezon Yayınlanacak Kore Dizileri

Yeni Bir Hint Dizisi Daha Başlıyor

Ah Kalbim Yeni Gününde Yayınlanacak

Kördüğüm’ün Yerine Yeni Bir Hint Dizisi Başlayacak

Sev Beni Konusu Neyi Anlatıyor?

Sev Beni Ne Zaman Bitecek?” te bir düşünce

Bir Cevap Yazın